ziro4vr írta:Eladják Demichelist nekünk 80 millióért.
Az kb reális ár a tudása függvényében. vagy elírtad egy nullával?
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. augusztus 21., péntek 22:56
ziro4vr írta:Eladják Demichelist nekünk 80 millióért.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. augusztus 21., péntek 22:38
HozzászólásSzerző: BBeno » 2015. augusztus 21., péntek 22:35
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. augusztus 21., péntek 22:31
Nem oldották fel az FFP-t, BL-be tavaly kevesebb játékost nevezhettek és kaptak egy pénzbírságot, amit akkor kell kifizetniük, ha megint megszegik a szabályt. PSG dettó. Meg talán a Zenit van még így.wxyz írta:igennumberone1 írta: Az ar nagyon tulzo, de kevesebbert nem is kaphattak volna meg, igy nagyon melyen bele kellett nyulniuk a penztarcaba....ami eleg mely.
feloldották az ffpt, megtehetik, ha kell valaki nem számít a pénz nekik
HozzászólásSzerző: wxyz » 2015. augusztus 21., péntek 22:29
igennumberone1 írta:Az ar nagyon tulzo, de kevesebbert nem is kaphattak volna meg, igy nagyon melyen bele kellett nyulniuk a penztarcaba....ami eleg mely.wxyz írta:De Bruynet dicsértem már, hibának tartottam amikor Mourinhonak nem kellett Oscar miatt. Ez az ár viszont nagyon túlzó. 30 millió maximun
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. augusztus 21., péntek 22:11
HozzászólásSzerző: BBeno » 2015. augusztus 21., péntek 22:08
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2015. augusztus 21., péntek 21:45
Az ar nagyon tulzo, de kevesebbert nem is kaphattak volna meg, igy nagyon melyen bele kellett nyulniuk a penztarcaba....ami eleg mely.wxyz írta:De Bruynet dicsértem már, hibának tartottam amikor Mourinhonak nem kellett Oscar miatt. Ez az ár viszont nagyon túlzó. 30 millió maximun
HozzászólásSzerző: wxyz » 2015. augusztus 21., péntek 21:40
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. augusztus 21., péntek 21:26
HozzászólásSzerző: alexoxladjackoxi » 2015. augusztus 21., péntek 21:21
Nem hiszem, hogy azon volt a hangsúly. Ha azt veszed, akkor a támadó középpályások sem valószínű, hogy úgy helyezkednének el. Sterling bal, Bruyne közép, Silva jobb... De itt most nem ez a lényeg, abban meg egyetértek vele, hogy talán ez lenne a PL legerősebb kezdője.R.M.C.F írta:KOmpany inkább jobbról játszik nem?
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. augusztus 21., péntek 21:13
HozzászólásSzerző: rb_lint » 2015. augusztus 21., péntek 20:46
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. augusztus 21., péntek 20:36
HozzászólásSzerző: rb_lint » 2015. augusztus 21., péntek 20:29
HozzászólásSzerző: alexoxladjackoxi » 2015. augusztus 21., péntek 20:24
HozzászólásSzerző: rb_lint » 2015. augusztus 21., péntek 20:24
City már biztos megveszi?ziro4vr írta:Én láttam játszani többször, tiszta sor hogy egy tehetséges gyerek, sőt több is már és a city jól járt vele. De a 70 misi az pont a kétszerese a reális árának, a legmagasabb szinten még nem bizonyított, a bundás torzít, ahogy pl az olasz liga is sokszor, ahol egy Grafite lehet gólkirály..és nem sorolom. Mourinho is megmondta róla a véleményét, hogy az csak egy butthurt duma volt amiért eltékozolt egy ekkora tehetséget, vagy jogos kritika, az majd kiderülhet a szezon során.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. augusztus 21., péntek 20:20
HozzászólásSzerző: rb_lint » 2015. augusztus 21., péntek 20:14
Azért de bruyne szerintem eléggé alul van értékelve, tavaly aki látta játszami tudja. Két lábas, jól lát a pályán, nem is lassú, gólerős, és a 22 asziszt egy szezon alatt magáért beszél. És ami még fontos igazi hajtós, ha kell megy vissza védekezni is rendesen. Nem tudom mourinhonak miért kellett inkább willian.. Meg merem kockáztatni, ha nagyobb csapatba játszana mindenki azt mondaná jobb mint hazard. Simán elnézném 2 év múlva nálunk, ha ronaldo nem lesz majd itt. Csak hát ezek szerint city a befutó..ziro4vr írta:És ő még csak nem is olyan csini fijú, mint James, nem fog annyi alsógatyeszt eladni. Bár az angolok ízlését nézve ki tudja.Remy írta:De Bruyne 70 milla? Mondjuk én úgy tudtam, hogy csak a Real Madrid olyan csúnya és gonosz, hogy ennyi pénzt mer adni egy játékosért. Na mindegy... Sterling és De Bruyne 100+. Az úgy nem rossz. Eszméletlen milyen pénzek mennek.
Kibaszott beteg világ ez.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. augusztus 21., péntek 18:49
És ő még csak nem is olyan csini fijú, mint James, nem fog annyi alsógatyeszt eladni. Bár az angolok ízlését nézve ki tudja.Remy írta:De Bruyne 70 milla? Mondjuk én úgy tudtam, hogy csak a Real Madrid olyan csúnya és gonosz, hogy ennyi pénzt mer adni egy játékosért. Na mindegy... Sterling és De Bruyne 100+. Az úgy nem rossz. Eszméletlen milyen pénzek mennek.
Jelenlévő fórumozók: 1 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem