annyira tudtam ki íra ezt az ostobaságotMyStiQ írta:Támogatom! Jöhet még Reyes, Vitolo, Marin, Fazio, Beto és Mbia is.nem tudom ki hogy van vele, de én nyáron hoznám simán a Moreno-Rakitic-Bacca triót Sevillából!
Értékeld a legutóbbi meccset
- Boky
- Kedvenc játékosaid: Modric
Re: Értékeld a legutóbbi meccset
-
Nem játszottak alattomosan, másrészről kihasználták azt amit tudnak és azt amiben a mi csapatunk rettenetesen foshalmaz, éspedig a betömörülő védelem elleni játék. Lekontráztak és a végén nem fosták le a bokát, beverték míg nálunk max durcás pofákra futotta a saját gólunk meg szintén makk volt, márha a Sevillaé fel van hozva. Megérdemelték, bár mi is képesek lennénk arra, hogy amikor a legjobban kell hozzunk egy meccset!S nem azon, hogy a sevillai görények két kapura lövésből két gólt vertek?
Támogatom! Jöhet még Reyes, Vitolo, Marin, Fazio, Beto és Mbia is.nem tudom ki hogy van vele, de én nyáron hoznám simán a Moreno-Rakitic-Bacca triót Sevillából!
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Itt keményen a játékosok fejével van még a baj, nem Ancelottival. Mondjuk, aki alapjáraton sem kedveli, azzal nincs mit kezdeni.
Sok még itt a meló, de szerintem ha türelmes a vezetőség meg szurkolók, + jön egy Pogba, jövőre nagyon csúnyán beérik a munka és rommá verjük Európát.
Egyedül Balere meg a 91 milliójára vagyok mérges... mert nem mutatott eddig semmit 5-6 hónap alatt. Nekem ne gyertek azzal, hogy előszezon nem volt meg, hol van az már...
Sok még itt a meló, de szerintem ha türelmes a vezetőség meg szurkolók, + jön egy Pogba, jövőre nagyon csúnyán beérik a munka és rommá verjük Európát.
Egyedül Balere meg a 91 milliójára vagyok mérges... mert nem mutatott eddig semmit 5-6 hónap alatt. Nekem ne gyertek azzal, hogy előszezon nem volt meg, hol van az már...
- Anis
- Kedvenc játékosaid: Drogba, Essien, CR, Di Maria
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Chelsea, Inter
Sevilla elleni ha nem is "bajnoki rangadó", de a bajnoki címet nagyon is befolyásoló mérkőzés. És egyelőre az Atletico veretlen a rangadókat tekintve, a Barca oda-vissza verte a Realt. szóval a Real akar bajnok lenni, ha egy nagy meccset sem képes megnyerni??
hehe-nek maximálisan igaza van, hogy a foci fejben dől el! Ezért zseniális edző Mourinho, mert a nulla Interrel is BL-t nyert, és tudjuk, hogy ott sok játékosnál nulla tudás volt, de fejben tökéletesen összeszedettek voltak! Eto'o is védőt játszott, és lehet sorolni tovább.
Marcelo, Xabi mindketten kiégtek, Carvajal és varane fiatalok és tapasztalatlanok még, Bale meg a bajnokságban nagy nulla, bár egy év bizalmam még van felé, de talán a BL-ben villant majd.... Benz nagyon hullámzó, Modric sem lehet mindig jó és így tovább...
tömörülő csapatok ellen továbbra is nagy nulla ez a csapat: Bilbao, Atletico, Sevilla és így tovább....
nem tudom ki hogy van vele, de én nyáron hoznám simán a Moreno-Rakitic-Bacca triót Sevillából!
Az 5-0 meg egy próba volt Mourinhotól a csodabarca ellen, nem jött be, utána oda-visszavertük őket!
hehe-nek maximálisan igaza van, hogy a foci fejben dől el! Ezért zseniális edző Mourinho, mert a nulla Interrel is BL-t nyert, és tudjuk, hogy ott sok játékosnál nulla tudás volt, de fejben tökéletesen összeszedettek voltak! Eto'o is védőt játszott, és lehet sorolni tovább.
Marcelo, Xabi mindketten kiégtek, Carvajal és varane fiatalok és tapasztalatlanok még, Bale meg a bajnokságban nagy nulla, bár egy év bizalmam még van felé, de talán a BL-ben villant majd.... Benz nagyon hullámzó, Modric sem lehet mindig jó és így tovább...
tömörülő csapatok ellen továbbra is nagy nulla ez a csapat: Bilbao, Atletico, Sevilla és így tovább....
nem tudom ki hogy van vele, de én nyáron hoznám simán a Moreno-Rakitic-Bacca triót Sevillából!
Az 5-0 meg egy próba volt Mourinhotól a csodabarca ellen, nem jött be, utána oda-visszavertük őket!
FERRARI - MSchumi - Alonso - Kimi - Federer - Kobe - LeBron
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!
Hányszor estünk ki zsinórban a legjobb 16 között? Na ugye...A BL-ben is csak azért bízok mert (feltéve h túlmegyünk a dortmundon) csak nem zúgunk ki zsinórban negyedszer az elődöntőben...
Ja igaz. Az hirtelen elfelejtettem.Géci írta:5-0?
Mindegy, az a lényeg, hogy ezt a meccset meg kellett volna nyerni, akármi történik, ezt a srácot is tudták, mégis balfaszkodtak (megint). Tudom könnyű innen pofázni, meg nyilván nem könnyű a vasárnapi meccs után, de bakker, ez nyomatják évek óta... tudni kéne kezelni, és ma nyerni kellett volna. Így viszont szinte 0-val egyenlő az esélyünk, hogy bajnokok leszünk.
Ez a csapat meg hosszútávra kevés lesz szerintem.
Bale egy borzasztóan egysíkú játékos, a kontráknál hasznos lehet, de egyébként teljesen kiismerhető, sablon játéka van. CéRonaldo ugyanez, de ő legalább rúg pár gólt... bár mostanában már az is nehézkesen megy.
Marcelo agyilag gyökkető lett, nem tudom hogy a sérülései vágták-e ennyire haza, vagy elfelejtett focizni, vagy csak már nem puszipajtások cével, de egyszerűen használhatatlan, teljesen.
Xabi Alonso meg nem opció már ennyi meccsre, sok ez neki, öreg már, lassú, igazából Illarraval kéne cserélgetni vagy nem tudom... De ezt a tempót már nem bírja szerintem.
Carvajal is egyre szarabb, azt sem tudom mi lelte, egyedül Modric, Benzema, Varane meg Di María akivel elégedett vagyok jelenleg.
Sajnos Jesé sérülése óta vannak problémáink. Ennyire hatott volna a csapatra vagy mi?
- ikarus93
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Bale nagyon gyenge volt, ha most lett volna egy Jesénk...
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
Puskás Ferenc
- Mike
- Kedvenc játékosaid: Guti, Özil, Ronaldo, Zidane, Varane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Colts
hát a bajnokságnak annyi...
hogy le lett itt oltva Matt multkor mikor kritizálni merte a csapatot, pedig sok igazság volt benne. Csak sokakat teljesen elvakított az a 31 veretlen meccs. Messze nem vagyunk olyan jók, nagyon messze. Játékba kurva kevesek vagyunk egész évben, unalmas szar semmi amit előadunk, megjegyeztem már párszor, de én ennyire még nem untam Real meccseket mint idén. Fejben is nullák vagyunk, és most mikor komolyabb meccsek jöttek, idegesebbek a játékosok, ki is jöttek a hibák. Carlo se tud ám motiválni, az eddigi munkája nem sokat ér. Átállt 433-ra, hurrá, tapsoljuk meg, ezt akartuk már mióta, azon kívül semmi. Idén még nem nyertünk komoly meccset, sőt, 1 kivételével elbuktuk mindet. Cseréit se értem. Most is ez a Morata-Modric csere marha értelmes volt. Hiába van csatárod ha nincs aki eljuttassa hozzá a labdát. Ha vmit szerettem Joséban az pont az volt h ilyenkor elővette a tökét, lehozta Arbeloát aztán haddszóljon. Általában be is jött.
Xabi is 2 meccs alatt tett róla h ne legyünk bajnokok, neki köszönhető a barca győztes gólja meg a mostani egyenlítő is.
Bale meg... áhhh, nem is értem. Sokadszorra bizonyosodik be hogy nem ide való, ez nem Anglia. A csodálói nyugodtan kapaszkodjanak csak abba a hmmm...2 vagy 3 meccsbe.
A BL-ben is csak azért bízok mert (feltéve h túlmegyünk a dortmundon) csak nem zúgunk ki zsinórban negyedszer az elődöntőben...
hogy le lett itt oltva Matt multkor mikor kritizálni merte a csapatot, pedig sok igazság volt benne. Csak sokakat teljesen elvakított az a 31 veretlen meccs. Messze nem vagyunk olyan jók, nagyon messze. Játékba kurva kevesek vagyunk egész évben, unalmas szar semmi amit előadunk, megjegyeztem már párszor, de én ennyire még nem untam Real meccseket mint idén. Fejben is nullák vagyunk, és most mikor komolyabb meccsek jöttek, idegesebbek a játékosok, ki is jöttek a hibák. Carlo se tud ám motiválni, az eddigi munkája nem sokat ér. Átállt 433-ra, hurrá, tapsoljuk meg, ezt akartuk már mióta, azon kívül semmi. Idén még nem nyertünk komoly meccset, sőt, 1 kivételével elbuktuk mindet. Cseréit se értem. Most is ez a Morata-Modric csere marha értelmes volt. Hiába van csatárod ha nincs aki eljuttassa hozzá a labdát. Ha vmit szerettem Joséban az pont az volt h ilyenkor elővette a tökét, lehozta Arbeloát aztán haddszóljon. Általában be is jött.
Xabi is 2 meccs alatt tett róla h ne legyünk bajnokok, neki köszönhető a barca győztes gólja meg a mostani egyenlítő is.
Bale meg... áhhh, nem is értem. Sokadszorra bizonyosodik be hogy nem ide való, ez nem Anglia. A csodálói nyugodtan kapaszkodjanak csak abba a hmmm...2 vagy 3 meccsbe.
A BL-ben is csak azért bízok mert (feltéve h túlmegyünk a dortmundon) csak nem zúgunk ki zsinórban negyedszer az elődöntőben...
"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane
-
- Kedvenc játékosaid: Casillas,Ramos,CR7,Bale,Di María
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Japán válogatott
- Kapcsolat:
Valahogy éreztem, azzal az "érdekes" Ramos pirossal el is ment az egész bajnokság. Legalább is lélektanilag biztos. DE, ez a mai produkció mi a jó ég volt? Körülbelül ÖT Real játékos volt a pályán, a többiek annyira kritikán alul teljesít hogy teljesen eltűntek. Lopez 2 helyzetből két gólt kapott, szarul helyezkedett. Carvajal mostani meccsen még csak csak jól teljesített, de a Barca ellen kettőt az ő hibájából kaptunk. Pepe-Varane No Comment, alig volt szabályos szerelésük. Marcelo sem volt a legjobb, nem egy hibája volt, nem egy nagyon rossz megoldása. Nagyobb gond ott kezdődik hogy Modric sem villogott, egyáltalán pedig az utóbbi hónapokban zseniális volt. Xabi Alonso szerintem az utóbbi három-négy meccsen többet hibázott mint addig előtte egész pálya futásán. Ma volt 8 eladott labdája meg 3 vaktában elrúgott, cserében alig szűrt a Középpályán. CR sem igazán volt a toppon, bár tény hogy szerencséje sem igazán volt. Benzema eltűnt, rég lecseréltem volna. De a legrosszabb Bale volt! Semmit nem csinál az utóbbi időben, SEMMIT! Pár gólpassza volt, meg párhete egy bombagólja, de nem az első meccs ahol konkrétan jó megmozdulása sem volt. El lövöldözte a Labdákat a p csába, önző volt nem passzolt. Mikor idejött azt hittem hogy egy nagyon epic jobbszélsőnk lesz, és pár hónapig még váratott de egész jól játszott, most meg simán azt mondom hogy Bale pad és Di Maríát a kezdőbe.
- pavel
- Kedvenc játékosaid: el Buitre, Fenomén, R.Carlos
- Kedvenc csapatod: RM
Jaj, b+ ez vicc! Ti most ezen keseregtek? S nem azon, hogy a sevillai görények két kapura lövésből két gólt vertek? Hogy alig lépték át a térfelüket? A saját pályájukon! Ilyen játékkal vertek minket, s erre onanizál fax hány tizezer ember? Ők a Sevilla! Nem az Elche vagy a Murcia! Szerintem az őseik leköpködnék őket! Mint ahogy teszem én is! Xarják össze magukat, a cigó matracosokkal + törpékkel együtt!
Marcelo, Bale, Ronaldo, Xabi ma kuka volt. Illara kicsit. Pepe nagyot harcolt. Igaz Rakitic jól becumiztatta, de ha láttátok ő ért vissza Baccához! Modric volt az egyetlen pozitívum!
Ancelotti: Isco cserével miért várt ennyit? Moratát meg akkor már minek? Miért nem előbb? S miért nem Xabi helyére?
Marcelo, Bale, Ronaldo, Xabi ma kuka volt. Illara kicsit. Pepe nagyot harcolt. Igaz Rakitic jól becumiztatta, de ha láttátok ő ért vissza Baccához! Modric volt az egyetlen pozitívum!
Ancelotti: Isco cserével miért várt ennyit? Moratát meg akkor már minek? Miért nem előbb? S miért nem Xabi helyére?
"Éltem át már szép napokat, amikről azt hittem szarok, dehát ezek még szarabbak, ettől lettek szépek azok."
- Matt009
- Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM
Most mondjam azt, hogy ez látszott egész végig?VanillaSky írta:4 nap kellett ahhoz, hogy a bajnokság fő esélyeseiből, egy a trófeára maximum disznómakkal esélyes csapat legyünk, bár őszintén talán így is kellett lennie az eredmények tükrében. Kicsit olyan a csapat, mint egy másodtiszt a hajón. Remekül dolgozik, okos, szorgalmas de a vezetésre képtelen mert van jobb.
A mai meccset meg el kell felejteni. Nem ma kaptunk ki a Sevillától, hanem vasárnap este. A csapat fizikálisan elfáradt az elmúlt 2 meccsen, és mentálisan sem tudtunk túllépni a Barca elleni meccsen. Ha a vasárnapi meccs megvan, akkor ma is nyerünk, lehet kiütéssel.
Ezen kívül csapjuk hozzá, hogy normál esetben Isconak kellett volna kezdeni (mondom ezt úgy, hogy nem tett hozzá semmit a meccshez), csak akkor meg a padon nem lett volna életképes csere vészhelyzet esetére.
Az meg durva, hogy DM nélkül milyen fos ez a kp. Annyira statikus ez az Illara-Xabi páros, hogy egyedül játszva sem bírja el őket a csapat, nemhogy együtt. A hátsó irányítók ideje kibaszottul lejárt. Xabi kurva gyenge, Illara meg arra sem elég jó, hogy kiszorítsa az öreget. Szánalom. Egyikükkel sem szabad komolyan számolni. Nyáron el kell paterolni őket. Az edzővel karöltve.
A két megpattanó gólra gondolsz az első meccsen, meg a másodikon az első kamu tizire? Baromi büszkék lehetünk rá. A Juve meg az EL-ben vitézkedik. Ennyit Carlo rangadó győzelmeiről.remélem tisztába vagytok vele hogy ez az ancelottival még nem nyertünk nagy meccset egy kurva nagy hülyeség.
atleticot a kupába oda-vissza vertük.
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
Jaj hagyjatok mar itt mourinhot, a szor is felall a hatamon. Ha nem nyerunk semmit, akkor nem nyerunk. Tavaly se nyertunk megse akasztotta fel magat senki...visztont ez meg tavoli tekintve h a kupaban es a blben is allunk.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
5-0... 6-0... 20-0 stb... lényegtelen, ha a végén ugyanúgy semmit nem nyerünkGéci írta:
5-0?
De a hétvégében még bízhatunk, mert kemény meccsek lesznek. Jól kijöhetünk belőle. Egy X sajnos minimum kellett volna ma, hogy csak 1 meccs hátrányban legyünk az Atleticoval szemben, de azért még van vissza pár meccs... Mindenesetre nagy kár volt a maiért...
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
az a baj, hogy az egymás ellenink nulla...MyStiQ írta:2014.03.29.:
Espanyol - Barcelona 3-2
Athletic Bilbao - Atletico Madrid 2-0
Real Madrid - Rayo Vallecano 4-0
Sima.
Atletitől 2 meccsnyire vagyunk, míg a Barcánál kellene egy vereség vagy 2 x....
ja és hoznunk kéne az összes meccset...
- ikarus93
Ez egy nulla volt, Dortmund még ha gyengélkedik is meg nem lesz Madridba Lewandowski, szintekkel jobb csapat mint a Sevilla, addigra sürgősen rendet kell tenni a fejekbe.
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Puskás Ferenc
Puskás Ferenc
-
- Kedvenc játékosaid: Di Maria, Jesé, Beckham, Zidane
sztem meg rakjuk. mért ne mondhatnánk. le főtt már neki a lecsó. leves. meg a kávé is.az atomfizikusoknak meg annyit h ezzel nem azt mondtam h rakjuk a padra
mondtam h nyugi van, huszadrangú szar csapat az, de röhögtek rajtam.Igaz, hogy minden fejben dol el, de kerem en mi az,hogy minden komolyabb eroprobanal osszesunk? Aztan meg ilyen salke alazasnal meg mindenki nedvesedik...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára realfan91 2014. március 27., csütörtök 0:08-kor.
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
8 fordulóval a vége előtt a címvédő Barcelona legfőbb riválisa a jelenleg listavezető Atletico Madrid.
Na ez a kemény...
Na ez a kemény...
- Bullet T
Komolyan mondom, valami olyan szinten bosszant ez a szituacio, hogy nem tudom elmondani. A hetvegi vereseg is ku*vara felidegesitett, de ez az 1 pont meg valamennyire pozitiv gondolkodasra serkentett, gondoltam, hogy csak azert is megmutatjak, aztan itt ez a meccs es ilyenkor ba*nak fel az ilyen semmilyen, leszarom stilusba kocogo(!!!) jatekosok.
Egyszeruen nem ertem, iden rohogve kellett volna nyerni ezt a bajnoksagot, meg a szerencsere se lehet egy szavunk se (hiaba a mai meccs), barca is olyan helyen hullajtott pontot, ahol nem is szamitottunk volna ra. Ronaldobol elo jott ma az onzo enje, Benzema -3, Bale-t nem is ertem miket csinalt, Marcelo,Xabi ...mindegy majd jovore.
Igaz, hogy minden fejben dol el, de kerem en mi az,hogy minden komolyabb eroprobanal osszesunk? Aztan meg ilyen salke alazasnal meg mindenki nedvesedik...
Egyszeruen nem ertem, iden rohogve kellett volna nyerni ezt a bajnoksagot, meg a szerencsere se lehet egy szavunk se (hiaba a mai meccs), barca is olyan helyen hullajtott pontot, ahol nem is szamitottunk volna ra. Ronaldobol elo jott ma az onzo enje, Benzema -3, Bale-t nem is ertem miket csinalt, Marcelo,Xabi ...mindegy majd jovore.
Igaz, hogy minden fejben dol el, de kerem en mi az,hogy minden komolyabb eroprobanal osszesunk? Aztan meg ilyen salke alazasnal meg mindenki nedvesedik...
- ateeemadrid
na mind1, csak azt a kibaszott kupadöntőt húzzuk be legalább, akkor talán nem akasztom fel magam.