Bajnokok Ligája
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Bajnokok Ligája
Nem is értem, hogy miért téma ez...
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
ki
nem
szarja
telibe
ki
mit
mond
?
de komolyan, miért? miért érdekel ez akárkit?
11
semmi más nem izgat senkit onnantól. egy hétig picsognak aki akar, utána már csak a 11 marad meg.
remélem lesgóllal nyerünk bazdmeg. annak örülnék a legjobban komolyan.
nem
szarja
telibe
ki
mit
mond
?
de komolyan, miért? miért érdekel ez akárkit?
11
semmi más nem izgat senkit onnantól. egy hétig picsognak aki akar, utána már csak a 11 marad meg.
remélem lesgóllal nyerünk bazdmeg. annak örülnék a legjobban komolyan.
- Norbii
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Arbeloa, Ramos, Pepe, Marcelo, Coentrao, Isco, Benzema, Modric, Jesé
lesz arra is indok..elfáradtak a barca és bayern kombó után. Így könnyű blt nyerni.
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Dehogy fogják ezek soseNavamiro írta:Mindegy mit mondanak. Ha megverjük az Atleticot, akkor befogják majd a poféjukat. Mert ők tőlük búcsúztak.rashidm írta:Jaj de viccesek a barcások... amikor felhozzák, hogy EL szintű csapatokat ütöttünk ki, miközben ők meg bajnokokat vertek ki... Érdekességképp visszanéztem és nekik 7 nekünk meg 5 csapat volt, akire azt lehetett mondani, hogy ők azért már izmosabbak (de belevettem a City-t meg az Arsenalt ). És állandóan ezt szajkózzák. Mondasz egy ellenérvet rá, habzó szájjal ugyanazt mondják. Ennyire savanyú a szőlő?
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
Mindegy mit mondanak. Ha megverjük az Atleticot, akkor befogják majd a poféjukat. Mert ők tőlük búcsúztak.rashidm írta:Jaj de viccesek a barcások... amikor felhozzák, hogy EL szintű csapatokat ütöttünk ki, miközben ők meg bajnokokat vertek ki... Érdekességképp visszanéztem és nekik 7 nekünk meg 5 csapat volt, akire azt lehetett mondani, hogy ők azért már izmosabbak (de belevettem a City-t meg az Arsenalt ). És állandóan ezt szajkózzák. Mondasz egy ellenérvet rá, habzó szájjal ugyanazt mondják. Ennyire savanyú a szőlő?
- Süti
Ez hogy függ össze azzal, hogy mindenki ellenünk szurkol?MorataMartin írta:
Engem! Mert nem veszíthetjük el a BL döntőt. Nem érdekel semmi más, nem vágyom semmi másra, csak arra, hogy megnyerje a Real Madrid a BLt!
Legends Never Die.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Most legalább arra tudják fogni, hogy az Atleti megérdemli, mert nagy csapatokat vertek ki, míg a Realnak kikövezett útja volt a döntőbe
-
- Kedvenc játékosaid: Morata, Zidane, Cristiano Ronaldo
Engem! Mert nem veszíthetjük el a BL döntőt. Nem érdekel semmi más, nem vágyom semmi másra, csak arra, hogy megnyerje a Real Madrid a BLt!Realista24 írta:Az a kerdes hogy kit érdekel? Az év túlnyomó részében ez amúgy is igy van.MorataMartin írta:Azzal mindenki tisztában van, hogy szinte az egész világ ellenünk fog szurkolni? A két évvel ezelőtti döntőn a szegény atletik meg a szemét mákos real szövegek fognak jönni. Barcások, Bayernesek, Chelseasek, Musok stb... mind a Real ellen lesznek.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Az a kerdes hogy kit érdekel? Az év túlnyomó részében ez amúgy is igy van.MorataMartin írta:Azzal mindenki tisztában van, hogy szinte az egész világ ellenünk fog szurkolni? A két évvel ezelőtti döntőn a szegény atletik meg a szemét mákos real szövegek fognak jönni. Barcások, Bayernesek, Chelseasek, Musok stb... mind a Real ellen lesznek.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Én ezt imádom.MorataMartin írta:Azzal mindenki tisztában van, hogy szinte az egész világ ellenünk fog szurkolni? A két évvel ezelőtti döntőn a szegény atletik meg a szemét mákos real szövegek fognak jönni. Barcások, Bayernesek, Chelseasek, Musok stb... mind a Real ellen lesznek.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
-
- Kedvenc játékosaid: Morata, Zidane, Cristiano Ronaldo
Azzal mindenki tisztában van, hogy szinte az egész világ ellenünk fog szurkolni? A két évvel ezelőtti döntőn a szegény atletik meg a szemét mákos real szövegek fognak jönni. Barcások, Bayernesek, Chelseasek, Musok stb... mind a Real ellen lesznek.
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Egyébként nem lenne ellenemre, ha mi is k*cs*g*k lennék és rámennénk erre, kicsit szívnánk a véröket.Ramioli írta:ők idegesebbek lesznek ez egészen biztos
Persze csak játékban. Kicsit színezni, tenni-venni, húzogatni, színezni. Csak ez ránk nézve is veszélyes, mert könnyen lábak törhetnek.
Erről jut eszembe. Remélem olyan spori fúj majd, aki nem támogatja a kemény játékot. Akkor nyert ügyünk van.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
- Ramioli
- Kedvenc játékosaid: Zidane, , Redondo, Modric, Benzema
Nehéz meccs lesz, , Atletico védekezik mi meg támadunk, megszerzik a vezetést sajnos .. de mi a 89 percen egyenlítünk Bale fejes Simeonet elviszi a rohammentő idegösszeomlás gyanújával na de tényleg , előttem írta valamelyik úriember , hogy vért fognak inni.. ez még balul is elsülhet nekik mert túl rápörögnek.. bennük lesz a 2014 es döntő az biztos és én ezért 55/45 re raknám az eséyeket, egy picit mi esélyesebbek vagyunk, azért a nagyobb rutin itt van! ők idegesebbek lesznek ez egészen biztos
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
ferni írta:Lehet velem van baj, de nekem vhogy nem volt vicces azt látni, hogy az elmúlt X év egyik legjobb közêppàlyàsa ennyire leépült... pedig mekkora spíler volt, most meg...
Nekem Essient szarabb volt. Őt a sérülések hazavágták, de a szíve még vitte volna.
Yaya csak szarik bele az egészbe
ZIDANE
Lehet velem van baj, de nekem vhogy nem volt vicces azt látni, hogy az elmúlt X év egyik legjobb közêppàlyàsa ennyire leépült... pedig mekkora spíler volt, most meg...
-
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
Jaj de viccesek a barcások... amikor felhozzák, hogy EL szintű csapatokat ütöttünk ki, miközben ők meg bajnokokat vertek ki... Érdekességképp visszanéztem és nekik 7 nekünk meg 5 csapat volt, akire azt lehetett mondani, hogy ők azért már izmosabbak (de belevettem a City-t meg az Arsenalt ). És állandóan ezt szajkózzák. Mondasz egy ellenérvet rá, habzó szájjal ugyanazt mondják. Ennyire savanyú a szőlő?
- ikelemen5
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos
Azért 50 évesen nem semmi, hogy még ennyit tud futni.
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Irtam tegnap a meccstopicba,Totti 40 evesen jobban mozgott a hètvègènhehe írta:jajaturé highlightokat azért nézzétek meg a tegnapi meccsről
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
Ez már tényleg az a kategória volt, hogy bármelyik mb1-es focista lehozta volna.
Alig bírja vonszolni azt a mázsát. Neki még levezetni is izzadságszagú lesz ilyen testtel Elit focira alkalmatlan
https://www.youtube.com/watch?v=LWs9inRbqeI
ezz....mondjuk kroost nem ő taglózza le, de előtte-utánna
Alig bírja vonszolni azt a mázsát. Neki még levezetni is izzadságszagú lesz ilyen testtel Elit focira alkalmatlan
https://www.youtube.com/watch?v=LWs9inRbqeI
ezz....mondjuk kroost nem ő taglózza le, de előtte-utánna
-
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
És én tőle fostam az egyik legjobban... Nem gondoltam volna hogy így leereszt...hehe írta:jajaturé highlightokat azért nézzétek meg a tegnapi meccsről