Rendkívül hihető hír.marcell írta: PSG have chosen Lamine Yamal as the replacement for Kylian Mbappe & they are ready to pay €200M for him.
However, Joan Laporta knows that selling Yamal would be a historic mistake. That's why the club has rejected PSG's offer. He stays. @Luis_F_Rojo
Real Madrid vs. Barcelona
- Pad'em
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Real Madrid vs. Barcelona
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- zsírosdeszka
- Kedvenc játékosaid: Raúl Gonzalez, Fernando Hierro, Roberto Carlos, Zinédine Zidane, Claude Makélélé
- Kedvenc csapatod: Real Madrid CF
Adjanak érte 600 milliót!marcell írta: PSG have chosen Lamine Yamal as the replacement for Kylian Mbappe & they are ready to pay €200M for him.
However, Joan Laporta knows that selling Yamal would be a historic mistake. That's why the club has rejected PSG's offer. He stays. @Luis_F_Rojo
PSG have chosen Lamine Yamal as the replacement for Kylian Mbappe & they are ready to pay €200M for him.
- zsírosdeszka
- Kedvenc játékosaid: Raúl Gonzalez, Fernando Hierro, Roberto Carlos, Zinédine Zidane, Claude Makélélé
Remélem kiesnek majd és akkor mindegy mikor lesz a bajnokijuk. Egyébként meg mi mikor játszottunk pénteken Bl miatt utoljára?Csabi írta: az is érdekes hogy ha a barsza bl-t játszik akkor ők előtte játszhatnak pénteken a ligában...
naluk arda mar annak is orulnecsababarca írta:Fogalmam sincs.realmadrid95 írta:
De kerdezem en, hogy akkor miert most vittek el Roquet, miert nem fejlodhetett addig is braziliaban?
Laportánál benne van, hogy farokméregetés miatt elhozta most, kicsit csitítani az elégedetlenkedőket.
Tényleg nem tudom, mert ennek nem sok értelme van.
Oké, hogy fel kell építeni, de ezt 10-15 percekkel 2 meccsenként nem nagyon lehet.
valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
- csababarca
- Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.
Fogalmam sincs.realmadrid95 írta:
De kerdezem en, hogy akkor miert most vittek el Roquet, miert nem fejlodhetett addig is braziliaban?
Laportánál benne van, hogy farokméregetés miatt elhozta most, kicsit csitítani az elégedetlenkedőket.
Tényleg nem tudom, mert ennek nem sok értelme van.
Oké, hogy fel kell építeni, de ezt 10-15 percekkel 2 meccsenként nem nagyon lehet.
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
-
- Kedvenc játékosaid: Guti,Xabi, Pepe, Marcelo, Güler
csababarca írta: Valószínűleg Roque-nél tényleg az van, hogy limitálva van a meccsszáma, percszáma különböző kifizetések miatt.
Ez a Guiu is fel van polírozva az egekbe, mert egyszer beállt és lőtt egy gólt, de 12 egy tucat ránézésre.
Yamal itt az extra, kérdés, hogy fog-e fejlődni, vagy eléri a fejlődése csúcsát fiatalon, aztán megreked. Láttunk már ilyet.
De beszédes, hogy a PL huszár Raphinhát, (aki mint megtudtam egyedül tartotta bent a Leedst anno, és legkeresettebb jobbszélső, sorban állnak/álltak érte a top klubok ), simán kiszorította.
Na ennyit a brazilról, igazi kút az is.
Aki még érdekes, és van benne fantázia, az a Cubarsi gyerek hátul. Ő bizonyítja eddig, hogy lehet keményen, határozottan játszani úgy is, hogy nem vagy alattomos, patkány módjára emberekbe beleszálló félőrült, lásd Gavi. Példát vehetne róla a goldenboy.
Tegnap ahogy néztem a meccset azon gondolkoztam, hogy a Yamal, Cubarsi, Gündogan, TS négyesen kívül senkit sem sajnálnék, ha jövőre már nem lenne, talán még Cancelo. Többi az egy nagy nulla, semmi.
- csababarca
Igen, most azokra gondoltam, akik a pályán voltak.RealMadridFanatic írta:
Araujo? Amugy megprobalva objektiven nezni, Pedri is jo jatekos, csak rengeteget serult. De Jong sem rossz. Kounde esetleg. Vagy ha most azokra akik tegnap keretben voltak, nem szoltam.
Nem kovetem a Barcat, de oket jonak ereztem amennyit lattam beloluk.
DeJong és Pedri a kp-n, és még Araujo is egészen jó, csak a kis spanyol pl többet sérült, mint nem. Szerintem neki reszeltek ezen a szinten.
- RealMadridFanatic
Araujo? Amugy megprobalva objektiven nezni, Pedri is jo jatekos, csak rengeteget serult. De Jong sem rossz. Kounde esetleg. Vagy ha most azokra akik tegnap keretben voltak, nem szoltam.Tegnap ahogy néztem a meccset azon gondolkoztam, hogy a Yamal, Cubarsi, Gündogan, TS négyesen kívül senkit sem sajnálnék, ha jövőre már nem lenne, talán még Cancelo. Többi az egy nagy nulla, semmi.
Nem kovetem a Barcat, de oket jonak ereztem amennyit lattam beloluk.
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- zsírosdeszka
Mi lett a Raphinha gyerekkel?
- csababarca
Valószínűleg Roque-nél tényleg az van, hogy limitálva van a meccsszáma, percszáma különböző kifizetések miatt.
Ez a Guiu is fel van polírozva az egekbe, mert egyszer beállt és lőtt egy gólt, de 12 egy tucat ránézésre.
Yamal itt az extra, kérdés, hogy fog-e fejlődni, vagy eléri a fejlődése csúcsát fiatalon, aztán megreked. Láttunk már ilyet.
De beszédes, hogy a PL huszár Raphinhát, (aki mint megtudtam egyedül tartotta bent a Leedst anno, és legkeresettebb jobbszélső, sorban állnak/álltak érte a top klubok ), simán kiszorította.
Aki még érdekes, és van benne fantázia, az a Cubarsi gyerek hátul. Ő bizonyítja eddig, hogy lehet keményen, határozottan játszani úgy is, hogy nem vagy alattomos, patkány módjára emberekbe beleszálló félőrült, lásd Gavi. Példát vehetne róla a goldenboy.
Tegnap ahogy néztem a meccset azon gondolkoztam, hogy a Yamal, Cubarsi, Gündogan, TS négyesen kívül senkit sem sajnálnék, ha jövőre már nem lenne, talán még Cancelo. Többi az egy nagy nulla, semmi.
-
- Kedvenc játékosaid: weah
- Kedvenc csapatod: feyenord arsenal
Tegnap a mások félidőt neztem csak,de szerintem jó lesz a srác.Jol mozog meg elég gyors robbanékony.Kicsit Ronaldo a stílusa mozgása(persze ég és föld)de rá emlékeztet.Viszont a másik kölyök az valami igen ultranak néz ki 16 évesen.Nem tudom hogy ős masias e vagy milyen szerződése van,de szerintem Perez helyében meg kellene próbálni hátha.Ugy is pénz kéne nekik,aztán hátha a kölyök is inkább menekülne a penztelensegbol.lordgabi írta:Ennyire nem járhatnak előtte tudásban, vagy erőnléti felkészülésben azért, bár nem nézem a meccseiket, fogalmam sincs, hogy néz ki ez a Guiui.realmadrid95 írta: Hamarabb kezd Guiu, mint Roque. Xavi szerintem direkt csinalja mar ezt.
Szerintem bele van foglalva a szerződésébe, hogyha ebben a felszezonban X meccsen pályára lép kezdőként, akkor megy az utolsó Brazíliába, de nem bírják már kiszámlázni ezt, és emiatt mennek a hasonló húzások.
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
Ennyire nem járhatnak előtte tudásban, vagy erőnléti felkészülésben azért, bár nem nézem a meccseiket, fogalmam sincs, hogy néz ki ez a Guiui.realmadrid95 írta: Hamarabb kezd Guiu, mint Roque. Xavi szerintem direkt csinalja mar ezt.
Szerintem bele van foglalva a szerződésébe, hogyha ebben a felszezonban X meccsen pályára lép kezdőként, akkor megy az utolsó Brazíliába, de nem bírják már kiszámlázni ezt, és emiatt mennek a hasonló húzások.
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
az is érdekes hogy ha a barsza bl-t játszik akkor ők előtte játszhatnak pénteken a ligában...
- Bencze
- Kedvenc játékosaid: Benzema, Valverde
- Kedvenc csapatod: Tippelj :)
Hah, Barca ellen megvartak amig megall a jatek a raadott percek utan. Milyen erdekes
Pedig elhittem már a Mallorca csodát
Yamalinho elrakta
Yamalinho elrakta
- Bencze
- Kedvenc játékosaid: Benzema, Valverde
- Kedvenc csapatod: Tippelj :)
Xima lab biztos szeret egyutt zuhanyozni a kis 16-17 eves tinikkelrealmadrid95 írta: Hamarabb kezd Guiu, mint Roque. Xavi szerintem direkt csinalja mar ezt.
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
10 éve kbBlancoMark írta: Az a Fermin-Cheristensen-Gundogan kozeppalya Europa Liga szinten nem allna meg a helyet. Nehez dolguk lesz a Napoli ellen.
Valami ott is felrecsuszott a fizikai felkeszitesben.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- BlancoMark
Az a Fermin-Cheristensen-Gundogan kozeppalya Europa Liga szinten nem allna meg a helyet. Nehez dolguk lesz a Napoli ellen.