wZoLee7 írta:Ki fog náluk Alves posztján játszani? Azt látom, hogy erősítenek, de inkább csak padra, szóval én egyáltalán nem esnék kétségbe. Nekünk már nagyon nehéz minőségben fejlődni, a +1 ember jelentené ezt és valaki Marcelo mögé.
SR es Vidal lesz kiprobalva az eloszezonban, ha meg Lucho nem elegedett, gondolom jon valaki. De ha SR az oszi formajat tudna ott hozni, akkor siman mehetne kezdobe is, Alvest ugyis csak csapat szinten lehet potolni, egy az egybe nem.
Kezdobe meg nekunk se kell igazolni szerintem, kinek a helyere kene? Tavaly gyenge volt a pad, most ezt erositjuk meg, szerintem eddig nagyon jo a nyar.
mexes írta:Kerlon írta:de ez a Digne egy jarokeretes Maxwellt nem bírt kiszorlitani.
Atlag mindketto, fmben jok
Marquinhos se tudja David Luizt, attol meg o se lesz gyenge vedo. Romaban meg elvileg sokat fejlodott is, alapbol nem is kezdobe jon, en bizakodo vagyok.
Mexes, te ezt ugy mondod, hogy hetrol hetre kovetted oket, vagy csak 1-2 meccs? Ha elobbi, akkor Dignerol irhatnal kicsot, en keves meccsen lattam.