Valahogy így; ez a maximalizmusban megjelenő egója a legfőbb ereje egyben a legnagyobb Achilles-pontja is!Cé esetében ilyenkor az a gond szerintem, hogy neki önmagában az nem kielégítő, ha megnyerünk egy ilyen meccset. Neki kell lennie a hősnek, máskülönben durci van. Aranylasztihoz, gólkirályi címhez, aranycipőhöz gólok kellenek, neki ez a lényeg. Nem megy hátra segíteni, mert akkor nincs elől, hogy Ő rúgja a gólt. Nem akaródzik letenni a lasztit, mert akkor a másik lesz a hős. Sajna, amíg nem lövi meg a gólját, addig csapatemberként használhatatlan
Értékeld a legutóbbi meccset
- madridronie
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Értékeld a legutóbbi meccset
bekk: Hakimi&Davies
támadó: Mbappé
Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★
Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills
Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo
RealMadrid
"Cristiano es un extraordinario Comandante"
RealMadrid
- torjack
- Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
- Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf
Cé esetében ilyenkor az a gond szerintem, hogy neki önmagában az nem kielégítő, ha megnyerünk egy ilyen meccset. Neki kell lennie a hősnek, máskülönben durci van. Aranylasztihoz, gólkirályi címhez, aranycipőhöz gólok kellenek, neki ez a lényeg. Nem megy hátra segíteni, mert akkor nincs elől, hogy Ő rúgja a gólt. Nem akaródzik letenni a lasztit, mert akkor a másik lesz a hős. Sajna, amíg nem lövi meg a gólját, addig csapatemberként használhatatlan. Almeriák ellen belefér, komoly meccseken nem. Persze lehetne azt csinálni, amit Matt is ír, hogy legyen leszabályozva, még ha ez azzal is jár, hogy kevesebb lesz a gólja, de az egója nem biztos hogy elviselné.Bármekkora kedvencem, ezzel sajnos nem lehet vitatkozni! Ezeken a meccseken (és majdhogynem egyedül csak ezeken) kellene igazán alárendelnie magát a csapatnak és inkább teret engedni a többieknek, akikre kevésbé figyel a védelem, de tegnap még a szokásos formáját sem hozta és nagyon könnyelmű volt!
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Mind1 igazából ez már a múlt, fociban lettünk megverve? Mert szerintem nagyon nem, amik voltak hibák ugyanúgy a túloldalon is voltak, 2 erős csapat játszott egy jó meccset a bíró ismét döntött sokadszor ugyanabba az irányba..Jöhet a Revansok időszaka, Dortmund-Barca mindkettőnek lehet törleszteni a tartozást a bajnokságban meg lesz ami lesz, nem nehéz a sorsolásunk, hozható Cé nélkül is...Május végén lehet szidni mindenkit ha addig nem verünk meg Top csapatot nekem továbbra is tetszik amit látok.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- madridronie
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)
marcelonak több súlyos sérülése volt, én őt pont nem basztatnám a forma miatt idén, megvolt a maga baja.
Többé kevésbé egyetértek hehe mondandójával, de ha Ramos újfent egyedül az Antikrisztus, akkor illik megemlékezni arról is, hogy az általam is nagyon kedvelt és elismert Marcelo (imádom a palit) idei teljesítményének felmentésekor az állandó súlyproblémákat (előző években is rendszeresen elő-elő jött és nemcsak sérüléskor) ne akarjuk már a javára írni és elfogadhatóként kezelni!
Bármekkora kedvencem, ezzel sajnos nem lehet vitatkozni! Ezeken a meccseken (és majdhogynem egyedül csak ezeken) kellene igazán alárendelnie magát a csapatnak és inkább teret engedni a többieknek, akikre kevésbé figyel a védelem, de tegnap még a szokásos formáját sem hozta és nagyon könnyelmű volt!CR-ről annyit még, hogy tegnap baromi látványos volt az, hogy CR egyszerűen nem fut be az üres területbe, ha az nem egyenesen a kapu felé vezet. Nem mozog eleget, nem nyit területet a társaknak (pedig középen Modricnak és DM-nek nyithatna, ők megoldanák). Egy szimpla második csatárt játszik, aki a bal oldalról indul, de ennyiben kimerül a játéka. Széljátéka nincs, szervező játéka nincs (nem lép se oldalra, se hátra elkérni a bogyót, max ha igen, akkor ellövi a gecibe), beadni, cselt megcsinálni (főleg szervezettebb védelemek ellen) nem tud, de elvárja, hogy mások elvigyék előle az embert. Tegnap, ha horizontálisan eleget mozgott volna, akkor átmehettünk volna a Barcán, mint a kés vajon. Olyan kondija van az emberünknek, amilyet az emberek 99%-a megirigyelhetne, de nem használja ki. Egy kétszeres aranylabdástól több kell. Az a baj, hogy CR azt csinál a pályán, amit akar, nincs megkötve a keze, és talán ez a baj. Ha meg lenne mondva, hogy mikor, hova induljon be (mint ahogy meg volt mondva neki még anno az MU-ban), akkor talán kevesebb gólt lőne, de a csapat a szervezettebb védelmeken át tudna menni.
bekk: Hakimi&Davies
RealMadrid
RealMadrid
- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
de ez mi? ilyet hogy lehet?van amelyik bíró befújja, van amelyik nem..
belülről, mélyről rohad az egész, ahogy van.
- ericco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
- Kapcsolat:
Én úgy tudom, hogy a reflexszerű fej védésén és a testhez szorított kézen kívül az összes kezezés szabálytalan. Piquénél egyikről sem beszélhetünk, ezért elmaradt a büntető. De ahogy lentebb is írták, valamelyik bíró befújja a kezezést a sorfalban, valamelyik nem.
Merci Zizou!
- Sunsky
- Kedvenc játékosaid: Ibra, Modric, Isco, Neymar
Továbbra is azt tudom mondani amit eddig, van amelyik bíró befújja, van amelyik nem.. de az vicc, hogy CR szabijait folyamatosan felugorva így hárítják... Nekem azt tanították, hogy nincs önvédelem, persze, mindenki oda teszi a kezét hogy védje amit kell, de ha telibetalál az kéz... Ha így veszed le a labdát az is szabálytalan, pedig azért tetted oda a kezed, hogy ne találjon tökön...hehe írta:nem tudom, akkor én keverem vmi másik sporttal?
Hogy védjem a fejemet, vagy a testemet, de pont leszarják, mert a kéz az kéz, ha nincs test mellett leszorítva...
nem az van, hogy magadat védheted a kezeddel? pl a buksit? (természetesen nem a labda elütésére vagy megfogására gondolok )
vagy akkor ha a sorfalból vkit tökön lősz, de ő védte a falloszt, akkor az is kéz és sárga, nem?
Másik, sorfalban pedig szintén, egyik kéz tökön, de ahogy ugrasz már fordulsz is, hogy hátulról találjon...
- torjack
- Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
- Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf
Meg aztán az egész bíró dolgot is át kellene gondolni...ez a Mallenco is 41 évesen próbál versenyt futni nála 10-15-20 évvel fiatalabb szupermenek ellen...esélye annyi, mint mókusnak az erdőtűzben, hogy mindig, mindenhol ott legyen...ott volt 2009-ben Övrebo, az öreg pocakos félidőben már a seggén vette a levegőt. Lehet, hogy a mai sporik átlagos fizikai felkészültsége elég volt 15-20 évvel ezelőtt, ma már kevés...no meg, ha van technika, akkor használni is kéne...simán megoldás lenne, hogy lemegy a meccs, ahogy van, olyan itéletekkel, amilyenekkel (ekkora sebessébnél nem nehéz átbaszni a birót valljuk be, akik pluszba még fogalmatlan szerncsétlenek is) és utána lenne pár objektiv szem, akik kielemzik és adják a kemény pénzbüntiket. a fifa, uefa vezeti a publikus listát, hogy ki és mikor kapja a büntit, sajtóközleményben megtalálható lenne minden.
- hehe
nem tudom, akkor én keverem vmi másik sporttal?
Hogy védjem a fejemet, vagy a testemet, de pont leszarják, mert a kéz az kéz, ha nincs test mellett leszorítva...
nem az van, hogy magadat védheted a kezeddel? pl a buksit? (természetesen nem a labda elütésére vagy megfogására gondolok )
vagy akkor ha a sorfalból vkit tökön lősz, de ő védte a falloszt, akkor az is kéz és sárga, nem?
- Sunsky
Hogy védjem a fejemet, vagy a testemet, de pont leszarják, mert a kéz az kéz, ha nincs test mellett leszorítva...hehe írta:akkor miért teszed oda a kezed, ha tudod, hogy kapod a sárgát?
Ember, ne szórakozz... a megyeiben ha odateszem a fejem elé a kezem kapom a sárgát minden alkalommal, plusz a lapot... miről beszélsz???
Bár én is hülyeséget írtam, mert nincs önvédelem, maximum leszorított kéz...
- hehe
akkor miért teszed oda a kezed, ha tudod, hogy kapod a sárgát?
Ember, ne szórakozz... a megyeiben ha odateszem a fejem elé a kezem kapom a sárgát minden alkalommal, plusz a lapot... miről beszélsz???
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
na hát akkor jó a memóriám..aztán ha már egy kétes sárgát kap egy emberük megy a brutális sírásR.M.C.F írta: Rijkaardnál volt az utolsó, óriási botrányt is csináltak,be mentek a pályára is ha jól emlékszem.
Az elklasszikóknál meg, utoljára én 2000 -ben egy rivaldo gólra emlékszem, lesnek fújták be,de sztem nem volt az.......azóta barcától meccset ellenünk nem vettek el. ellenben nekünk vagy 3-4-et biztosan.
szerk: 3-4 nél többet. Alulbecsültem.
Nem illik.
- Sunsky
Ember, ne szórakozz... a megyeiben ha odateszem a fejem elé a kezem kapom a sárgát minden alkalommal, plusz a lapot... miről beszélsz???hehe írta:kérlek ne idegesits fel, sztem nem vagy agyilag zokni.
akkor miért van az, hogy néha néha befújják??? nem álló helyzetben védte a fejét, hanem felugrott, nagy különbség...
Én beszélek hülyeséget mi? Ennyi erővel odateszem a testem elé a kezemet és úgy veszem le a labdát, mert hát úgyis eltalált volna..
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Sunsky 2014. március 24., hétfő 16:39-kor.
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Rijkaardnál volt az utolsó, óriási botrányt is csináltak,be mentek a pályára is ha jól emlékszem.most viccen kívül, hány olyan kulcsmeccse volt a katalánoknak az utóbbi 5 évben, mikor nekik nem kedvező bírói ítéletek miatt kikaptak/kiestek? nem sokra emlékszem, de javítsatok ki ha tévedek
Az elklasszikóknál meg, utoljára én 2000 -ben egy rivaldo gólra emlékszem, lesnek fújták be,de sztem nem volt az.......azóta barcától meccset ellenünk nem vettek el. ellenben nekünk vagy 3-4-et biztosan.
szerk: 3-4 nél többet. Alulbecsültem.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára R.M.C.F 2014. március 24., hétfő 16:37-kor.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- hehe
kérlek ne idegesits fel, sztem nem vagy agyilag zokni.
akkor miért van az, hogy néha néha befújják??? nem álló helyzetben védte a fejét, hanem felugrott, nagy különbség...
- Sunsky
akkor miért van az, hogy néha néha befújják??? nem álló helyzetben védte a fejét, hanem felugrott, nagy különbség...hehe írta:ne idegesitsetek már fel. a teste előtt volt a keze, magát védte, ha nincs ott a kéz, akkor a testében/fejében akad el a labda.szerencsére akkor nem csak én láttam, hogy kézzel hárított az ürge felemelt kézzel
szabálykönyvet lapozgatnám a fórumra való butáskodás helyett néha.
Folyamatosan így hárítják CR szabadrúgásait, és kb 8-9-ből kapunk 1-1 tizenegyest...
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
most viccen kívül, hány olyan kulcsmeccse volt a katalánoknak az utóbbi 5 évben, mikor nekik nem kedvező bírói ítéletek miatt kikaptak/kiestek? nem sokra emlékszem, de javítsatok ki ha tévedekdannen írta: pontosan szerencsére akkor nem csak én láttam, hogy kézzel hárított az ürge felemelt kézzel.na mind1, lassan le kell higgadni bár nehéz, de azért ahogy láttam GT se nagyon említette, hogy mennyi dolgot nem fújt be ellenük a bíró. plus alapból szerinte a neymar eset adható volt, de arról megint kuss van, hogy egyáltalán les volt-e előtte. az ilyenekről mindig kuss van, mégha próbál korrektnek is tűnni 1-1 barcás. nem is lehet rá mit mondani, csak szánalmas és nagyon szomorú egyben.
ja és még mindig dühít, hogy messit nem ütköztük a kp-n
Nem illik.
- hehe
ne idegesitsetek már fel. a teste előtt volt a keze, magát védte, ha nincs ott a kéz, akkor a testében/fejében akad el a labda.szerencsére akkor nem csak én láttam, hogy kézzel hárított az ürge felemelt kézzel
szabálykönyvet lapozgatnám a fórumra való butáskodás helyett néha.
- hehe
simán megoldás lenne, hogy lemegy a meccs, ahogy van, olyan itéletekkel, amilyenekkel (ekkora sebessébnél nem nehéz átbaszni a birót valljuk be, akik pluszba még fogalmatlan szerncsétlenek is) és utána lenne pár objektiv szem, akik kielemzik és adják a kemény pénzbüntiket. a fifa, uefa vezeti a publikus listát, hogy ki és mikor kapja a büntit, sajtóközleményben megtalálható lenne minden.Toti írta:akkor neymar sztem másnap szögre is akasztja a stoplist.Platini meg az összes rohadék mehet a g...be, vezessék be a videóbírót és kész. Megszűnnének a szimulálások, a viták és lehetne a játékra koncentrálni.
pont úgy, ahogy az nba-ben, ahol repkednek a többezer dolláros büntik a flopperkedésért.
még csak ki se kell találni a rendszert, nem is kell belenyúlni a meccsbe, de amikor egy neymar vagy buszkecc vagy céronaldo nem csak az aranylabdaszavazáson, hanem a befizetett pénzlistán is az élen van, ott azért csorbul a hirnév, egyből látszik, hogy ki a fürdőskurva és ki a kemény. ráadásul a szurkolók is nyugodtabban aludnának, nem nőnének az ősz hajszálak.
persze, minden ami fasza és jó, csak álom marad.
akkor neymar sztem másnap szögre is akasztja a stoplist.Platini meg az összes rohadék mehet a g...be, vezessék be a videóbírót és kész. Megszűnnének a szimulálások, a viták és lehetne a játékra koncentrálni.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91