Bajnokok Ligája
-
- Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
- Kedvenc csapatod: Barcelona
Re: Bajnokok Ligája
Kozeppalyan en Busi helyettesekent szeretem a legjobban, de amugy btb feleseget is szokott jatszani Lucho alatt - valogatottban is azt jatszott. Ez a ketto felvaltva, de a lenyeg, hogy a palya kozepen szokott jatszani, amikor feljebb van tolva egy sorral.
- numberone1
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
Multkor volt egy vitank. Csak kivancsi vagyok, mert nem lattam a spanyolok legutobbi valogatott meccset, szoval nem tudom, h SR melyik posztra lett feltolva a kp-n. A vita arrol szolt,h Carvajal v SR jobb a valogatottnak.palesz77 írta:
SR szerintem sokkal jobban passzol oda, az ő játékában középpályásként is fontos szerepe van a felfutásoknak, jól cipeli a lasztit, elég gyors is vele, mellé tapad hozzá. Kimmich nem ez a típus, legutóbb a válogatottban láttam fél órát jobbhátvédként, akkor is a kiugratásai miatt mondanám jónak - azt meg a középpályán talán még jobban is tudná -, de amúgy elég idegenként hatott, volt is pár labdavesztése a körülményessége miatt.
Nem lattam SR-t kp-n jatszani, milyen poszton jatszott ott? Abban megegyezhetunk, h Carvajal jobb jobbhatvedkent. Egy 3-5-2 -s valtasnal, hova kerul SR? Ha szelre akkor nincs igazad, mert ott Carvajal is ugyanugy jo lenne, mint 4-4-2-ben jobbhatvedkent. Annyit tud elore jatekban Dani, h feljebb lehessen tolni 3-5-2-ben. Ha a kozeppalya kozepen is tud jatszani SR akkor ok...mondjuk ott meg egyszer sem lattam jatszni.
Errol egyebkent a 2000-2001-s szezon jut eszmbe, ahol 3-5-2 es 5-3-2 jatszottunk RC es Salgado feljebb lett tolva...de sokat nem valtozott a jatekokuk, mondanom sem kell BL-t hozott az taktika.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kihhich jó lesz, azért ez a Roberto felszopás kicsit erős volt most. Az eb-n játszott először ott. Kb az a 4. posztja ahol kipróbálták, majd beleszokik. Bellerin nagyon gyors, de az copatja, aki akarja.
Kerlon te meg leírtad ugyanazt amit én, gg.
Kerlon te meg leírtad ugyanazt amit én, gg.
Nem illik.
Bellerin? Hát elég sokszor fikázzák még az Arsenalok is, hogy kb. csak gyors. Védekezésben elég tré, tavalyi kedvencem mikor Coutinho megforgatta, aztán fogalma sem volt róla, hogy hol van.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
-
- Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
- Kedvenc csapatod: Barcelona
Csak szerintem ő nem lesz akkora klasszis jobbhátvédként. Nem sokszor láttam ott játszani, de nekem akkor sose tetszett annyira, mint a középpályán, vagy kh-ként. A München helyében én nem ott erőltetném, egyelőre Carlo se úgy tűnik, hogy ezt próbálná. Can jut eszembe róla, nem vészes ott se - bár a török rosszabb valamivel szélen -, de a középpályán az igazi.Kerlon írta:Szerintem meg kínálat függő. Mostani helyzetben olyan, mint Alaba esete, hogy jobban fog kelleni neki majd a jobbhátvédként.
SR szerintem sokkal jobban passzol oda, az ő játékában középpályásként is fontos szerepe van a felfutásoknak, jól cipeli a lasztit, elég gyors is vele, mellé tapad hozzá. Kimmich nem ez a típus, legutóbb a válogatottban láttam fél órát jobbhátvédként, akkor is a kiugratásai miatt mondanám jónak - azt meg a középpályán talán még jobban is tudná -, de amúgy elég idegenként hatott, volt is pár labdavesztése a körülményessége miatt.MesQueUnClub írta:Igen szerintem is jobban járnak ott vele, mert van esze is a játékhoz es a jelenlegi piacon jobb bekkek hat inkább hagyjuk. Nem véletlen, hogy SR is odakerült
Tehetség meg van a piacon jobbhátvédből is, csak jobban szét kell nézni. A München játékába illene pl Hysaj is, aki nyilván nem egy kész játékos, de elég biztató amit általában a Napoliban nyújt, vagy Cancelo gyerek pl. Meg biztos van még pár név, csak ugye ki kell kukázni őket, nem a hype után menni, lásd Bellerín.
Nem láttam a meccset, szóval elhiszem, hogy nem volt jó, de az összefoglaló alapján ezt azért nem értem megmondom őszintén.. Az első gól előtt is ő ugratta ki Auriert, és a második félidőben volt egy jó kis mélységi lasztija Di Mariának. Meg még egy ilyen lasztija volt Maria elé, de az tényleg nem volt nagy durranás. De azért nekem nem ez az alibi, főleg nem a Di Mariának odatett labda.Tádám írta:Nem volt rossz megmozdulása = alibi. Nekem egy az egyben Illarra ugrott be róla. Semmi kockázat, semmi hosszú labda, csak a biztos.
- MesQueUnClub
- Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Ronaldo, Zizou, Kaká, Messi, Eto'o, CR, Deco
- Kedvenc csapatod: Barca
Igen szerintem is jobban járnak ott vele, mert van esze is a játékhoz es a jelenlegi piacon jobb bekkek hat inkább hagyjuk. Nem véletlen, hogy SR is odakerült, 50-60 Milla egy bellerin ami lássuk be vicc kategória.
♠Ronaldo♣Ronaldinho♥Zidane♦
Szerintem meg kínálat függő. Mostani helyzetben olyan, mint Alaba esete, hogy jobban fog kelleni neki majd a jobbhátvédként.ziro4vr írta:Szerintem jobban járnak ha jobbhátvédként hasznosítják majd Lahm után. A kp-n is ügyes, de oda könnyebb embert találni mint jobb védőbe.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- ziro4vr
Szerintem jobban járnak ha jobbhátvédként hasznosítják majd Lahm után. A kp-n is ügyes, de oda könnyebb embert találni mint jobb védőbe.
Nem illik.
- MesQueUnClub
Viszont Kimmich is egyre jobb lesz ahogy elnézem, azzal a gyerekkel nagyot fogtak ha igy fejlődik.
- ziro4vr
Első félidőben két olyan kulcspasszt is elrontott, amit egy Modric vagy Kroos simán lábra tesz. Helyezkedése nagyon jó, a labdás mozgása is, viszont a passzjátéka és a csapatrész összefogása nem az igazi. Itt most a koordinálásra, tempó diktálásra gondolok pl. És sokszor fegyelmezetlen.
Amúgy néztem összefoglalókat, Neymar elég korrekt meccset hozott le, és továbbra is Mueller a világ legirritálóbb embere. Tipikus beképzelt német szararc, az egy helyben tipródós, ordítós, mutogatós gólöröme veri nálam még Costát is. A másik kedvencem Neuer, mikor peckesen veszi ki a labdát a hálóból egy bekapott gól után, minél gyorsabban, mintha meg sem történt volna. De ő legalább jogosan ilyen, mert top a posztján.
Amúgy néztem összefoglalókat, Neymar elég korrekt meccset hozott le, és továbbra is Mueller a világ legirritálóbb embere. Tipikus beképzelt német szararc, az egy helyben tipródós, ordítós, mutogatós gólöröme veri nálam még Costát is. A másik kedvencem Neuer, mikor peckesen veszi ki a labdát a hálóból egy bekapott gól után, minél gyorsabban, mintha meg sem történt volna. De ő legalább jogosan ilyen, mert top a posztján.
Nem illik.
- Tádám
- El Siete
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Pipita, Morientes, Zidane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest
- Kapcsolat:
Nem volt rossz megmozdulása = alibi. Nekem egy az egyben Illarra ugrott be róla. Semmi kockázat, semmi hosszú labda, csak a biztos. Még Nagy Ádi játszott így a válogatottba, csak ő pontosabban passzolt.M1Ö írta:Az első félidőben nem volt rossz megmozdulása, a legjobb volt a k.pályán. A 2. félideje tényleg gyenge volt, de azért elég meredek Illarrahoz hasonlítani. Meg Rabiot sem volt sokkal jobb nála, egész meccsen meg pláne.Tádám írta:Ez a Verratti gyerek is túl van szopkodva. Illarra 2 a mai meccsen is, csak még pontatlanabb.
Rabiot 10x jobb nála.
Nem semmi meccs volt amúgy... Ha minden ziccer bemegy, akkor 7-2 egy Cavani mesterötössel.
2. félidőben meg még nagyobb 0 volt. Láttam már jó pár meccsét, sose nyűgözött le igazán, szerintem egyértelműen túl van sztárolva.
Rengeteg klubnak van komoly történelme, de csak egyetlen klub írja a történelmet... Hala Madrid!
Hierro azt mondta: "Raúl egy Ferrari, amely idővel mindenkit le fog hagyni."- Igaza volt !
VARANE
Hierro azt mondta: "Raúl egy Ferrari, amely idővel mindenkit le fog hagyni."- Igaza volt !
VARANE
- ziro4vr
Gianni Infantilis meg a többi szépen higítja a mezőnyöket. Legalább a világversenyek esetén magyar szempontból jól járunk vele, de a BL-t bővíthetik 100 fősre, akkor se sikerül bejutni.
Nem illik.
- MesQueUnClub
Amúgy igen ezzel a kiemeleses hulyeseggel kene valamit kezdeni, mert lassan ott tartunk, hogy akiknek a BL-ben kene szerepelni, csak ELbe vannak es fordítva.Reaper's Scythe írta:
Vagy csak vissza kellene hozni a régi selejtezős rendszert és akkor nem kerülnének be mindenáron ZS kategóriás csapatok csak, ha tényleg megérdemlik. Azóta hígult így fel a mezőny, amióta bevezették ezt a kiemeléses selejtezőt, hogy legyen esélye a kisebb csapatoknak is.
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
De legalább mi komolytalan csapatok ellen játszottunk tavaly, ők meg aztán évről évre óriási ellenállással találkoznak. Ilyenkor bezzeg ez nem jön elő részükről..
-
MesQueUnClub írta:Es akkor ilyen szintű csapatokból van majdnem 3 csoportnyi, komolytalan, hogy a csapatok fele EL szintet alig üti meg, de a BL-Ben vannak, ezek végett megértem egyébként a szuper liga gondolatát.M1Ö írta:
Nem érzem, hogy az irigység beszélne belőlem, de annyira komolytalan volt az a védelem, hogy a spanyol első osztályban nem állná meg a helyét. Ilyen lassúság, meg területhagyás ilyen szinten...
Vagy csak vissza kellene hozni a régi selejtezős rendszert és akkor nem kerülnének be mindenáron ZS kategóriás csapatok csak, ha tényleg megérdemlik. Azóta hígult így fel a mezőny, amióta bevezették ezt a kiemeléses selejtezőt, hogy legyen esélye a kisebb csapatoknak is.
- Chris
- Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Zidane
Emerynek komoly pszichés munkája lesz a PSG-vel, nem úgy funkcionálnak (helyzetkihasználás, önbizalom stb.), mint egy olyan csapat amelyik tagadhatatlanul BL esélyes. A keret nem tökéletes, de a Real-Barca-Bayern mögött ott van a Juvéval, Cityvel, Atléticoval. Verratti szerintem elég közepes volt tegnap, inkább Di Mariát és Rabiot tudnám kiemelni. Matuidi helyén mondjuk Jesé jobban mutatott volna.
Első nap alapján eddig úgy néz ki, hogy a fent említett hármas (a Real is nyilván ide tartozik, így hogy még nem játszottak idén) ismét kiemelkedik a mezőnyből. A Celtic persze bohózat szintű dolgokat csinált, nade volt 3 olyan gól, amit bábuk ellen is szép teljesítmény összehozni. A Bayern szokásos módon magabiztos évek óta. Én őket tartanám idén a legfőbb esélyesnek. Csak azért nem minket, mert hiszek abban, hogy képtelenség címet védeni .
Atlético meccs elég viccesre sikeredett. A bíró nem adott meg egy 11-est a PSV-nek az elején, aztán befújt nekik egy totál műesést . Kezd az Atlético is magára találni, nagyon kíváncsi vagyok mennyire törte meg őket a tavalyi év.
Ma estére egy 3-0-át tippelek magunknak, a Sevilla remélem egy döntetlent összehoz Torinoban, az egy érdekes meccs lesz még.
Első nap alapján eddig úgy néz ki, hogy a fent említett hármas (a Real is nyilván ide tartozik, így hogy még nem játszottak idén) ismét kiemelkedik a mezőnyből. A Celtic persze bohózat szintű dolgokat csinált, nade volt 3 olyan gól, amit bábuk ellen is szép teljesítmény összehozni. A Bayern szokásos módon magabiztos évek óta. Én őket tartanám idén a legfőbb esélyesnek. Csak azért nem minket, mert hiszek abban, hogy képtelenség címet védeni .
Atlético meccs elég viccesre sikeredett. A bíró nem adott meg egy 11-est a PSV-nek az elején, aztán befújt nekik egy totál műesést . Kezd az Atlético is magára találni, nagyon kíváncsi vagyok mennyire törte meg őket a tavalyi év.
Ma estére egy 3-0-át tippelek magunknak, a Sevilla remélem egy döntetlent összehoz Torinoban, az egy érdekes meccs lesz még.
- MesQueUnClub
Es akkor ilyen szintű csapatokból van majdnem 3 csoportnyi, komolytalan, hogy a csapatok fele EL szintet alig üti meg, de a BL-Ben vannak, ezek végett megértem egyébként a szuper liga gondolatát.M1Ö írta:
Nem érzem, hogy az irigység beszélne belőlem, de annyira komolytalan volt az a védelem, hogy a spanyol első osztályban nem állná meg a helyét. Ilyen lassúság, meg területhagyás ilyen szinten...
De legalább van tekintélye a pályán.ziro4vr írta:Játékos szemszögből Kassai baromi idegesítő bíró.
Amúgy vicces, hogy megverik a Celticet, aztán megint úgy ír róluk mintha Európa trónjára ültek volna fel, holott a skót csapat már lassan amatőr ligában játszik..
K
K
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Nem érzem, hogy az irigység beszélne belőlem, de annyira komolytalan volt az a védelem, hogy a spanyol első osztályban nem állná meg a helyét. Ilyen lassúság, meg területhagyás ilyen szinten...Kercsó írta:a skót védők szépen asszisztáltak a zakóhoz.
Faragóval volt gond, de ő meg nyíltan Barca drukker. Egy Clásico előtt sikeresen elásta magát nálam (nem mintha annyira érdekelné ) mikor beszállt a mi Ottónk mellé és egy flegma 10 éves szintjén, gúnyos pofával fikázta a Realt. Csóri Hajdú meg csak lesett, hogy ez meg mi?Kercsó írta:A sport1 "szakmai" stábja meg bőnyállal a katalán bandát.
Nyilasi korrekten levezette, hogy mennyire lehetett komolyan venni azt a védelmet, főleg 3 ilyen zseni mellett. Amivel nem esett túlzásba. Bognár Gyurkát meg inkább hagyjuk, mert szerintem a legkevesebbet ért a focihoz, még ebben a társaságban is.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
Végignéztem a Barca-Celtic összefoglalót...a skót védők szépen asszisztáltak a zakóhoz.
A sport1 "szakmai" stábja meg bőnyállal a katalán bandát.
A sport1 "szakmai" stábja meg bőnyállal a katalán bandát.
#whatisyourexcuse
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor