Ja, jó hogy nem a 90-es évekhez hasonlítodEl Sie7e írta:2022 január februári adatokkal indokolni, hogy a "háboró előtti szinthez képest" olcsóbb most a földgáz, teljesen falsswfan írta:
Itt nézheted a gázárakat, a TTF is kiválasztható sok más mellett: https://tradingeconomics.com/commodity/eu-natural-gas
2022. február 24-én indult az invázió, a TTF ára 2022 januárjában és február 24 előtt 70-75 körül mozgott
Az áramról milyen forrásod van?
A rezsicsökkentés megszüntetésével nem az a baj, hogy megtették, hanem hogy a kampányban hazudtak róla. Na meg, hogy azóta nem igazítottak rajta a piaci igényeknek megfelelően.
"A fával fűtés az egyik legrosszabb amit tehetünk a bolygónkkal, nagyon helyes hogy ilyet nem támogat a kormány"
Helyes lenne, ha amúgy azon dolgozna, hogy a zsákfalvakban élőknek ne kelljen ezzel fűteni. De nem, inkább inkább magukra hagyják őket..
2021 második felétől már az oroszok kezdték csökkenteni a gázszállításokat, folyamatosan ment felfelé az ára a TTF-en is a gáznak
én a 2012-2021 időszakra gondoltam, hogy akkor volt 15 euró körül a gáz ára a TTF-en, ez egy elég hosszú időszak, amihez lehet hasonlítani, nem egy geopolitikai vitákkal már erősen terhelt 2 hónapból kell kiindulni, amikor már mindenki beárazta, hogy háború lesz
az áram áráról te magad is tudsz tájékozódni a HUDEX oldalán
Mindenki beárazta, csak a Fidesz nem ugyebár "Oroszország nem fogja megtámadni Ukrajnát, ezt a hülye is tudja"