Van pénz.Tottinho írta: Jérome Boateng az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Juventusnál folytathatja pályafutását – írja a Bild.
Chiellini pótlása.
Mi megoldottuk hazon belul Asensio kieseset...
HozzászólásSzerző: kodo » 2019. szeptember 1., vasárnap 17:57
Van pénz.Tottinho írta: Jérome Boateng az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Juventusnál folytathatja pályafutását – írja a Bild.
Chiellini pótlása.
HozzászólásSzerző: Tottinho » 2019. szeptember 1., vasárnap 16:58
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2019. szeptember 1., vasárnap 11:00
HozzászólásSzerző: alexoxladjackoxi » 2019. szeptember 1., vasárnap 10:50
4 ponttal maradtak le Sarri utolsó évében, úgy hogy sokáig ők vezettek, de mindenesetre harcban voltak a hajráig, ellenben tavaly a Juventus már simán leadogathatta a meccseket 4-5 fordulóval a vége előtt. És igen, bár tegnap visszajöttek, de nem éppen volt benne a meccsben, kicsit a semmiből jött a feltámadás.Kerlon írta:Nem tudom miről beszélsz, visszaestek némileg, de komoly kihívó még Sarrival sem voltak, mert rendre elfáradtak. Aztán 2 év alatt a húzóemberek is kiöregedtek, belefáradtak abba, hogy sehogy sem tudják verni a Juve-t.alexoxladjackoxi írta: Nem értem miért erőltetik még Ancelottit. Gyakorlatilag amióta odament a Napolihoz, jóval gyengébb lett a csapat, mint Sarrival. Ebből a keretből komoly kihívót lehetne kovácsolni, de nem nagyon látom, hogy lenne normális játéka a csapatnak, + a védekezésük is gyenge, 2 meccs 7 beszedett gól még egy kiesőjelölttől sem igazán elfogadható. Nem véletlenül bukott meg a Bayernnél is az Öreg, szerintem ugyanúgy elment mellette a foci, mint Wenger vagy Mourinho mellett. Összehasonlításképp Sarri uccsó szezonjához képest 12 ponttal szereztek kevesebbet, és a játékuk is sokat esett vissza. Bár Sarri sem egy nagy taktikus, de ha kialakítja a saját rendszerét (mert neki legalább van), amihez megvannak az emberei, akkor össze tud egy jó kis csapatot hozni. Oké-oké, hogy 4-3 lett, de elég gáz, hogy simán elment 3-0-ra a Juventus a nagy "rivális" ellen. Pedig a játékosállomány adva lenne véleményem szerint a délieknél.
Az meg erős túlzás, hogy simán elment 3-ra a Juve, mert utána simán feljött a Napoli. Gyenge színvonalú meccs volt sok góllal.
Manolas pl. annyira jó védő olasz szinten, amennyire Maguire a PL-ben. Nyilván sokkal olcsóbb volt a görög, és egyetértek, hogy túlárazva igazolta le a United Maguiret, de ő Angliában már bizonyított, és a liga egyik legjobbjává nőtte ki magát, logikus, hogy nem a Serie A-bol rizikóznak védőkkel.Galacticos írta:Azota azert tavozott hamsik es jorginho is.alexoxladjackoxi írta: Nem értem miért erőltetik még Ancelottit. Gyakorlatilag amióta odament a Napolihoz, jóval gyengébb lett a csapat, mint Sarrival. Ebből a keretből komoly kihívót lehetne kovácsolni, de nem nagyon látom, hogy lenne normális játéka a csapatnak, + a védekezésük is gyenge, 2 meccs 7 beszedett gól még egy kiesőjelölttől sem igazán elfogadható. Nem véletlenül bukott meg a Bayernnél is az Öreg, szerintem ugyanúgy elment mellette a foci, mint Wenger vagy Mourinho mellett. Összehasonlításképp Sarri uccsó szezonjához képest 12 ponttal szereztek kevesebbet, és a játékuk is sokat esett vissza. Bár Sarri sem egy nagy taktikus, de ha kialakítja a saját rendszerét (mert neki legalább van), amihez megvannak az emberei, akkor össze tud egy jó kis csapatot hozni. Oké-oké, hogy 4-3 lett, de elég gáz, hogy simán elment 3-0-ra a Juventus a nagy "rivális" ellen. Pedig a játékosállomány adva lenne véleményem szerint a délieknél.
Szerintem jo lesz a napoly ha picit osszeszoknak a belso vedo parosuk meg top5.
Kemeny vedelmek alltak ossze most a seria a-ba, a juve belso parosa is eros a 3 variacibol akarmelyiket nezem az inter meg ugye 3 belso vedovel jatszik skriniar godin devrij
Nem is ertem a top pl csapatok miert nem egy manolasra vagy kulibalira vagy godinra mentek ra, ilyen maguire helyett 100millioert.
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2019. szeptember 1., vasárnap 10:36
Azota azert tavozott hamsik es jorginho is.alexoxladjackoxi írta: Nem értem miért erőltetik még Ancelottit. Gyakorlatilag amióta odament a Napolihoz, jóval gyengébb lett a csapat, mint Sarrival. Ebből a keretből komoly kihívót lehetne kovácsolni, de nem nagyon látom, hogy lenne normális játéka a csapatnak, + a védekezésük is gyenge, 2 meccs 7 beszedett gól még egy kiesőjelölttől sem igazán elfogadható. Nem véletlenül bukott meg a Bayernnél is az Öreg, szerintem ugyanúgy elment mellette a foci, mint Wenger vagy Mourinho mellett. Összehasonlításképp Sarri uccsó szezonjához képest 12 ponttal szereztek kevesebbet, és a játékuk is sokat esett vissza. Bár Sarri sem egy nagy taktikus, de ha kialakítja a saját rendszerét (mert neki legalább van), amihez megvannak az emberei, akkor össze tud egy jó kis csapatot hozni. Oké-oké, hogy 4-3 lett, de elég gáz, hogy simán elment 3-0-ra a Juventus a nagy "rivális" ellen. Pedig a játékosállomány adva lenne véleményem szerint a délieknél.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2019. szeptember 1., vasárnap 10:33
Nem tudom miről beszélsz, visszaestek némileg, de komoly kihívó még Sarrival sem voltak, mert rendre elfáradtak. Aztán 2 év alatt a húzóemberek is kiöregedtek, belefáradtak abba, hogy sehogy sem tudják verni a Juve-t.alexoxladjackoxi írta: Nem értem miért erőltetik még Ancelottit. Gyakorlatilag amióta odament a Napolihoz, jóval gyengébb lett a csapat, mint Sarrival. Ebből a keretből komoly kihívót lehetne kovácsolni, de nem nagyon látom, hogy lenne normális játéka a csapatnak, + a védekezésük is gyenge, 2 meccs 7 beszedett gól még egy kiesőjelölttől sem igazán elfogadható. Nem véletlenül bukott meg a Bayernnél is az Öreg, szerintem ugyanúgy elment mellette a foci, mint Wenger vagy Mourinho mellett. Összehasonlításképp Sarri uccsó szezonjához képest 12 ponttal szereztek kevesebbet, és a játékuk is sokat esett vissza. Bár Sarri sem egy nagy taktikus, de ha kialakítja a saját rendszerét (mert neki legalább van), amihez megvannak az emberei, akkor össze tud egy jó kis csapatot hozni. Oké-oké, hogy 4-3 lett, de elég gáz, hogy simán elment 3-0-ra a Juventus a nagy "rivális" ellen. Pedig a játékosállomány adva lenne véleményem szerint a délieknél.
HozzászólásSzerző: alexoxladjackoxi » 2019. szeptember 1., vasárnap 10:27
HozzászólásSzerző: Petr » 2019. szeptember 1., vasárnap 8:33
Realista24 írta:Tehát De Jong egy kitűnő fogaskerék egy olyan gépezetben ahol minden klappol, de ha valami nem, akkor semmi extra?
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2019. szeptember 1., vasárnap 8:09
Tele van középszer plusszal a keretük... a tegnapi meccs is a 4:3 ellenére inkabb csak a két csapat azerencsetlenkedeserol szolt, mintnizgalmas jo focirol. Bar a Jive ereke sosem a jo futballrol szolt, de hatarozottsagot se lehetett latni rajtuk.realistahuni írta:Elsősorban nem is tőlük kell ha a BL-re gondolunk.Az ünnepi kaki...nem fosok ettől a juvétól
Nagyon komoly mélysége van a keretüknek, bár lehet ebből pont azért nem tudnak profitálni mert januárban már 20 ponttal mennek.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2019. szeptember 1., vasárnap 7:31
Tehát De Jong egy kitűnő fogaskerék egy olyan gépezetben ahol minden klappol, de ha valami nem, akkor semmi extra?Petr írta: Belejönnek mindketten. De Ligtnél eléggé tele van a gatya, de szerintem fél év múlva már megkérdőjelezhetetlen lesz a Juve kezdőjében.
De Jong pedig poszton kívül volt eddig játszatva néhány momentumtól eltekintve, ráadásul társakat sem kapott maga mellé az első félidőben. Arthur beállása után helyreállt a rend, a holland sokkal jobban is játszott. Ha Valverde hajlandó konzisztensen tolni a Busi, De Jong és Arthur hármast, fel fogják venni a ritmust és élvezet lesz (nekem) nézni. Én úgy gondolom, hogy Frenkie jobb lenne Busi helyén, de annak nem látom realitását.
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2019. szeptember 1., vasárnap 1:46
Mind a haromnal o maradt le, a masodiknal kifejezetten botranyos volt a helyezkedese, remekul fedezte a gyepszonyeget. Ezek olyan alapveto hibak amik nehezen irhatoak a teligatya szamlajara. Varjuk ki a veget, de egyelore szamos gyermeteg hibat vet amikor a palyan van.ToniKroos írta: Na De Ligt ma csak 2 gólba volt benne, egyelőre úgy tűnik nála is nagyobb volt a hype, mint a valós tudás. Beleolvastam a másik oldalon, De Jongról ugyan ez a vélemény, hogy nem több, mint egy átlag középpályás. Ezért veszélyes ilyen fiatalokra ennyit költeni, a környezetváltozás, más stílus, ezekhez nehéz alkalmazkodni pláne ennyi idősen. Persze még csak pár forduló ment le tudom, ez csak az első pármeccs utáni megállapítás.
HozzászólásSzerző: Petr » 2019. szeptember 1., vasárnap 1:00
HozzászólásSzerző: ToniKroos » 2019. szeptember 1., vasárnap 0:41
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2019. augusztus 31., szombat 23:34
Elsősorban nem is tőlük kell ha a BL-re gondolunk.Az ünnepi kaki...nem fosok ettől a juvétól
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2019. augusztus 31., szombat 22:44
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2019. augusztus 31., szombat 22:40
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2019. augusztus 31., szombat 22:29
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2019. augusztus 31., szombat 22:29
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2019. augusztus 31., szombat 22:29
HozzászólásSzerző: kierkegaard » 2019. augusztus 31., szombat 21:24
Jelenlévő fórumozók: 5 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem