Ezt már régóta észrevettem én is, szerintem még más fórumozók is, de hogy jön ide?nmate írta: Remy pl zavaróan gyenge
Premier League
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Premier League
Nem illik.
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Kinézetre olyan labdával játszanak, mintha a Tescoban vették volna a selejt osztályon.
Nagyon sok buta focista van amúgy ebben a két csapatban, lassú döntéshozások, körülményesség és pontatlanság kapkodással vegyítve. Tisztelet a kivételnek. Remy pl zavaróan gyenge. Hazard sehol nincs, Azpilicueta meg enbékettes futballista.
Nagyon sok buta focista van amúgy ebben a két csapatban, lassú döntéshozások, körülményesség és pontatlanság kapkodással vegyítve. Tisztelet a kivételnek. Remy pl zavaróan gyenge. Hazard sehol nincs, Azpilicueta meg enbékettes futballista.
Amúgy ez a Chamberlain árva jó lehet, ha nem sérül meg két hetente.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- nmate
Oxifoxi el is durrant.
Na lássuk mit talál ki JM.
Na lássuk mit talál ki JM.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Futball csúcsa, nem tudtad?Kerlon írta:Szokásos angol derbi...
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
Szokásos angol derbi...
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- nmate
A pályán lévők közül csak Willian kezdte el a szezont.
- Galacticos
SZANALMAS.
Egy ekkora meccset elbasz a sport tv mert nem kepesek bazdmeg 2015be megoldani hogy a kep es a hang osszhangba legyen.
Elobb is willian a felezonel meg nagyba cselezget de mar tudtam h mikor majd ket utemmel kesobb passzol akkor majd hazard beadasa elakad a vedobe.
Nevetseges.
Egy ekkora meccset elbasz a sport tv mert nem kepesek bazdmeg 2015be megoldani hogy a kep es a hang osszhangba legyen.
Elobb is willian a felezonel meg nagyba cselezget de mar tudtam h mikor majd ket utemmel kesobb passzol akkor majd hazard beadasa elakad a vedobe.
Nevetseges.
Mourinhonak a szépen kivasalt pólójáról már csak egy kis pörkölt maradék hiányzik...
K
K
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Hát már megint hamarabb jön a hang, mint a kép, nem hiszem el....
Megjött Wenger esze.nmate írta:Zsiru csak pados?
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Falcao eldönti.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- nmate
Zsiru csak pados? Akkor a női nézőket el is veszítették.
Remélem szétfaragják egymást ezek a balfaszok.
Remélem szétfaragják egymást ezek a balfaszok.
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Na gyerünk Özil komám, csapjatok oda a nagy Chelsea-nek...
Aztán remélem nem 2x fogom hallani a nevét.
Aztán remélem nem 2x fogom hallani a nevét.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Én csak Coentraora reagálok, reggelire sablon szótár volt így most CA módban vagyok, csak arról beszélek aki itt van, Mou nincs
Szerintem abszolút jó lett volna Marcelo mellé ha nem ennyire sokat sérült. A játékban mutatott teljesítményével nincs gond, bár néha eldurran az agya és jó portugál védőhöz méltán labdát, lábat mindent visz
Szerintem abszolút jó lett volna Marcelo mellé ha nem ennyire sokat sérült. A játékban mutatott teljesítményével nincs gond, bár néha eldurran az agya és jó portugál védőhöz méltán labdát, lábat mindent visz
- ziro4vr
Wenger nem gólokban gondolkodik, hanem szisztémában.. Ezt is megtudtuk. Illetve akkor gondolom nem is trófeákban, hanem szisztémában.
Iván meg Fabregasból tart szerelmes előadást.
Iván meg Fabregasból tart szerelmes előadást.
Nem illik.
- ziro4vr
Benned biztosan. Beraktam egy hírt, ami valószínűleg hivatalos lesz pár napon belül, és ami vicces az előzményeket ismerve. Erre te betoltál egy failt Coentraoval, most meg játszod a sértettet.BBeno írta:
amúgy nem én jelentettem ki hogy 25 millióért vett josé cserebalhátvédet mikor még csak a sunday people hozta le pletyka szinten. nagyon mély nyomott hagyott josé ahogy látom.
De ha nem igaz, ígérem bocsánatot fogok kérni Josétól.
Nem illik.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
José szerencsére nem hagyott mély nyomot, sem bennem, sem a Real történelemkönyvében, mert megbukott a nagy pofájával együtt. A Barcát legyőzte párszor a foci megerőszakolásával, szétkúrta az öltözőt, és még lehetne sorolni...sokakkal ellentétben le se szarom, hogy vele már a négy között estünk csak ki. Bajnokság meg kupa ide vagy oda, hosszútávon többet ártott...ja de tudom, a Tizedik is miatta van.BBeno írta:nálam coentrao sem fürdött be. rendre megbízható teljesítményt hoz le. sajnos sérülékeny. és nagyon remélem hogy danilo is lehozza a portos teljesítményét mert engem nem érdekel mennyiért jönnek a játékosok.
amúgy nem én jelentettem ki hogy 25 millióért vett josé cserebalhátvédet mikor még csak a sunday people hozta le pletyka szinten. nagyon mély nyomott hagyott josé ahogy látom.
Coentrao meg nem fürdött be, valóban. Sikeres, és még Cé a sofőrje is. De ez a madridom, nem a trollfoci oldala.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
nálam coentrao sem fürdött be. rendre megbízható teljesítményt hoz le. sajnos sérülékeny. és nagyon remélem hogy danilo is lehozza a portos teljesítményét mert engem nem érdekel mennyiért jönnek a játékosok.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Te jöttél hülyeségekkel, nem a másik fél. Danilo majd ha befürdik, mint Coentrao meg Filipe Luís és a többi, majd akkor nyomathatod a jeleket, addig ráérsz.BBeno írta:majd ha hivatalos lesz akkor hidd el elsőként fogok róla beszámolni. pletykák nem érdekelnek.
vágom tehát az nem számít hogy danilo mennyiért van itt csak az hogy coentrao-t is josé hozta.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema