OFF

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

Re: OFF

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. május 31., kedd 11:58

ferni írta:El kéne mennem NSOra híreket írogatni... :lol:
Azt a színvonalat még én is hoznám és még pénzt is kapnak érte .... :lol:

link
Először "Engedélytelenül bulizott, ezért marad távol a válogatottól.", majd miután olvasták a kommenteket, hogy mindenki ezen röhög kijavítottak " Engedély nélküll"-re, persze a nélkült 2 L-lel írva.... :lol: :lol: :lol: :|

A tanúlság, engedélytelenül ne menjetek bulizni, csak engedélyesen.... :lol:
A kommenteket olvassátok el, hatalmas.... :lol:
Szép, hogy röhögsz a helyesíráson és nem tudod, hogy mi a tanúlság az egészből :lol: :lol: Szóval lehet egyből felvennének.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2016. május 31., kedd 11:53

El kéne mennem NSOra híreket írogatni... :lol:
Azt a színvonalat még én is hoznám és még pénzt is kapnak érte .... :lol:

link
Először "Engedélytelenül bulizott, ezért marad távol a válogatottól.", majd miután olvasták a kommenteket, hogy mindenki ezen röhög kijavítottak " Engedély nélküll"-re, persze a nélkült 2 L-lel írva.... :lol: :lol: :lol: :|

A tanúlság, engedélytelenül ne menjetek bulizni, csak engedélyesen.... :lol:
A kommenteket olvassátok el, hatalmas.... :lol:

L.Miki
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: L.Miki » 2016. május 30., hétfő 15:36

Nekem benzines autóm van, a családnak is mindig benzines autó volt. Ahhoz, hogy én azt mondjam, nem szeretem/ szeretem a dízelt, ki kellene prübálnom egyet hosszabb távon, de egy biztos: Rohadtul környezetszennyező, és nagyon nem tetszik, amikor előttem valaki úgymond "lelövi a járgányt" és korom fekete füstöt hagy maga után, sokan meg erre élveznek, és hát télen is macerásabb a dízel motor ugye, illetve ha szerelni is kell, költségesebb. Bár manapság nagyon divatos a dízel autók vásárlása, nekem a benzines optimális választás, és hát a családnak se volt sose probléma vele. Ahány autónk volt mind benzines volt. A családnak most egy Opel mokka 1.4-es benzines turbó motorral szerelt van, és egy álom ez az autó. A fogyasztása átlagosan olyan max 5 liter, tehát jól fogyaszt.

hehe
Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.

HozzászólásSzerző: hehe » 2016. május 30., hétfő 15:15

CS0ki írta:
oldalszalag magától gyógyul, azért sztem pár hónap biztos van, nem kell műteni, sport, minden mehet utána.
sztem menj el egy dokihoz, aki tudja mondani az ütemezést, lehet gyógytorna se ártana, hogy visszaerősödjön.
Voltam dokinál, csak nem volt túl közlékeny a jövőt illetően. Gyógytorna muszáj lesz, addig meg bízom abban, hogy az mr-en nem derül ki, hogy a keresztszalagnak is annyi...
ha keresztszalag is bukó, akkor műttesd meg mindenképp.

MR vizsgálat segít amugy.
Kép
Kép
Kép

ericco
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: ericco » 2016. május 30., hétfő 15:03

Benzinnel az a baj, hogy a kis TSI-k tényleg csak városi használatra vannak, a nagyobbak pedig rohadtul megdobják az autó árát (átlagban + 3000 €). A benzineseknél a turbó is kényesebb. Ahogy lentebb írták: ha napi szinten levezeted azt a 100-150 km-t, már dieselben érdekes gondolkodni. De ha városi használatra kell, vagy átugorni a szomszéd faluba, akkor benzin.
Én melóba kocsival kezdtem járni, vettem egy 5 éves Ford Mondeot, 2.0 diesel motorral (160 lóerő), az átlagfogyasztás 5,8 úgy, hogy még nem igazán tanultam meg a dieselt kezelni, szóval 5,5 körül számítok.
Szervizköltségek valamivel magasabbak (ugyanakkor maga a nafta olcsóbb, meg ugye eleve a mínusz 2 l fogyasztásban), ez igaz, de ekkora autót benzinmotorral már nem is kapsz. Ha igen, az megeszi maga körül a mezőt is.
Merci Zizou!

CS0ki

HozzászólásSzerző: CS0ki » 2016. május 30., hétfő 14:50

oldalszalag magától gyógyul, azért sztem pár hónap biztos van, nem kell műteni, sport, minden mehet utána.
sztem menj el egy dokihoz, aki tudja mondani az ütemezést, lehet gyógytorna se ártana, hogy visszaerősödjön.
Voltam dokinál, csak nem volt túl közlékeny a jövőt illetően. Gyógytorna muszáj lesz, addig meg bízom abban, hogy az mr-en nem derül ki, hogy a keresztszalagnak is annyi...

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

HozzászólásSzerző: nmate » 2016. május 30., hétfő 14:23

Természetesen komplexen nézve én is a dízelmotorok ellen vagyok, környezetszennyezőbbek, ezt kár is vitatni. Viszont ha egyénként választok autót, és tegyük fel, hogy a munkámból adódóan napi 100-150 km-t letekerek lakott területen kívül, akkor dízel mellett állok ki és a munkáltató is valószínűleg azt rakna a seggem alá. Ilyen menetteljesítmény mellett a kis benzinesek hamar lerakják a kanalat, a nagy benzinesekkel pedig ráfizetsz csak. Illetve a dízelbotrányból idehaza Magyarországon semmit nem fogunk érezni, a Fejlesztési Minisztérium egyszerűen leszarja az ügyet, a vizsgabázisokon meg véletlen kicsúszik a mérőcső a kipufogóból, és/vagy egy méterrel a cső mögött mérnek majd.
Szóval bár csökkenni fog a dízelmotorok népszerűsége, a dízelkorszak vége még odébb van, nem igazán érett meg rá a világ. Norvégoknak sem fog szerintem sikerülni 2025-re a dízel ill. benzines járművek kiszorítása, lévén top15-ben vannak az egy főre eső járművek tekintetében. Bár fejlett ország, de max a 2030-as évek elejére reális ez a cél szvsz.

ikelemen5
Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos

HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2016. május 30., hétfő 14:09

A dízelbotrány és az új Tsi motorok hozhatják el a személyautóknál a dízelkorszak végét. Új Skodámban lévő Tsi motor gyakorlatilag mindenben veri a dízeleket. (Tartósságban talán nem, de azt ki tudja előre) :)
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”

nmate

HozzászólásSzerző: nmate » 2016. május 30., hétfő 14:01

hehe írta:
Remy írta:Örök kérdés. Benzin vagy dízel?

Érdekes dolog ez, mert ahány ember annyi vélemény. Én viszont hatalmasat csalódtam a dízelben, így inkább a benzin mellett döntöttem, eddig bevált. :hmmm:
attól függ, a dízel eleve rossz felfogás és konstrukció, bár vannak jó dízel motorok, függ a gyártótól.

attól függ, mennyit megy az ember vele, hogy megérje.
Miért is rossz alapból?

Nem csak hogy mennyit, hanem hol, milyen üzemben, milyen időközönként. Ja és ezzel párhuzamosan nézve mekkora motor, milyen technológiával (főleg dízelnél fontos).

hehe

HozzászólásSzerző: hehe » 2016. május 30., hétfő 13:55

Remy írta:Örök kérdés. Benzin vagy dízel?

Érdekes dolog ez, mert ahány ember annyi vélemény. Én viszont hatalmasat csalódtam a dízelben, így inkább a benzin mellett döntöttem, eddig bevált. :hmmm:
attól függ, a dízel eleve rossz felfogás és konstrukció, bár vannak jó dízel motorok, függ a gyártótól.

attól függ, mennyit megy az ember vele, hogy megérje.
Kép
Kép
Kép

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2016. május 30., hétfő 13:53

Örök kérdés. Benzin vagy dízel?

2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

ikelemen5

HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2016. május 30., hétfő 13:06

Marci77 írta:
kelemen.istvan írta:Gratulálok a Petőfi rádió szerkesztőségének, hogy az egyetlen hallgatható országos rádió reggeli műsorát tönkretették. Harsányi az új műsorvezető.. Legalább a real Bl győzelme után.. Viszlát Buda Marci! :(
Horváth Gergely is off.. Mondjuk tobb dj is elhagyta a radiojat,lehet lesz valami ujdonsag,de akkor is nagy f*aszsag volt toluk :/
A hígulás már érezhető volt ,egyre több volt napközben is a tucat popzene, de Horváth Gergely távozása után túl sok jót nem várok ettől a rádiótól.

Marci77
Kedvenc játékosaid: Raúl.....Kocsárdi,Huszti.
Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots

HozzászólásSzerző: Marci77 » 2016. május 30., hétfő 12:46

kelemen.istvan írta:Gratulálok a Petőfi rádió szerkesztőségének, hogy az egyetlen hallgatható országos rádió reggeli műsorát tönkretették. Harsányi az új műsorvezető.. Legalább a real Bl győzelme után.. Viszlát Buda Marci! :(
Horváth Gergely is off.. Mondjuk tobb dj is elhagyta a radiojat,lehet lesz valami ujdonsag,de akkor is nagy f*aszsag volt toluk :/
Mindörökké KÉK-FEHÉR szív!

ikelemen5

HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2016. május 30., hétfő 7:51

Gratulálok a Petőfi rádió szerkesztőségének, hogy az egyetlen hallgatható országos rádió reggeli műsorát tönkretették. Harsányi az új műsorvezető.. Legalább a real Bl győzelme után.. Viszlát Buda Marci! :(

nmate

HozzászólásSzerző: nmate » 2016. május 29., vasárnap 23:56

VanillaSky írta:Gyertek át a 81-re, ott kamiont is találtok bőven ami 120 felett megy. (persze Győr-Kisbért nemrég újították fel, de a Fehérvári szakasz már szar)
81 is kurva gáz, ha Bpre megyek Kisbér - Mór - Söréd szakaszt szoktam járni, de hát az is katasztrófa. Na, meg vasárnap, amikor balatoni forgalmat meghazudtoló autómennyiség megy Ausztriába :lol: Még jó, hogy akkor nincsenek kamionok.

hehe

HozzászólásSzerző: hehe » 2016. május 29., vasárnap 23:50

pff miafasz, ti nem helikopterrel jártok munkába?
kurvagáz.

félretéve a fasságot, szar dolog, hogy nem egymást törik össze, hanem vétlen motorosokat.... :(
Kép
Kép
Kép

VanillaSky

HozzászólásSzerző: VanillaSky » 2016. május 29., vasárnap 23:47

Vágom, szinte naponta megyek a 82-esen mostanság
Gyertek át a 81-re, ott kamiont is találtok bőven ami 120 felett megy. :lol: (persze Győr-Kisbért nemrég újították fel, de a Fehérvári szakasz már szar)

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. május 29., vasárnap 23:33

Fú én is utálok arra vezetni, dimbes-dombos vidék, beláthatatlan kanyarok és hát igen, sietős köcsögök akik ki se látnak a kormány mögül de már előznének türelmetlenül...
Nem illik.

nmate

HozzászólásSzerző: nmate » 2016. május 29., vasárnap 23:31

Vágom, szinte naponta megyek a 82-esen mostanság, és kurva nagy divat ezeken a szar utakon a kormos füstölő fos, szakadt kettes Golffal meg apuci Audi/BMW-vel 120 felett nyomulni és egymással versenyezni. Rohadtul fel tudnak húzni...és persze soha nem nekik lesz bajuk, hanem nekem kell az árokba húzódni kb. mert épp a dombon van kedve előzni.

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. május 29., vasárnap 23:26

Ne is mondd...megkoronázza Veszprém hetét. Rengeteg baleset történik azon az útszakaszon sajnos.
Nem illik.

Vissza: