HozzászólásSzerző: hehe » 2014. március 24., hétfő 13:54
nem olvastam vissza mindent, nincs is rá időm sajnos, de sztem javarészt leirtátok amit gondolok.
pár pontba szedve a véleményem:
- megint ramos. megint sergio ramos. megint rajta megy el egy kiélezett, kurvafontos mérkőzés. hányszor kell még elmondanom, hogy ez az ember sosem fog felérni arra a bizonyos csúcsra, ami egy ilyen meccsen kell. nem számit, hogy felrúgta-e neymart vagy nem. nem volt elég gyors, se fejben, se lábbal, ha meg már elengedi a ziccerben neymart, akkor tartson nagyobb távolságot. tudom, nehéz ezt igy gép mögül pofázva, de ez mind mind fejben dől el.
- olvastam ilyet, hogy vki marcelot hibáztatja , hogy neymar beindult mögötte. most komolyan, ha az embereknek legalább 4 szeme lenne és ezredmásodpercnyi reakcióideje, akkor soha a büdös életben nem lennének befutások, ziccerek, gólok. tehát aki marcelot ekézi emiatt, az sztem menjen pecázni. a barca első gólja, na az valóban védelmi hiba volt, helyezkedési, tolódási, mindenféle.
- nekem személy szerint a faszom tele van, hogy már bőven 1 milliárd euro fölött vagyunk játékosokba ölt pénzek tekintetében, de még mindig nem úgy megyünk fel a pályára, hogy megbaszunk mindenkit. 2:1-nél és 3:2-nél is látszott a katalán fejeken, hogy megtörhetők, megalázhatók. akkor kellett volna megnyomni, akkor kellett volna betörni őket, hogy elpusztitsuk végre ezt a biszembaszom csapatot fejben. mindenki tudja mi következett: sergio ramos, az idióta fejbengyenge fasz.
- utálom, ha ilyen dologban igazam van, hogy minden egyes nagy, fontos meccsen ez a két szerényképességű ott hátul középen csinál valami balfaszságot és nem érünk oda a végén. egy egészséges varane aranyat ér, kérdezném, hogy miért nem alapkezdő végre? van hir arról, hogy nem birja a térde egyelőre? mikor esik már le mindenkinek, hogy a 2 gyökér bárki ellen játszhat, csak az európai elitbe tartozó 6-8 csapat ellen hanyagoljuk őket.
- nem akarok birozni, faszfejű barcások, idióta céronaldo nem tudom minek pofáznak a biróról sajtótájékoztatón vagy twitteren. mindenki látta (már elsőre, élesben, lassitások nélkül is!), hogy céronaldoé nem volt tizenegyes, ráadásul sárgalapot lehetett volna neki adni szimulálásért. xabit iniesta beszopatta kötőbe, az nem kérdés, hogy tizi. neymaré megint nem volt. de ugyanott vagyunk, hogy akkor meg 3:2-re kapunk ki.
- és itt térnék ki a támadóinkra: benzemától szép a 2 gól, szép a labdatartás, a kreativ technikázás, passzok és mindig igyekeztem védeni is. de most, hogy az elmúlt hónapokban szintet lépett - mert sztem ez egyértelmű, már-már a lyoni karimot látom néha - akkor mostmár a vizsgakérdések is nehezebbek: 5, azaz öt ziccere volt az első félidőben. sajnos csak 2-t baszott be, persze könnyű innen a gép mögül ismétcsak, de azt akarom ,hogy legyen kegyetlen, kiméletlen, szarjon le mindent, rúgja be a ziccert.
a másik: céronaldo. lófasz. megint. első félidőben ahogy meglegyintette a szellő, már dőlt is. ilyenkor basznám agyon péklapáttal. nulla kreativitás, nulla az egész, ismét, hosszú ideje már. és itt van a probléma, hogy ha nem hajlandó 2-3 védőnek nekimenni és megverve őket létszámfölényt kialakitani, de még mellé gólt se tud lőni (ami ugye eddig immunitást biztositott neki), akkor kurvára egy kreativabb, összjátékra alkalmasabb isconak van helye a csapatban. persze ki meri kitenni őfelségét a csapatból. több kell ennél, de sztem akkora az egója az embernek, hogy ez sosem fog leesni neki, sosem fogja látni.
összességében az a durva, hogy egy kiégett, átlagos xavival, a saját képességeinek csúcsától igen messze lévő messivel és egy teljesen formánkivüli neymarral felálló tucatsablon barcától kaptunk ki úgy, hogy ismét hatalmas lehetőséget szalasztottunk el, ismét nem ragadtuk meg a faszt két kézzel és tettük be szárazon, hogy fájjon. nem értem miért nem lehet vért inni meccs előtt...