Asszem Wenger 200 vagy 250'millio fontot kapott az arsenal fonoktol,hogy ha arra erdemeset lat,akkor csak nyugodtan...cart írta:Elég hihetetlen, hogy az Arsenal ennyit kiadna bárkiért is...
Amúgy meg ilyet aligha mond egy üzletember, vagy bárki. Ezzel saját magát hozza rossz pozícióba.
Premier League
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Re: Premier League
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
Elég hihetetlen, hogy az Arsenal ennyit kiadna bárkiért is...
Amúgy meg ilyet aligha mond egy üzletember, vagy bárki. Ezzel saját magát hozza rossz pozícióba.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Igazából csak rávilágítottak Pérez gyengéjére szerintem. Ha érzik, hogy mozdítható, akkor próbálkoznak. Bale mellett kiállt 100%-ban ő is és a vezetőség más tagja is, hogy ha 300 milliót ajánlanak se fognak rábólintani.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Piers Morgan @piersmorgan 4 ó
We CAN get Benzema.
We just have to make RM an offer they can’t refuse.
Start at £65m & go up by £5m a bid until they capitulate.
#afc
We CAN get Benzema.
We just have to make RM an offer they can’t refuse.
Start at £65m & go up by £5m a bid until they capitulate.
#afc
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- MesQueUnClub
- Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Ronaldo, Zizou, Kaká, Messi, Eto'o, CR, Deco
- Kedvenc csapatod: Barca
Igazából csak megérzés. Anno Nanitól is mindenki azt várta, hogy majd betölti az űrt, meg minden, eleinte jól is indult a srác, aztán meg szerintem a hírnév elvitte rossz felé. De mondom csak megérzés, szóval simán lehet, hogy 3 év múlva már Depay-t nézzük és nem mondjuk azt, hogy hmmm de hiányzik Ronaldo. Kérdés ő hogy fogja kezelni a hírnevet, főleg ha lehoz egy jó első félszezont vagy éppen pár meccset. De majd meglátjuk. De semmi bajom a sráccal és remélem kihozza magából ami ott van meg amit sokan várnak tőle, mert kell az utánpótlás a világnak, meg főleg Hollandiának is Már nincs egy jó Dirk Kuyt vagy Ryan Babelnmate írta:Erre miből következtetsz?TheBull6 írta:szerintem Depay inkább csak egy Nani szintet fog befutni a MU-ban. Sajnos, pedig potenciálisan nem rossz a srác, de szerintem nem lesz akkora játékos, mint azt sokan várják tőle. Pedig ha befutna, idővel ő is tökéletes lenne CR pótlására.
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Erre miből következtetsz?TheBull6 írta:szerintem Depay inkább csak egy Nani szintet fog befutni a MU-ban. Sajnos, pedig potenciálisan nem rossz a srác, de szerintem nem lesz akkora játékos, mint azt sokan várják tőle. Pedig ha befutna, idővel ő is tökéletes lenne CR pótlására.
-
- Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
- Kedvenc csapatod: Barcelona
Pedro*morientes írta:Manchester behuzza.(Marmint az united)Golkiraly Bale
szerintem Depay inkább csak egy Nani szintet fog befutni a MU-ban. Sajnos, pedig potenciálisan nem rossz a srác, de szerintem nem lesz akkora játékos, mint azt sokan várják tőle. Pedig ha befutna, idővel ő is tökéletes lenne CR pótlására.cart írta:Mondjuk a Manchesterben Depay jó igazolás lehet. Olyasmi stílusú, mint CR fiatalabb korában.
Amúgy én a MU-ra nyomok, nem tudom miért, de az Arsenal és Wenger szerintem szokásához híven megint elcseszi majd a végére, de én még a Chelsea-t is előrébb gondolom az Arsenalnál, bármennyire is volt ez a mai meccs nagyon Mou és a csapata játéka és elképzelései ellen. (Pedig a három közül inkább az Ágyusok játéka és felfogása tetszik) De azt gondolom, hogy a MU és a Chelsea lesz az igazi versenyző az első helyért, idén valahogy én is kevésnek érzem a Cityt, aztán kitudja persze, Agüero ha megint megnyer nekik egy 7-8 meccset vagy épp rangadót bármi lehet.
- nmate
Épp ezért nem is kéne nekik Bale. Jó kis csapat formálódhat ott.cart írta:Mondjuk a Manchesterben Depay jó igazolás lehet. Olyasmi stílusú, mint CR fiatalabb korában.
Arsenal pont ott erősödött, hogy nem adtak el senkit és nem igazoltak csak egy rutinos, jó kapust.
Mondjuk a Manchesterben Depay jó igazolás lehet. Olyasmi stílusú, mint CR fiatalabb korában.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Mondjuk, ha Bale odaszerződik, akkor látok rá esélyt.morientes írta:Manchester behuzza.(Marmint az united)Golkiraly Bale
Khm... csak nem.Realista24 írta:Arsenal. Karim meg gólkirály lesz.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
En személy szerint leírtam hogy nincs érvem, csak egy megérzés. Hogy mások mit látnak bennük, az jo kerdes.cart írta:Nem tudom, miért lenne esélyesebb az Arsenal, mint tavaly... Egyedül kapus poszton erősödtek valamit, aztán annyi.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Manchester behuzza.(Marmint az united)Golkiraly Bale
LEGIO PATRIA NOSTRA
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Várjál, Wenger még nem költötte el a 200 millátcart írta:Nem tudom, miért lenne esélyesebb az Arsenal, mint tavaly... Egyedül kapus poszton erősödtek valamit, aztán annyi.
Azért ha ez az átigazolás bekövetkezik egy 2 hetes autobannt tolhatnál magadraRealista24 írta:Arsenal. Karim meg gólkirály lesz.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Anthony 2015. augusztus 2., vasárnap 20:04-kor.
Nem tudom, miért lenne esélyesebb az Arsenal, mint tavaly... Egyedül kapus poszton erősödtek valamit, aztán annyi.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Arsenal. Karim meg gólkirály lesz.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- nmate
United kerete sokat mélyült, kicsik ellen jók lesznek, rangadókon nem várok tőlük sokat. De odaérhetnek kis szerencsével.
Én is rájuk böktem.
Én is rájuk böktem.
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Ilyenkor amikor Mounak már túl nagy az arca jön egy csapat és elkeni őket. Idén az MU bajnoki címére látok nagy esélyt. Rájuk szavaztam. Remélem nem ők nyerik