Így van így kell ezt, ami nem öl meg az megerősít.dannen írta:ide is benyomom cr nyilatkozatát, nehogy bárki is lemaradjon, aztán mindenki vonja le a következtetést
katt
Értékeld a legutóbbi meccset
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Re: Értékeld a legutóbbi meccset
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
De, nehogy már minden egyes edzőnek újra kelljen mindent tanulnia ha a Barca az ellenfél.Meg is válaszoltad a kérdésed: mert Mourinhonak is kellett hozzá 2 év.
Egyébként ne felejtsük már el miket szoptunk Mourinhoval is a Barca ellen. Az ő első meccse egy 5-0 volt... Carlo-é egy teljesen vállalható 2-1... És még lehetne sorolni, szoptunk joséval is bőven, és nem csak az első évben...
Egyszerűen egész nap szétvideózza magát Carlo a stábjával, és lehozzák azt amit Mou játszatott tavaly.
Ennyi.
Vagy a másik..
Ramos.. Miért? Komolyan miért?
A két belső védőnk tragédia, mindig a lehető legfontosabb meccsen, a lehető legrosszabbkor hibáznak k..a nagyot.
Leírhatatlanul csalódott vagyok..
A nagy meccseken meg csicskák vagyunk.
Remélem a kupákban máshogy lesz, de a bajnokságban..
Valki keresse már elő, hoyg mikor volt olyan utoljára, hogy a Real Madrid a Bilbao-Atma-Barca 3as ellen össz-vissz csak egy győzelmet tudjon felmutatni, 6 meccsen!!
Ezek a legfontosabb rangadók Spanyolországban, és pont ezeken jött a betli.
Tőlem kikaphattunk volna múlthéten Malagán, ha a Calderónban meg most a Barca ellen nyerünk.
Leszarom a 31 veretlen meccset, ha év végén nem adnak érte semmit..
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Hihetetlen, hogy mit össze balfaszkodik a védelem az ilyen meccseken. Pedig klasszis védők és sorra hibáznak a rangadókon. Mondjuk ezért a gyenge kp is felelős. Xabi helyére én tuti hoznék valakit és Illarrat sem tartom megoldásnak, lassúak ők az ilyen meccseken. Plusz Xabin nagyon látszik az öregedés, sok pontatlan, elkésett belépője van, a tizinél is vicc, amit csinált. Modric tette a dolgát, viszont ezeken a meccseken nem tud úgy tündökölni, de rá igazából nagy panasz nem lehet. DM előtt le a kalappal, szívvel lehozza ezeket a meccseket és ma szerencsére általában jó megoldásokat is választott. Balenek is kb 2 jó megmozdulása volt, izgul plusz ezeken a meccseken jönnek ki a hiányosságai,nem lehet csak futni, kb 3-szor vezette ki az alapvonalon a labdát... Benzema két gól szép teljesítmény, viszont árnyalja a képet, hogy ezt 5-6 nagy helyzetből/ziccerből sikerült elérnie. Ronaldonak meg pár csel bejött, volt pár jó lasztija, kiharcolta és értékesítette a tizit, de nem játszott túl jól összességében. Nehéz úgy, hogy a labda jóval kevesebbet van nálunk, mint a szezon meccseinek a 90%-ban. 2-1-nél és 3-2-nél is le lehetett volna zárni a meccset, de valahogy mindig eltöketlenkedik a srácok, elől is és hátul. Azért a 2 Barca és 2 Atletico elleni meccsekből mindössze 1pont nagyon gyenge teljesítmény, csoda, hogy még ott vagyunk holtversenyben az első helyen. Kíváncsi leszek a többi mérkőzésre.
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
petiamadridista írta: De srácok..
Pl egy ilyen meccs után, hogy mennénk ki egy Bayern ellen???
Az még jobb csapat mint a Barca..
vagy egy Chelsea ellen.
Ezek után én azt mondom, hogy senki ne álmodozzon itt triplázásról, jó ha egy trófea valami nagy mákkal leesik nekünk.
Mert a futball egy ilyen egyszerű egyenlet...de igazatok van, megyek is felakasztom magam, ahogy tavaly a barca szurkolók mert 5 meccsen egyszer sem vertek meg minket (vagy még mindig élnek? )
Volt egy tök jó első félidő,nyílt párharc mindkét csapat jó volt, aztán a második félidőt szétfújta a bíró, először nekünk aztán rájött ,hogy bakizott cserébe odaadta a Barcának a meccset... ennyi a történet. De most megyek sírok egy kört,hogy mi lesz a bl-ben mert ott van a Bájernmüntyen...
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
Sőt 6-0, lásd Arsenal elleni meccs. Hala Mou!
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
Meg is válaszoltad a kérdésed: mert Mourinhonak is kellett hozzá 2 év.petiamadridista írta:Nem azt mondom, hogy Joséval előrébb lennénk a Ligában, de kétségtelen tény, hogy ő megtudta verni a Barcat.
Oké neki is kellett vagy 2 év hozzá, de aztán megvolt a receptje.
Carlo miért nem másolja le ezt a receptet?
Egyébként ne felejtsük már el miket szoptunk Mourinhoval is a Barca ellen. Az ő első meccse egy 5-0 volt... Carlo-é egy teljesen vállalható 2-1... És még lehetne sorolni, szoptunk joséval is bőven, és nem csak az első évben...
Simán ki lehet menni, egyik csapatban sincs ott egy Messi vagy egy Iniesta. Ott nincsenek ekkora egyéniségek szerintem. Ráadásul ez a Barca akármilyen szar, ellenünk úgy felszívják magukat, hogy az hihetetlen. A többi csapatról ez nem feltétlenül mondható el.petiamadridista írta: De srácok..
vagy egy Chelsea ellen.
Ezek után én azt mondom, hogy senki ne álmodozzon itt triplázásról, jó ha egy trófea valami nagy mákkal leesik nekünk.
-
- Kedvenc játékosaid: Benzema, Coentrao, Varane, Modric
Annyira csalódás ez a meccs. Nem voltunk egyébként rosszak, de a Barcelona koncentráltabb volt. Egyébként én továbbra is aggódom a BL miatt, lehet, hogy idén inkább annak kellene örülni, hogy megnyerjük a bajnokságot, mert egy ilyen vereség után eléggé megzuhanhatunk, a barcat meg szerintem most sikerült feltámasztanunk. Maga a játék nem volt egyébként rossz, de ez inkább lelkes játék volt, mintsem mindent vivő. A csapatból kiemelném Benzemát és Di Mariat, ők ketten nagyot játszottak és bár a francia lőhetett volna még 2-3 gólt, azért így is le a kalappal, hogy kettőt vállalt. Apropó, én le sem cseréltem volna...Carvajal szaladgált, mint gólyafos a levegőben, csak az nem forgatta meg, aki nem szerette volna. CR gyenge volt, csakúgy mint Bale. Xabi kevés már a kp-ra, a BL-ben figyeljétek meg, hogy gondok lesznek vele. Modric jó, de Xabi helyett is melóznia kellett és így nem tudta teljesen azt adni, mint korábban. Ramos neve ismét bepiroslott (surprise, surprise...). Igazából lehetne azon vitatkozni, hogy jogos volt-e, vagy sem, de megint összehozta a pirosat. A "kapitány" úr valószínűleg sosem fog már változni. Elég nevetséges. Pepe jó volt, Marceloval sem volt gond. A bíró elmehet a bús fenébe, a haza pálya előnye abszolút nem volt jelen. Ha meg is nyerjük a bajnokságot, akkor sem tudtuk odaverni a barcat. Eléggé csalódás. Komoly meccsek...
But he is a good boy...
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
az fix, hogy messi semlegesítését jobban megoldotta volna..de ennyi..tovább gondolni felesleges szerintem, nincs már itt, felesleges foglalkozni vele, ebben a topikban biztosanMike írta: lehet röhögni, de sztem is... voltak hibái, de ez a meccs rutin lett volna neki.
Nem illik.
Pedig ezen csak röhögni lehet.. ezt így nem lehet kijelenti, teljesen abszurd.Mike írta:lehet röhögni, de sztem is... voltak hibái, de ez a meccs rutin lett volna neki.
-
Nem azt mondom, hogy Joséval előrébb lennénk a Ligában, de kétségtelen tény, hogy ő megtudta verni a Barcat.
De srácok..
vagy egy Chelsea ellen.
De srácok..
vagy egy Chelsea ellen.
- hunmadridista
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Figo, Beckham, Ronaldo, CR
Éreztem, hogy valamikor meg fog szakadni a 21 meccses veretlenségi sorozatunk...sajnos pont a Barca ellen történt...előbb vagy utóbb egyébként ígyis-úgyis megszakadt volna ez a szép sorozat...
Én mondjuk meccs előtt X-et éreztem, ami majdnem be is jött...de Ramos kiállításánál már éreztem, hogy baj lesz.
Amit én észrevettem, hogy a végére nagyon elfáradtunk, felemésztette minden energiánkat a védekezés. Akit dícsérnék az Benzema, Modric és Di Maria, a többiek szerintem magukhoz képest nem játszottak jól...a helyzetkihasználásunk is szörnyű volt...ha azokat belövi Benzema, akkor nem kéne a bíróval foglalkozni...
Most fel kell állni a padlóról, remélem tanulnak ebből a pofonból a srácok, mert a kupadöntőn szerintem lehet majd javítani.
Remélem azért egy kupa összejön a szezon végére, én már annak örülnék...a triplázás az pedig még irreális elvárás, fölösleges is a továbbiakban erről beszélni.
Nagyon kemény hetek jönnek, semelyik ellenfelet nem szabad már lebecsülni a továbbiakban...
Én mondjuk meccs előtt X-et éreztem, ami majdnem be is jött...de Ramos kiállításánál már éreztem, hogy baj lesz.
Amit én észrevettem, hogy a végére nagyon elfáradtunk, felemésztette minden energiánkat a védekezés. Akit dícsérnék az Benzema, Modric és Di Maria, a többiek szerintem magukhoz képest nem játszottak jól...a helyzetkihasználásunk is szörnyű volt...ha azokat belövi Benzema, akkor nem kéne a bíróval foglalkozni...
Most fel kell állni a padlóról, remélem tanulnak ebből a pofonból a srácok, mert a kupadöntőn szerintem lehet majd javítani.
Remélem azért egy kupa összejön a szezon végére, én már annak örülnék...a triplázás az pedig még irreális elvárás, fölösleges is a továbbiakban erről beszélni.
Nagyon kemény hetek jönnek, semelyik ellenfelet nem szabad már lebecsülni a továbbiakban...
- Mike
- Kedvenc játékosaid: Guti, Özil, Ronaldo, Zidane, Varane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Colts
lehet röhögni, de sztem is... voltak hibái, de ez a meccs rutin lett volna neki.Sierra írta:Igen..biztosan..1000%...amúgy..
Mourinhoval nyertük volna ezt a meccset..
"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane
- ziro4vr
tenyérjóslást vállalsz? vagy holnap az rtl-en vagy az astro világban, nem érsz rápetiamadridista írta:amúgy..
Nem illik.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Meg Puskással és Di Stefanóval...petiamadridista írta:amúgy..
Láttuk, hogy mi volt, amikor itt volt Mou. Köszi, elég volt belőle. Előre kell tekinteni nem pedig hátra.
Amúgy azt nem értettem sokszor, hogy a szélső hátvédeink hogy tudtak ennyire rosszul helyezkedni? Főleg Carvajal. Elképesztő mennyire lemaradt mindig.
Tény, hogy a világ egyik legjobb támadósora jött velük szembe, de nekem akkor is nagyon kevésnek tűnt...
DM nagyon játszott, ő az új posztján hatalmas erősítés. Meg kell tartani.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
És ezzel véget ért a veretlenségi sorozatunk is.
Igen..biztosan..1000%...amúgy..
-
amúgy..
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
El Unico írta:Szerintem mindharom tizenegyes jogtalan volt. Nem magyarazom meg miert mert nincs kedvem telefonrol leirni,de en ezt egyertelmuen igy latom.
Jobbak voltunk,felalltunk egy-nullrol,a kozonseg fantasztikus volt,hihetetlen szurkolas volt.
Xabi Alonso helyett kellene mar egy Pogba nevu vadallat,vagy Vidal,akik felszantjak a palyat mint ma Di Maria. Ennyit kellene valtoztatni a csapaton. Modric tokeletes a KP-ra,de kell valaki melleje,aki zakatol helyette hogy tudjon a forintos passzokra koncentralni. Cr szar volt ma,a bunteton kivul semmit nem csinalt. Bale legalabb hajtott,kuzdotf es vedekezett,Cr meg azt sem...
Osszessegeben elegedett vagyok, teljesen maskepp es mas felfogasban jatszunk mint Mouval. Jo ez a Real,tanulunk ebbol a meccsbol is,es meg jobbak leszunk! HALA MADRID!
Ennyi lenne hölgyeim és uraim, kb. ez a lényeg.
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Szerintem mindharom tizenegyes jogtalan volt. Nem magyarazom meg miert mert nincs kedvem telefonrol leirni,de en ezt egyertelmuen igy latom.
Jobbak voltunk,felalltunk egy-nullrol,a kozonseg fantasztikus volt,hihetetlen szurkolas volt.
Xabi Alonso helyett kellene mar egy Pogba nevu vadallat,vagy Vidal,akik felszantjak a palyat mint ma Di Maria. Ennyit kellene valtoztatni a csapaton. Modric tokeletes a KP-ra,de kell valaki melleje,aki zakatol helyette hogy tudjon a forintos passzokra koncentralni. Cr szar volt ma,a bunteton kivul semmit nem csinalt. Bale legalabb hajtott,kuzdotf es vedekezett,Cr meg azt sem...
Osszessegeben elegedett vagyok, teljesen maskepp es mas felfogasban jatszunk mint Mouval. Jo ez a Real,tanulunk ebbol a meccsbol is,es meg jobbak leszunk! HALA MADRID!
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Hát a bőgés környékezett olyan szinten felkúrtam magam... 11 emberrel totál vezettük a meccset, és ez az amit nehéz feldolgozni az egészben. Most mindenki előadja, hogy jaaaj az Atletico igy meg úgy. Ja, hát igen. Nekik azért még most jön a java mint ahogy nekünk is jön most 1-2 húzós meccs, de az Atletico nem fogja birni a BL + bajnokit úgy, hogy Bilbao meg Villareal ellen kell majd nyomnia közben... 11 emberrel jobbak voltunk mondhattok bármint ez tény és nálam ez az ami számit. Elkúrtuk, de igenis jobbak vagyunk. Aki szerint ez nem igy van az vak. SZÉT BASZ AZ IDEG!!!!!
- ziro4vr
Én is hasonlóan érzemSierra írta: Szerintem meg nem. Egyáltalán nem, mi baszkodtuk el, megint vagy 3 hatalmas helyzet kimaradt, be kellett volna verni őket. Ők is rengeteg hibával játszottak, néha az se tudták melyik rendezvényen vannak, össze-vissza vagdosták ki a labdákat, meg adták oda ajándékba nekünk. De sajnos mi is sokszor csináltuk ezt.
Kétségtelenül a piros lap döntötte el a meccset, én ott éreztem, hogy az x sem lesz meg. Ott 3-3-nál piros lapnál nekik állt a zászló, ha nincs a 2. 11-esük, szvsz akkor is behúzták volna.
De 3-2-nél is ki-ki meccs volt. És teljesen egyenrangú meccs volt. Kár volt így elbaszni, buzi bíró.
Voltak hibák részünkről, nem is kevés..de amit nem értek, hogy Messire miért nem tapadtunk, mint a kullancs, miért nem lihegett valaki mindig a seggében, miért nem húztuk az agyát..ha őt kivesszük, mit értek? Neymar biciklizik a félpályánál, Xaxi forog mint a centrifuga és ennyi
Nem illik.