Igen benne van,de valamiért úgy érzem behúzzák szóval ment a sima h.....Kerlon írta:hatalmas nagy X szagot érzeknagyi írta:Tottenhamre nagyon kíváncsi vagyok ma az Everton ellen.
Nagyon remélem hozzák tartoznak egy kis pénzel
Premier League
-
- Kedvenc játékosaid: Zinédine Zidane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Premier League
hatalmas nagy X szagot érzeknagyi írta:Tottenhamre nagyon kíváncsi vagyok ma az Everton ellen.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
-
- Kedvenc játékosaid: Zinédine Zidane
Tottenhamre nagyon kíváncsi vagyok ma az Everton ellen.
tegnap sem játszott, várható voltBBeno írta:Wolfsburg elismerte hogy Kevin a Cityhez igazol.
kíváncsi leszek milyen évet hoz le. kicsisterlinggel azért butíthatnak meg agüeroval.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Hát még Pellegrinivel.BBeno írta:
kíváncsi leszek milyen évet hoz le. kicsisterlinggel azért butíthatnak meg agüeroval.
Remélem a Sevilla elpicsázza őket.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
Wolfsburg elismerte hogy Kevin a Cityhez igazol.
-
- Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
- Kedvenc csapatod: Barcelona
Én is úgy tudom, de ez nálam már a Daily Mail és társainál elkezdett sántítani..Kerlon írta:Ez nálam ott sántít, hogy Messi többet keres CR-nél, nem?
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Na ő nem fog hiányozni Dortmundból, flop volt akárhányszor láttam.Kerlon írta: Kampl meg 13 ért ment a helyére.
Nem illik.
Heung Min-Son 30 millió Spurs
Kampl meg 13 ért ment a helyére.
Kampl meg 13 ért ment a helyére.
K
K
Ez nálam ott sántít, hogy Messi többet keres CR-nél, nem?
K
K
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
A ManU-nak van nagyjából még 100-200 milliója amit vígan el tudna költeni, de nincs mire.
Illetve még rátesznek egy lapáttal az Adidas segítségével és Bale-t költöztetik az utolsó napon.
Illetve még rátesznek egy lapáttal az Adidas segítségével és Bale-t költöztetik az utolsó napon.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Egyre jobban kezdem elhinni, hogy tényleg adnának érte 100 körüli összeget.ziro4vr írta:Amít írtam lejjebb, hogy a BM miatt kellett ennyire megdobni a fizut valószínűleg, de ez akkor is nevetséges és megdöbbentő összeg. Mit kapna egy Bale, ha most visszatérne...
Neymarért meg 190es ajánlatot pletykálnak. Na, az lenne durva
- ziro4vr
Amít írtam lejjebb, hogy a BM miatt kellett ennyire megdobni a fizut valószínűleg, de ez akkor is nevetséges és megdöbbentő összeg. Mit kapna egy Bale, ha most visszatérne...
Nem illik.
10 millió fontot tippeltem. Mondjuk egy Milner keres 8 körül, így nem csodálkozom, nagyon elszálltak az angolok fizetések terén.
Az a vicces ebben, hogy az a vezetőség csinálja, akik a Barcelónánál elítéltek minden más klubot, amelyik költekezett
Az a vicces ebben, hogy az a vezetőség csinálja, akik a Barcelónánál elítéltek minden más klubot, amelyik költekezett
Mennyit írnak?ziro4vr írta:Az átigazolási összeg is durva, de a fizetése még durvább, ha tényleg annyi lesz mint amennyit írnak.wxyz írta: De Bruyne meg jó játékos, igaz ez az ár nagyon túlzó. Nem látványos a játéka, viszont nagyon hatékony
- ziro4vr
Az átigazolási összeg is durva, de a fizetése még durvább, ha tényleg annyi lesz mint amennyit írnak.wxyz írta: De Bruyne meg jó játékos, igaz ez az ár nagyon túlzó. Nem látványos a játéka, viszont nagyon hatékony
Nem illik.
Ez a koreai gyerek nekem Lamelához hasonló buktának tűnik. Martiallal mi lett? Miért nem veszik meg őt akkor?
Martial, Kane, Njie hármas jó lehetett volna
de szerintem nem támadóra kellene költeniük, hanem a kpra. Mason, Bentaleb, Dembele, Dier, közepes játékos oda mind
Engem egyébként Eriksen sem győzött meg. Utolsó passzokban jobb, jó szabadrúgáslövö, de ennyi. Nálam nem különb egy Oscarnál
De Bruyne meg jó játékos, igaz ez az ár nagyon túlzó. Nem látványos a játéka, viszont nagyon hatékony
Martial, Kane, Njie hármas jó lehetett volna
de szerintem nem támadóra kellene költeniük, hanem a kpra. Mason, Bentaleb, Dembele, Dier, közepes játékos oda mind
Engem egyébként Eriksen sem győzött meg. Utolsó passzokban jobb, jó szabadrúgáslövö, de ennyi. Nálam nem különb egy Oscarnál
De Bruyne meg jó játékos, igaz ez az ár nagyon túlzó. Nem látványos a játéka, viszont nagyon hatékony
- ziro4vr
A fizujára lennék kíváncsi, mert állítólag inkább a BM-be ment volna 16-ban, de az a kis összeg meggyőzte.
Nem illik.
Nekem is ez a bajom vele, hogy elég nehézkes mozgású. Gyorsnak semmiképp nem mondanám. Ha kirakják a szélre akkor a PL-ben lévő atléta védők mellett nem sokat fog szóhoz jutni.nmate írta: De én ezeket látom, és mégsem tud megfogni
Kicsit robotnak hat nekem, nem tudom másként megfogalmazni.