Real Madrid vs. Barcelona

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

Re: Real Madrid vs. Barcelona

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2016. december 7., szerda 23:39

G. V.tinho írta:
KAG írta:
És ez, hogy nézett ki?
Bemondta a Sport1? :lol: :lol:
Nem gecizés, tényleg kíváncsi vagyok
ne már. ahogy mondtam, én '82 óta vagyok madridista. kis tökös voltam. de kb az első naptól tudtam, hogy a katalánok az ellen, pedig nem volt sem közösségi média, sem internet, sem tv nagyon, sem újság nagyon..
Csak vicceltem :D az akkori erőviszonyokra szerettem volna utalni.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

RealVazquez
Kedvenc játékosaid: CR
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2016. december 7., szerda 23:37

Ezert van az, hogy kifizetodo sikeresnek lenni, es felszivni a semleges szurkolokat es a fiatalokat. Sot, nem art ha az eredmenyesseg melle szep foci is tarsul. Most fuggetlenul attol hogy a Barcelonat tolta a media ezerrel, es az internet adta lehetosegek ennyire kitagultak, a Barcelona tett rola hogy bovitse a szurkolotaborat. Szep foci, eredmenyek, es egy csillag (Messi). Megalapozta a Barcelona szurkolok utanpotlasat. :)
:goat:

R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2016. december 7., szerda 23:35

csababarca írta:Rendben, akkor hazudok.

"ha Te is tudod, hogy ez így van, akkor is mást erőltetsz. "
ezt meg nem igazán értem, mit erőltetek.

Túl sokat gondolsz szerintem bele ebbe a dologba, próbáld elfogadni,hogy 30 év körüli emberek mondjuk 90-es évek végén már lehettek barca szurkolók.
Azt nem tudom,hogy milyen jogon kérdőjelezel meg akárkit, nem csak barca drukkert, de akárkit ilyen dolgokról.
Eszembe nem jut megkérdőjelezni egy fórumon senkit arról amit mond,pl hogy mióta real drukker. Miért tenném? Plusz eleve nem látom a különbséget, nem mindegy hány éve drukker valaki? ez nem verseny.
Semmivel nem értéktelenebb az, aki 5-6 éve drukkol egy csapatnak. Pláne,hogy mondjuk korából adódóan nem fizikai képtelenség lenne,hogy 20 éve drukkoljon.

Bencze!
Nekem meg ált. sulis koromban a 2002es BL döntő után nőtt meg rohamosan a realdrukker ismerőseim száma. Azon a nyáron mindenkin Raul vagy Zidane mez volt. Ez ilyen.
Ez nem bonyolult, azért kérdőjelezem meg a többséget, mert tiszta sor hogy hazudnak és 2006 tól lettek barcások, de azt mondták hirtelen hogy óóóó én már tizenxéve az vagyok, erre írtam hogy érdekes, én korábban a focibeszélgetéseim alkalmával nem ezt tapasztaltam. Nekem spec 2 db barcás ismerősöm volt(a merítés óriási egyébként, mármint akiket ismerek), majd 2006-2010 között azt vettem észre, hogy a barca drukkerek ugrásszerűen megnőttek és a többsége már ősbarcás 10-15 éve, alig van aki 2006-2010 től barcás.....

muris....

Méészánkláb,
azért annyira ismerhetnél, hogy ne kérdőjeled meg azt amit írok. Többet ér 1000x mint holmi wikipédia.
Ha azt mondom annyi, akkor az szinte biztos, hogy annyi.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

G. V.tinho
Kedvenc játékosaid: Raul, Michel, El Buitre

HozzászólásSzerző: G. V.tinho » 2016. december 7., szerda 23:34

KAG írta:
dzsi91 írta:Én 2000 óta vagyok,2005 ben tudtam meg,hogy nekünk a barcelona az ősi riválisunk és nem a Valencia.
És ez, hogy nézett ki?
ne már. ahogy mondtam, én '82 óta vagyok madridista. kis tökös voltam. de kb az első naptól tudtam, hogy a katalánok az ellen, pedig nem volt sem közösségi média, sem internet, sem tv nagyon, sem újság nagyon..

KAG
Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7

HozzászólásSzerző: KAG » 2016. december 7., szerda 23:32

dzsi91 írta:Én 2000 óta vagyok,2005 ben tudtam meg,hogy nekünk a barcelona az ősi riválisunk és nem a Valencia.
És ez, hogy nézett ki?
ZIDANE

palesz77
Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
Kedvenc csapatod: Barcelona

HozzászólásSzerző: palesz77 » 2016. december 7., szerda 23:30

R.M.C.F írta:Ma már mindenki azt vallja , hogy évtizedek óta barca drukker, ámbár évtizedekkel ezelőtt nagyítóval keresni benneteket.
VALÓDI drukkerből manapság sincs 10 minden utcában, régebben meg a net hiányában nyilván nehezebb volt találni Barca drukkereket. De a Cruyff féle csapatba is elég sokan szerettek bele, nagybátyám is például. Papám meg még előtte is nekik drukkolt, ha jól tudom Kubala miatt.

A Pep féle csapat meg pont a közösségi média kivirágzása idejében lett sikeres, persze hogy sok a divat a neten, akikbe belefuttok. Ha a Galaktikus éra alatt lett volna ennyire felkapott a Twitter és a Facebook, divat Realosból lett volna kismillió, ez sajnos így működik.. De egy szurkolótábort nem azokkal kell azonosítani, akik nem tudnak egy kezdőt leírni 5 évvel ezelőttről se.
Bencze írta:Csak gondoljatok vissza az iskolas eveitekre. Nalunk valahogy az Arsenal elleni donto utan rohamosan megnott a Barca drukkerek szama. Elotte egy srac remlik aki nekik drukkolt.
Én 2006 januárja óta vagyok Barca drukker, de ebbe semmi nincs szerintem. R.M.C.F. egyedi eset, de általában az ember abba a csapatba szeret bele, akik épp baromi jól játszanak, és öröm nézni őket, esetleg 1-2 sztár is tolja ott. Ha nincs Dinho, én se lettem volna Barca drukker, pedig már akkor is ott volt Xavi és Ini is - sokkal kisebb szerepben -, akik később az abszolút kedvenceim lettek. Valaminek meg kell fognia fiatalon, ez meg általában a siker.. Leicester drukker se volt tavaly előtt fele ennyi se, mégis lehet lesz olyan köztük, aki 20 év múlva is követi őket. Nem sok, de lesz. A Barca drukkerekkel is ez lesz, amikor 3-4-5 éven keresztül csak 1 Királykupa győzelemért tudunk imádkozni, lecsökken majd a tábor nagy száma - bár remélem ilyen nem lesz. :D
Látod látod, mégis van értelme a Sport1 féle Clásico beharangozóknak.. :D Ha lett volna, előbb felvilágosodsz. :D (Értem amúgy mire utaltál.)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára palesz77 2016. december 7., szerda 23:32-kor.

csababarca
Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.

HozzászólásSzerző: csababarca » 2016. december 7., szerda 23:29

Rendben, akkor hazudok.

"ha Te is tudod, hogy ez így van, akkor is mást erőltetsz. "
ezt meg nem igazán értem, mit erőltetek.

Túl sokat gondolsz szerintem bele ebbe a dologba, próbáld elfogadni,hogy 30 év körüli emberek mondjuk 90-es évek végén már lehettek barca szurkolók.
Azt nem tudom,hogy milyen jogon kérdőjelezel meg akárkit, nem csak barca drukkert, de akárkit ilyen dolgokról.
Eszembe nem jut megkérdőjelezni egy fórumon senkit arról amit mond,pl hogy mióta real drukker. Miért tenném? Plusz eleve nem látom a különbséget, nem mindegy hány éve drukker valaki? ez nem verseny.
Semmivel nem értéktelenebb az, aki 5-6 éve drukkol egy csapatnak. Pláne,hogy mondjuk korából adódóan nem fizikai képtelenség lenne,hogy 20 éve drukkoljon.

Bencze!
Nekem meg ált. sulis koromban a 2002es BL döntő után nőtt meg rohamosan a realdrukker ismerőseim száma. Azon a nyáron mindenkin Raul vagy Zidane mez volt. Ez ilyen.
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."

R.M.C.F
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2016. december 7., szerda 23:28

MesQueUnClub írta:
R.M.C.F írta: Onnantól vagyok realos, amikor 1999 januárban 17 helyen voltak a ligában és a sok par**sztnak lehetősége volt a csapatot szidni 1000el....
Főleg, hogy a 98-99-es szezonban 6. helynél rosszabb helyen nem volt a madrid a tabellán.

Akkor lebuktam a hazugsággal...a fene vigye el. :'( :'( :'(

dzsi91

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2016. december 7., szerda 23:27

Én 2000 óta vagyok,2005 ben tudtam meg,hogy nekünk a barcelona az ősi riválisunk és nem a Valencia.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

MesQueUnClub
Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Ronaldo, Zizou, Kaká, Messi, Eto'o, CR, Deco
Kedvenc csapatod: Barca

HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2016. december 7., szerda 23:26

R.M.C.F írta: Onnantól vagyok realos, amikor 1999 januárban 17 helyen voltak a ligában és a sok par**sztnak lehetősége volt a csapatot szidni 1000el....
Főleg, hogy a 98-99-es szezonban 6. helynél rosszabb helyen nem volt a madrid a tabellán.

Bocsánat 24. forduloban volt egyszer 7.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára MesQueUnClub 2016. december 7., szerda 23:28-kor.
♠Ronaldo♣Ronaldinho♥Zidane♦

Bencze
Kedvenc játékosaid: Benzema, Valverde
Kedvenc csapatod: Tippelj :)

HozzászólásSzerző: Bencze » 2016. december 7., szerda 23:23

Csak gondoljatok vissza az iskolas eveitekre. Nalunk valahogy az Arsenal elleni donto utan rohamosan megnott a Barca drukkerek szama. Elotte egy srac remlik aki nekik drukkolt.

G. V.tinho

HozzászólásSzerző: G. V.tinho » 2016. december 7., szerda 23:20

R.M.C.F írta:

Onnantól vagyok realos, amikor 1999 januárban 17 helyen voltak a ligában és a sok par**sztnak lehetősége volt a csapatot szidni 1000el....akkor kezdtem el érdeklődni utánuk és maga a "jelenség" után, hogy mi az ki az akit ennyire gyűlölnek...akit ennyire szidnak....lassan rájöttem, a sikeres real madrid, a lagnagyobb csapatra ott volt a sansz köpködni és ezt 0-24 ben tolták is, mert meg kell fogni a lehetőséget.....úgyhogy a válasz, pont az ellenkezője.
jól van, ne szívd mellre, csak magas volt a labda.

Én egyébként 1982 óta vagyok Real Madrid szurker.

R.M.C.F

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2016. december 7., szerda 23:17

G. V.tinho írta:
R.M.C.F írta:

Hogy ne lett volna, 30 éve benne vagyok....lassan 20 éve realos, a sikerkorszakotok előtt 2 db barcást ismertem, most a csillagos ég ahányan vagytok. :lol: :lol: De nem ez a baj veletek, hanem a tiszteletlen magatartásotok.
akkor épp a mi sikerkorszakunk volt.. csak nem véletlenül divatból? hm. :kivagyhe:

:mrgreen:
Onnantól vagyok realos, amikor 1999 januárban 17 helyen voltak a ligában és a sok par**sztnak lehetősége volt a csapatot szidni 1000el....akkor kezdtem el érdeklődni utánuk és maga a "jelenség" után, hogy mi az ki az akit ennyire gyűlölnek...akit ennyire szidnak....lassan rájöttem, a sikeres real madrid, a lagnagyobb csapatra ott volt a sansz köpködni és ezt 0-24 ben tolták is, mert meg kell fogni a lehetőséget.....úgyhogy a válasz, pont az ellenkezője.

R.M.C.F

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2016. december 7., szerda 23:14

csababarca írta:Ezek a kinyilatkoztatások, hogy olyan, hogy barca drukker 10 éve létezik,ezeket komolyan gondolod?

Most apám akkor nem létezett?
Én nem léteztem?

Kongott a stadion 10 évvel ezelőtt,mert nem voltak? Vagy csak Magyarországon nem voltak?
Tényleg ennyire elképzelhetetlennek tartod,hogy valaki rajongott Rivaldoért? Vagy Figoért a barcában teszem azt? Cruyffért? Vagy az ő edzette csapatért?

Azért kicsit sok ez már szerintem.
Ma már mindenki azt vallja , hogy évtizedek óta barca drukker, ámbár évtizedekkel ezelőtt nagyítóval keresni benneteket. De ezt engedjük el, lényegtelen, mert ha Te is tudod, hogy ez így van, akkor is mást erőltetsz.

Rivaldóért én rajongtam lassan 20 éve, akkor a többség azt sem tudta, hogy ilyen nevű labdarúgó él/létezik.

G. V.tinho

HozzászólásSzerző: G. V.tinho » 2016. december 7., szerda 23:10

R.M.C.F írta:

Hogy ne lett volna, 30 éve benne vagyok....lassan 20 éve realos, a sikerkorszakotok előtt 2 db barcást ismertem, most a csillagos ég ahányan vagytok. :lol: :lol: De nem ez a baj veletek, hanem a tiszteletlen magatartásotok.
akkor épp a mi sikerkorszakunk volt.. csak nem véletlenül divatból? hm. :kivagyhe:

:mrgreen:

MesQueUnClub
Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Ronaldo, Zizou, Kaká, Messi, Eto'o, CR, Deco
Kedvenc csapatod: Barca

HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2016. december 7., szerda 23:08

dzsi91 írta:Figoért én is rajongtam :D
Igazából mind a 2 csapatban hatalmas játékos volt, de Ronaldo is ugyan ez például.
♠Ronaldo♣Ronaldinho♥Zidane♦

dzsi91

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2016. december 7., szerda 23:05

Figoért én is rajongtam :D

csababarca
Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.

HozzászólásSzerző: csababarca » 2016. december 7., szerda 23:02

Ezek a kinyilatkoztatások, hogy olyan, hogy barca drukker 10 éve létezik,ezeket komolyan gondolod?

Most apám akkor nem létezett?
Én nem léteztem?

Kongott a stadion 10 évvel ezelőtt,mert nem voltak? Vagy csak Magyarországon nem voltak?
Tényleg ennyire elképzelhetetlennek tartod,hogy valaki rajongott Rivaldoért? Vagy Figoért a barcában teszem azt? Cruyffért? Vagy az ő edzette csapatért?

Azért kicsit sok ez már szerintem.
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."

R.M.C.F

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2016. december 7., szerda 22:42

MesQueUnClub írta:
R.M.C.F írta: Hogy ne lett volna, 30 éve benne vagyok....lassan 20 éve realos, a sikerkorszakotok előtt 2 db barcást ismertem, most a csillagos ég ahányan vagytok. :lol: :lol: De nem ez a baj veletek, hanem a tiszteletlen magatartásotok.
Ő, parancsolsz? Szerintem a saját házad táján takaríts először mielőtt egy teljes szurkolótábort próbálnál véleményezni. Egyébként meg nézz rá facebookra, pont annyi suttyó van mind2 szurkolótáborban. :)
Persze, akkor valaki nem járt matekórára. :lol: :lol: :lol: :lol:

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. december 7., szerda 22:41

Itt vagyok, menjetek szobára.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Vissza: