OFF
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Re: OFF
Teso csak legyszi ne sokaig mosnmat jo vagyiplRealista24 írta:Na irány ünnepelni. Kedden meg mindenkit kivagok aki nem tud viselkedni, szeressetek egymást. Irány a Cibeles.
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Na irány ünnepelni. Kedden meg mindenkit kivagok aki nem tud viselkedni, szeressetek egymást. Irány a Cibeles.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
oldalszalag magától gyógyul, azért sztem pár hónap biztos van, nem kell műteni, sport, minden mehet utána.CS0ki írta:Volt valakinek már belső oldalszalag szakadása? Mik a kilátások? Nem is sport szempontjából, de mikor lehet kb normálisan mászkálni mindenfelé?
sztem menj el egy dokihoz, aki tudja mondani az ütemezést, lehet gyógytorna se ártana, hogy visszaerősödjön.
Volt valakinek már belső oldalszalag szakadása? Mik a kilátások? Nem is sport szempontjából, de mikor lehet kb normálisan mászkálni mindenfelé?
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
sebydani írta:Én is jártam így egyszer de másnap mire mentem volna a bankba suli után, jött vissza a pénz, gondolom látszott a rendszerben hogy csak úgy ment világgá Én a K&H-nál vagyok szóval azzal van tapasztalatom, menj be azért de szerintem meg kell oldják
Köszi!
Amúgy most frissült egyet a mypro oldala és így a rendelés után 2 órával kijött, hogy ott van az is.
Lenne olyan opció, hogy megrendelés törlése. Rákatt, kiválasztom, hogy duplikálás miatt. erre kapok egy "sorry!" üzenetet, hogy baszik működni a dolog.
Csináltam róla screenshotot meg képernyőfelvételt is. Írtam az oldalnak, hogy csináljanak valami, mert ez nem opció.
ZIDANE
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Én is jártam így egyszer de másnap mire mentem volna a bankba suli után, jött vissza a pénz, gondolom látszott a rendszerben hogy csak úgy ment világgá Én a K&H-nál vagyok szóval azzal van tapasztalatom, menj be azért de szerintem meg kell oldják
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Kisebb probléma lépett fel.
Rendeltem egy weblaprol (myprotein) és rendelés közben (persze az utolsó lépésnél, amikor már vonná el a pénzt) összeomlott az egész.
A bankkártyámról hiányzik az adott összeg, viszont a Myprotein oldala nem jelzi, hogy megtörtént volna a rendelés.
Valakinek már esetleg volt ilyen?
Holnap megyek be az OTP-be... Nagyon nagy harcot kell lenyomni a pénzemért majd?
Rendeltem egy weblaprol (myprotein) és rendelés közben (persze az utolsó lépésnél, amikor már vonná el a pénzt) összeomlott az egész.
A bankkártyámról hiányzik az adott összeg, viszont a Myprotein oldala nem jelzi, hogy megtörtént volna a rendelés.
Valakinek már esetleg volt ilyen?
Holnap megyek be az OTP-be... Nagyon nagy harcot kell lenyomni a pénzemért majd?
ZIDANE
- ericco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
- Kapcsolat:
Majdnem. Ha valahol ott van a számod egy adatbázisban, akkor azt csak úm. megveszik. Ha nincs, akkor vannak olyan softwarek, amelyek sorban veszik a számokat, és tárcásznak. Ha valaki válaszol, örülnek, kínálnak, és máris mentik a telefonszámot. Ha nem, akkor mennek tovább.Gondolom nem random beütik a telefonba.
Merci Zizou!
-
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
Nyertem 125k forintot a Telekomnál. Kár, hogy kamu és le akartak volna húzni. Sosem nyertem még.
Egyébként az ilyen rejtett számos "nyereményes emberkéket" le lehet valahogy tiltani? Vagy honnan a rákból szerzik meg a telefonszámokat? Gondolom nem random beütik a telefonba.
Egyébként az ilyen rejtett számos "nyereményes emberkéket" le lehet valahogy tiltani? Vagy honnan a rákból szerzik meg a telefonszámokat? Gondolom nem random beütik a telefonba.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Nem, ez egy poén volt ahogy a többi is, de mindegy. Én vagyok az rtl kettőt néző papucs, R24 aki tévéért verekszik nőkkel, le vannak osztva a szerepek.
Nem illik.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Női kézit azért nézhetsz?
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Gazdasági vonal a véremben, nem tudod kimagyarázni magad mamuszkámziro4vr írta:Nos kedves barátom, én közgazdász vagyok, a befektetett hozam és lehetséges megtérülés hajt. Sokat nem nyerek egy jó segg megbámulásával, viszont veszíteni már annál többet tudok sajnos.Realista24 írta: .....
Kockázatelemzőnek kellett volna mennem.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema