Szerintem még nem volt 2 egy forma védelem. Nacho mostanában nem jó, inkább Miguelt szoktatnám Alabahoz, túlfélen meg maradjon a Militao Carvajal kettős.Faust írta: Hat ezt a vedelmet csiszolnia kell meg a Donnak.
Megy a meccs!
Re: Megy a meccs!
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Jim
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho
Nacho a balhátvéd
jó páran játszottak már ott az idén
jó páran játszottak már ott az idén
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Nem értem ezt a felállást.Faust írta: Hat ezt a vedelmet csiszolnia kell meg a Donnak.
Nem illik.
Hat ezt a vedelmet csiszolnia kell meg a Donnak.
- reeed_ati
- Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane
Streamet tudna valaki ?? please
- Pad'em
Basszus Vidal beférhetett volna, ő általában velünk van
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
Kíváncsi vagyok a taktikára. A nagy húzás az lenne, ha maradna a hétvégi 4231, csak Lukita lenne 10-esben
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Én örülök. Legalább nem mondatja hogy diktatúra van, és csak én gondolom nem helyén valonak.Whiteheart írta: Most ez a veszekedés nagyon kell ide... Lerohanni egyet 10en. elég ha a moderátor teszi szerintem
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- sonic
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric
Nincs gond azzal hogy Lucas kezd a jobbszelen. Vedekezesbe be tud segiteni, valverde meg kozepen. Elozo meccsen pont ez volt a problema, hazard ossze vissza poszton volt, es nem volt stabil a kp. Tamadasokhoz se tett hozza sokat. LV ha valamire akkor erre jo. Aztan majd meglatjuk milyen formaban van jelenleg, de taktikailag magyarazhato. Szerintem jo a kezdo.
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo
Ember itt írogatja a baromságokat más topicba erre lemaradok a buliról.
Hogy miért letámadni 10-en olyat, aki sérüléshullámot kíván?
Mert megérdemli?!
Nem túl nyerő egy madridos oldalon Real játékosnak sérüléshullámot kívánni..igazából senkinek sem. Nem egy érett gondolkozás na.
Amúgy meg LV nem árt senkinek. Ha minden héten végigtolna 90 percet azt mondom zavaró, de szerintem egy rendes gyerek, kiveszi a részét a munkából. Voltak jobb időszakai, voltak elég jók is, mostanában meg szetintem nagyon rossz. De nem hiszem, hogy arra szolgált, hogy sérülést kívánjunk neki.
Hogy miért letámadni 10-en olyat, aki sérüléshullámot kíván?
Mert megérdemli?!
Nem túl nyerő egy madridos oldalon Real játékosnak sérüléshullámot kívánni..igazából senkinek sem. Nem egy érett gondolkozás na.
Amúgy meg LV nem árt senkinek. Ha minden héten végigtolna 90 percet azt mondom zavaró, de szerintem egy rendes gyerek, kiveszi a részét a munkából. Voltak jobb időszakai, voltak elég jók is, mostanában meg szetintem nagyon rossz. De nem hiszem, hogy arra szolgált, hogy sérülést kívánjunk neki.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Hát bizonyitani akar!!!Faust írta: Az mondjuk kemeny, amikor LV elotted all a sorban. Szepen megeg ez az aszenszio gyerek hetrol hetre, megis kitolti a szerzodeset gyanitom.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo
LV amúgy tavaly jó meccset jatszott a San Siróban.
Ha jól emlekszem egy nagy kapufat is lőtt meg gólpasszt adott.
Mind1.
Ma ez egy óvatosabb felállás.
Ha jól emlekszem egy nagy kapufat is lőtt meg gólpasszt adott.
Mind1.
Ma ez egy óvatosabb felállás.
Az mondjuk kemeny, amikor LV elotted all a sorban. Szepen megeg ez az aszenszio gyerek hetrol hetre, megis kitolti a szerzodeset gyanitom.
- R. Carlos
- Kedvenc játékosaid: Daniel Carvajal, Xabi Alonso, Roberto Carlos
Ezt a baromságot madridistaként nem szégyelled? Talán jó lenne bízni az edzőben. Az edzéseken ő látja a fiúkat. Egyébként sem hiszem, hogy Lucas hátrány lenne mondjuk Hazardhoz vagy Rodrygohoz képest. Még akkor sem, ha én ma Rodrygot láttam volna szívesen a kezdőben helyette.blekk13 írta: Istenem…Lucas miert kezdo? Johetne neki egy olyan serules hullam mint az elozo szezonban Hazardnak.
"When everyone thinks we are dead and buried we go and win the Champions League. This is what Real Madrid is all about." - Alvaro Arbeloa
- El Sie7e
- Kedvenc játékosaid: Raúl
ott van a nickjében, 13Swineherd írta:Hány éves vagy?blekk13 írta: Istenem…Lucas miert kezdo? Johetne neki egy olyan serules hullam mint az elozo szezonban Hazardnak.
“Mindig emlékezz rá; a Real Madrid azért harcol, hogy megvédje a dicsőségét, a többi csapat pedig azért harcol, hogy felérjen a Real Madrid szintjére. Ez az igazság.”
egy 64 éves Real Madrid drukker
egy 64 éves Real Madrid drukker
- Pad'em
Szerintem egy barátságos 0-2-vel lehozzuk most is
Így, hogy eddig nem nagyon játszott, még LV neve sem csesz fel a kezdőben, de azért Hazardra nézve megint csak nem vet túl jó fényt. Vini kiszorította, középen meg szart sem ér. Legalább nem erölteti be a kezdőbe mindenképp Carlo. Akkor tényleg maradjon csere, úgy talán valamit hozzá tud tenni.
Így, hogy eddig nem nagyon játszott, még LV neve sem csesz fel a kezdőben, de azért Hazardra nézve megint csak nem vet túl jó fényt. Vini kiszorította, középen meg szart sem ér. Legalább nem erölteti be a kezdőbe mindenképp Carlo. Akkor tényleg maradjon csere, úgy talán valamit hozzá tud tenni.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- Swineherd
- Kedvenc játékosaid: Il Fenomeno
Nem volt ilyen, mert meg volt előzve.blekk13 írta:Es aki szemelyeskedik, azokkal mit csinaltal?Swineherd írta:
Régesrégen moderátor voltam a madridistán.
Hülyegyerek titulussal tiltottam a fajtádat, végleg.
R24 egy rendkívül kedves és toleráns ember. Örülj neki!
Schmeichel - Cafú, Nesta, Ramos, RC - Modric, Redondo - Laudrup, Zidane - Ronaldo, Benzema
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Szerintem nagyon jo huzas ma LV t kezdetni Hazard helyett. Vele es Alabaval meg is van oldva a vedekezes a szeleken, plusz ujra 433, egy sokkal jobban mukodo csapatot varok ma, mint hetvegen.
- Whiteheart
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema, Endrick, Camavinga, Jude
Most ez a veszekedés nagyon kell ide... Lerohanni egyet 10en. elég ha a moderátor teszi szerintem
- Torquemada
- Kedvenc játékosaid: Casemiro, Modric, Carvajal, Brahim D., Camavinga, Nacho, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Honvéd FC
blekk13 írta:Olvastam a szabalyzatot, de erre vonatkozo tiltas nincs…Bar ugy latszik nem is kell h legyen. Kellene egy olyan szabalyzat is amiben le van irva reszletesen, hogy hogyan lehet fogalmazni a jatekosokrol vagy barmirol, pl. Ha azt irom hogy Mariano serult es szerencsere nem jatszik, akkor ezert kitiltanak…Realista24 írta:
Most kaptál egy figyelmeztetést, legközelebb két hét.
Sérülést meg ellenfélnek sem kívánunk, nemhogy saját játékosnak.
Szerintem régen rossz, ha valakit csak valamiféle szabályzat korlátoz abban, hogy sérüléshullámot kívánjon egy igazolt játékosunknak. Sokszor elragadtatjuk magunkat, eladnánk ezt, azt, Catillába száműznénk, átadólistára tennénk, de ezen túl kevesen mennek el közülünk. Ez nekem erős volt. Sok sikert Lucasnak a meccsen, góllal, gólpasszal, sérülés nélkül. Még akkor is, ha nem ő a legélesebb kés a fiókban.
""Pff, was heißt nicht selbstverständlich? Wir haben gewonnen, fertig!" (T.Kroos)