Real Madrid vs. Barcelona

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
MyStiQ

Re: Real Madrid vs. Barcelona

HozzászólásSzerző: MyStiQ » 2016. december 21., szerda 12:25

Szó se róla, örülnék egy triplázásnak, de valamiért ezt a jelenlegi csapatot nem érzem képesnek erre.

Jelenleg egy korrekt munkás csapatot látok, hatalmas mentális erővel, kiemelkedő egyéni teljesítmény nélkül, aki a meccsei többségét szenvedve nyeri úgy, hogy a védelem szinte képtelen lehozni egy kapott gól nélküli meccset.

Persze a tavasz még messze van, de nem érzem ezt a csapatot annyira korszakosnak és emlékezetesnek, mint a Heynckes-féle Bayernt vagy a Pep-féle csúcsBarcát.

Remélem megcáfolnak tavasszal a srácok. :mrgreen:

M1Ö
Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: M1Ö » 2016. december 21., szerda 12:09

dzsi91 írta:elpusztulnának egy olyan világban ahol a Real Madrid azért sikeresebb mert jobb csapat.
Erről jut eszembe, hogy R24 triplázást vár a csapattól. Én még megfejelném azzal, hogy menjünk át rajtuk a BL-ben és a kupában is, úgy triplázzunk! :lol: :shifty: Még a kést is forgatnánk bennük. :mrgreen: Fúúú de sok játékosuk, szurkolójuk, meg alapból a szakértők megérdemelnék. :roll:
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2016. december 21., szerda 11:58

Szerintem iszonyat szórakoztató őket kívülről szemlélni ahogy nem értik a dolgokat és hőbörögnek :lol:

Őket már hagyni kell abban a világban amit megalkottak maguknak, elpusztulnának egy olyan világban ahol a Real Madrid azért sikeresebb mert jobb csapat.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

M1Ö
Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi

HozzászólásSzerző: M1Ö » 2016. december 21., szerda 11:41

Toti írta:erről beszéltem tegnap/tegnapelőtt.
borzasztó ez az irigység és vakarózás ami a katalánok felől jön. barcelona, mint klub. már dobálják a sárt, kiabálnak, nyilatkoznak, kivannak akadva, viszket mindenük, h nekünk felére csökkentették. és mindig, mindig ez van, legyen szó bármilyen ügyről, még amihez esetleg közük sincs, akkor is megszólalnak, vagy az elnök, vagy piqué vagy akárki. nincs olyan hét, h valami szart ne dobnának, valamit ne nyögnének be. most ez a büntetés a legújabb.. iszonyatos, h mennyire nem bírják elviselni a helyzetet, a helyzetüket. kettős mérce, szerencse, bíró, franco, stb.. minden helyzetben volt valami, amit elő lehetett hozni, vagy kreálni valamit, amivel nyugtathatják magukat és ezzel egyidejűleg baszogathatnak minket, a csapatot, a Real Madridot. csak az a baj, h az kiabál akinek a háza ég.
És akkor csodálkozunk, hogy olyanok a szurkolóik nagyrésze, amilyen. A sok kis tini agya hogyne lenne már átmosva, ha már az elnök is dobálja a sz**t? És tényleg mindig ez van, egyetlen egy kivétel sincs, hogy ne ragadná meg valaki a sok közml, hogy köpködjön. Legyen az bármelyik elnökük, bármelyik játékosuk, bárki... Itt az új üdvöske, Sergi Roberto is. Nem csoda, hogy ennyi agyhalott van facebookon, meg mindenféle fórumon. Tegnap is egy srác elkezd hőbprögni, hogy ez vicc... most nyomják az uefalona szöveget, mmert megint a madridot nyomják és ezt is elintézték... mondom neki, hogy nem, a vicc az, hogy alapból főleg Zidane fiai miatt került bajba a klub. Erre ő, hogy akkor tud valamit, ha már 30 gyereket csinált. Szó sem volt 30 srácról, de a k*cs*g úgy dobálja a sz**t, hogy nincs képbe a tényekkel. Na ezt gyűlölöm. Utána természetesen elkezdett hápogni a gyerek és felhozza CR adó ügyeit, hogy ő megússza, Messi bezzeg nem. Meg hány és hány ilyen van/volt. Szóval ja, hányingert keltő... :lol:
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero

ericco
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: ericco » 2016. december 21., szerda 11:02

Toti írta:erről beszéltem tegnap/tegnapelőtt.
borzasztó ez az irigység és vakarózás ami a katalánok felől jön. barcelona, mint klub. már dobálják a sárt, kiabálnak, nyilatkoznak, kivannak akadva, viszket mindenük, h nekünk felére csökkentették. és mindig, mindig ez van, legyen szó bármilyen ügyről, még amihez esetleg közük sincs, akkor is megszólalnak, vagy az elnök, vagy piqué vagy akárki. nincs olyan hét, h valami szart ne dobnának, valamit ne nyögnének be. most ez a büntetés a legújabb.. iszonyatos, h mennyire nem bírják elviselni a helyzetet, a helyzetüket. kettős mérce, szerencse, bíró, franco, stb.. minden helyzetben volt valami, amit elő lehetett hozni, vagy kreálni valamit, amivel nyugtathatják magukat és ezzel egyidejűleg baszogathatnak minket, a csapatot, a Real Madridot. csak az a baj, h az kiabál akinek a háza ég. B-)
Én ezeken jót szórakozom :) Ők is azt tették, amikor mi gödörben voltunk, ők pedig hülyére nyerték magukat. Az az időszak eléggé elferdítette a valóságképüket. Azt hitték, most már örökre a Madrid előtt lesznek utcahosszal, örökre tele lesz az utánpótlásuk Messikkel és Iniestákkal. Most pedig beköszöntött a valóság, ami nem egyezik az ő világképükkel, szóval kell egy rakat konteó, ami ebben segít. Elég gyakori amúgy ez a jelenség máshol is.
Merci Zizou!

Toti

HozzászólásSzerző: Toti » 2016. december 21., szerda 9:28

erről beszéltem tegnap/tegnapelőtt.
borzasztó ez az irigység és vakarózás ami a katalánok felől jön. barcelona, mint klub. már dobálják a sárt, kiabálnak, nyilatkoznak, kivannak akadva, viszket mindenük, h nekünk felére csökkentették. és mindig, mindig ez van, legyen szó bármilyen ügyről, még amihez esetleg közük sincs, akkor is megszólalnak, vagy az elnök, vagy piqué vagy akárki. nincs olyan hét, h valami szart ne dobnának, valamit ne nyögnének be. most ez a büntetés a legújabb.. iszonyatos, h mennyire nem bírják elviselni a helyzetet, a helyzetüket. kettős mérce, szerencse, bíró, franco, stb.. minden helyzetben volt valami, amit elő lehetett hozni, vagy kreálni valamit, amivel nyugtathatják magukat és ezzel egyidejűleg baszogathatnak minket, a csapatot, a Real Madridot. csak az a baj, h az kiabál akinek a háza ég. B-)
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91

palesz77
Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
Kedvenc csapatod: Barcelona

HozzászólásSzerző: palesz77 » 2016. december 20., kedd 23:59

Realista24 írta:Ramos reakciója megvan? :lol:
https://twitter.com/SergioRamos/status/ ... 0151298048
Így még jobb. :lol: De legalább tudom már, hogy szerzek Iniestás mezt.. :shifty: :D

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. december 20., kedd 23:46

Ramos reakciója megvan? :lol:
https://twitter.com/SergioRamos/status/ ... 0151298048
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

csabi*
Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
Kedvenc csapatod: los blancos.

HozzászólásSzerző: csabi* » 2016. december 20., kedd 22:04

Realista24 írta:
Ja Palesz. Tegyél rendet "otthon is" a fejekben
házipálesz itt van otthon :lol: #futuregt
Kép

Ladislao

HozzászólásSzerző: Ladislao » 2016. december 20., kedd 20:21

___Samy___ írta:
Sztem az is benne van, hogy semmi nem lett rosszul csinálva, csak ciki lenne ezt az előzetesen beharangozott két évet semmissé tenni.
Tudomásom szerint nem volt szó 2 évről csak 2 átigazolási szezonról...

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. december 20., kedd 19:52

palesz77 írta:Itt egy rövid leírás a dologról, nektek csak 2 gyerek volt problémás végül elvileg, gondolom ezért lett csökkentve. A CAS nem hiszem, hogy azért tiltana el titeket 1 átigazolási időszakból, mert gáz lenne, ha kiderülne, hogy minden jó volt..
Egyértelmű. Ez nem olyan szervezet hogy büszkeségbol kiszab valamit.

Ja Palesz. Tegyél rendet "otthon is" a fejekben
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

palesz77

HozzászólásSzerző: palesz77 » 2016. december 20., kedd 19:09

Itt egy rövid leírás a dologról, nektek csak 2 gyerek volt problémás végül elvileg, gondolom ezért lett csökkentve. A CAS nem hiszem, hogy azért tiltana el titeket 1 átigazolási időszakból, mert gáz lenne, ha kiderülne, hogy minden jó volt..

___Samy___

HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2016. december 20., kedd 18:48

Igazság szerint én nem értem a dolgot. Most ha vmiben sárosak vagyunk, akkor el kell tiltaniuk minket 2 szezonról, ha meg nem vagyunk azok, akkor semmit nem kellene kapnunk. Erre fel félig elfogadják a fellebbezést.

Sztem az is benne van, hogy semmi nem lett rosszul csinálva, csak ciki lenne ezt az előzetesen beharangozott két évet semmissé tenni.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"

palesz77

HozzászólásSzerző: palesz77 » 2016. december 20., kedd 17:26

Karácsonyi ajándék Real drukkertől Barcásnak. :lol:

babaking
Kedvenc játékosaid: Guti, Kaká, Varane, Marcelo, SR4, Modric, Kroos, Nacho

HozzászólásSzerző: babaking » 2016. december 20., kedd 15:10

szerintem simán a kihágások mennyisége miatt és a játékosok száma miatt van különbség. Elképzelhetetlennek tartom, hogy nem találtak nálunk semmit. Egyrészröl, mert jogi osztályunkat ismerve tuti valamit elbénáztak (cherisev és hasonló hülyeségek) illetve azért azt is el tudom képzelni, hogy 1-2 helyen valóban ment az üzleti életben szokásos himi-humi
A Futball mindenké. A pénz viszont, csak a kiválasztott keveseké, és mindent meg is tesznek, hogy ez így is maradjon.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. december 20., kedd 15:04

Berti írta:Te, nem tudom őszintén hogy mi is lehet a háttérben. Simán elképzelhetőnek tartom, hogy a másik két klub kapta a 2 évet, mert bűnös volt, amíg ezekben a vádakban nálunk nem találtak semmi hibát.
Nekem furcsa, hogyha tényleg bűnösek lennénk, akkor csak ilyen "jelentéktelen" büntetést kapnánk.
Lehet, hogy ők minden pontban bűnösek voltak, mi meg csak kettőben. Nem hinném, hogy a semmire kapjuk, azt amit.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Berti

HozzászólásSzerző: Berti » 2016. december 20., kedd 15:01

Te, nem tudom őszintén hogy mi is lehet a háttérben. Simán elképzelhetőnek tartom, hogy a másik két klub kapta a 2 évet, mert bűnös volt, amíg ezekben a vádakban nálunk nem találtak semmi hibát.
Nekem furcsa, hogyha tényleg bűnösek lennénk, akkor csak ilyen "jelentéktelen" büntetést kapnánk.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. december 20., kedd 14:55

Berti írta:
Realista24 írta: Mivel kaptunk eltiltást, így nem írhatjuk le, hogy ártatlanok vagyunk.
Ezzel még várnék egy picit. Hátha kapunk valami közleményt, amiben leírják hogy végül mit is találtak szabálytalannak.
Most ne haragudj, de mit vársz? Nincs szabálytalanság de kaptok egy szezonos eltiltást mégis, mert miért ne?
Ha szabálytalanok voltunk, akkor nem vagyunk ártatlanok.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Berti

HozzászólásSzerző: Berti » 2016. december 20., kedd 14:53

Realista24 írta: Mivel kaptunk eltiltást, így nem írhatjuk le, hogy ártatlanok vagyunk.
Ezzel még várnék egy picit. Hátha kapunk valami közleményt, amiben leírják hogy végül mit is találtak szabálytalannak.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. december 20., kedd 14:49

Berti írta:A részletek szinte teljes hiányában megy a szardobálás az itélet után. Nem tudják a részleteket, csak annyit, hogy ők megszivták, mi meg nem. Nem számít ha esetleg tényleg ártatlanok vagyunk.
Előjött persze az adóügyes szituáció is, ahol ugyan az megy. Messi véletlenül került a helyzetbe, mig Ronaldo Mendesel karöltve vígan sikkasztott, amit utána el is tusoltak.
Röhej.
Mivel kaptunk eltiltást, így nem írhatjuk le, hogy ártatlanok vagyunk.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Vissza: