OFF
Re: OFF
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Boldog Karit mindenkinek.
Kev...izé Karim nélkül nincs Karácsony!
https://www.youtube.com/watch?v=H_ow6b3Ga3c
Kev...izé Karim nélkül nincs Karácsony!
https://www.youtube.com/watch?v=H_ow6b3Ga3c
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Pipita
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
- Kedvenc csapatod: Real, Leeds
Szerintem én is megyek, múltkor annyira rágyúrtam a fül-izomzatomra, hogy kelleni fog nekik egy kis kikapcsolódás.ziro4vr írta:Én megyek, szerintem be is csempészek majd egy kis kínai levest meg édes-savanyú csirkét, a fehérje azért kell koncert közben is.lestat írta:Megy innen valaki Imagine Dragons koncertre Januárba?
Most néztem bele az egyik turné koncertjükbe és hát lehet megérné azt a 10-20 ezer forintot!
Vagy csak én vagyok ilyen elvetemült?
Amúgy én bírom a zenéjüket, viszont 10+ ezret nem érnek meg nekem.
- lestat
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
KAG írta:lestat írta:Megy innen valaki Imagine Dragons koncertre Januárba?
Most néztem bele az egyik turné koncertjükbe és hát lehet megérné azt a 10-20 ezer forintot!
Szigeten voltam rajtuk.
Nem vagyok rajongó szóval csak ők számomra nem érnének meg 10-20k-t. De így még semlegesként is kúrva jó zenét meg hangulatot csináltak élőben.
Szóval, ha rajongó vagy azt mondom ne hagyd ki!
Rendben Köszi a választ!
Befizetek rá kitudja mikor jönnek megint.
Hát a hangulat az így videón keresztül is komoly...na még élőben milyen lehet...a Fickó nagyon él a szinpadon az biztos!
Cristiano Ronaldo ❼
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48
Danke Toni
Zinedine Zidane
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Én megyek, szerintem be is csempészek majd egy kis kínai levest meg édes-savanyú csirkét, a fehérje azért kell koncert közben is.lestat írta:Megy innen valaki Imagine Dragons koncertre Januárba?
Nem illik.
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
lestat írta:Megy innen valaki Imagine Dragons koncertre Januárba?
Szigeten voltam rajtuk.
Nem vagyok rajongó szóval csak ők számomra nem érnének meg 10-20k-t. De így még semlegesként is kúrva jó zenét meg hangulatot csináltak élőben.
Szóval, ha rajongó vagy azt mondom ne hagyd ki!
ZIDANE
- lestat
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
Megy innen valaki Imagine Dragons koncertre Januárba?
Cristiano Ronaldo ❼
Danke Toni
Zinedine Zidane
Danke Toni
Zinedine Zidane
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
- El Maestro
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zinedine Zidane, Iker Casillas, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modric, Marcelo, Toni Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Chicago Bulls
TBone írta:nézem a darts vb-t a sport 2HD-n (IPTV), de feltűnt, hogy korábban külön megjelölték ezt a csatornát a sport1/sport2 felirat alján levő kis HD jelzéssel is, most viszont nincs ott, hanem csak a sport 2 logo. lehet beképzelem, de mintha nem is lenne olyan éles másnak is csak a sport2 logo szerepel az elviekben hd csatornánál? sport1 detto
Most, hogy írod, így nekem is feltűnt a gyengébb képminőség a korábbihoz képest.
Te vagy akkor az élő bizonyíték hogy működik a marketing, és a placebo isTBone írta:
hát nagyon kellemetlen lenne, ha a fapadost kapnám, mert fizetem pluszba a HD csomagot (telekom) , és eddig nem is volt gond, csak most úgy feltűnt, hogy hiányzik az a kis HD címke. de az adás jóval élesebb így is, mint az SD, ami szintén megvan egy külön csatornán. lehet beképzelem csak, hogy kevésbé éles mint eddig ,és csak a címke került le valamiért
- TBone
- Kedvenc játékosaid: Figo, CR , Bale, Marcelo, Lopez, Modric, Varane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Portugália, OKC
hát nagyon kellemetlen lenne, ha a fapadost kapnám, mert fizetem pluszba a HD csomagot (telekom) , és eddig nem is volt gond, csak most úgy feltűnt, hogy hiányzik az a kis HD címke. de az adás jóval élesebb így is, mint az SD, ami szintén megvan egy külön csatornán. lehet beképzelem csak, hogy kevésbé éles mint eddig ,és csak a címke került le valamiértsentry írta:Lehet tévedek, de sok adónak van HD meg sima PAL videó adása, és ez szolgáltatótól függ, hogy melyiket kapod, lehet módosították és eddigi HD helyett kapod a fapadost.TBone írta:nézem a darts vb-t a sport 2HD-n (IPTV), de feltűnt, hogy korábban külön megjelölték ezt a csatornát a sport1/sport2 felirat alján levő kis HD jelzéssel is, most viszont nincs ott, hanem csak a sport 2 logo. lehet beképzelem, de mintha nem is lenne olyan éles másnak is csak a sport2 logo szerepel az elviekben hd csatornánál? sport1 detto
Nekünk egyik Tv-n T-home van másikon Invitel IP-s de egyikhez se jár alapból HD, az feláras. De szerintem kb mindenhol...lehet hogy egy ideig kaptad csak a HD-t
Lehet tévedek, de sok adónak van HD meg sima PAL videó adása, és ez szolgáltatótól függ, hogy melyiket kapod, lehet módosították és eddigi HD helyett kapod a fapadost.TBone írta:nézem a darts vb-t a sport 2HD-n (IPTV), de feltűnt, hogy korábban külön megjelölték ezt a csatornát a sport1/sport2 felirat alján levő kis HD jelzéssel is, most viszont nincs ott, hanem csak a sport 2 logo. lehet beképzelem, de mintha nem is lenne olyan éles másnak is csak a sport2 logo szerepel az elviekben hd csatornánál? sport1 detto
Nekünk egyik Tv-n T-home van másikon Invitel IP-s de egyikhez se jár alapból HD, az feláras. De szerintem kb mindenhol...lehet hogy egy ideig kaptad csak a HD-t
- TBone
- Kedvenc játékosaid: Figo, CR , Bale, Marcelo, Lopez, Modric, Varane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Portugália, OKC
nézem a darts vb-t a sport 2HD-n (IPTV), de feltűnt, hogy korábban külön megjelölték ezt a csatornát a sport1/sport2 felirat alján levő kis HD jelzéssel is, most viszont nincs ott, hanem csak a sport 2 logo. lehet beképzelem, de mintha nem is lenne olyan éles másnak is csak a sport2 logo szerepel az elviekben hd csatornánál? sport1 detto
- IkerCasillas
- Kedvenc játékosaid: IC
- Kedvenc csapatod: RMCF
bezzegaliberálisnyugat
Hogyan köpjük szembe ,,elveinket" című cikksorozatunk sokadik darabját olvashatják.
Hogyan köpjük szembe ,,elveinket" című cikksorozatunk sokadik darabját olvashatják.
- hamesz
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Modric, James, Isco, Neymar, Iniesta, Ronaldo, Zidane
Valaki nem tudja mennyibe kerül egy szál fehér rózsa? Vett már esetleg valaki? Pesten venném majd meg az egyik éjjel nappali virágboltban csak jobb szeretném tudni hogy kb mennyivel számoljak. Fehér rózsát még sose vettem.
Betonkeverőben készült a gírosz az illegális üzemben
Leleményesség:+ végtelen
Volt szó itt nem is olyan rég a gyros-ról. Most mindenki rácsodálkozhat a valóságra.
Jó étvágyat!
Leleményesség:+ végtelen
Volt szó itt nem is olyan rég a gyros-ról. Most mindenki rácsodálkozhat a valóságra.
Jó étvágyat!