Raúl mellé / jellel beírtam volna Puskást is. 3 győzelem, 2 gólkirályi cím, 2 döntő. (Frankfurt ellen 4 gól a döntőben)A Real Madrid legjobb tizenegye a tizenegy megnyert BEK / BL során
De amúgy fasza.
HozzászólásSzerző: Remy » 2016. június 1., szerda 15:07
Raúl mellé / jellel beírtam volna Puskást is. 3 győzelem, 2 gólkirályi cím, 2 döntő. (Frankfurt ellen 4 gól a döntőben)A Real Madrid legjobb tizenegye a tizenegy megnyert BEK / BL során
HozzászólásSzerző: füst » 2016. június 1., szerda 13:21
HozzászólásSzerző: palesz77 » 2016. június 1., szerda 13:15
Szabály szerint igen, de a Castilla akkor indulhatna csak, ha a Real nem. Ezért nem szerepelhetnek a Kupában sem, és ezért nem juthatnak fel az elsőosztályba sem, még ha meg is nyernék esetleg a második ligát.füst írta:Miért, a Milton Keynes Dons FC indulhatott?
HozzászólásSzerző: füst » 2016. június 1., szerda 13:09
Miért, a Milton Keynes Dons FC indulhatott?Nem egészen, mert a Castilla nem is indulhat a BL-ben...
HozzászólásSzerző: András93 » 2016. június 1., szerda 13:07
Mondjuk, ha az MK Dons időszakot kivesszük, hogy mert az nem első osztályú csapat, akkor is dolgozott még a WBA-nál is a Chelsea előtt. Ott volt az első osztályban is.Remy írta:Di Mateo már 2008 óta edző volt egy első csapatnál, szóval alapból nem tartozik ide.
Nem egészen, mert a Castilla nem is indulhat a BL-ben...füst írta:Előtte esélye se volt megnyerni, kb. ugyanaz a helyzet mint Zidane-nak a Castillával.
HozzászólásSzerző: füst » 2016. június 1., szerda 13:04
HozzászólásSzerző: Remy » 2016. június 1., szerda 12:55
HozzászólásSzerző: füst » 2016. június 1., szerda 12:48
HozzászólásSzerző: András93 » 2016. június 1., szerda 12:37
Del Bosquét 1999 novemberében nevezték ki, 2000-ben meg is nyerte a BL-t, bár ő volt 2-szer is ideiglenesen kinevezett edző a Realnál, 94-ben és 96-ban. Miguel Muñoz 1960-ban nyert, úgy hogy az elődöntők előtte vette át a csapatot, de elvileg ő is volt korábban megbízott edző a Realnál. És José Villalongát az 1954-55-ös szezon közben nevezték ki, következő évben megnyerte az első BEK-et. Ők ugye mind a Real Madriddal nyertek.dzsi91 írta:Zidane-on és guardiolán kivűl van edző aki pálxafutását bl győzelemmel indította?
Én így is vettem a kérdést, és a fentiekre is ez igaz.Realista24 írta:Szerintem úgy értette, hogy első felnőtt csapatnál.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. június 1., szerda 12:09
Szerintem úgy értette, hogy első felnőtt csapatnál.füst írta:Ők sem azzal indították, a sokadosztályban vitézkedtek az első évben.Zidane-on és guardiolán kivűl van edző aki pálxafutását bl győzelemmel indította?
HozzászólásSzerző: füst » 2016. június 1., szerda 12:08
Ők sem azzal indították, a sokadosztályban vitézkedtek az első évben.Zidane-on és guardiolán kivűl van edző aki pálxafutását bl győzelemmel indította?
HozzászólásSzerző: Remy » 2016. június 1., szerda 12:06
HozzászólásSzerző: Anthony » 2016. június 1., szerda 12:02
Csalás az egész, Perez a sorsolást is megvette, előre megvoltak a párosítások, a döntőt is elcsalta a bíró, há miezmár??Realista24 írta:https://twitter.com/ChampionsLeague/sta ... 1181470721
Gondoltam szólok, volt ilyen is
HozzászólásSzerző: KAG » 2016. június 1., szerda 11:59
BlancoMark írta:Azért vicces ez az új rendszer, hogy a CSZKA koefficiens alapján egy erős negyedik kalapos csapat, így meg ott vannak az első kalapban, viszont egy három éven belül kétszer döntőző csapat meg izmozhat egy első kalapossal.
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2016. június 1., szerda 11:50
Hát tényleg léteznek, pedig azt hittem csak legendaBLaZE írta:Ma nagy büszkén felvettem napközbenre a Real mezemet, hátizsák szintén Realos, na meg az ezüst medálom is ami a logót ábrázolja kerek 10 éve Nagyba megyek Pesten és baszki ezt a sok gyűlölködő nézést amit kaptam még nem láttam. Én csak szépen vidáman visszamosolyogtam mindnek, hogy érezzék a törődést. Egyszerűen nevetséges, hogy ennyi utálónk van, de leszarom Melóban tele vagyunk Atletissel, de milyen érdekes,tudtak gratulálni , de szegények így még kedden is kivannak még...
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2016. június 1., szerda 11:40
HozzászólásSzerző: BLaZE » 2016. május 31., kedd 21:25
HozzászólásSzerző: csabi87 » 2016. május 31., kedd 18:55
Én láttam.Be is állt a csapatképhez ahogy készülődtek,de a biztonsági ember odament aztán elrántotta onnan utánna meg elküldte.wZoLee7 írta:Most olvasom h egy olasz ott volt a kupa atvetelnel es a csapattal unnepelt
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. május 31., kedd 14:48
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2016. május 31., kedd 14:37
Jelenlévő fórumozók: 23 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem