Hát srácok minden jó ha a vége jó
Először is M4:hát elmentek a jó büdös akárhova a szakkommentálást már nem értékelem nem is érdekel bár jót röhögtem amikor az a balfasz beharangozta oblakot a 11es párbajra aztán köze nem volt
de hogy a nyitó ünnepség közepén is a migránsokról kell reklámokat nézni? Aztán a másik sokk hogy inádott csapatom legfontosabb meccséhez odaküldik ezt a Gundelt?Hát te jó isten teljesen élvezhetetlen volt a közvetítés.Aztán nem mutatják az ünneplést? Elmentek a... A digin 2 éve kb végig mutattak mindent unneplés sajtotájékoztató stb. Nívótlan szar az egész.
Tavaly amikor Carlo-t elküldte Perez teljesen kivoltam mert tudtam,hogy ez van maradt bennünk, a 11ik...Benitezzel meg teljesen kilátástalanná vált az egész....
Imádom ezt a csapatot, ezt a generációt és most végre kiakasztották az én játékomat.Ez egy korszakos Madrid egy csapat egy mag akik 2szer felülnek európa trónjára az számomra történelem.Ramosostól Ronaldostól végre mindenki révbe ért, ez egy olyan korszak ahol a 10 és a 11ik is meg lett.Becsüljük meg, ne legyünk elégedetlenek.
Bajnoki címek is fontosak persze, de azt emersonokkal meg drenthekkel is lehet nyerni.Bajnokok ligájához viszont több kell,Raulok Zidane-ok és Cristiano-k.
A Meccsről:
Ugye aki azt hitte,hogy egy döntőn amiben az Atletico az egyik résztvevő ott lehet majd focizni az teljesen vakon volt eddig valószínüleg.És ezt nagyon jól látta Zidane is.
Ugye sokat volt emlegetve a barca bayern kiverése és hogy akkor majd a Realt is legyűrik.Erős csapatok nagyon de van valami ami miatt a Real Madrid mindenki fölé emelkedik és ezt imádom a klubban, míg a barca meg a bajorok csak és kizárólak akkor tudnak nagy sikereket aratni amikor minden összeáll nálluk addig a Real Madrid bármilyen szituációból képes felállni,nem ragaszkodik makacsul egy stilushoz alkalmazkodik az ellenfélhez és ez volt a kulcs ezen a meccsen.
Van elég tűzerőnk ahhoz,hogy mi is beszorítsuk az Atletit,meghalhattunk volna mi is szépen mint a 2 fcb de mi nagyon okosan elsősorban a védekezésre koncentráltunk.Ezt Zidane nagyon jól felismerte,hogy itt csak akkor nyerhetünk ha nem mi kapjuk az első gólt.Jóp össze rakta a csapatot a kezdősípszóra.
A korai gólig jobban nyomtunk(ami külön öröm számomra hogy végül les lett,imádom habzó szájú barcáékat) aztán okosan átadtuk a területet várva a kontra lehetőségekre,ezt az atletico ellen így kell, másképp nem lehet.
A második félidő az Atletico-é volt,Carvajal-Danilo cserénél szívbajt kaptam(és van egy olyan értésem h Dani is azért sírt mert tudta,hogy ki váltja majd...).Keoos lecserélése viszont totál homály ha nem volt sérült számomra érthetetlen, a lucas benzema csere ok de nagy butaság volt ellőni minden cserét 1-0nál.Ezt biztos egy életre megtanúlta Zizu.
A hosszabbítás már a miénk volt én en bem igazán éreztem veszélyben magunkat inkább attól fostam végig h a 11esek döntenek majd.Aztán jöttek is, életembe nem gondoltam volna,hogy ennyire FE a brigád mindenki bevarrta és végül Cé (ostor ez a láb
).
Egyébként nálunk mindenki jobbra lőtte matracék nál meg mindenki balra.
Navasnak sok dolga nem volt a gólról nem tehetett.A védelem is rendben volt , Ramos maga az atyaúristen a korszak legnagyobb védője közelébe nincs senki.A kp tanár volt amíg kroos le nem ment.A támadósor viszont pont a védekezőbb felfogásunk miatt nem nagyon tudott ficánkolni.Benzema botrány volt.Bale nagyot küzdött,jól játszott.Cr szerintem sérült volt és Godinék nagyon figyeltek de nagyon megérdemelte,hogy végül az ő 11ese döntsön ismét törtélmet írt/írtunk.
Nem gondolom,hogy az Atletico itt bármit is érdemelt volna az örök második tituluson kívül.2ik félidőben jobbak voltak de azért ez nem egy olyan félelmetes világverő atleticonak tűnt,2 éve mi rendesen a kapuhoz szögeztük őket, én ezt nem éreztem a meccs többi része meg a mi kezünkben volt inkább.
Ami tény,hogy a világ legnehezebb elenfelét mi vertük meg 2 bl döntőben és tavaly is mi ejtettük ki őket.A nagy bayern kiesett ellenük a barca meg az elmúlt 3 évben 3szor bukott matracék ellen nagy "döntőt". 1 bajnoki döntőt és 2 bl párharcot.Szerencsére a világ legjobb csapatával még mindig nem bírnak,akkor se ha éppen nem vagyunk csúcsformában.De matracék tényleg szart sem érdemeltek szerintem nehéz ellenfél, de egyik döntőn se érdemeltek győzelmet,persze ha antimadridista valaki akkor nyilván nem látja ezt.
Ezt a butitott Mourinho hasonmást meg élmény volt megint bukni látni,mindet godinostól gabistól ganxta zolistol. barcáék egy külön mise nekik ez jobban fáj mint matracékbak szerintem.De jó volt az a tétnélküli clasico a 11ikig repített minket
Én ezért nézek focit, a nagy és drámai győzelmek miatt, ahol a gyomrom összerándul minden percben. És ennek a csapatnak ez a védjegye a dráma,a nagy fordítások a padlóról való felállás 11es párbaj, ettő vagyunk mi a legnagyobbak...
Remélem mindenki emlékszik még 2013ban a dortmund ellen visszavágóra, mint egy kis gyerek úgy bőgtem Ramosékkal a lefújás után, 3 elődőntőt buktunk zsinórban,Mourinho távozóban volt és hihetetlen távolságra került a decima, azóta már mehetünk 12ikért.Vagy hogy Cé honnan állt fel amikor messi sorra nyerte a bogyókat,vagy hogy idén honna álltunk fel.Kit izgat higy ez a generacio nem nyert 10 ligacímet? Egyet nyertek de azt stílusosan minden rekordot megdöntve,viszont igazán a bl győztes csapataink írták be magukat a klub történelmébe,ez 3 csapat,Puskásék,Raulék és most Cristianoék.Én maximálisan elégedett vagyok az eddig elértekkel csak jobb lett volna 2012ben kezdeni mert kicsit soká tartott
Zidane:
Inádom az embert,hall of fame az ember legenda.Még nincs kész, de fejlődik tanul a hibákból és ez a legfontosabb.Nem veti meg az olaszos stílust,alkalmazkodik jo volt a mestere.Ez a bl siker elsősorban a mentális löketnek köszönhető amit adott a játékosoknak de taktikailag is láttunk már tőle bizakodásra adó okokat.Úgyérzem edző kesz belőle m, bem is akármilyen és az az ölelkezés a végén Cével mindent elmond.Ezekbek a játékosoknak ez kell olyan emberek akikre felnéznek mint Carlo vagy Zizu.A következő szezon nagy vizsgalesz számára,megtervezni az egész előszezont,klub vb stb.Ja és az arcot visszafogni ami mindig előjön nálunk egy nagy siker után.
A ligát már illene behúzni,de a címvédés fontosabb, előbb utóbb őssze fog jönni valakinek és azok mi kell legyünk.Az a jó,hogy úgy nyertünk bl-t hogy még bőven van hova fejlődnünk még van 1-2 jó év ebben a generációban,még lehet ezt fokozni, jó esélyt látok a címvédésre, de az elődöntő amit elvárok onnantól lutri az egész.
Perez remélem mostmar a seggén marad és átadja fogadott kisfiának a varázspálcát.Szerelmes Zidaneba,megmentette a seggét játékosként és most edzőként remélem tanúlt az Ancelotti esetből.
Kicsit hosszú lett de nagyon boldog vagyok.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams