Nem nagyon. Remélem Dzeko vagy Cavani lesz az, de ott van még egy free agent Belotti(28) is, bár ő szerintem marad olaszban. Moralesért és Joseluért kár, mindketten ingyen mentek az új csapatukhoz.Mester77 írta: Van hír arról, hogy kit akarnak csatárnak, 30 körüli padról beugróst?
Taktikai háború (Legyél Ancelotti)
- halamadrid
- Kedvenc játékosaid: C. Ronaldo, Modrić, Asensio, Ramos, Casemiro, Marcelo, Håland, Fede
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Taktikai háború (Legyél Ancelotti)
Ceballos: “When I saw all those players — Karim, Carvajal, Modric… — playing cards just a few hours before the game I thought ‘wow, well, there’s calmness anyway’. I couldn’t even sleep.”
-
- Kedvenc játékosaid: SR4
- Kedvenc csapatod: RMA
raul 4 ever írta:reeed_ati írta:
Szerintem az új szezonban még mindig a ckm fog kezdeni, a tavalyihoz hasonlóan..
Aztán jönnek majd a fiatalok, robbantani a második félidőkre..
Szakadnék rajta, ha ezzel tavasszal ismét felhúznánk egész európát..
Ahol én javulást várok, az Rodry és Hazard, illetve Pintus miatt még a korábbinál is baszóbb erőnlét, aztán hátha mi is leszünk olyan mental monsterek, mint a pool .
Fú, azért egyszer egy olyat megnéznék, ahol fenn van Cama-Tucsi-Fede, előttük Modric a karmester, elől meg Vini-Benz..
Szerintem a CMK-ból már egy ki fog kerülni gála/legtöbbet kezdő 11-ben, ill. egy 100 milkás játékos nem fog padozni, Perezt nem úgy ismerem (bár Carlonál elhiszem, hogy ő rakja össze a csapatot)
Nálam:
védelem
Tchouaméni
Modric - Kroos/Cama
Fede/Rodry - Benz - Vini
Aztán ahogy a sérülések/pihentetés miatt kell, majd nyilván kell variálni, de szerintem ez várható javarészt. De sokat fog játszani még Case is, ebben is biztos vagyok.
Egy Chouchou-Fede-Cama sor sztem már csak azért sem fog sokszor együtt kezdeni, mert Fede ki lesz dobva jobbra, meg mert nem vagyunk rákényszerülve, hogy ennyire brutálszétfutós középpályával álljunk ki. Fasza gyerekek vannak a védelemben is, nem kell túlbiztosítani a középpályát, tudják a hátul lévők mit-hogyan-merre..
ebben az esetben én militaotol félnék, kövezzetek meg, engem nem győz meg, olyan nyegle nekem, néha beton, de sokszor benne van a hiba, én szememnek nem meggyőző, alaba beton, de a brazil háááááttttt.....
- Mester77
Van hír arról, hogy kit akarnak csatárnak, 30 körüli padról beugróst?
"Sokkal jobban akarom a győzelmet annál, mint amennyire utálok veszíteni. És nagyon utálok veszíteni."
"Egy nap mind meghalunk. De az összes többin viszont nem. "
"Egy nap mind meghalunk. De az összes többin viszont nem. "
- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
reeed_ati írta:Szerintem az új szezonban még mindig a ckm fog kezdeni, a tavalyihoz hasonlóan..hehetheoriginal írta: Ezek a ki mennyire gyors, robbanekony, mennyire van ott fejben, koncentrált, ezeket el kell engedni, barca hamarabb kezdte a felkeszulest, volt mar meccsuk is.
Akkor kell aggodni, amikor a ckm jatszik a baszogepek helyett, asensio meg barki helyett tetmeccsen.
Aztán jönnek majd a fiatalok, robbantani a második félidőkre..
Szakadnék rajta, ha ezzel tavasszal ismét felhúznánk egész európát..
Ahol én javulást várok, az Rodry és Hazard, illetve Pintus miatt még a korábbinál is baszóbb erőnlét, aztán hátha mi is leszünk olyan mental monsterek, mint a pool .
Fú, azért egyszer egy olyat megnéznék, ahol fenn van Cama-Tucsi-Fede, előttük Modric a karmester, elől meg Vini-Benz..
Szerintem a CMK-ból már egy ki fog kerülni gála/legtöbbet kezdő 11-ben, ill. egy 100 milkás játékos nem fog padozni, Perezt nem úgy ismerem (bár Carlonál elhiszem, hogy ő rakja össze a csapatot)
Nálam:
védelem
Tchouaméni
Modric - Kroos/Cama
Fede/Rodry - Benz - Vini
Aztán ahogy a sérülések/pihentetés miatt kell, majd nyilván kell variálni, de szerintem ez várható javarészt. De sokat fog játszani még Case is, ebben is biztos vagyok.
Egy Chouchou-Fede-Cama sor sztem már csak azért sem fog sokszor együtt kezdeni, mert Fede ki lesz dobva jobbra, meg mert nem vagyunk rákényszerülve, hogy ennyire brutálszétfutós középpályával álljunk ki. Fasza gyerekek vannak a védelemben is, nem kell túlbiztosítani a középpályát, tudják a hátul lévők mit-hogyan-merre..
2021 04 20 - Ceferintakaroggy
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
Carlo Ancelotti: “The team that will start vs. Juventus, will start in the UEFA Super Cup.”
valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
- flori
Lófact lesz itt rotálás. Kaptak egy kis alamizsnát a fiatalok, fel ne törje majd a seggüket a pad.Ancelotti: "It's clear that when you bring in Casemiro, Kroos and Modrić it's easier, but I wanted to use the youngsters. They have played very well defensively, but it was the first time they played together."
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!
¡1, 2 y 3, Madrid!
- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
Tchouaméni-t néztem júniusban a NL-ban, engem megvett akkor.. V.Tobi-ra vagyok kíváncsi.. Szerintem simán megéri felkelni..
Az as kezdője azért elég bika, bár én egy Chouchou-Cama-Ceba 3ast is néznék..
Ha Cebára is lehetne számítani, az se lenne baj, tavasszal tényleg próbálta odatenni.. A 2 franciával maga mellett osztogathatna.. Azért jó nézni, hogy nem 3, hanem 5-6-7! opció van a középpályán..
Az as kezdője azért elég bika, bár én egy Chouchou-Cama-Ceba 3ast is néznék..
Ha Cebára is lehetne számítani, az se lenne baj, tavasszal tényleg próbálta odatenni.. A 2 franciával maga mellett osztogathatna.. Azért jó nézni, hogy nem 3, hanem 5-6-7! opció van a középpályán..
- Süti
Prime ázár.
Legends Never Die.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
- Pad'em
Az AS ezt írja kezdőnek:
Courtois, Carvajal, Militao, Rüdiger, Alaba, Tchouaméni, Ceballos, Kroos, Rodrygo, Benzema, Vini.
Pad: Lunin, Luis López, Canizares, Vazquez, Tobias, Nacho, Vallejo, Mendy, Casemiro, Modric, Camavinga, Valverde, Asensio, Hazard, Latasa.
Ami érdekes, hogy Benzt kezdőbe írják, pedig ma az volt, hogy nem fog játszani. Gondolom ha Hazard megéli a meccsnapot ő lesz helyette, ha nem játszik még KAK.
Hajnali 5-ös kelést nem tudom megér e majd a történet vasárnap Csücsike miatt valszeg meg, ahogy törpét aprít.
Courtois, Carvajal, Militao, Rüdiger, Alaba, Tchouaméni, Ceballos, Kroos, Rodrygo, Benzema, Vini.
Pad: Lunin, Luis López, Canizares, Vazquez, Tobias, Nacho, Vallejo, Mendy, Casemiro, Modric, Camavinga, Valverde, Asensio, Hazard, Latasa.
Ami érdekes, hogy Benzt kezdőbe írják, pedig ma az volt, hogy nem fog játszani. Gondolom ha Hazard megéli a meccsnapot ő lesz helyette, ha nem játszik még KAK.
Hajnali 5-ös kelést nem tudom megér e majd a történet vasárnap Csücsike miatt valszeg meg, ahogy törpét aprít.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- raul 4 ever
Ez a zember tiszta dallas cowboys. This is gonna be my year.. 2 edzéssel később: Aaaaaaand. It's gonePad'em írta: Megkezdtük. Hazardnak már overloadja van
Mendy has his usual problems, Carvajal has an ankle problem and Hazard has a muscle overload.
Hazard’s overload will not prevent him from playing El Clasico. @MarioCortegana
Lunin
Bodri - Nacho - Vallejo - Alaba
CMK
Rodry - Mari - Ase
3 akkor "csak" a maródi? Hány fős keret ment? Yt vidin van pár csapatra való arc.
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
In other news:Pad'em írta: Megkezdtük. Hazardnak már overloadja van
Mendy has his usual problems, Carvajal has an ankle problem and Hazard has a muscle overload.
Az ég kék, fű zöld.
ZIDANE
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Jó Hazard vagy fél éve nem edzett ennyit nem is csoda, igazából én nem várok tőle semmit. Ugyan úgy állandóan sérült amikor meg nem akkor a formát keresi majd, kár vele foglalkozni.
- ateeemadrid
Mondjuk Pintusnal alapozasnal ez nem problema, eddig is jellemzo volt, meg osz vegeig altalaban iszonyat ki van facsarva mindig mindenki. Aztan a bl donto 120. perceben vigan sprintelnek.
Mi lenne, ha nem lenne bombaformaban az emberunk.
- Pad'em
Megkezdtük. Hazardnak már overloadja van
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Pad'em 2022. július 22., péntek 18:11-kor.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
kell ujitani a támadosorban vagy legalabb vmit az elgondolasban, jatekban elorefele, nagyon kiismerheto es esedekes, mondhatni impotens es verszegeny volt a tamadojatekunk, egyik meccsen se dominaltunk a beellben tavasszal. ehhez nyilvan kell a kp is, remélem a ckm a multe es lesz forgatva es jatszatva mindenki szepen.
thereisonly1ronaldo
- sonic
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric
Mondjuk Hazard miatt nem nagyon bontanam meg az eddig mukodo formaciot. Hacsak nem par honap alatt o lett a terminator es minden meccsen extrat hoz.Pad'em írta: Reinier mellett Blanco és Rafa Marin sem utazik a csapattal az USÁ-ba, ergó mind a három távozása várható lassacskán.
Két kapust visz a Castillából Ancelotti, valamint Tobiást és Latasát.
Hazardot 4-2-3-1-ben Benzema mögötti poziban is próbálgatják edzéseken. Nyár elején bedobtam azt a poént, hogy a pufi lesz a támadó igazolásunk, erre tessék Kíváncsi vagyok rá nagyon mit hoz ki magából.
*
Nem illik hozzánk, de azért megnéznék egy ilyen 3 védős felállást is egyszer - szerintem működne, ilyen izomerővel hátul meg középen:
---------------ViniJ---Benz
Alaba--Cama--Csucsu--Modric--Fede
--------Mendy--Rüdiger--Militao
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."
- Pad'em
Reinier mellett Blanco és Rafa Marin sem utazik a csapattal az USÁ-ba, ergó mind a három távozása várható lassacskán.
Hazardot 4-2-3-1-ben Benzema mögötti poziban is próbálgatják edzéseken. Nyár elején bedobtam azt a poént, hogy a pufi lesz a támadó igazolásunk, erre tessék Kíváncsi vagyok rá nagyon mit hoz ki magából.
*
Nem illik hozzánk, de azért megnéznék egy ilyen 3 védős felállást is egyszer - szerintem működne, ilyen izomerővel hátul meg középen:
*
- halamadrid
- Kedvenc játékosaid: C. Ronaldo, Modrić, Asensio, Ramos, Casemiro, Marcelo, Håland, Fede
Szerintem bőven megér annyit amilyen árak manapság vannak. Pl. a MU legutóbbi igazolása, Lisandro Martínez is annyiba került és szerintem a többség még csak nem is hallott róla, de szerintem azért jó kis játékos. Elszálltak az árak.Marci77 írta:Sané nem ér 50-60 millát,amibe kerülne elvileg,főleg magas fizuval. Bayernben is top3-4 fizu...halamadrid írta:
Az a jobbszélső meg kell, mint egy falat kenyér. Nem tudom ki lenne minőségi és mozdítható, egyedül talán Sanéban bízok. Ha jól emlékszem Cortagena meg is írta, hogy felajánlották nekünk vagy mi, de aztán persze tagadták ezt a Bayernnél...
Sané ballábas, mindkét szélen tud játszani. Viszont igaz, a fizu egy másik kérdés.
Ceballos: “When I saw all those players — Karim, Carvajal, Modric… — playing cards just a few hours before the game I thought ‘wow, well, there’s calmness anyway’. I couldn’t even sleep.”
- Marci77
- Kedvenc játékosaid: Raúl.....Kocsárdi,Huszti.
- Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots
Sané nem ér 50-60 millát,amibe kerülne elvileg,főleg magas fizuval. Bayernben is top3-4 fizu...halamadrid írta:
Az a jobbszélső meg kell, mint egy falat kenyér. Nem tudom ki lenne minőségi és mozdítható, egyedül talán Sanéban bízok. Ha jól emlékszem Cortagena meg is írta, hogy felajánlották nekünk vagy mi, de aztán persze tagadták ezt a Bayernnél...
Mindörökké KÉK-FEHÉR szív!