Bajnokok Ligája

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Bajnokok Ligája

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. szeptember 14., szerda 20:06

Tv-ben nyilván a Realt, ölemben meg stream a laposon. Nincs olyan kamera, ami csak egy kiválasztott embert mutat a meccsen? :lol:
Nem illik.

palesz77
Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
Kedvenc csapatod: Barcelona

HozzászólásSzerző: palesz77 » 2016. szeptember 14., szerda 20:05

ziro4vr írta:Ilkay Gündogan a házban, szóljatok a mamááának. :sziv:
Melyiket nézed? :D

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. szeptember 14., szerda 20:03

Ilkay Gündogan a házban, szóljatok a mamááának. :sziv:
Nem illik.

hala real
Kedvenc játékosaid: casillas, r9, cr7
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros

HozzászólásSzerző: hala real » 2016. szeptember 14., szerda 20:00

elvileg nikolic csak a padon van a dortmund ellen. wtf?
Annyi a köcsög , hogy megtelik velük a Nou Camp.

"A szívem inkább fehér, mint gránátvörös-kék” – (R9)

"Megvan a véleményem, de tudom, hogy bármit is mondok, úgyis rossz fényben tüntetik fel." - C.Ronaldo

Chris
Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Zidane

HozzászólásSzerző: Chris » 2016. szeptember 14., szerda 18:48

Ez miben nyilvánul meg Müllernél?
Következő kérdése: Ez miben nyilvánult meg korábban Effenbergnél vagy Kahnnál? :lol: Végigkísértették a fiatalkorom ezek a fejek :D. Lehet ezt előítéletességnek nevezni, de Bayern-vonalon van ez az irritáló, vörösfejű erőlködés, utóbbi időben csapaton belül szinte csak Müller maradt hírvivőnek, a játékstílusuk is sokat változott. Mondanám, hogy a híres bajorvér, de Effenberg pl. nem is volt az. Én ezt nem nevezném beképzeltségnek, egyszerűen csak ilyen sajátosan fejezik ki magukat. :lol:
Ismeretségemben aki nekik szurkol azok pont ezt a rakkolós (=erőlködős, utolsó percig fel nem adós) stílust szeretik. Nekünk Real szurkolóknak ez szerintem nehezen értelmezhető. Ők tudják, én nem ezért nézek focit.

Süti

HozzászólásSzerző: Süti » 2016. szeptember 14., szerda 17:43

babaking írta:Nem csak Kassai hozott tegnap vitatható döntést, Atkinsont is ízekre szedik a PSV - Atletico meccs miatt. De még a spanyolok is, pedig, ha jól vezeti a meccset akkor simán nyer a PSV :D
valami botrány volt, amit művelt... soha többet nem engedném meccset vezetni. :|
Legends Never Die.

...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic... :sziv:

Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.

Veidt
Kedvenc játékosaid: guti, de rossi, arbeloa
Kedvenc csapatod: real madrid

HozzászólásSzerző: Veidt » 2016. szeptember 14., szerda 17:39

Szerintem Pistinak van itt inkább igaza most. Müller egyszerű mint a bot, de nem feltétlenül mondanám őt beképzeltnek. Pedig én ki nem állhatom a személyiségét.
JUANITO MARAVILLA

LM19 - TK8 :sziv:

Anthony
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo

HozzászólásSzerző: Anthony » 2016. szeptember 14., szerda 16:31

Pisti írta: nem pofázik feleslegesen, nem szövegel az ellenfélnek.
Gyakorlatilag az egész EB-t végigpofázta. Csak abból kijönne egy egész estés film. És most nem túlzok.

babaking
Kedvenc játékosaid: Guti, Kaká, Varane, Marcelo, SR4, Modric, Kroos, Nacho

HozzászólásSzerző: babaking » 2016. szeptember 14., szerda 16:28

rashidm írta:
babaking írta:Nem csak Kassai hozott tegnap vitatható döntést, Atkinsont is ízekre szedik a PSV - Atletico meccs miatt. De még a spanyolok is, pedig, ha jól vezeti a meccset akkor simán nyer a PSV :D
Atkinson meg Clattenburg nem való játékvezetőnek.

pedig elég magasan vannak ennek ellenére jegyezve. És mégis ök fújkálnak be olyan faltokat amikre simán rámondjuk, hogy bezzeg az angoloknál ez semmi.
A Futball mindenké. A pénz viszont, csak a kiválasztott keveseké, és mindent meg is tesznek, hogy ez így is maradjon.

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. szeptember 14., szerda 15:53

ziro4vr írta:Kihhich jó lesz, azért ez a Roberto felszopás kicsit erős volt most. :mrgreen: Az eb-n játszott először ott. Kb az a 4. posztja ahol kipróbálták, majd beleszokik. Bellerin nagyon gyors, de az copatja, aki akarja.

Kerlon te meg leírtad ugyanazt amit én, gg. :lol:
Én konkrétan a Bayern keretére gondoltam.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Pisti

HozzászólásSzerző: Pisti » 2016. szeptember 14., szerda 15:52

rashidm írta:
Pisti írta:"Ha csak ránézek, látom rajta: elég a testbeszédét (a meccseken a fejét érdemes figyelni némelyik esetnél),"

Abszolút meggyőztél! :lol: :mrgreen:
Még nem jöttem rá, hogy bayern-es vagy vagy csak vak. Miért szerinted nem beképzelt, lenéző, stb? Hasonlítsd össze Lahm-mal vagy Kroos-szal. Ég és föld.
Nekem abszolút nem tűnik annak a testmozgásaiból. Ha felrúgják, felkel és megy tovább, nem pofázik feleslegesen, nem szövegel az ellenfélnek. Szerintem ő egy egyszerű német parasztgyerek, aki épp a megalkuvást nem tűrő munkájának köszönheti azt, hogy azzal a minimális tehetséggel amit kapott az istentél eljutott oda, hogy a német válogatott és a Bayern alapemberének számít.

rashidm
Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem

HozzászólásSzerző: rashidm » 2016. szeptember 14., szerda 15:49

Atkinson meg Clattenburg nem való játékvezetőnek.

babaking
Kedvenc játékosaid: Guti, Kaká, Varane, Marcelo, SR4, Modric, Kroos, Nacho

HozzászólásSzerző: babaking » 2016. szeptember 14., szerda 15:46

Nem csak Kassai hozott tegnap vitatható döntést, Atkinsont is ízekre szedik a PSV - Atletico meccs miatt. De még a spanyolok is, pedig, ha jól vezeti a meccset akkor simán nyer a PSV :D
A Futball mindenké. A pénz viszont, csak a kiválasztott keveseké, és mindent meg is tesznek, hogy ez így is maradjon.

rashidm

HozzászólásSzerző: rashidm » 2016. szeptember 14., szerda 15:41

Pisti írta:"Ha csak ránézek, látom rajta: elég a testbeszédét (a meccseken a fejét érdemes figyelni némelyik esetnél),"

Még nem jöttem rá, hogy bayern-es vagy vagy csak vak. Miért szerinted nem beképzelt, lenéző, stb? Hasonlítsd össze Lahm-mal vagy Kroos-szal. Ég és föld.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. szeptember 14., szerda 15:33

Ha szeretnél 10 kommentnél többet a fórumon, akkor dobd a kukába a stílusod és vegyél elő újat a fiókból.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Pisti

HozzászólásSzerző: Pisti » 2016. szeptember 14., szerda 15:28

"Ha csak ránézek, látom rajta: elég a testbeszédét (a meccseken a fejét érdemes figyelni némelyik esetnél),"

rashidm

HozzászólásSzerző: rashidm » 2016. szeptember 14., szerda 15:20

Pisti írta:
ziro4vr írta:Első félidőben két olyan kulcspasszt is elrontott, amit egy Modric vagy Kroos simán lábra tesz. Helyezkedése nagyon jó, a labdás mozgása is, viszont a passzjátéka és a csapatrész összefogása nem az igazi. Itt most a koordinálásra, tempó diktálásra gondolok pl. És sokszor fegyelmezetlen.

Amúgy néztem összefoglalókat, Neymar elég korrekt meccset hozott le, és továbbra is Mueller a világ legirritálóbb embere. Tipikus beképzelt német szararc, az egy helyben tipródós, ordítós, mutogatós gólöröme veri nálam még Costát is. A másik kedvencem Neuer, mikor peckesen veszi ki a labdát a hálóból egy bekapott gól után, minél gyorsabban, mintha meg sem történt volna. De ő legalább jogosan ilyen, mert top a posztján.
Aki ezt nem látja az

1. Bayern szurkoló
2. vak. már bocs.

Ha csak ránézek, látom rajta: elég a testbeszédét (a meccseken a fejét érdemes figyelni némelyik esetnél), a nyilatkozatait megemlítenem. Vagy ott van az amikor Dante-t fél vagy 1 év után is szívatta a 7-1 miatt. És ahogy emlékszem nem egy kis vicc volt, sokkal inkább beszólás.

Pisti

HozzászólásSzerző: Pisti » 2016. szeptember 14., szerda 15:15

ziro4vr írta:Első félidőben két olyan kulcspasszt is elrontott, amit egy Modric vagy Kroos simán lábra tesz. Helyezkedése nagyon jó, a labdás mozgása is, viszont a passzjátéka és a csapatrész összefogása nem az igazi. Itt most a koordinálásra, tempó diktálásra gondolok pl. És sokszor fegyelmezetlen.

Amúgy néztem összefoglalókat, Neymar elég korrekt meccset hozott le, és továbbra is Mueller a világ legirritálóbb embere. Tipikus beképzelt német szararc, az egy helyben tipródós, ordítós, mutogatós gólöröme veri nálam még Costát is. A másik kedvencem Neuer, mikor peckesen veszi ki a labdát a hálóból egy bekapott gól után, minél gyorsabban, mintha meg sem történt volna. De ő legalább jogosan ilyen, mert top a posztján.

numberone1
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros

HozzászólásSzerző: numberone1 » 2016. szeptember 14., szerda 15:05

Ok, ez nem volt tiszta vele kapcsolatban.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane

34. Liga, 13. BL :coffee:
Merci Zizou :salute: KAK :sziv:

MesQueUnClub
Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Ronaldo, Zizou, Kaká, Messi, Eto'o, CR, Deco
Kedvenc csapatod: Barca

HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2016. szeptember 14., szerda 14:49

Na mondjuk tényleg SR az akit Lucho bárhova bemer rakni, tavaly valamit 7 különböző poszton is volt. Egyébként ha a jövő spanyol válogatottját nézzük, akkor én Danival egyszerre játszatnám őket.
♠Ronaldo♣Ronaldinho♥Zidane♦

Vissza: