Ogy van,semmi tudatosság sem volt benneRemy írta:Jó szar volt a meccs... ezt mennyire seggbe rúgtamorientes írta:Coutinho...
Amugy a meccs az tènyleg szar.
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. augusztus 9., vasárnap 18:50
Ogy van,semmi tudatosság sem volt benneRemy írta:Jó szar volt a meccs... ezt mennyire seggbe rúgtamorientes írta:Coutinho...
HozzászólásSzerző: Remy » 2015. augusztus 9., vasárnap 18:47
Jó szar volt a meccs... ezt mennyire seggbe rúgtamorientes írta:Coutinho...
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. augusztus 9., vasárnap 18:47
HozzászólásSzerző: csabi87 » 2015. augusztus 9., vasárnap 16:34
HozzászólásSzerző: Anthony » 2015. augusztus 9., vasárnap 16:32
Tavaly közvetítették Romániába, idén már nem.csabi87 írta:Ez honnan van,hogy az Eurosport közvetíti a Premier Leaguet?
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. augusztus 9., vasárnap 16:31
Pontosan.3.-4. hely...szokásos.wxyz írta:kisebb siker vagy egy jobb sorozat,elhiszik sokan, hogy jó az arsenal....erre jön a pofon
megint a szokásos
HozzászólásSzerző: wxyz » 2015. augusztus 9., vasárnap 16:23
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. augusztus 9., vasárnap 16:14
Nemtom mer digi boxon nèzem most is.Igaz lavoron mer nem MO-n vagyok.Lehet hogy jovore ott lesz.csabi87 írta:Ez honnan van,hogy az Eurosport közvetíti a Premier Leaguet?
HozzászólásSzerző: csabi87 » 2015. augusztus 9., vasárnap 16:12
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. augusztus 9., vasárnap 16:10
Ezèrt nem rakok rájuk egy kanyi vasat sem,annyira tudtam hogy ez lesz,ezek ha nincs tèt brilliroznak,de ha már van egy kis verseny elgorcsolik.Persze ettol mèg lehetnek akár bajnokok is,de ha egy kozepcsapat ellen ennyire telik,nem tudom mit akarnak majd egy rangadon...Anthony írta:Arsenal...rettenet pontatlanok ma. Ez a West Ham nem éppen egy világverő csapat, ők sem tudják hogy vezetnek, az előbb egy 2 v 2 kontrát annyira elbaltáztak, meg sem próbálták elvinni a kapuig. Lehet megveri őket az Arsenal a végére, látszik hogy nem tehetségtelenek, de ez egy örök ígéret csapat, egy ilyen keret egyszerűen nem nyerhet PL-t, nem létezik.
Alexis sérült volt, vagy mért kezd padon?
HozzászólásSzerző: cart » 2015. augusztus 9., vasárnap 16:05
HozzászólásSzerző: Remy » 2015. augusztus 9., vasárnap 16:04
HozzászólásSzerző: Sierra » 2015. augusztus 9., vasárnap 16:02
HozzászólásSzerző: Anthony » 2015. augusztus 9., vasárnap 15:52
Kezdődnek itt is a sz*patások, ugye a Digiről átkerült az Eurosportra, és "örömömre" idén a Dolce Sportra a PL. Szóval marad az orosz stream...Kerlon írta:Hétfő óta edz, elmondták a közvetítés elején.
HozzászólásSzerző: Remy » 2015. augusztus 9., vasárnap 15:46
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. augusztus 9., vasárnap 15:45
HozzászólásSzerző: Remy » 2015. augusztus 9., vasárnap 15:22
Ha jól tudom, akkor elég későn csatlakozott a csapathoz. Talán nincs még formában.Anthony írta: Alexis sérült volt, vagy mért kezd padon?
HozzászólásSzerző: Anthony » 2015. augusztus 9., vasárnap 15:21
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. augusztus 9., vasárnap 15:14
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. augusztus 9., vasárnap 11:22
Benne persze.De nem èrzem jobbnak mint DeGeat.(Persze azèrt nem is rosszabb,egy szint az),de ha a tavalyi szezont nèzem,akkor a spanyol nálam jobb volt,tavasszal mindenkèpp.Hiaba a bajnoki cim.Kerlon írta:Mire 26 lesz, köröket fog verni mondjuk szerintem a mostani kapusokra. Mert ugye egy klasszis kapus, azért klasszis kapus, mert ha egész meccsen csak egy kényes szituációt kell megoldania, akkor azt jól megoldja. Mondjuk volt pár remek védés, de ez a 11-es és piros párosításban épp annyira benne van, mint a rosszul védekező emberek.
Jelenlévő fórumozók: 3 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem