Nkuki-Benzema-MBappé azért nem lenne szar, ha kell egy kis sebesség beállhat coman vagy dembelé.hehetheoriginal írta: Nkuki sztem jovore erkezik, remelhetoleg lesz egy baszo vbje is addig
Nem egy giroud-grízes de szódával elmenne.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2022. július 26., kedd 15:10
Nkuki-Benzema-MBappé azért nem lenne szar, ha kell egy kis sebesség beállhat coman vagy dembelé.hehetheoriginal írta: Nkuki sztem jovore erkezik, remelhetoleg lesz egy baszo vbje is addig
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. július 26., kedd 15:07
Eleve fizikálisan es technikai kepessegekben is top, ugyhogy nem nagyon lehet elbasznikiserik írta:Ő már a zsákban van, de még egy Jovic story nem lenne jó, így marad meg 1 évet, ha nem esik vissza, akkor jön bagóért ...reeed_ati írta: Nkunkura azért rámehettünk volna, őt el is felejtettem, eléggé univerzális a pali, pont jó lett volna a támadóalakzatba egy ilyen mindenhol bevethető, gólerős arc.
Benz kiesésével lenne helyettese középre, amúgy meg jobb oldali támadóként is lehetne használni..
HozzászólásSzerző: kiserik » 2022. július 26., kedd 15:04
Ő már a zsákban van, de még egy Jovic story nem lenne jó, így marad meg 1 évet, ha nem esik vissza, akkor jön bagóért ...reeed_ati írta: Nkunkura azért rámehettünk volna, őt el is felejtettem, eléggé univerzális a pali, pont jó lett volna a támadóalakzatba egy ilyen mindenhol bevethető, gólerős arc.
Benz kiesésével lenne helyettese középre, amúgy meg jobb oldali támadóként is lehetne használni..
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. július 26., kedd 15:03
HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2022. július 26., kedd 14:54
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2022. július 26., kedd 14:53
Idén végre ismét jöhet a biciklicsel jobbra megtolom az alapvonalig lucasvasquez klasszikus.tubatibi írta: És jobboldali támadót se veszünk, nehogy véletlen veszélyes legyen az az oldal.
HozzászólásSzerző: tubatibi » 2022. július 26., kedd 14:46
HozzászólásSzerző: cart » 2022. július 26., kedd 14:45
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2022. július 26., kedd 14:41
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2022. július 26., kedd 14:37
Az Dybala volt, Icardi a PSG-ben van továbbra is. Elvileg a Dortmund nézte ki magának Haller helyére.Jim írta:aláírt a Romáhozhaszi írta: Icardi? Picit balhés a magánélete, de szerintem csere csatárnak nem lenne rossz, a kaput is érzi és talán a szerződése is le van járva, ha jól emlékszem.
HozzászólásSzerző: tubatibi » 2022. július 26., kedd 14:36
HozzászólásSzerző: halamadrid » 2022. július 26., kedd 14:11
Volt egy hír, hogy most már öreg csatár után nézünk.Halfkey írta:Megfiatalodott?halamadrid írta:
Ja igen, ez pár napja volt, elfelejtettem írni. Már nem emlékszem, hogy a kora miatt-e, de ha igen, akkoe most már nincs akadálya.
HozzászólásSzerző: Jim » 2022. július 26., kedd 14:02
aláírt a Romáhozhaszi írta: Icardi? Picit balhés a magánélete, de szerintem csere csatárnak nem lenne rossz, a kaput is érzi és talán a szerződése is le van járva, ha jól emlékszem.
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2022. július 26., kedd 14:00
PalácsikTiminek nyugisabb, mint Icardinak , de még nem tette ki a psg, papíron még ott van.haszi írta:Icardi? Picit balhés a magánélete, de szerintem csere csatárnak nem lenne rossz, a kaput is érzi és talán a szerződése is le van járva, ha jól emlékszem.Remy írta: Lacazette jöhetett volna. De amúgy ötletem nincs, ki lenne az ideális, ha Dzeko és Cavani se jön.
A sablonszöveg sem játszik, mert Aspas most hosszabbított.
HozzászólásSzerző: haszi » 2022. július 26., kedd 13:41
Icardi? Picit balhés a magánélete, de szerintem csere csatárnak nem lenne rossz, a kaput is érzi és talán a szerződése is le van járva, ha jól emlékszem.Remy írta: Lacazette jöhetett volna. De amúgy ötletem nincs, ki lenne az ideális, ha Dzeko és Cavani se jön.
A sablonszöveg sem játszik, mert Aspas most hosszabbított.
HozzászólásSzerző: Süti » 2022. július 26., kedd 13:21
HozzászólásSzerző: Remy » 2022. július 26., kedd 13:08
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2022. július 26., kedd 12:59
Megfiatalodott?halamadrid írta:Ja igen, ez pár napja volt, elfelejtettem írni. Már nem emlékszem, hogy a kora miatt-e, de ha igen, akkoe most már nincs akadálya.tubatibi írta: Elvileg Dzekót felajánlotta az ügynöke Nekünk, de Mi beoffoltuk.
HozzászólásSzerző: halamadrid » 2022. július 26., kedd 12:33
Ja igen, ez pár napja volt, elfelejtettem írni. Már nem emlékszem, hogy a kora miatt-e, de ha igen, akkoe most már nincs akadálya.tubatibi írta: Elvileg Dzekót felajánlotta az ügynöke Nekünk, de Mi beoffoltuk.
HozzászólásSzerző: tubatibi » 2022. július 26., kedd 12:20
Jelenlévő fórumozók: 7 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem