Én is pontosan ezen gondolkodtam, hogyha esetleg ez a 11 fut ki a pályára, azért mekkora fenyvertény, hogy van egy Isco meg egy Jesé a padon, geci nagy... És még ott van egy Illarra is, ha védekezni kell beszállni.ateeemadrid írta:ami még fasza, hogy ha teszem azt nem megy a csapatnak, akkor is a padon olyan játékosok lesznek, mint isco, vagy jesé.
Értékeld a legutóbbi meccset
Re: Értékeld a legutóbbi meccset
- Cristiano Ronaldo
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
30 szavazóból 29 Bale-re és Benzinra szavazott 1 pedig Ronira.
pedig ennyivel nem voltak jobbak nála
Vicces...
pedig ennyivel nem voltak jobbak nála
Vicces...
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Lehet, hogy ez csak egy meccs, de a Schalke próbált támadni. Az már más kérdés, hogy mennyire sikerült nekik...
De Bale jó volt, volt területe. Kezd beigazolódni, hogy a spanyol bekkelős csapatok ellen lesz flop, de amúgy hozza azt, amit kell.
De Bale jó volt, volt területe. Kezd beigazolódni, hogy a spanyol bekkelős csapatok ellen lesz flop, de amúgy hozza azt, amit kell.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
-
- Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
- Kedvenc csapatod: los blancos.
ezt nem gondoltam volna de már zsinórban másodjára benyára nyomtam
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Ha jól emlékszem akkor az utóbbi 3 meccsünkön Benzire nyomtam.. Ilyen is rég volt vagy inkább soha. Baletől is ezt várom, mezőnyben egyébként eltűnt most is, de két gyönyörű gól és egy gólpassz. Ha a három támadónk ilyen formában van(lekopogom) és a védelem is így muzsikál(ezt is) akkor nem maradhatunk üres kézzel szezon végén. Nem is tudom mikor élveztem utoljára ennyire egy meccsünket. Köszönöm srácok
- ateeemadrid
nem rossz ez a BBC, na. de az egész csapatnak jár a dícséret.
fasza ez a 4-3-3as rendszer, egyelőre hiba nélkül működik, jár a pacsi Carlonak, ez a DM - Xabi - Modric trió jó húzás volt, végre, hosszú évek után igazán szervezettnek tűnik a csapat.
nem csak emiatt a meccs miatt mondom, de szerintem most a Bayern után mi vagyunk a legjobb csapat, remélhetőleg kitart ez a forma a továbbiakban is.
ami még fasza, hogy ha teszem azt nem megy a csapatnak, akkor is a padon olyan játékosok lesznek, mint isco, vagy jesé.
gyönyörűen indult ez a 2014.
motm Benz.
fasza ez a 4-3-3as rendszer, egyelőre hiba nélkül működik, jár a pacsi Carlonak, ez a DM - Xabi - Modric trió jó húzás volt, végre, hosszú évek után igazán szervezettnek tűnik a csapat.
nem csak emiatt a meccs miatt mondom, de szerintem most a Bayern után mi vagyunk a legjobb csapat, remélhetőleg kitart ez a forma a továbbiakban is.
ami még fasza, hogy ha teszem azt nem megy a csapatnak, akkor is a padon olyan játékosok lesznek, mint isco, vagy jesé.
gyönyörűen indult ez a 2014.
motm Benz.
tbo. fede ase rüdi fran. cama ceba güli jude. vini mbappe
Én is Benzinyóra toltam, nem kérdés, miket kavart ma úristen. Az újévben eddig nagyon adja, mind játékban, mind gólokban, na én pont ezt várnám tőle folyamatosan. Örülnék neki, ha megtartaná jó szokását.
- Cristiano Ronaldo
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Én Bale-re pöttyintettem...
De adom én is, hogy bárki kaphatta volna a duplázóink közül ez egyértelmű...
Ronaldo ugyanúgy ahogy Benzin
Értékelés? Király volt ba+
De adom én is, hogy bárki kaphatta volna a duplázóink közül ez egyértelmű...
Ronaldo ugyanúgy ahogy Benzin
Értékelés? Király volt ba+
- Matt009
- Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM
Tökéletes meccs. Nincs mit elemezni.
Benzema kapta a szavazatot. Bárki kaphatta volna a BBC-ből, de Benzema az utóbbi meccseken nem kapott tőlem szavazatot, pedig rászolgált már legalább 2x. Most megkapja tőlem kárpótlásként. De nem érdemtelenül.
Benzema kapta a szavazatot. Bárki kaphatta volna a BBC-ből, de Benzema az utóbbi meccseken nem kapott tőlem szavazatot, pedig rászolgált már legalább 2x. Most megkapja tőlem kárpótlásként. De nem érdemtelenül.
na én nagyon elégedett voltam a csapattal, 1 pillanat kihagyás volt csak, akkor ott volt Iker és hatalmas bravúrral védett, aztán szépen bedaráltuk őket ahogy kell
és a végére jött a szokásos... nevetséges bakker...
de legalább a Puskás díjnál nem kell sokat gondolkozni a jelölteken, szépen megnézik milyen gólokat kapott a Real 2014ben és kész is a lista...
hihetetlen bakker...
és a végére jött a szokásos... nevetséges bakker...
de legalább a Puskás díjnál nem kell sokat gondolkozni a jelölteken, szépen megnézik milyen gólokat kapott a Real 2014ben és kész is a lista...
hihetetlen bakker...
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Kűggyé' baltát is mer' assenincs Na no offense...Majd küldök szöget, de a keresztfát neked kell kivágnod. :mrgreen:
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
- Matt009
Majd küldök szöget, de a keresztfát neked kell kivágnod.morientes írta:Jóvanno mester.. Nekem nics hozzá szemem mert csak egy mezei szurkoló vagyok... Feszítsél keresztre bazmegAkinek van hozzá szeme, az látta
- morientes
Jóvanno mester.. Nekem nics hozzá szemem mert csak egy mezei szurkoló vagyok... Feszítsél keresztre bazmegAkinek van hozzá szeme, az látta
LEGIO PATRIA NOSTRA
- Matt009
Nem esett vissza. Ugyanilyen gyenge volt akkor is, vagyis inkább látszottak a gyengeség jelei. Akinek van hozzá szeme, az látta. Csak felüdülés volt 2 értelmes passzt látni Khedira után, és ez sokakat megtévesztett. De azon kívül minden mutatóban a leggyengébb játékosunk..De nagyon visszaesett az előszezonhoz képes
- schranzer
- Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Ronaldo (R9)
jó neked, én nemtudom megemészteni, várok ...hehe írta: hát faszom nekem is bajom van mindenkivel, de így egy bő 17 évvel az überronaldo után kezdem megemészteni, hogy ma egy darab csatár sem tud megcsinálni egy cselt egyazegy ellen és nem tud elmenni a védője mellett
- morientes
Sztm nem értettél meg DM játszik az ő posztján :DAmi mindent elmond mit gondol az olaszNa jó, nem játszatja, csak néha bedobja...gondolod DM posztjára szánják?
LEGIO PATRIA NOSTRA
- pavel
- Kedvenc játékosaid: el Buitre, Fenomén, R.Carlos
- Kedvenc csapatod: RM
Na jó, nem játszatja, csak néha bedobja...gondolod DM posztjára szánják? Szerintem nem. Az, hogy Khedira lesérült szerencsétlen tuniszin kívül mindenkinek jó! Akár még Casemironak is. Azért nem olyan öreg, nem rég került ide, szóval kell az idő neki. Mert sokat tétmeccsen nem kapott az aklimatizálódásra!
Amúgy szeretném megragadni az alkalmat és BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT KÍVÁNOK neki! Ma 22 éves!
Amúgy szeretném megragadni az alkalmat és BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT KÍVÁNOK neki! Ma 22 éves!
"Éltem át már szép napokat, amikről azt hittem szarok, dehát ezek még szarabbak, ettől lettek szépek azok."
- morientes
Hidd el hogy ha valaki szurkolt neki,az én voltam.De nagyon visszaesett az előszezonhoz képest.Ha annyira látna benne fantáziát az olasz,már rég nem Di Mariat játszatná azon a poszton hanem a brazilt.pavel írta:Casemiro flop volt megint,az a pasi elszállt,azoknak lesz igaza akik azt mondják sose lesz real szint...
S ezt szerinted Ancelotti nem látja? Mert nem hülye a focihoz, ezt szerintem mindenki adja. Akkor viszont miért játszatja? Talán mert lehet mégis Real szint, s rájött szép lassan kell beépíteni?
Az meg hogy "játszatja",az barokkos túlzás.Tehermentesítőnek beküldi az utolsó 10-20 percre.Mindent elmond róla,hogy ha Khedira nem lenne sérült,még a padon sem lenne...
LEGIO PATRIA NOSTRA
- pavel
- Kedvenc játékosaid: el Buitre, Fenomén, R.Carlos
- Kedvenc csapatod: RM
Casemiro flop volt megint,az a pasi elszállt,azoknak lesz igaza akik azt mondják sose lesz real szint...
S ezt szerinted Ancelotti nem látja? Mert nem hülye a focihoz, ezt szerintem mindenki adja. Akkor viszont miért játszatja? Talán mert lehet mégis Real szint, s rájött szép lassan kell beépíteni?
"Éltem át már szép napokat, amikről azt hittem szarok, dehát ezek még szarabbak, ettől lettek szépek azok."
- morientes
A tegnapi meccsen...ami nekem tetszett,hogy már nem először vette a hátára a csapatot Benzema és DM.Most vonatkoztassunk el attól ki volt az ellenfél stb de...Ez a két játékos,főleg az első félidőben aktívan odatte magát,már nem először.Az hogy erősebb ellenfelek ellen mire lenne elég,abba ne menjünk bele,mert azt nem tudhatjuk.Mint ahogy azt sem,hogy most akkor Benzema a hullámvasút tetején van e ismét,vagy nem,vagy lekerül e az aljára vagy sem...
Ami a többieket illeti...a hátsó alakzattal nem volt gond,Varane jól lehozta,kezd belelendülni ismét,Pepe a szokásos,Carvajal aktív volt elől is,szal nem volt gond.
Illarra...hát csatlakozom RMCF-hez,még mindig nemtom hús vagy hal,az első félidőben semmi,csak az alibi passzok,a másodikban meg már már úgy játszott ahogy elvárható...
Bale....attól független hogy kent egy bombát,(nálam a forduló gólja eddig),sokat sajba megint nem tett hozzá,nem igazán érzi a spanyol ligát,hogy fogja e valaha az talány...
Jesé tegnap nem játszott jól,de ne várja senki hogy minden meccsen betalál,neki ez az első szezonja,eddig több mint jó....
Isco...tegnap nagyon jól szállt be,ez az a foci ami miatt érdemes leülni megnézni egy meccset,nagy kár hogy a 433 a játéka,szerepeltetése rovására ment,hogy mi lesz a sorsa az nagy kérdés...
Casemiro flop volt megint,az a pasi elszállt,azoknak lesz igaza akik azt mondják sose lesz real szint...
Lehoztuk a meccset,vezetjük a tabellát,remélem hogy az atma elvérzik ma pamplonaba,akkor teljes lesz a hétvége....
Ami a többieket illeti...a hátsó alakzattal nem volt gond,Varane jól lehozta,kezd belelendülni ismét,Pepe a szokásos,Carvajal aktív volt elől is,szal nem volt gond.
Illarra...hát csatlakozom RMCF-hez,még mindig nemtom hús vagy hal,az első félidőben semmi,csak az alibi passzok,a másodikban meg már már úgy játszott ahogy elvárható...
Bale....attól független hogy kent egy bombát,(nálam a forduló gólja eddig),sokat sajba megint nem tett hozzá,nem igazán érzi a spanyol ligát,hogy fogja e valaha az talány...
Jesé tegnap nem játszott jól,de ne várja senki hogy minden meccsen betalál,neki ez az első szezonja,eddig több mint jó....
Isco...tegnap nagyon jól szállt be,ez az a foci ami miatt érdemes leülni megnézni egy meccset,nagy kár hogy a 433 a játéka,szerepeltetése rovására ment,hogy mi lesz a sorsa az nagy kérdés...
Lehoztuk a meccset,vezetjük a tabellát,remélem hogy az atma elvérzik ma pamplonaba,akkor teljes lesz a hétvége....
LEGIO PATRIA NOSTRA