looool.Loooool!!!!!!!!!
Visszasírjuk Khedirat?
nem.
HozzászólásSzerző: Csabi » 2014. március 26., szerda 12:02
looool.Loooool!!!!!!!!!
Visszasírjuk Khedirat?
HozzászólásSzerző: pheco » 2014. március 26., szerda 10:34
HozzászólásSzerző: Matt009 » 2014. március 26., szerda 10:29
Nem akarok tiszteletlen lenni és no offense akárkit is sértene a dolog, deGéci írta:komutnemukod (miért nem találtál értelmesebb nevet? ) !
Az irásod amúgy tetszik, és egyben sajnos igaz is, de szerintem annyi is elég lett volna, hogy Xabi helyén Illarra kezd. Alonsonak ritkán van jó meccse, és azt viszont teljesen adom, hogy igy egy ilyen széthajszolható DM kell oda most nekünk mert más ezt nem birná, és igy viszont nem kell meglepődni Isco gyenge játékán azon a poszton... Modric és DM mellé kell még egy olyan aki végigrobotol egy meccset és keményen leütköz, mert amúgy ez kevés lesz. Az viszont, hogy Carlót ezért el kell hajtani szerintem nagy túlzás. Ő jelenleg abból főz ami van. Egy olyan valaki aki felépitett egy olyan kp-t amivel a Milan rendelkezett az ezzel pontosan tisztában van, hogy mit kell alakitania, és biztos vagyok benne, hogy ezt nyáron meg is teszi. Itt jön képbe amúgy nálam Khedira. Mert ami vicces, hogy pont ő volt az a 2 tüdejű valaki aki zavart, ütközött és futkározott egész meccsen mint egy mérgezett egér, és igy már értem Matt érvelését. Hidjétek el amúgy, hogy ha jön egy melós tag akkor nem lesz itt baj egy cseppet sem, de jelenleg Alonso ingadozó teljesitménye az ami megfogja a kp-t. Edzőt semmi esetre sem küldenék el, mert pont Carló lesz az aki szerintem olyan kp-t fog csinálni, hogy behugyozik a világ... Igy is ne is panaszkodjunk, mert azért ott vagyunk még mindenhol, közel a tűzhöz, de ettől független én úgy gondolom, hogy a jövő éve Real lesz az ami nagyot fog szólni, mert már idén is vannak nyomok. Azért hol csinált 31 meccses veretlenségi sorozatot kezdő évében akárholis egy edző, úgy, hogy új szisztémát vitt a játékba!? Szerintem sehol... Minden féle képpen várnék még ezzel egy évet, de összességében igazatok van. Matt a te fő bajod az, hogy nem igy fogalmazol ahogy komut. Amúgy szerintem veled sem lenne az embereknek baja, mert ez amúgy nem hülyeség amit leirtatok... Sajnos
HozzászólásSzerző: Sierra » 2014. március 25., kedd 23:47
Azért benne mindig ott van a gól, még ha hígfosul játszik is, szóval valahol érthető, hogy fent maradt.Géci írta:vagy CR-nek kellet volna lejön, de hát egy CR-t lehotni egy klasszikuson...
HozzászólásSzerző: komutnemukod » 2014. március 25., kedd 23:36
Géci írta:
Hát sirok
Ez már ott elment amikor DM lejött. Bale-nek vagy CR-nek kellet volna lejön, de hát egy CR-t lehotni egy klasszikuson... Én azt arra gondoltam, hogy alapból Illarának kellet volna kezdeni és nem Alonsonak, mert Illarra többet megy mint Alonso, és szerintem agresszivabb is.
HozzászólásSzerző: Géci » 2014. március 25., kedd 23:04
Hát sirokkomutnemukod írta: Olvasd el vissza fele és rájössz,
Azon már nem sok minden segitett volna... Ez már ott elment amikor DM lejött. Bale-nek vagy CR-nek kellet volna lejön, de hát egy CR-t lehotni egy klasszikuson... Én azt arra gondoltam, hogy alapból Illarának kellet volna kezdeni és nem Alonsonak, mert Illarra többet megy mint Alonso, és szerintem agresszivabb is. Apóban azt szeretem, hogy rémisztően nyugodt. Néha túlzottan is az... Ez bejön kis és közép csapatok ellen, de komoly csapatok ellen kevés jelenleg. Ettől független kis szerencsével bármit nyerhet ez a csapat, de tény, hogy az a kp még mindig sz@r...komutnemukod írta:Szerintem ez érdemben nem változtatott volna az utolsó 30 percen.
HozzászólásSzerző: komutnemukod » 2014. március 25., kedd 22:56
Régen kellett valamihez gyorsan egy nick és ez lett. Olvasd el vissza fele és rájössz, hogy az asztal bal felső sarkára néztem abban a pillanatban, aztán ez maradt.Géci írta:komutnemukod (miért nem találtál értelmesebb nevet? ) !
Az irásod amúgy tetszik, és egyben sajnos igaz is, de szerintem annyi is elég lett volna, hogy Xabi helyén Illarra kezd.
HozzászólásSzerző: Géci » 2014. március 25., kedd 21:40
HozzászólásSzerző: komutnemukod » 2014. március 25., kedd 17:53
Nyilván enyhe túlzás amit írok, garancia semmire sincs.CS0ki írta:
Vagy éppen semmi esélyünk nem lett volna...ezt így elég nehéz belőni. Ha megváltoztatjuk a felállásunkat, lehet jobban megzavar minket, mint a barcát. Ebben a felállásban játszottuk a legjobb meccseinket, a nagy megvariálásból nem hiszem, hogy jobban jöttünk volna ki. Főleg úgy, hogy a helyzeteket nézve nem mondhatnám, hogy rosszul működött a taktika. Több helyzetünk volt a Neymar akcióig, inkább állt nekünk a zászló.Ehhez jön még Ancelotti pazar taktikája, hogy hagyta a Barca-nak uralni a középpályát. A BBC egyik tagja helyett inkább egy középső középpályást játszatott volna és lehet nem rúgnak 3-at, de minimum az x és zsebben a bajnokság.
A BBC-ből is kit kellett volna lehozni?
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2014. március 25., kedd 16:37
Nem az utolsó ember a lényeg, hanem hogy gólhelyzetben kilépő támadó ellen elkövetett szabálytalanság. Ami ennél az esetnél is téma volt.ja,és az utolsó ember piros,szabály......már megszűnt,már csak sárga.Március 1től ha jól tudom.
A rájátszás meg alapesetben nem vétség. a színészkedés az más, amikor egy nem szabálytalankodásból akarnak szabélytalankodás látszatát kelteni. Amikor fizikailag csak egyet kéne hemperegni, de helyette 5-öt forog a földön, miután felrúgták, az a szabályok szerint nem oszt, nem szoroz. És elméleti szinten nekem is tetszik, hogy a rájátszás miatt beintsenek a támadónak, de a szabályok szerint ha szabálytalankodást követknek el ellened, mindegy mekkorát repülsz.Sima rájátszás,
Vagy éppen semmi esélyünk nem lett volna...ezt így elég nehéz belőni. Ha megváltoztatjuk a felállásunkat, lehet jobban megzavar minket, mint a barcát. Ebben a felállásban játszottuk a legjobb meccseinket, a nagy megvariálásból nem hiszem, hogy jobban jöttünk volna ki. Főleg úgy, hogy a helyzeteket nézve nem mondhatnám, hogy rosszul működött a taktika. Több helyzetünk volt a Neymar akcióig, inkább állt nekünk a zászló.Ehhez jön még Ancelotti pazar taktikája, hogy hagyta a Barca-nak uralni a középpályát. A BBC egyik tagja helyett inkább egy középső középpályást játszatott volna és lehet nem rúgnak 3-at, de minimum az x és zsebben a bajnokság.
HozzászólásSzerző: adamzz » 2014. március 25., kedd 16:32
HozzászólásSzerző: Matt009 » 2014. március 25., kedd 16:23
Ehhez jön még Ancelotti pazar taktikája, hogy hagyta a Barca-nak uralni a középpályát. A BBC egyik tagja helyett inkább egy középső középpályást játszatott volna és lehet nem rúgnak 3-at, de minimum az x és zsebben a bajnokság. A Xavi-Iniesta-Fabregas-Busquets 4-es a szezon legsimább meccsét hozta le jóformán ütközés nélkül. Egy olyan középpályát amit erővel lehetne verni nem ütközik le a Real. Amikor megtudta tartani a labdát Real tisztán látszott, hogy Xavi már alkalmatlan a védekező feladatok ellátására és erre Ancelotti megengedi neki azt a luxust, hogy 50percen keresztül ne is kelljen megpróbálnia(meg lehet nézni amikor Marcelo passzából adja a gól passzt DiMaria, hogy Xavi fel adja az üldözést 20 méterre a kaputól és gólt rúg Benzema).
Kár a kifogásokat keresni, ezt a Real úgy elbas.ta ahogy csak lehet.
HozzászólásSzerző: komutnemukod » 2014. március 25., kedd 15:39
Ez sajnos már nem csak a foci problémája. Minden téren egyre jellemzőbb ez a tendencia, sőt ez már nem is csak tendencia.hehe írta:
de amúgy tényleg elpuhul ez a sport is, egy dolog az ilyen anyámasszonykatonája céronaldok, buszkeccek, neymarok, akik a legkisebb szellentéstől már vetődnek homoritva, hanyattdőlve, de mindennek az alapja a játékvezetői felfogás, az egész fifa/uefa hozzáállás. sajnos elkurvult a foci és nem a vénember beszél belőlem, mert bárki meg tud nézni egy 90-es évekbeli olasz rangadót vagy spanyol bajnokit, vagy akár vébéről, ebéről meccset, ott nem puhány kisköcsögök játszottak, hanem férfiak, ma meg rinyáló túlfizetett ribancokat látok mindenütt. nem csak a fociban, hanem az utcákon, más sportokban, a médiában, a tévében, nőies, nyámnyila, lófasz az egész.
szomorú, persze hogy fel mer vonulni a buzi bugyira vetkőzve mindenkit provokálva.
HozzászólásSzerző: komutnemukod » 2014. március 25., kedd 15:21
Azon senki nem gondolkodik el, hogy a Ramos-nak miért van annyi esze amennyi kilátszik? A világon nincs ember aki ne tudná, hogy a Brazil "wannabeRonaldo" olyan mint egy bak kecske, ha valaki a közelébe ér és ennek ellenére a védelem vezére lekeresztezi ahelyett, hogy hagyná a kapusra a dolgot. Az nem bűn, ha a védő hülye, de ha a csatár kihasználja ezt akkor ő az anti-krisztus.R.M.C.F írta:czipi írta:Az NEM kérdés, hogy hozzáért!
https://twitter.com/English_AS/status/4 ... 40/photo/1
Már csak az a kérdés, hogy mennyire játszott rá! Eléggé, de kontakt volt! 11 és piros!
Lesről tud valaki küldeni képet?
utolsó ember ellen elkövetett szabálytalanságért már nem jár piros,csak sárga.
A kontakt megvolt a kép szerint,de a szabály nem azt mondja hogy NEM LEHET hozzáérni. Alig érinti, ez nevetséges.
ettől még egy nyugdijas járókeretes nénike se esik el.
HozzászólásSzerző: hehe » 2014. március 25., kedd 15:17
de basszameg, akkor miért állitja ki pirossal?R.M.C.F írta:czipi írta:Az NEM kérdés, hogy hozzáért!
Már csak az a kérdés, hogy mennyire játszott rá! Eléggé, de kontakt volt! 11 és piros!
utolsó ember ellen elkövetett szabálytalanságért már nem jár piros,csak sárga.
A kontakt megvolt a kép szerint,de a szabály nem azt mondja hogy NEM LEHET hozzáérni. Alig érinti, ez nevetséges.
ettől még egy nyugdijas járókeretes nénike se esik el.
HozzászólásSzerző: ferni » 2014. március 25., kedd 15:15
HozzászólásSzerző: nmate » 2014. március 25., kedd 15:02
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. március 25., kedd 14:51
czipi írta:Az NEM kérdés, hogy hozzáért!
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. március 25., kedd 14:47
kicsit tagolhatnád ezeket a szezonális értékelőket , de amúgy adomGalacticos írta:hát én nem tudom ti hogy vagytok vele de ez megint egy kibaszott nagy rablás volt.
szánalmas az hogy egy normális bírót nem tudnak találni egy ekkora országban. úgyis annyi a munkanélküli küldjék el őket játékvezetői képzésre, mert hogy ilyen teljesítményt minden harmadik "jöttment" lehozna abban biztos vagyok.
szeretném azzal kezdeni hogy ronaldo tizenegyese sem volt büntető, tisztán kívül volt. de amit ez az ember mezőnyben is elnézett az egy kurva nagy vicc. a végén amikor már befújt jogtalanul egy pirosat ramosra -ki másra?!- akkor és még utána is kaptak egy büntetőt csak hogy azért kicsit szoros legyen a bajnokság akkor már csak nevetni tudtam. ramos pirosa felhúzott, de ezen már csak nevetni lehet mert ez szánalmas hogyha valaki akar akkor mennyire beletud nyúlni egy olyan meccsbe ami a helyzetek és a két csapat vasárnapi játékát látva az év egyik legjobb meccse volt az izgalmakat meg mindent nézve a kiállításig.
alig ért hozzá ramos neymarhoz, de nem is ez, hanem az hogy ki keresett kit. ramos buta játékos sokszor de az interjújában is elmondta hogy inkább hagyta volna hogy belője. ha lerántod 95% hogy utána berúgja és téged még ki is állítanak és ezzel duplán szív a csapatod.
amúgy jók voltunk, 0-1nél nagyon ideges voltam, hagytuk hogy a kapunk előtt adogassanak aztán carvajal el is tolódott és jött is a bekapott gól. viszont amit utána műveltünk hát olyan állapotba hoztak mint amikor pár perc alatt lett 0-3 a camp nouba még mourinhoval, benzema lövését amit a gólvonal elöl szedtek ki hát én ott már gólt kiáltottam. bár a lassítást látva vissza kellett volna raknia cr-nek a labdát. na mindegy ez van. bale mezőnyben gyenge volt ahogy cr is, benzema előtt viszont le a kalappal nagyon komoly meccset hozott le bár bőven megvolt az esélye arra hogy triplázzon vagy már inkább úgy mondom hogy tripláznia kellett volna de nem tudok rá haragudni mert ez rablás volt. a kupadöntőn is ez lesz, csak ott nem lesz ennyi gól meg helyzet, mindig ez van. cr-nek nagyon igaza volt hogy öt éve van itt és már rájött hogy hogy is mennek itt a dolgok. én továbbra sem félek tőlük, se a kupadöntőtől se attól hogy összekerülünk a bl-ben. az első meccsen úgy lett 2-1 hogy ancelotti a taktikát ott rontotta el ahol csak eltudta és még ígyis csak egy góllal kaptunk ki. vasárnap pedig nem rajtunk múlott és nem is rajtuk. abba most bele se megyek hogy bale nem kapott meg egy büntetőt mert megint felhúzom magam.
ami még nagyon érdekes hogy amíg cristiano ronaldo: "Penaldo" addig messi a két büntetőjével mert triplázott azzal a tipikus messis flipper góllal "legendary". ez pontosan tükrözi a két játékos megítélését. kicsit sajnáltam hogy vasárnap nem mourinho volt az edzőnk, nagyon kíváncsi lettem volna az interjújára a meccs után.
a bl-ben egyébként örültem a dortmundnak. bosszút kell rajtuk állni nincs mese, ők gyengültek tavaly óta mi azt mondanám hogy erősödtünk de az ilyen "ki-ki" meccseken ahol az edző személye meg hogy hogy készíti fel a csapatot rengeteget számít hogy ki hogy meccsel úgy azzal még megvárnám azt hogy mi erősödtünk-e. ütni fogjuk őket szerintem nem simán, de 1góllal továbbjutunk olyan 3-2es összesítéssel. nagyon sok múlik azon hogy a vezetőségnek feltűnik-e az hogy ez a xabi-illarra mélységi irányító páros nagyon nem pálya. illarra akkora alibi mint xavi a legrosszabb napjain, xabi pedig már öreg, lassú, sok hibája volt vasárnap is. nem sokszor tudja valami vagy valaki megváltoztatni a véleményemet főleg ha valakit utálok, de ha valaki így játszik mint dimaria vasárnap akkor azt nem tudom utálni. most azt mondom tartsuk meg középre legyen 433 és mellé és modric mellé hozzunk egy arcot.
csá
Jelenlévő fórumozók: 15 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem