Spanyol bajnokság
Re: Spanyol bajnokság
Kivancsi lennek Simeone valos gondolataira, mikor meglatja Griezmannt befutni edzesre ezzel a hajjal...
Lahoznal csak csak egy rosszabb lehetne.
Mateu Lahoz Lahoz
Mateu Lahoz Lahoz
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Ugy érted: lahoz úgy döntöttek , visszavonul a jatekvezetestoldzsi91 írta: La Liga: Lahoz úgy döntött, visszavonul a játékvezetéstől
Mindenidők legrosszabb bírói közt ott van nalam. Szerintem még egy baratsagos meccsből is képes lemne ketrecharcot csinálni.
thereisonly1ronaldo
- Sorrentino
Ellentétben a duplanevűvel...vihetné őt is magával.ateeemadrid írta: Én bírtam pedig, ő legalább nem ellenünk fújt, hanem összevissza.
senkinek nem fog hianyozni. kutyaszar az osszes de o mindkozul a legszarabb biro volt. talaljon maganak olyan melot amit le is tudni hozni igenyesen
valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Hahhaha hat ez egy unnepnap lesz! Voltak jo meccsei, de tobb szar, mellesleh a teljes spanyol jatekvezetoi karnak le kene mondania. Nekem nem fog hianyozni egyik sem.dzsi91 írta: La Liga: Lahoz úgy döntött, visszavonul a játékvezetéstől
Mindenidők legrosszabb bírói közt ott van nalam. Szerintem még egy baratsagos meccsből is képes lemne ketrecharcot csinálni.
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
Szlovákok ellen mondjuk elintézte a magyar válogatottat, ha jól emlékszem, és ellenünk is (Real Madrid) biztosan volt már olyan meccse, ami elment rajta, mert emlékszek, hogy előre levert már a víz, amikor megtudtam, hogy ő vezeti majd az aktuális soron következő meccsünket...Undiano Mallenco volt még a másik félnótás.ateeemadrid írta: Én bírtam pedig, ő legalább nem ellenünk fújt, hanem összevissza.
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
- ateeemadrid
Én bírtam pedig, ő legalább nem ellenünk fújt, hanem összevissza.
OH NO, anywaydzsi91 írta: La Liga: Lahoz úgy döntött, visszavonul a játékvezetéstől
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
La Liga: Lahoz úgy döntött, visszavonul a játékvezetéstől
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
Nem azt mondom könnyű sorsolásuk volt mostanában de ez a sampaoliTorquemada írta: Közben a Sevilla kieső helyen...
- Torquemada
- Kedvenc játékosaid: Casemiro, Modric, Carvajal, Brahim D., Camavinga, Nacho, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Honvéd FC
Közben a Sevilla kieső helyen...
""Pff, was heißt nicht selbstverständlich? Wir haben gewonnen, fertig!" (T.Kroos)
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Mondom az ujabbat, ha mar Cserisev. A szovetseg a Barcanak elore szolt, hogy van egy jatekosuk, aki nem jatszhatna elvileg. Szoval vagy adjak be a megfelelo papirokat vagy ne nevezzek, mert akkor baj lesz.Mester77 írta: Habzó szájjal és értetlenül állnak e döntés előtt is. Ha lenne pont levonás a jogtalan pályára lépés miatt, ( hiába lenne teljesen jogos) akkor elképzelni se tudjuk mi picsogas lenne utána és egy szar netflix dráma szinten lenne nekik megcsinálva egy szezon comeback
Bár így is mennek az érthetetlen dolgok ellenünk és vagy a javukra..
Mi annó Cserisev miatt ki lettünk zárva a kupából. Csak mondom.
Nekunk bezzeg nem szoltak anno
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Mester77
Habzó szájjal és értetlenül állnak e döntés előtt is. Ha lenne pont levonás a jogtalan pályára lépés miatt, ( hiába lenne teljesen jogos) akkor elképzelni se tudjuk mi picsogas lenne utána és egy szar netflix dráma szinten lenne nekik megcsinálva egy szezon comeback
"Sokkal jobban akarom a győzelmet annál, mint amennyire utálok veszíteni. És nagyon utálok veszíteni."
"Egy nap mind meghalunk. De az összes többin viszont nem. "
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
-20 pont és rendben vagyunk.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Tehát akkor jogosulatlanul játszott. Csak levonnam azt az egy pontot is.Mester77 írta: A Tribunal Administrativo del Deporte, azaz a TAD végül ma helyben hagyta a Lewandowski 3 mérkőzéses eltiltását.
Ha a Barca nem támadja meg a döntést, a legyel kihagyja az Atleti elleni rangadót, amit vasárnap a Metropolitano stadionban rendeznek, majd a Getafe elleni párharcot a Camp Nou-ban, illetve Girona elleni idegenbeli fellépést.
A Real Betis elleni Spanyol Szuperkupa-elődöntőn, amit január 12-én rendeznek, ha életbe lép az eltiltás, Lewa akkor is játszhat.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Mester77
A Tribunal Administrativo del Deporte, azaz a TAD végül ma helyben hagyta a Lewandowski 3 mérkőzéses eltiltását.
Ha a Barca nem támadja meg a döntést, a legyel kihagyja az Atleti elleni rangadót, amit vasárnap a Metropolitano stadionban rendeznek, majd a Getafe elleni párharcot a Camp Nou-ban, illetve Girona elleni idegenbeli fellépést.
A Real Betis elleni Spanyol Szuperkupa-elődöntőn, amit január 12-én rendeznek, ha életbe lép az eltiltás, Lewa akkor is játszhat.
"Sokkal jobban akarom a győzelmet annál, mint amennyire utálok veszíteni. És nagyon utálok veszíteni."
ezt a szabály talán csak a PL-ben alkalmazzák. itt csak simán ellenünk kellett dönteni ahogy megszoktukBuitre írta:Vmelyik madridi oldalon olvastam, hogy azért nem, mert rápattant a lábáról vagy honnan, szóval nem egyből a kezét érte, hanem előtte vmelyik más testrészét. Ha egyből a kezét érte volna, az másferni írta: Azt a 10. Percben hogy nem lett tizi nem is értem.
valamelyik univerzumban:
- Buitre
- Kedvenc játékosaid: Valderrama, Valerón, Butragueño
Vmelyik madridi oldalon olvastam, hogy azért nem, mert rápattant a lábáról vagy honnan, szóval nem egyből a kezét érte, hanem előtte vmelyik más testrészét. Ha egyből a kezét érte volna, az másferni írta: Azt a 10. Percben hogy nem lett tizi nem is értem.
Azt a 10. Percben hogy nem lett tizi nem is értem.Faust írta:Mintha szamitana, amikor fix kezezeseket nem fujnak be. Teljesen mindegy.gutihaz14 írta: jólvan, ezek az üzengetések biztos nem fognak visszaütni nekünk a ligában
Pont a VBn volt ugyanez, itt is nem volt lent a keze a földön, még a közelében se és ha megnézitek Karim várta üresen a labdát, hogy bepasszolja csak a kb üres kapuba.
Minek létezik VAR, miért vannak minden meccsen máshogy használva a szabályok?
Botrány amerre tart a futball.