Minden, ami válogatott
- blekk13
- Kedvenc játékosaid: Mbappe,Zidane,Cr,R9,
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Minden, ami válogatott
Mik a tippek a mai Magyarország-Anglia meccsre? Sztem szoros lesz, elnézve a top valogatottak formajat, még esélyünk is lehet ma. Én 1x-et várok. 2-2 vagy 2-1. Erős az angol keret, de játszik végre Szoboszlai
< Courtois-Alaba-Pau-Militao-Carvajal-Casemiro-Camavinga-Valverde-Mbappe-Vini-Halaand > #future22’
- babaking
- Kedvenc játékosaid: Guti, Kaká, Varane, Marcelo, SR4, Modric, Kroos, Nacho
várta is sokunk mint a messiást, de eddig nem nagyon hozta amit vártunk.alexoxladjackoxi írta: Én eskü ahogy néztem tegnap Mbappé játékát, az jutott eszembe, mennyivel jobban jártatok volna, ha Hazard tudja azt hozni nálatok, amit a Chelseaben... A francia eléggé megrekedt, így utólag visszagondolva a prime Hazard bitang jó játékos volt. Kár érte...
A Futball mindenké. A pénz viszont, csak a kiválasztott keveseké, és mindent meg is tesznek, hogy ez így is maradjon.
- blekk13
Azt igerte Eden hogy megmutatja mire kepes, szval jovo nyarig van ideje bizonyitani. Lehet hogy januarig beindul, aztan Perez azt mondja Mbappenak, hogy majd ha hozod Hazard szintjet akkor johetszalexoxladjackoxi írta: Én eskü ahogy néztem tegnap Mbappé játékát, az jutott eszembe, mennyivel jobban jártatok volna, ha Hazard tudja azt hozni nálatok, amit a Chelseaben... A francia eléggé megrekedt, így utólag visszagondolva a prime Hazard bitang jó játékos volt. Kár érte...
< Courtois-Alaba-Pau-Militao-Carvajal-Casemiro-Camavinga-Valverde-Mbappe-Vini-Halaand > #future22’
- alexoxladjackoxi
- Kedvenc játékosaid: Wilshere, Lacazette, Koscielny,
- Kedvenc csapatod: Arsenal
Én eskü ahogy néztem tegnap Mbappé játékát, az jutott eszembe, mennyivel jobban jártatok volna, ha Hazard tudja azt hozni nálatok, amit a Chelseaben... A francia eléggé megrekedt, így utólag visszagondolva a prime Hazard bitang jó játékos volt. Kár érte...
- ViktoR4
- Kedvenc játékosaid: Ramos
Jó a szóEl Sie7e írta:Ha többeknek ennyi idejük van akkor gyertek football rivals-ozniSierra írta:
Amúgy te honnan kerültél elő? Eddig sehol nem voltál most meg 2-3 nap alatt összelapátoltál 110 kommentet. tiszta raul 4 ever pár hónapja. vagy anno rájzen.
Ne legyen off szerintem ma egy xre jók a fiúk anglia ellen én bízom bennük Bár se Nego se Lovre kíváncsi leszek Bolla hogyan oldja meg a jobb oldalt bár Botka is tud ott játszani ugye
Mentalitása kevésbé sztár beállítottságú és jobb az alkata. Amúgy nem túl sok különbség van köztük.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- blekk13
Egyebkent nalam Halaand sokkal jobb mint Mbappe. Az pali szarik mindenre, csak a gol loves elteti kb. Mondjuk mas poszton jatszanak, mert Mbappe inkabb szelekrol indul befele, de Halaand sztem barmilyen csapatban legyen, gol mennyisegben Lewa vagy Cr szinten lesz.Anthony írta:Hát igen, ez a nagy félelem vele kapcsolatban, hogy a fő erőssége az elfutások, de a cselei nem nagyon ülnek, és a passzolás sem az erőssége. Ez utóbbin kéne fejleszteni rendesen.blekk13 írta: Mbappenak neha voltak elfutasai de semmit nem ertek vele, nem jo most az a valogatott.
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Hát igen, ez a nagy félelem vele kapcsolatban, hogy a fő erőssége az elfutások, de a cselei nem nagyon ülnek, és a passzolás sem az erőssége. Ez utóbbin kéne fejleszteni rendesen.blekk13 írta: Mbappenak neha voltak elfutasai de semmit nem ertek vele, nem jo most az a valogatott.
- blekk13
Tegnap kb senki nem volt kiemelkedo abbol a csapatbol, meg is lett az eredmenye. Koundenak villant a piros egybol, utana 10 emberrel is utaltak a jatekot, de nagyon gyengek voltak tamadasban, Mbappenak neha voltak elfutasai de semmit nem ertek vele, nem jo most az a valogatott.Anthony írta:Eddig nem hoz szerencsét Benzema a francia válogatottnakblekk13 írta: Kivancsi lesz ma a franciak meccsere, megnezem Mbappet milyen motivalt lesz. Ha Camavinga jatszana sztem repkedne a palyan ma oromeben
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
90 környékére odaérhet szerintem.Realista24 írta: Neymar is jól csapatja.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Eddig nem hoz szerencsét Benzema a francia válogatottnakblekk13 írta: Kivancsi lesz ma a franciak meccsere, megnezem Mbappet milyen motivalt lesz. Ha Camavinga jatszana sztem repkedne a palyan ma oromeben
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Neymar is jól csapatja.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- h3x0r
Miert? Robinho tenyleg erezte a biciklit.Faust írta:Olyat leverek.mocsok írta: Azért a biciklit robinho is nagyon érezte.
Manapság meg lucas vazquez aki kiemelendő.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Kíváncsi leszek, hogy a 30 éves Ali Mabkhout (UAE) hol fog megállni. Már második az aktívak között és 76 gólja van.
Újabb komoly név a listán.
Újabb komoly név a listán.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
Olyat leverek.mocsok írta: Azért a biciklit robinho is nagyon érezte.
Manapság meg lucas vazquez aki kiemelendő.
- _Bushido_
- Kedvenc játékosaid: CR,Lebron
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, LA Lakers
- Kapcsolat:
Azért az se semmi, hogy a bosznyák válogatott keretében 3 fradi játékos is van. Ha nem is alapkezdők, elég gyakran játszanak. Régen esély se volt ilyen játékosokat az nb1-ben tudni.
Amúgy visszatérve Kounde, valaki kérdezte, hogy szokott-e jobb védőt játszani. MA "eredmények" szerint ott játszott és ki is állították...
Amúgy visszatérve Kounde, valaki kérdezte, hogy szokott-e jobb védőt játszani. MA "eredmények" szerint ott játszott és ki is állították...
- Bencze
- Kedvenc játékosaid: Benzema, Valverde
- Kedvenc csapatod: Tippelj :)
Legnagyobbdzsi91 írta: Elmészafaszomba
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Elmészafaszomba
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- _Bushido_
- Kedvenc játékosaid: CR,Lebron
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, LA Lakers
- Kapcsolat:
KECSKE CR MEGINT OTT VOLT, AHOL LENNIE KELL!