Bajnokok Ligája

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
L.Miki
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

Re: Bajnokok Ligája

HozzászólásSzerző: L.Miki » 2016. május 30., hétfő 15:45

Toti írta:mekkora videó a 11esek közben. :)
pepe :|
isco ahogy utánozza keylort. :lol:
Hidegrázós, elképesztő... :salute:
Navas... imádom ahogy ott tédepelt a tizenhatos mellett és imádkozott... maradnia kell!

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. május 30., hétfő 14:47

Kegyetlen. Mindent megbocsátok neked ezért. :sziv: :mrgreen:

Alvaro. :salute:
Nem illik.

Seraf
Kedvenc játékosaid: Beckham, Ramos, Benzema, Varane, Casillas, R.Carlos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencváros

HozzászólásSzerző: Seraf » 2016. május 30., hétfő 14:44

van valakinek linkje a tegnapi ünneplésről? :)

Mester77

HozzászólásSzerző: Mester77 » 2016. május 30., hétfő 14:37

Isteni videó, köszönet érte. Már vgy 5x megnéztem. Hidegrazos
"Sokkal jobban akarom a győzelmet annál, mint amennyire utálok veszíteni. És nagyon utálok veszíteni."

"Egy nap mind meghalunk. De az összes többin viszont nem. "

lestat
Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos

HozzászólásSzerző: lestat » 2016. május 30., hétfő 14:27

Nagyon komoly... :salute:

Ha tudtok még ilyen bennfentes videokat küldjetek..óriásiak! :D
Cristiano Ronaldo :goat:
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni 🎱
Zinedine Zidane

92:48 :sziv:

sebydani
Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles

HozzászólásSzerző: sebydani » 2016. május 30., hétfő 14:08

Pepe bazdki teljesen roncs, csodálom utána feléledt ünnepelni :lol: CR feje Bale tizenegyesénél is jópofa volt. Pérez meg nem tudom hogy úszta meg infarktus nélkül. :mrgreen:
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa

Toti

HozzászólásSzerző: Toti » 2016. május 30., hétfő 14:06

hehe írta:
az első értelmes hsz-ed :mrgreen:
:lol: :lol: sajnálom, hogy várnod kellett rá pár évet
dehát
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91

András93

HozzászólásSzerző: András93 » 2016. május 30., hétfő 13:56

Még jó, hogy Pepére nem került sor. :D

rashidm
Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem

HozzászólásSzerző: rashidm » 2016. május 30., hétfő 13:56

hehe írta:

pepével tizit lövetni?
hm, maybe next time :lol: :lol:
teljesen kész van a fickó :lol:
Az lett volna még a szép. :lol: Úgy be volt az fosva... :lol: Elcsúszott volna mint Terry korábban. :lol:

Chris
Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Zidane

HozzászólásSzerző: Chris » 2016. május 30., hétfő 13:55

Borzasztó nézni is :). Engem meglepett, hogy az első ötben nem volt benne Modric, benne nagyon bíztam volna.

hehe
Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.

HozzászólásSzerző: hehe » 2016. május 30., hétfő 13:54

pepével tizit lövetni?
hm, maybe next time :lol: :lol:
teljesen kész van a fickó :lol:
Kép
Kép
Kép

Toti

HozzászólásSzerző: Toti » 2016. május 30., hétfő 13:39

mekkora videó a 11esek közben. :)
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91

Chris
Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Zidane

HozzászólásSzerző: Chris » 2016. május 30., hétfő 13:27

Bayernesek a kedvenceim, mondjon bárki bármit... :lol:
Hú én is átnéztem a fórumukra a minap, hogy realgálnak a kiesés után... bár ne tettem volna :mrgreen: .

Igazából az általános vélemény az, hogy az ilyen semmirekellő játékosok, mint Marcelo meg Benzema kétszeres BL győztesek, de a zsenik náluk, Lahm, Lewa meg csak egyszeresek :D. Egészen nevetségesen elfogultak, meglepődtem mert még durvábban mint itt pár szélsőségesebb arc. Meg, hogy tulajdonképpen minden poszton erősebbek nálunk Ramos-Boatengnél mondjuk egy szint :D. Köszönjük.

Csak ugye ott a bibi, hogy akkor miért nem ők játszották a döntőt, miért simázzák le őket a spanyolok évek óta?
Jó csapat a Bayern évről évre nüanszok választják el a Barca-Bayern-Real hármast. Olyan nehéz beismerni, hogy a Real egy baromi erős csapat? Hatalmas böszmeség szerencséről beszélni, amikor 2011 óta 6 egymást követő évben van ott a csapat az elődöntőben. Nem értem az embereket komolyan.

ui. Ja és ráadásul ők beszélnek szerencséről, amikor pont ők ütöttek ki minket 11-esekkel 2012-ben. :agree: (megjegyzem szerintem abban az évben jobb csapatunk volt, következő évben mondjuk már nem)

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2016. május 30., hétfő 13:10

Ilyenkor kell egy kis arcozás, nyilván ésszerű keretek között. Ez szinte természetes, viszont nem ebből kell élni hónapokig, mert folytatódik a munka, szóval előre kell tekinteni.

Én valamilyen szinten sajnálom az Atleticot. HA nem mi döntőzünk, hanem mondjuk a City, akkor simán nekik szorítottam volna a döntőben. (Függetlenül most Griezmanntól) Maga az, amit Simeone véghezvitt ezzel a csapattal, az hatalmas respect. És hiába városi rivális, még mindig inkább ők, mint egy másik csapat, vagy a barca...
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2016. május 30., hétfő 12:38

Sajnálja a halál matracékat.De szerintem jó vesztesek voltak most, legalábbis nem futottam bele semmiféle kirohanásba mint pl xavi hányszor nem tudta befogni miután kikaptak ellenünk.

Ezt ne vegyük el tőlük jó vesztesek,jól áll nekik,mindig is jól állt nekik :D meg a meló becsülendő amit leraktak az elmúlt években.Kiváncsi vagyok mi lesz velük, hogy reagálnak erre, tartják a szintet vagy szétesnek.

A tizi párbaj tényleg nagyon okos volt ha Zidane tényleg kiadta parancsba a jobb oldalt.De ha oblak kifog egyet kiváncsi lettem bolna hogy a következő rúgó is bemerte volna vállalni a jobboldalt.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2016. május 30., hétfő 12:36

Bayernesek a kedvenceim, mondjon bárki bármit... :lol:
Marcelo Benzema Ramos Bale hurka jàtékosok, bezzeg a Robben Ribéry duó meg Lewa... :lol: és nem csak, hogy Lewa, amit még el is tudnék fogadni, de még Müller meg még egy Morata is jobb Karimnál.... :fpalm:

De a kedvencem, hogy a Realnak max 3-4 klasszisa van, bezzeg nekik majdnem 2 csapatnyi igazán jó játékosuk van.... :|
Szegények nagyon el vannak a Bundesben magukkal, pedig idén tényleg jók voltak.

Ronaldo09
Kedvenc játékosaid: Luiz Nazario Ronaldo da Lima, Roberto Carlos, Redondo, Modric, Cr7,
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Selecao, Portugalia,

HozzászólásSzerző: Ronaldo09 » 2016. május 30., hétfő 12:30

lestat írta:
dzsi91 írta:Büntetők: „Nem néztem az Atlético büntető párbaját a PSV ellen. Volt egy tervünk, majd ezt követően egyeztettem a játékosokkal, hogy ők mit gondolnak erről.”

Szerintetek levolt beszélve,hogy mindenki jobbra lövi?

Nem azt mondta hogy direkt elemezte a psv ellenit?

De.kivancsi lennek mit mondhatott mert pl a psv ellen eleg jol erezte Oblak a loveseket. Most viszont meg csak el sem dolt legtobbszor. Szoval erdekes...mondta h "sracok mindenki jobbra hatha nemtunik fel Oblaknak mire megyki a jatek"

Elsem.tudom kepzelni hogy lehet egy 11es parbajt esz ervekke stb...megtervezni. :lol:
Ha ez így volt,akkor ez Zidane legzseniálisabb edzői húzása a mérkőzésen.Amellett,hogy igen a jobb lábasok általában balra lövik és valószínűleg Oblaknak is ez a gyengébbik oldala,mentálisan levette róluk a terhet!!!!!Nem kell döntést hozni abban az idegörlő helyzetben,csak végrehajtani,ez azért mennyivel könnyebb!Igy nyugodtabban álhatott oda mindenki,és csak a kivitelezésre koncentrálhatott.Persze ezt nem lehet mindig eljátszani,mert levágnák,de ettől még inkább zseniális húzás volt.Zidane!!!!

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

HozzászólásSzerző: nmate » 2016. május 30., hétfő 12:29

Nyilván kis arcoskodás van benne, de most szabad. :mrgreen:
Atletit én sem sajnálom, komoly munkát fektettek bele, elismerésem, de egy BL győzelemhez több kell.

rashidm
Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem

HozzászólásSzerző: rashidm » 2016. május 30., hétfő 12:26

Azért ennyire elszállni sem kell. Én is röhögök rajtuk, hogy habzó szájjal próbálják az igazukat magyarázni... Ez a "Mindenki felett állunk, nem kérdés." kicsit erősnek érzem, de egyet is értek veled Máté.

Azért én az Atletico nem sajnálom annyira. Ott is van egy-pár gy*kér (pl. G. Zolika).

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2016. május 30., hétfő 12:16

nmate írta:Imádom, hogy utál minket az egész világ :lol: Mindenki felett állunk, nem kérdés.
Én nemtudom eldönteni kiken röhögjek a legjobban :lol: van miből csemegézni. :lol:

Barcáéknál villany leo van, ez nekik nagyobb gyomros volt mint matracéknak. Az egész bulijukat tönkre vágta Cr kidolgozott felsőteste ismét :lol: tét nélküli Clasico :lol:

Külön kiemelném müntyenéket akiknek elvileg korszakos csapatuk van.hát oké 13ban odarakták(amihez 2 bukott bl döntő kellett ebből az egyik otthon) Azóta mi behúzzunk 2 bl-t a barca meg beérte őket.Ja és az egész laliga dobogó leoktatta őket.gg nem kéne megpróbálni egy másik ország másik stílus másik topcsapat filozófiáját importálni,ilyet kis csapatok csinálnak, egy Bayern-nek nemvolt erre a barca koppintásra semmi szüksége.Ancelottival újra focicsapat lesznek, de ez még közel sem biztos hogy meghozza a bl címet.Jól elpazarolták az aranygenerációjuk legjobb éveit ezzel a kóklerrel( ja és köszönjük Kroost :D )

Végül matracék akiknek a csodálatos kis utazásuk ott ért véget ahol elkezdődött, az árnyékunkban.Még talán ők a legszimpatikusabb vesztesek.Hentes brigád utálom őket de férfiként vesztettek nem köpködnek csendben vannak.Ahogy a veszteseknek kell.

3 év 2 bl, undecima.A 2 fcb meg a Milan háta mögül alig lát már minket a horizonton.Csak egy homályos elérhetetlennek tűnő pont vagyunk.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

Vissza: