Nem nagyon értek egyet, egyrészt ezzel a túl fiatal dologgal az őrületbe lehet kergetni, kit érdekel ki hány eves, ha valaki mindenben veri a posztján játszó társat. Camavinganak a kezdoben a helye, meg egyébként Fedenek is.dzsi91 írta:Továbbra sem értem,hogy milyen megújulást kérünk számon az edzőinktől amikor a keret változatlan. Valverde, Camavinga. Ennyi használható emberünk van a padon. Valverdét belehetett volna már építeni beton kezdőnek Camavinga még túl fiatal.Mindenki más dupla 0 és nem carlo alatt nem zidane alatt hanem évek óta.Pad'em írta: Várom a híreket mi a terv edzőfronton. Szerintem már a többség látja, hogy Ancelotti is alkalmatlan a megújulásra (akárcsak Zizou),
Ha most ZZ kapott volna mbappét meg néhány használható arcot akkor jogos lenne a felvetés de így csak a túlélő show ment. Mert 2-3 rossz eredménynél már a tőbbség el is küldte volna így nyilván a Real mindenkori edzője a mának él , az aktuális eredményeknek.
Akiket kaptak az edzők és használhatóak voltak az mind be lett építve mint mendy alaba militao.Előre nem érkezett senki értékelhető Hazardról meg nemhiszem,hogy bármelyik edző tehetne.
Ancelotti meg nettó tűzoltás volt. Semmit nem tud adni amit Zidane ne adott volna cserébe hosszútávu megoldásnak is alkalmatlan a kora miatt. Pontosan azért lett igazolva,hogy amíg johetnek nagy nevek a régi brigádból hozza ki amit kilehet. Jelenleg hozza is a kötelezőt.
Én nem vagyok ellene új edzőnek de a többség túl nagy jelentőséget tulajdonít az edzők kilétének. Fontos szereplők de a játékosok minősége a döntő és az kurvára el lett hanyagolva.
simalábék sem azért táltosodtak meg mostanában mert feltalálták a futballt ismét hanem mert érkezett a pályára sebesség és fizikum.
Nálunk is Mbappe érkeztével az elsőrész rögtön vagy2-3 sebességi fokozattal jobban fog kinézni csak a fizikai tényezők miatt amit hoz teljesen mindegy ,hogy Carlo lesz ott vagy más.
Xavi meg pont rossz példa szerintem, ha az edzők jelentőségéről beszélünk, mer tucatszar jatekosokat kapott javareszt, meg 14 eveseket, megis faszra huztak minket, es iszonyat sokat fejlődtek pár hónap alatt.