Bajnokok Ligája
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Bajnokok Ligája
Tv-ben nyilván a Realt, ölemben meg stream a laposon. Nincs olyan kamera, ami csak egy kiválasztott embert mutat a meccsen?
Nem illik.
-
- Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
- Kedvenc csapatod: Barcelona
Melyiket nézed?ziro4vr írta:Ilkay Gündogan a házban, szóljatok a mamááának.
- hala real
- Kedvenc játékosaid: casillas, r9, cr7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros
elvileg nikolic csak a padon van a dortmund ellen. wtf?
Annyi a köcsög , hogy megtelik velük a Nou Camp.
"A szívem inkább fehér, mint gránátvörös-kék” – (R9)
"Megvan a véleményem, de tudom, hogy bármit is mondok, úgyis rossz fényben tüntetik fel." - C.Ronaldo
"A szívem inkább fehér, mint gránátvörös-kék” – (R9)
"Megvan a véleményem, de tudom, hogy bármit is mondok, úgyis rossz fényben tüntetik fel." - C.Ronaldo
- Chris
- Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Zidane
Következő kérdése: Ez miben nyilvánult meg korábban Effenbergnél vagy Kahnnál? Végigkísértették a fiatalkorom ezek a fejek . Lehet ezt előítéletességnek nevezni, de Bayern-vonalon van ez az irritáló, vörösfejű erőlködés, utóbbi időben csapaton belül szinte csak Müller maradt hírvivőnek, a játékstílusuk is sokat változott. Mondanám, hogy a híres bajorvér, de Effenberg pl. nem is volt az. Én ezt nem nevezném beképzeltségnek, egyszerűen csak ilyen sajátosan fejezik ki magukat.Ez miben nyilvánul meg Müllernél?
Ismeretségemben aki nekik szurkol azok pont ezt a rakkolós (=erőlködős, utolsó percig fel nem adós) stílust szeretik. Nekünk Real szurkolóknak ez szerintem nehezen értelmezhető. Ők tudják, én nem ezért nézek focit.
- Süti
valami botrány volt, amit művelt... soha többet nem engedném meccset vezetni.babaking írta:Nem csak Kassai hozott tegnap vitatható döntést, Atkinsont is ízekre szedik a PSV - Atletico meccs miatt. De még a spanyolok is, pedig, ha jól vezeti a meccset akkor simán nyer a PSV
Legends Never Die.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
- Veidt
- Kedvenc játékosaid: guti, de rossi, arbeloa
- Kedvenc csapatod: real madrid
Szerintem Pistinak van itt inkább igaza most. Müller egyszerű mint a bot, de nem feltétlenül mondanám őt beképzeltnek. Pedig én ki nem állhatom a személyiségét.
JUANITO MARAVILLA
LM19 - TK8
LM19 - TK8
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Gyakorlatilag az egész EB-t végigpofázta. Csak abból kijönne egy egész estés film. És most nem túlzok.Pisti írta: nem pofázik feleslegesen, nem szövegel az ellenfélnek.
- babaking
- Kedvenc játékosaid: Guti, Kaká, Varane, Marcelo, SR4, Modric, Kroos, Nacho
rashidm írta:Atkinson meg Clattenburg nem való játékvezetőnek.babaking írta:Nem csak Kassai hozott tegnap vitatható döntést, Atkinsont is ízekre szedik a PSV - Atletico meccs miatt. De még a spanyolok is, pedig, ha jól vezeti a meccset akkor simán nyer a PSV
pedig elég magasan vannak ennek ellenére jegyezve. És mégis ök fújkálnak be olyan faltokat amikre simán rámondjuk, hogy bezzeg az angoloknál ez semmi.
A Futball mindenké. A pénz viszont, csak a kiválasztott keveseké, és mindent meg is tesznek, hogy ez így is maradjon.
Én konkrétan a Bayern keretére gondoltam.ziro4vr írta:Kihhich jó lesz, azért ez a Roberto felszopás kicsit erős volt most. Az eb-n játszott először ott. Kb az a 4. posztja ahol kipróbálták, majd beleszokik. Bellerin nagyon gyors, de az copatja, aki akarja.
Kerlon te meg leírtad ugyanazt amit én, gg.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
Nekem abszolút nem tűnik annak a testmozgásaiból. Ha felrúgják, felkel és megy tovább, nem pofázik feleslegesen, nem szövegel az ellenfélnek. Szerintem ő egy egyszerű német parasztgyerek, aki épp a megalkuvást nem tűrő munkájának köszönheti azt, hogy azzal a minimális tehetséggel amit kapott az istentél eljutott oda, hogy a német válogatott és a Bayern alapemberének számít.rashidm írta:Még nem jöttem rá, hogy bayern-es vagy vagy csak vak. Miért szerinted nem beképzelt, lenéző, stb? Hasonlítsd össze Lahm-mal vagy Kroos-szal. Ég és föld.Pisti írta:"Ha csak ránézek, látom rajta: elég a testbeszédét (a meccseken a fejét érdemes figyelni némelyik esetnél),"
Abszolút meggyőztél!
-
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
Atkinson meg Clattenburg nem való játékvezetőnek.babaking írta:Nem csak Kassai hozott tegnap vitatható döntést, Atkinsont is ízekre szedik a PSV - Atletico meccs miatt. De még a spanyolok is, pedig, ha jól vezeti a meccset akkor simán nyer a PSV
- babaking
- Kedvenc játékosaid: Guti, Kaká, Varane, Marcelo, SR4, Modric, Kroos, Nacho
Nem csak Kassai hozott tegnap vitatható döntést, Atkinsont is ízekre szedik a PSV - Atletico meccs miatt. De még a spanyolok is, pedig, ha jól vezeti a meccset akkor simán nyer a PSV
A Futball mindenké. A pénz viszont, csak a kiválasztott keveseké, és mindent meg is tesznek, hogy ez így is maradjon.
-
Még nem jöttem rá, hogy bayern-es vagy vagy csak vak. Miért szerinted nem beképzelt, lenéző, stb? Hasonlítsd össze Lahm-mal vagy Kroos-szal. Ég és föld.Pisti írta:"Ha csak ránézek, látom rajta: elég a testbeszédét (a meccseken a fejét érdemes figyelni némelyik esetnél),"
Abszolút meggyőztél!
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Ha szeretnél 10 kommentnél többet a fórumon, akkor dobd a kukába a stílusod és vegyél elő újat a fiókból.Pisti írta:"Ha csak ránézek, látom rajta: elég a testbeszédét (a meccseken a fejét érdemes figyelni némelyik esetnél),"
Abszolút meggyőztél!
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
"Ha csak ránézek, látom rajta: elég a testbeszédét (a meccseken a fejét érdemes figyelni némelyik esetnél),"
Abszolút meggyőztél!
Abszolút meggyőztél!
-
Aki ezt nem látja azPisti írta:Ez miben nyilvánul meg Müllernél?ziro4vr írta:Első félidőben két olyan kulcspasszt is elrontott, amit egy Modric vagy Kroos simán lábra tesz. Helyezkedése nagyon jó, a labdás mozgása is, viszont a passzjátéka és a csapatrész összefogása nem az igazi. Itt most a koordinálásra, tempó diktálásra gondolok pl. És sokszor fegyelmezetlen.
Amúgy néztem összefoglalókat, Neymar elég korrekt meccset hozott le, és továbbra is Mueller a világ legirritálóbb embere. Tipikus beképzelt német szararc, az egy helyben tipródós, ordítós, mutogatós gólöröme veri nálam még Costát is. A másik kedvencem Neuer, mikor peckesen veszi ki a labdát a hálóból egy bekapott gól után, minél gyorsabban, mintha meg sem történt volna. De ő legalább jogosan ilyen, mert top a posztján.
1. Bayern szurkoló
2. vak. már bocs.
Ha csak ránézek, látom rajta: elég a testbeszédét (a meccseken a fejét érdemes figyelni némelyik esetnél), a nyilatkozatait megemlítenem. Vagy ott van az amikor Dante-t fél vagy 1 év után is szívatta a 7-1 miatt. És ahogy emlékszem nem egy kis vicc volt, sokkal inkább beszólás.
Ez miben nyilvánul meg Müllernél?ziro4vr írta:Első félidőben két olyan kulcspasszt is elrontott, amit egy Modric vagy Kroos simán lábra tesz. Helyezkedése nagyon jó, a labdás mozgása is, viszont a passzjátéka és a csapatrész összefogása nem az igazi. Itt most a koordinálásra, tempó diktálásra gondolok pl. És sokszor fegyelmezetlen.
Amúgy néztem összefoglalókat, Neymar elég korrekt meccset hozott le, és továbbra is Mueller a világ legirritálóbb embere. Tipikus beképzelt német szararc, az egy helyben tipródós, ordítós, mutogatós gólöröme veri nálam még Costát is. A másik kedvencem Neuer, mikor peckesen veszi ki a labdát a hálóból egy bekapott gól után, minél gyorsabban, mintha meg sem történt volna. De ő legalább jogosan ilyen, mert top a posztján.
- numberone1
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
Ok, ez nem volt tiszta vele kapcsolatban.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
- MesQueUnClub
- Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Ronaldo, Zizou, Kaká, Messi, Eto'o, CR, Deco
- Kedvenc csapatod: Barca
Na mondjuk tényleg SR az akit Lucho bárhova bemer rakni, tavaly valamit 7 különböző poszton is volt. Egyébként ha a jövő spanyol válogatottját nézzük, akkor én Danival egyszerre játszatnám őket.
♠Ronaldo♣Ronaldinho♥Zidane♦