OFF
-
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: OFF
Vettem a sparban egy ruhaszárítót (fa fregoli, ha valaki így ismeri ), és az egyik szára már el volt törve. Ezt csak otthon vettem észre, amikor kinyitottam. Visszaadják a pénzemet vagy basszam arcon magam inkább?
- Pipita
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
- Kedvenc csapatod: Real, Leeds
sebydani írta:http://hvg.hu/vilag/20160420_breivik_pert_nyert
Szörnyű ez a világ. Akasztani kéne vagy kivinni a mezőre és becélozni, erre neki vannak jogai meg követelései, ráadásul miket sérelmez jézusom Imádom az ilyet. Az ilyen ember javára képes ítélni a bíróság. Az meg, hogy 21 év... 77 emberéletért. Ez most kicsapta nálam a biztosítékot keményen.
Nem vagyok jogász Norvégiában,úgyhogy javítsatok ki ha tévednék, de én úgy tudom, hogy a 21 év leteltével újratárgyalják az esetet, és nyilván fog kapni még 21 évet, aztán azután 21 évvel megint. Szóval nem lesz ő már emberek közé engedve, szerintem.
Más kérdés, hogy talán nem olyan életet érdemelne amire 3-4 milliárd másik konkrétan álmodozva vágyik.
Szerk.:
https://hu.wikipedia.org/wiki/Anders_Be ... t.C3.A9let
Ítélet rész, meg lesz szépen hosszabbítva.
-
- Kedvenc játékosaid: Luis Figo, Xabi Alonso, Raphael Varane, Alvaro Arbeloa
Szerintem esélyes, én 3 telefontokot rendeltem, kettő feketét és 1 kéket, de utóbbi csak 1 héttel később érkezett meg.
szerk.: ugyanattól az eladótól és 1 kosárból rendeltem.
szerk.: ugyanattól az eladótól és 1 kosárból rendeltem.
Hali!
Remélem tudtok segíteni!
Aliexpress-ről rendeltem Asszonynak egy cipőt és egy táskát.
Ugyanattól az eladótól, egy postai nyomkövetőkódot kaptam hozzá(mind a két termékhez), így reménykedvén egyszerre jön meg a két dolog.
Mondanom sem kell, nem így lett. A cipő ma megérkezett, meg is vagyok elégedve vele, de az igazából lényeges táska meg sehol.
Aliexpressen is az van odaírva, hogy kézbesítés regisztrálva.
Esélyes, hogy külön fog érkezni?
Remélem tudtok segíteni!
Aliexpress-ről rendeltem Asszonynak egy cipőt és egy táskát.
Ugyanattól az eladótól, egy postai nyomkövetőkódot kaptam hozzá(mind a két termékhez), így reménykedvén egyszerre jön meg a két dolog.
Mondanom sem kell, nem így lett. A cipő ma megérkezett, meg is vagyok elégedve vele, de az igazából lényeges táska meg sehol.
Aliexpressen is az van odaírva, hogy kézbesítés regisztrálva.
Esélyes, hogy külön fog érkezni?
"If you don't like your destiny, don't accept it."
- Becksy23
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Scholes, Modric, Nani, Varane, James
- Kedvenc csapatod: Manchester United, Real Madrid, Portugália, New England Patriots
Én igen. :ĐSierra írta:https://www.facebook.com/Chuckviccek/vi ... 272013477/
Kevesebb idióta gyökér van Ibrahimovicnál.
Nem szívesen lettem volna a csapattársa.
Navas - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Verratti, Modric, Kroos - Bale, Benzema, Ronaldo
Casilla, Nacho, Coentrao, Casemiro, Isco, Lucas Vazquez, Lacazette
Yanez, Vallejo, Hugo Mallo, Kovacic, Asensio, Odegaard, Mariano
Casilla, Nacho, Coentrao, Casemiro, Isco, Lucas Vazquez, Lacazette
Yanez, Vallejo, Hugo Mallo, Kovacic, Asensio, Odegaard, Mariano
- csababarca
- Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.
kicsit több mint 3 hónap per ember.sebydani írta:http://hvg.hu/vilag/20160420_breivik_pert_nyert
Szörnyű ez a világ. Akasztani kéne vagy kivinni a mezőre és becélozni, erre neki vannak jogai meg követelései, ráadásul miket sérelmez jézusom Imádom az ilyet. Az ilyen ember javára képes ítélni a bíróság. Az meg, hogy 21 év... 77 emberéletért. Ez most kicsapta nálam a biztosítékot keményen.
korrekt.
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
http://hvg.hu/vilag/20160420_breivik_pert_nyert
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
https://www.facebook.com/Chuckviccek/vi ... 272013477/
aki nagyon magas angol skillel rendelkezik vagy úgy érzi írjon már pü-t, vágom én is, de azért, na.. szóval egy kisebb pár soros szövegrészletet kellene magyarról angolra fordítani.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
- e.gergo
- Kedvenc játékosaid: David Beckham
- Kapcsolat:
Toddler blames Batman for the mess on his mom’s mirror. A kis madridista milyen meggyőzően adja el a sztorit :Đ
https://docs.google.com/forms/d/1EveQu7 ... rm?c=0&w=1
Erdély, Kolozs megye turizmus, szakdoga kérdőív stbstb, legyetek szívesek. Pussz
Erdély, Kolozs megye turizmus, szakdoga kérdőív stbstb, legyetek szívesek. Pussz
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- e.gergo
- Kapcsolat:
Köszönöm a választ, szét is nézek ittcsababarca írta: Én csak márkát tudok ajánlani, Burton táskáknál nézelődnék.
http://store13.hu/store13hu-apollo-pack-tk-t52144-c729
egynek pl.
De van többféle, de ezt tudom,hogy belefér a kézipoggyász méretbe. (még a wizzair kisméretű kézipoggyász megkötésébe is...)
De nézz szét jobban, ha túratáskásabb kell, több zsebbel, van olyan is itt.
Nekem ilyen van ajánlani tudom, nem is érzem,hogy a hátamon van.
- csababarca
- Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.
Én csak márkát tudok ajánlani, Burton táskáknál nézelődnék.d.gergo írta:Sziasztok!
Tud valaki tapasztalatból ajánlani jó hátizsákot, ami kompatibilis a standard repülős kézipoggyász méretekkel, masszív, kényelmesen viselhető hosszabb séták alatt is és van külső zsebe iratoknak és egyéb apróságoknak? Tudom, így első körben nem szűkítettem le a kört túlságosan, de hátha valamelyikőtök túratáskájára ráillik a leírás
http://store13.hu/store13hu-apollo-pack-tk-t52144-c729
egynek pl.
De van többféle, de ezt tudom,hogy belefér a kézipoggyász méretbe. (még a wizzair kisméretű kézipoggyász megkötésébe is...)
De nézz szét jobban, ha túratáskásabb kell, több zsebbel, van olyan is itt.
Nekem ilyen van ajánlani tudom, nem is érzem,hogy a hátamon van.
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
- e.gergo
- Kapcsolat:
Sziasztok!
Tud valaki tapasztalatból ajánlani jó hátizsákot, ami kompatibilis a standard repülős kézipoggyász méretekkel, masszív, kényelmesen viselhető hosszabb séták alatt is és van külső zsebe iratoknak és egyéb apróságoknak? Tudom, így első körben nem szűkítettem le a kört túlságosan, de hátha valamelyikőtök túratáskájára ráillik a leírás
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Ok. Rendben, Szia.Kerlon írta:vettem egeret, fellélegezhettek a kettős látástól
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
vettem egeret, fellélegezhettek a kettős látástól
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Ferencváros
- Kedvenc csapatod: Ferencváros, Nashville, Magyar válogatott
köszönöm mindenkinek a segítségek, akkor úgy látom jó döntés lesz az SE
-
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
főleg nem 14523456346 forintért. A legújabb samsung valami 250k körül van. Abból már veszek a nagyon fasza laptopot.hehe írta:egy 55ezres huawei p8 lite-tal sincs semmi gond, nem kell ide samsug s600 edge max über edition.