Real Madrid vs. Barcelona
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Re: Real Madrid vs. Barcelona
Egy saját nevelèstől pedig elvárható lenne
.
.
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
- MesQueUnClub
- Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Ronaldo, Zizou, Kaká, Messi, Eto'o, CR, Deco
- Kedvenc csapatod: Barca
Tudom, hogy nem szemrehányás csak ez a csókolgatás mint a faszom keresztapa pecsétgyűrűje.Realista24 írta:
Nem szemrehányásképpen írtam, sőt...nálunk Isco ugyanez volt, de ott a tesó megoldotta, megcsókolta helyette
♠Ronaldo♣Ronaldinho♥Zidane♦
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Nem szemrehányásképpen írtam, sőt...nálunk Isco ugyanez volt, de ott a tesó megoldotta, megcsókolta helyetteMesQueUnClub írta:Ez a címer csókolgatás egyébként csak szerintem ku*va fals az összes frissen igazolt játékostól? De ez igaz minden klubra, tegyük fel valaki 5-6 éves kora óta játszik és nevelkedik egy klubban és 18-19-20 évesen felkerül a felnőtt csapatba, na attól még elfogadom, de hogy egy frissen igazolt játékos minek csókolgassa a címert na azt nem értem.Realista24 írta:André Gomest kérték a szurkolók, hogy csókolja meg a címert, de nem tette meg.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- MesQueUnClub
- Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Ronaldo, Zizou, Kaká, Messi, Eto'o, CR, Deco
- Kedvenc csapatod: Barca
Ez a címer csókolgatás egyébként csak szerintem ku*va fals az összes frissen igazolt játékostól? De ez igaz minden klubra, tegyük fel valaki 5-6 éves kora óta játszik és nevelkedik egy klubban és 18-19-20 évesen felkerül a felnőtt csapatba, na attól még elfogadom, de hogy egy frissen igazolt játékos minek csókolgassa a címert na azt nem értem.Realista24 írta:André Gomest kérték a szurkolók, hogy csókolja meg a címert, de nem tette meg.
♠Ronaldo♣Ronaldinho♥Zidane♦
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
Real szív, Real lélek, Madridista leszek amíg csak élek!!!!!!!
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
André Gomest kérték a szurkolók, hogy csókolja meg a címert, de nem tette meg.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Szokásból. Ha a barcába megy akkor felértékelődik egy adott játékos....ha hozzánke akkor le.....dzsi91 írta:Ki ez az andré gomes és miért kell őt siratni,hogy a barcába ment? Nem követen csak a Realt,világeseményeket és a nagyobb bajnoki és bl rangadókat.Nekem se a portugálok meccsein sem a Real valencia meccseken nem maradt meg a neve.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Pedig ellenünk pont kefélt egy nagy gólt
Amúgy semmi extra a gyerek,
Csabi siratja egyedül, de Ő portugál bérenc
Amúgy semmi extra a gyerek,
Csabi siratja egyedül, de Ő portugál bérenc
ZIDANE
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Ki ez az andré gomes és miért kell őt siratni,hogy a barcába ment? Nem követen csak a Realt,világeseményeket és a nagyobb bajnoki és bl rangadókat.Nekem se a portugálok meccsein sem a Real valencia meccseken nem maradt meg a neve.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Na, Montoya elvileg Valencia, Mascherano pedig hosszabbít három évvel.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Nincs tobb hely, nincs tobb penz se, kell Messi uj szerzodesere.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Sport kettőn most megy a barca-real.
Szíííííííííí.
Bale gólját azért el kellett venni a mocskos a.....
Szíííííííííí.
Bale gólját azért el kellett venni a mocskos a.....
Nem illik.
-
- Kedvenc játékosaid: James Rodríguez, Luka Modric, Sergio Ramos, Isco, Toni Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest
Úgy néz ki Barcáéknál elment Vietto és Gameiro is...
-
- Kedvenc csapatod: Barcelona
Még az EB ideje alatt olvastam több cikket is, hogy a Barca tárgyal a Valencia-val André Gomesről. Kb ez akkor volt mint amit mostanában olvasni lehet. Június 20. Szóval a normális Barca szurkolók tudják (már amennyire el lehet igazodni a hírek rengetegében), hogy mi a dörgés. Ne általánosítsunk már állandóan. Nem az a Barca szurkoló, aki a tavaszi BL hajrá idején a tv-ben szégyeníti magát a szurkolói zónában. Nekem égett a pofám a kanapén, hogy ezek Barcelona szimpatizánsnak mondják magukat. Fogalmuk nincs a csapatról. Ez a 3. mondat után világosan látszott. Ők sikerre, szereplésre vágynak és az elmúlt évek győzelmei és média hype miatt "hozzánk" csapódtak. De mondjuk a 10 évvel ezelőtti kezdőt se tudnák felsorolni. Ronaldinho-n kívül.
Arda-val kapcsolatban annyit, hogy ha kell ha nem akkor sem kommunikálom kifelé, hogy létszám feletti. Bár a Barca híresen rosszul ad el pl a Real-hoz képest, azért erre csak figyelnek. Az is elképzelhető, hogy Arda csak azért érkezett, mert ő volt aki vállalta, hogy januárig nyaral a tengerparton. Kényszer helyzet volt, tavaszra bővíteni kellett a keretet.
Nem váltotta meg a világot, 4 hónap alatt nem is lehet de ennek ellenére marasztalnám. Főleg ha őt is bagóért v ingyen dobnánk oda vkinek, ahogy az utóbbi években már sokszor.
Adriano 600ezer?? Az mi? Egy belga fiatal ha egy egyeneset tud rúgni a labdába már 35-40 milliótól indul.
Anno Ronaldinho kb 20misi, Eto'o Ibraért beszámítva 25-27 misi pedig akkoriban a kameruni egyike volt a legjobb csatároknak, 1 év múlva a svéd elpasszolva harmad áron, Villa 5 misi, Marquez, Henry, Xavi, Alves ingyen mert hát miért ne. Oké, hogy már a pályájuk csúcsán túl voltak/vannak, de pénzt se kérni értük...mint vmi szeretet szolgálat.
Közben állítólag Perez 70ért el tudná sózni Morata-t. Suarez volt 80. James miután nem azt hozta amit vártak tőle még mindig 80at ér, stb....Persze tudom a marketing, de akkor is óriási a kontraszt.
Szóval inkább maradjon Arda minthogy hazaküldjük vmelyik török csapathoz és még mi fizessünk.
Arda-val kapcsolatban annyit, hogy ha kell ha nem akkor sem kommunikálom kifelé, hogy létszám feletti. Bár a Barca híresen rosszul ad el pl a Real-hoz képest, azért erre csak figyelnek. Az is elképzelhető, hogy Arda csak azért érkezett, mert ő volt aki vállalta, hogy januárig nyaral a tengerparton. Kényszer helyzet volt, tavaszra bővíteni kellett a keretet.
Nem váltotta meg a világot, 4 hónap alatt nem is lehet de ennek ellenére marasztalnám. Főleg ha őt is bagóért v ingyen dobnánk oda vkinek, ahogy az utóbbi években már sokszor.
Adriano 600ezer?? Az mi? Egy belga fiatal ha egy egyeneset tud rúgni a labdába már 35-40 milliótól indul.
Anno Ronaldinho kb 20misi, Eto'o Ibraért beszámítva 25-27 misi pedig akkoriban a kameruni egyike volt a legjobb csatároknak, 1 év múlva a svéd elpasszolva harmad áron, Villa 5 misi, Marquez, Henry, Xavi, Alves ingyen mert hát miért ne. Oké, hogy már a pályájuk csúcsán túl voltak/vannak, de pénzt se kérni értük...mint vmi szeretet szolgálat.
Közben állítólag Perez 70ért el tudná sózni Morata-t. Suarez volt 80. James miután nem azt hozta amit vártak tőle még mindig 80at ér, stb....Persze tudom a marketing, de akkor is óriási a kontraszt.
Szóval inkább maradjon Arda minthogy hazaküldjük vmelyik török csapathoz és még mi fizessünk.
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
mikmaki írta:Találtam egy érdekes cikket, André Gomes igazolásával kapcsolatban, hogy mi is az igazság, ki kivel és mikor tárgyalt. Ha tudjátok érdemes lenne lefordítani egy cikk erejéig.
http://www.soymadridista.com/index.php/ ... ndre-gomes
Ezek a cikkek azért nem fontosak,mert egy igazi barcelona drukkernek az igazság egyáltalán nem fontos,nekik az a fő,hogy számukra jó legyen a cikk, a real számára rossz legyen a cikk hangja. Ez az irányelv.
Sajnos egy baxott nagy hazugság világban élnek. De egyébként cseppet sem zavarja őket. Pedig még olyan túl sok ész sem kell ahhoz hogy átlássák ezt a kamu,média hazudozást a két klub valódiságáról.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Xabi Alonso
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Lyon
Találtam egy érdekes cikket, André Gomes igazolásával kapcsolatban, hogy mi is az igazság, ki kivel és mikor tárgyalt. Ha tudjátok érdemes lenne lefordítani egy cikk erejéig.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Neymar megy az Olimpiára, remélem sokáig jutnak a brazilok.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Pont annyira, mint mindegyik. Lehet csak kaptak az alkalmon Gomes érkezése miatt, és hat kattintással több megy nekik így.palesz77 írta:Ennek tényleg komoly forrása van? Csak mert már a Fenerhez és a Galatához is hazament már elvileg, meg 3 másik csapathoz, aztán mégis itt van még. Gomes érkezése után is csak olyat nyilatkoztak, hogy számítanak rá..Realista24 írta:Úgy néz ki, hogy Turan megy haza a Besiktashoz.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
- Kedvenc csapatod: Barcelona
Ennek tényleg komoly forrása van? Csak mert már a Fenerhez és a Galatához is hazament már elvileg, meg 3 másik csapathoz, aztán mégis itt van még. Gomes érkezése után is csak olyat nyilatkoztak, hogy számítanak rá..Realista24 írta:Úgy néz ki, hogy Turan megy haza a Besiktashoz.
- Veidt
- Kedvenc játékosaid: guti, de rossi, arbeloa
- Kedvenc csapatod: real madrid
Enrique szombaton lenyilatkozza hogy számít Turanra a következő szezonban és biztos benne hogy javulni fog. Vasárnap leigazolják Gomest. Hétfőn úgy néz ki Turan távozik.
JUANITO MARAVILLA
LM19 - TK8
LM19 - TK8