Értékeld a legutóbbi meccset
- L.Miki
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Re: Értékeld a legutóbbi meccset
Ziro4vr tökéletesen egyetértek veled, ez így van.
Di Maria volt a fény az éjszakában, de egyszer mindenki elfárad a végére ő is lemerült. Ronaldo tényleg nagy fék volt, sokszor akadályozta a támadásokat és lelassította az egészet. Bale-t lehet kritizálni hatékonysága révén, de nagyon hajtott és küzdött. Xabi Alonso sajnos kiöregedett. Varane kellett volna, az ő intelligenciája, higgadtsága kulcsmomentum egy ilyen meccsen. Ramos sajnos akaratlanul is belefutott NEymar csapdájába. Benzema pedig, az elején szidtam utána örültem neki. Sikerült túllépnie magát, de aztán neki sem jött össze újra.
A védekezésünk volt az elsősorban ami elősegítette a Barca győzelmet, majd a BBC gólnélkülisége illetve a játékvezető ítélete, mellyel padlóra küldött minket.
Remény az van, kiút még van az alagútból, de innentől tényleg egyetlen egy hibát sem szabad véteni, különben oda a bajnoki cím. Pofon volt ez is a javából, lehet okulni és tanulni.
Di Maria volt a fény az éjszakában, de egyszer mindenki elfárad a végére ő is lemerült. Ronaldo tényleg nagy fék volt, sokszor akadályozta a támadásokat és lelassította az egészet. Bale-t lehet kritizálni hatékonysága révén, de nagyon hajtott és küzdött. Xabi Alonso sajnos kiöregedett. Varane kellett volna, az ő intelligenciája, higgadtsága kulcsmomentum egy ilyen meccsen. Ramos sajnos akaratlanul is belefutott NEymar csapdájába. Benzema pedig, az elején szidtam utána örültem neki. Sikerült túllépnie magát, de aztán neki sem jött össze újra.
A védekezésünk volt az elsősorban ami elősegítette a Barca győzelmet, majd a BBC gólnélkülisége illetve a játékvezető ítélete, mellyel padlóra küldött minket.
Remény az van, kiút még van az alagútból, de innentől tényleg egyetlen egy hibát sem szabad véteni, különben oda a bajnoki cím. Pofon volt ez is a javából, lehet okulni és tanulni.
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Egyik sem volt tizi, de Ramos ennek ellenére feleslegesen kergette ott már Neymart. Buta voltál kedves Sergio öcsém, akármennyire szeretünk. Jó meccs volt, élveztem.
Ja, és Carlo nyakába a legkevésbé sem varrható a meccs.
Szerencsével nyert a Barca, ők jöttek ki jobban a odavissza fújkálásból. Piroslapnál ment el, Benzemának kis szerencséje van a fejesnél 6-2 a vége ide köbö. De nincs ha, tudom.
CR meg Bale... kurva kevés.
Ja, és Carlo nyakába a legkevésbé sem varrható a meccs.
Szerencsével nyert a Barca, ők jöttek ki jobban a odavissza fújkálásból. Piroslapnál ment el, Benzemának kis szerencséje van a fejesnél 6-2 a vége ide köbö. De nincs ha, tudom.
CR meg Bale... kurva kevés.
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
R.M.C.F írta:mint ha sok kis hegyi iván lenne.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Nem fogok szép kívánságokat írni, inkább megtartom magamnak, ez nem a dühöngõ topik, de az mi, hogy 3 percet hosszabbít ismét a spanyol "bíró", amikor fetrengtek + 3 büntetõ is volt a második félidõ folyamán... Sajnos Angliát kell felhoznom ismét, minimum 6 percig engedte volna a játékot hasonló esetben a játékvezetõ, 2 gólos hátrányban is. A meccset bõbeszédûen és pár sorban is lehetne kommentálni, most sajnos visszafogom magamat, rengeteg mindent tudnék írni. A legjobbam bosszant, hogy bejött az elõzetes aggodalmam Ramos iránt, piros lap, büntetõ.
Folytatni kell tovább gõzerõvel, bárki is legyen az ellenfél, és nem lesz ismét szomorú a kedvünk. Hala Madrid!
Folytatni kell tovább gõzerõvel, bárki is legyen az ellenfél, és nem lesz ismét szomorú a kedvünk. Hala Madrid!
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
Les volt.Előrébb van a lába.
Az a dúrva hogy mindíg a csapat szívja meg a bírói balfaszkodást.Egyszersem a Barcelona ez a kurva szánalmas.Ősszel pl. C. Ronaldonak nem adott meg ez a gyökér egy teljesen jogos büntetőt a Camp Nouban.Bezzeg most minden szart befujt.Mezőnyben meg szinte csak nekik kedvezett.
Egyenlő létszámban pedig simán volt olyan jó a csapat,mint az ellenfél.Sőtt...
Az a dúrva hogy mindíg a csapat szívja meg a bírói balfaszkodást.Egyszersem a Barcelona ez a kurva szánalmas.Ősszel pl. C. Ronaldonak nem adott meg ez a gyökér egy teljesen jogos büntetőt a Camp Nouban.Bezzeg most minden szart befujt.Mezőnyben meg szinte csak nekik kedvezett.
Egyenlő létszámban pedig simán volt olyan jó a csapat,mint az ellenfél.Sőtt...
Ez a videó tökéletesen bemutatja, hogy a FIFA mennyire tisztel engem, a klubomat és az országomat. Sok minden érthetővé vált.
Ja, jobbak. Viszont engem az is zavart, hogy jóval többet volt a barcánál a labda....úgy elég nehéz helyzeteket kialakítani, gólokat lőni, ha nincs nálunk a labda.dannen írta:amúgy meg aki szerint szarok vagyunk az se tudom mit nézett. a kiállításig jobbak voltunk, egyedül labdabirtoklásban vert minket a barca, félidőben több helyzetünk volt, a második félidőben meg szó szerint helyzetük se volt a pirosig.
az igaz, hogy nem nyerünk rangadókat de azért nézzük is a meccset, mert nem voltunk rosszak.
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Kitűnően focizott a barcelona,a szezon legjobb meccsét hozták le,megérdemelték a győzelmet,szinte hiba nélkül nyomták fel az ütempasszokat,amik pontosak és gyorsak voltak,oldalról jól indultak be,nagyon akartak(jobban mint mi),nem ismertek elveszett labdát. Az érdekelne ,hogy messi hány olyan gólt szerzett a barcában a kb 400ból,amikor nem tudatosan,hanem szimplán visszapattanik szerencsésen hozzá a labda? 100? De emellett csúcs a faszi....mit akart ma is,ezt nem hiszem el. Neymar egy vicc,bár ha úgy vesszük megetette a birót,igy ez el is döntötte a meccset,de akkor is,nem szeretem az efféléket, dobálja magát minden létező alkalommal,ritka antipatikus fiatalember. Fabregas gyenge volt, Iniesta viszont veszélyes volt mindig,megvolt a sebessége,jók voltak a megindulásai......őszül szépen,a korban benne lesz ő is,és akkor megint egy méregfog kiesik majd xavi után.Már csak messit kell megvárnunk.....hurrá.
Ez a Tata úgy néz ki,mintha elton john rokona lenne.
A biróval nem foglalkozom. Olyan volt amilyen. Nem rajta múlt,a két csapat között ma a hozzáállás,figyelem és az akarat döntött.
Mi sajnos egy gyengét produkáltunk,rengeteg pontatlanság, és a fő probléma,elöl egy támadás épités alatt,könnyelmű labdaeladások. Sok,nagyon sok könnyelműen eladott labda,a barca minden labdát megbecsül,odafigyel a passzaira,becsüli ha eljut valahová a pályán és nem adja el könnyedén,hanem próbál pontosan,jól adogatni,helyzetbe hozni társakat.
Carvajal elég gyenge volt,többször is helyezkedési hibát vétett,mégpedig nagyokat,pedig annyira drukkoltam neki,annyit fejlődött ebben az évben,hogy addig el mertem menni,hogy elsőszámú jobb bekknek avanzsáltam a VB-re....persze ki se viszik,de ez most mindegy.
Ramos is beragadt párszor,tőle többet vártam,hibázott többször is,a mostanában stabil védekezésünk,ma ingatag volt.
A 11es szinészet volt,de ez van....a foci ilyen.
Dm amig el nem fáradt jó volt,jól meghúzta a bal szellőt.....de pár pontatlan megoldás ezt beárnyékolta.
Benz jól mozgott,többet mint szokott,akart...ezt várom el,látszott is,hogy a szokásosnál többet került gólhelyzetbe,ez ennek is köszönhető.
Bale és Cr gyenge volt......
Nem ezt vártam,szerettem volna győzni,mert akkor meg lett volna talán a liga. Jobbnak tartom a madridot a barcánál,de ez ma itt,nem jött ki.....
Nincsen amúgy probléma.....menni kell tovább,és nyerni. A sok vészmadárnak itt van most a táptalaj,nekik is meg kell élni valamiből...most károghatnak,mondhatják az okosságokat,és mehet az ekézés,mint ha sok kis hegyi iván lenne.
Grat a barcának,megérdemelték ez ma.
Ez a Tata úgy néz ki,mintha elton john rokona lenne.
A biróval nem foglalkozom. Olyan volt amilyen. Nem rajta múlt,a két csapat között ma a hozzáállás,figyelem és az akarat döntött.
Mi sajnos egy gyengét produkáltunk,rengeteg pontatlanság, és a fő probléma,elöl egy támadás épités alatt,könnyelmű labdaeladások. Sok,nagyon sok könnyelműen eladott labda,a barca minden labdát megbecsül,odafigyel a passzaira,becsüli ha eljut valahová a pályán és nem adja el könnyedén,hanem próbál pontosan,jól adogatni,helyzetbe hozni társakat.
Carvajal elég gyenge volt,többször is helyezkedési hibát vétett,mégpedig nagyokat,pedig annyira drukkoltam neki,annyit fejlődött ebben az évben,hogy addig el mertem menni,hogy elsőszámú jobb bekknek avanzsáltam a VB-re....persze ki se viszik,de ez most mindegy.
Ramos is beragadt párszor,tőle többet vártam,hibázott többször is,a mostanában stabil védekezésünk,ma ingatag volt.
A 11es szinészet volt,de ez van....a foci ilyen.
Dm amig el nem fáradt jó volt,jól meghúzta a bal szellőt.....de pár pontatlan megoldás ezt beárnyékolta.
Benz jól mozgott,többet mint szokott,akart...ezt várom el,látszott is,hogy a szokásosnál többet került gólhelyzetbe,ez ennek is köszönhető.
Bale és Cr gyenge volt......
Nem ezt vártam,szerettem volna győzni,mert akkor meg lett volna talán a liga. Jobbnak tartom a madridot a barcánál,de ez ma itt,nem jött ki.....
Nincsen amúgy probléma.....menni kell tovább,és nyerni. A sok vészmadárnak itt van most a táptalaj,nekik is meg kell élni valamiből...most károghatnak,mondhatják az okosságokat,és mehet az ekézés,mint ha sok kis hegyi iván lenne.
Grat a barcának,megérdemelték ez ma.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Hagyjad ,hagy sírjanak megérdemlik ,hogy egész szezonban maguk alá szarva-rettegve nézzék a meccseket, aztán ha év végén trófeák lesznek büszkén verjék a mellkasukat... Nem érdekel senkinek a véleménye ezt a meccset a brazil díszbohóc csodabukfence és undorító májjenkó második félideji kamikaze akciója döntötte el...a kupadöntőn szép revans lesz és nagyobb lesz az öröm mintha ma nyertünk volna...Géci írta:
Ti Amùgy miről beszéltek!? 11 emberrel jobbak voltunk, és nem kicsit hanem nagyon... Most jöhetnék a Hegyi féle dumával: a Real győzte le önmagát...
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
Ez az undorító balfék, cingár gyerek egy igazi aranybánya a riválisnak, mivel egy lágy fingtól is elesik...Annyira idegesítő, hogy hiába játszunk jobban még akkor is a sz0p0tt f4sz szerencsétlenebb oldalán állunk. A másik törpe meg hajlandó mezt csókolni két nyomorult 11es után,hát a pofám leszakad. Miért nem bírják ők húzni sose a rövidebbet?
Egyébként régóta nem láttam már ilyen jó meccset, mindkét fél pörgött.. Meccs közben őrjöngtem Ramos miatt, viszont neten visszanéztem az esetet és én úgy láttam, hogy az a szerencsétlen szupercsatárcsillag a földbe rúgott, majd elesett..de gondolom ezt már 100szor leírtátok a kommentbe... Egyébként szerintem nem fog az atletico nyerni a barca ellen...meg kell nyernünk az összes maradék meccset. Kitartás erre a hosszú hajrára
Egyébként régóta nem láttam már ilyen jó meccset, mindkét fél pörgött.. Meccs közben őrjöngtem Ramos miatt, viszont neten visszanéztem az esetet és én úgy láttam, hogy az a szerencsétlen szupercsatárcsillag a földbe rúgott, majd elesett..de gondolom ezt már 100szor leírtátok a kommentbe... Egyébként szerintem nem fog az atletico nyerni a barca ellen...meg kell nyernünk az összes maradék meccset. Kitartás erre a hosszú hajrára
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
keep calm and szíjj egy spanglitpetiamadridista írta:Nekiálltunk Buzizni
Szarok vagyunk baszki.
egyszerűen mérhetetlenül szarok.
Carlo is elfosta, de Ramos meg végképp.
Ezt a meccset meg kellett volna nyerni, kétszer is vezettünk, kétszer is felálltunk a padlóról, és a végén a kiállítással eldőlt a meccse a retekbe.
Ha ennyire csöppnyi agya van a társaságnak, akkor idén lófaszt se nyernünk.
Biztos, hogy lófaszt se nyernünk.
Agyatlan barmok, élükön Ramosszal.
Nem illik.
- Zidane
- Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane, Ronaldo, Figo, Guti
Csak sajna az nem volt piros...ha lerántást fújt a bíró, akkor nagyon elbaszta, mert se tizi se piros, ha a lábuk kicsit összeakadt, akkor tizi jogos, piros nem....és ez sajna döntött...de ha beverjük a helyzeteink akkor nem kell erről beszélnünk...Ramos pirosa is fixen jön minden Barca elleni meccsen.
Az viszont nem fér a fejmbe, h a Barca ha szar ha jó mindig ott van nekik a szerencse is...lassan mellénk is pártolhatna már...
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
megcsinálta ő magának..a kp-sok meg a védők meg hagyták, neymar biciklizgetését figyelgették meg fabregas sétálgatásait a fantomzónában..semmi ütközést nem kapottSierra írta: Ez a másik, amin teljesen ki vagyok akadva... megint a legnagyobb játékost csináltuk belőle, egész évben flop volt magához képest (gólok száma), erre ma rúgatnak vele 3 gólt, ráadásul otthon! szánalom.
Nem illik.
Ellenünk azért máshogy pörög a Barca, mint egy Sociedad ellen...de azt ne mondja senki, hogy nem lehet megfogni Messit!Sierra írta:Ez a másik, amin teljesen ki vagyok akadva... megint a legnagyobb játékost csináltuk belőle, egész évben flop volt magához képest (gólok száma), erre ma rúgatnak vele 3 gólt, ráadásul otthon! szánalom.Laci írta:Tényleg nagy játékos, de 3 gólt rugatni vele a bernabeuban...az egy kicsit sok szerintem.
Ő volt a különbség ma...nem kérdés, még ha 2 gólja tizi is volt.
- Anis
- Kedvenc játékosaid: Drogba, Essien, CR, Di Maria
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Chelsea, Inter
- DM lehozott egy elég korrekt el Clasicot is! két Benz-hez tekert laszti, két gólpassz. mezőnyben is jó volt sztem, ment, hajtott amíg tudta, volt valami amiért le is ült, de folytatta, kihozta amit tudott. talán ha teljesen egészséges még jobb lett volna
- Marcelo hetek óta nulla, de úgy idén összességében is. ahogy Arbeloa leeresztett és kipukkadt, de jött Carvajal és picit feljebb jött, ez kéne MArcinak is. nagy nulla amit leművel a legtöbb meccsen, védekezésben hatalmas nulla!
- Xabi kiöregedett, nagy meccsekre nem kell, nem lehet már... főőőleg úgy nem ,hogy CR, Bél, Benz sem igazán védekezett. ez így már nagy luxus.
- Ramos-os 11-est megismételték másik kamerából is (szemből) és nem ért hozzá ramos - sztem, de neymarnak és ramos ellen már sokat fújnak szóval kár volt érte, Ramos helyében meg balról mentem volna, nem hátul keresztezve.
Messi lett a klasszikusok legjobb góllövője!
3 előző 3 gól a mostani meccsen, már csak 5-re van CR-től!
- Marcelo hetek óta nulla, de úgy idén összességében is. ahogy Arbeloa leeresztett és kipukkadt, de jött Carvajal és picit feljebb jött, ez kéne MArcinak is. nagy nulla amit leművel a legtöbb meccsen, védekezésben hatalmas nulla!
- Xabi kiöregedett, nagy meccsekre nem kell, nem lehet már... főőőleg úgy nem ,hogy CR, Bél, Benz sem igazán védekezett. ez így már nagy luxus.
- Ramos-os 11-est megismételték másik kamerából is (szemből) és nem ért hozzá ramos - sztem, de neymarnak és ramos ellen már sokat fújnak szóval kár volt érte, Ramos helyében meg balról mentem volna, nem hátul keresztezve.
Messi lett a klasszikusok legjobb góllövője!
3 előző 3 gól a mostani meccsen, már csak 5-re van CR-től!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Anis 2014. március 23., vasárnap 23:35-kor.
FERRARI - MSchumi - Alonso - Kimi - Federer - Kobe - LeBron
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo
Nekiálltunk Buzizni
Szarok vagyunk baszki.
Ezt a meccset meg kellett volna nyerni, kétszer is vezettünk, kétszer is felálltunk a padlóról, és a végén a kiállítással eldőlt a meccse a retekbe.
Szarok vagyunk baszki.
Ez a másik, amin teljesen ki vagyok akadva... megint a legnagyobb játékost csináltuk belőle, egész évben flop volt magához képest (gólok száma), erre ma rúgatnak vele 3 gólt, ráadásul otthon! szánalom.Laci írta:Tényleg nagy játékos, de 3 gólt rugatni vele a bernabeuban...az egy kicsit sok szerintem.
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Ti Amùgy miről beszéltek!? 11 emberrel jobbak voltunk, és nem kicsit hanem nagyon... Most jöhetnék a Hegyi féle dumával: a Real győzte le önmagát...realistahuni írta:Tádám írta:Az a baj, hogy tényleg lehet bírózni, de sem az Atleticót, sem a Barcát nem vertük meg a bajnokságban az igazán fontos meccseken.
Hoppá-hoppá és tényleg. Pedig meccs előtt mekkora volt a hurráoptimizmus...
Fejben kurva kevesek vagyunk, meg ez a taktika nem is jó igazán a barca ellen. Utáltam mout de az ő stílusa kellene a katalánok ellen. Ebből az adok-kapokból sanszos hogy mi jövünk ki rosszul a kupadöntőben is, bármennyire is élvezhetőbbek most a meccsek.
Hát igen...nézzük meg a barca góljait, ki volt a kulcs? Tényleg nagy játékos, de 3 gólt rugatni vele a bernabeuban...az egy kicsit sok szerintem.ziro4vr írta:de hogy a kibaszott messire miért nem lehet figyelni..miért nem lehet faultolni...kire figyelnek, xavira? hagyjuk márLaci írta:Les volt?
én egyvonalt mondanék...de kíváncsi vagyok más véleményére, ezért írtam ki.vonalbóóól valaki. akkor is tudni akarom.
igazából mindegy, nem változtat semmin, de mégis jó lenne tudni.
szerk: szvsz a mai pozitívum az DM volt...Benz is király volt, persze lőhetett volna még...de legalább helyzetbe került, CR meg Bale negatívum...teljesen. Ramosról meg nem is beszélve.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Laci 2014. március 23., vasárnap 23:33-kor.
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl
Hát ki a fasz**mra mutogassunk? 2:2nél így elfújni egy teljesen jó,pörgős meccset bazd+cart írta:Ezeken kéne gondolkodni, nem mindig a bíróra mutogatni.
Ez a baj, hogy csak fut, fut és fut. Párszor jól adja be középre és ott az assziszt, eddig ez a szerencséje. Mert a gólpasszai nélkül (mint ma) nagyon kétbites a játéka.Megy mint az ökör! Fölbaxák, feláll s megy tovább! Fut mint az állat, visszajön védekezni!