OFF

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
___Samy___

Re: OFF

HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2024. január 8., hétfő 20:56

hehetheoriginal írta:
___Samy___ írta:
Szinten zenesz, tavaly nalam is elojott ez a heves szivdobogas. EKG, vervetel, szivultrahang, minden rendben volt. Ezzel sikerult is megnyugtatni magam, majd magatol el is mult. Szerencsere azota nem tapasztaltam ilyesmit.

Mondjuk nalam most a faradtsag jelentkezett nagyon, bar napi ket orat utazok, szoval az is lehet az oka.
Nem nagyon neztem utana, de most is ott a cikk az index címlapon, hogy tesztelt nok 3/4edenel okozott szivvel kapcsolatos mellekhatasokat ez meg az az oltas.
Nyilvan nem ez az egyetlen ilyen temaju publikacio meg hír, max mar nem trendi manapsag ezekrol beszelni.
De ugye boldog boldogtalan beadatta maganak, aztan most meg mindenki nyögi. Direkt nem akartam hozzaszolni a temahoz, mar anno mikor ez a szar folyt, minden velemenyemet elmondtam. Nyilvan senki nem lesz felelos, senkinek nem fog a feje hullani, csak kozben milliok eletet tettek tonkre. Remelem mindenki meggyógyul ahogy kell, aztan elfelejtjuk a picsaba vegre ezt az egeszet. Es tanulunk belole.
Nem vagyok beoltva.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"

alexoxladjackoxi
Kedvenc játékosaid: Wilshere, Lacazette, Koscielny,
Kedvenc csapatod: Arsenal

HozzászólásSzerző: alexoxladjackoxi » 2024. január 8., hétfő 20:53

Akik teljes kiőrlésű rozskenyeret esznek, ők hol találtak aránylag finomat/ehetőt, amin nem csak a tartósítószert érezni? Aldi, Penny, Lidl, Tesco, Coop van a környéken, melyikben érdemes venni? Az előrecsomagoltakat keressem vagy a helyben sütötteket inkább? Kicsit aránytalan már a poci a testalkatomhoz képest. :mrgreen:

Mickey
Kedvenc játékosaid: bappe
Kedvenc csapatod: párizs saint germain

HozzászólásSzerző: Mickey » 2024. január 7., vasárnap 18:46

há de egyről beszélünk ( majdnem )
:lol:

ott van mindkettő
:mrgreen: B-)

fene a hunguestbe
"jo de te ilyen gyuros kis sportbuzi lehetsz, aztan az ejszakaban is csak hajtod meg futsz a nok utan, azt hallottam."
:mrgreen:

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2024. január 7., vasárnap 17:42

Mickey írta: ha nicns szállás egerben, a környék valamely barlangjában keresünk helyet...
aztán le is lehet menni szalókra, a retro fürdőbe, áztatni.

Ha Egerszalók, akkor csak a Saliris :mrgreen:

Mickey
Kedvenc játékosaid: bappe
Kedvenc csapatod: párizs saint germain

HozzászólásSzerző: Mickey » 2024. január 7., vasárnap 17:30

ha nicns szállás egerben, a környék valamely barlangjában keresünk helyet...
aztán le is lehet menni szalókra, a retro fürdőbe, áztatni.

"jo de te ilyen gyuros kis sportbuzi lehetsz, aztan az ejszakaban is csak hajtod meg futsz a nok utan, azt hallottam."

mocsok

HozzászólásSzerző: mocsok » 2024. január 7., vasárnap 17:17

lordgabi írta: Na, akkor gyors kérdés, hátha voltatok már hasonlóban, vagy ugyanebben netalán, melyiket választanátok ár/érték arányban, kocsival mennénk (XVI. Kerület) hétvégéről van szó (érkezés pénteken, szombat, vasárnap távozás), ott van benne mennyi a +díja, valamelyiknél nincs többlet emiatt.
Egerben már voltunk kirándulni egy fél napot, én már többször is jártam, ismerem kívülről-belülről, Siófokon voltam átutazóban, ilyenkor nem tudom mennyire érne e meg + környékén szétnézni látványosságok miatt. Segítsetek, ti melyiket választanátok?
Eger: https://www.szallasguru.hu/ajanlat/1307 ... es-egerben
Siófok: https://www.szallasguru.hu/ajanlat/1294 ... a-siofokon
Siófok 2: https://www.szallasguru.hu/ajanlat/1352 ... s-siofokon
Baja: https://www.szallasguru.hu/ajanlat/1314 ... apok-bajan
Hévíz: https://www.szallasguru.hu/ajanlat/1355 ... es-hevizen
Mi pont két hét múlva megyünk Egerbe, az unicornisba.
Majd mesélek milyen volt. :)

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. január 7., vasárnap 15:15

beszélj a gáborral privátban :lol:
thereisonly1ronaldo

realbeckham
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: realbeckham » 2024. január 7., vasárnap 15:13

hehetheoriginal írta: egész hétvégén a forró termálban, aztán szauna, vacsika, miegymás
So hot. Jól hangzik. Lehet menni?
https://youtu.be/3yR5B8viTWQ
but we had possession, we dominated Real Madrid
Lord Xavi

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. január 7., vasárnap 15:11

én ilyen időben nem kirándulgatnék sehova - értsd városnézés meg muzeum meg ilyen hülyeségek, hogy kultúra, pfejj biztosnem, hanem vmi wellnessben áztatnám a faszom egész hétvégén a forró termálban, aztán szauna, vacsika, miegymás :mrgreen:
szóval héviz, eger vagy ha van pénz lóvéra, akkor sárvár 5 csillag sprit hotel (de az gondolom most is mint mindig fully booked, mert ugye szarul megy)
thereisonly1ronaldo

lordgabi
Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: lordgabi » 2024. január 7., vasárnap 15:04

Na, akkor gyors kérdés, hátha voltatok már hasonlóban, vagy ugyanebben netalán, melyiket választanátok ár/érték arányban, kocsival mennénk (XVI. Kerület) hétvégéről van szó (érkezés pénteken, szombat, vasárnap távozás), ott van benne mennyi a +díja, valamelyiknél nincs többlet emiatt.
Egerben már voltunk kirándulni egy fél napot, én már többször is jártam, ismerem kívülről-belülről, Siófokon voltam átutazóban, ilyenkor nem tudom mennyire érne e meg + környékén szétnézni látványosságok miatt. Segítsetek, ti melyiket választanátok?
Eger: https://www.szallasguru.hu/ajanlat/1307 ... es-egerben
Siófok: https://www.szallasguru.hu/ajanlat/1294 ... a-siofokon
Siófok 2: https://www.szallasguru.hu/ajanlat/1352 ... s-siofokon
Baja: https://www.szallasguru.hu/ajanlat/1314 ... apok-bajan
Hévíz: https://www.szallasguru.hu/ajanlat/1355 ... es-hevizen
Ex-szerkesztő.

2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás! :sziv: :salute:

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. január 6., szombat 18:39

Igazad van, ennyire nem olvastam el a cikket, csak 4 masodperc alatt atfutottam. Nem oszt nem szoroz, covid, vakcina, mindegy is az eredmeny szempontjából
thereisonly1ronaldo

CS0ki

HozzászólásSzerző: CS0ki » 2024. január 6., szombat 15:10

hehetheoriginal írta:
___Samy___ írta:
Szinten zenesz, tavaly nalam is elojott ez a heves szivdobogas. EKG, vervetel, szivultrahang, minden rendben volt. Ezzel sikerult is megnyugtatni magam, majd magatol el is mult. Szerencsere azota nem tapasztaltam ilyesmit.

Mondjuk nalam most a faradtsag jelentkezett nagyon, bar napi ket orat utazok, szoval az is lehet az oka.
Nem nagyon neztem utana, de most is ott a cikk az index címlapon, hogy tesztelt nok 3/4edenel okozott szivvel kapcsolatos mellekhatasokat ez meg az az oltas.
Nyilvan nem ez az egyetlen ilyen temaju publikacio meg hír, max mar nem trendi manapsag ezekrol beszelni.
De ugye boldog boldogtalan beadatta maganak, aztan most meg mindenki nyögi. Direkt nem akartam hozzaszolni a temahoz, mar anno mikor ez a szar folyt, minden velemenyemet elmondtam. Nyilvan senki nem lesz felelos, senkinek nem fog a feje hullani, csak kozben milliok eletet tettek tonkre. Remelem mindenki meggyógyul ahogy kell, aztan elfelejtjuk a picsaba vegre ezt az egeszet. Es tanulunk belole.
Általában olyan érzékeny vagy a a szövegértelmezésre, akkor neked sem ártana megfelelően érteni a leirtakat. Nem a tesztelt nők 75%nal fordult elő a dolog. Hanem akiket megneztek, hogy miért alakult ki a mellékhatás, azok között 75% volt a nő. Ami egyébként ez a fajta betegsegnel megszokott, mert főleg az idősebb nőknél alakul ki. A covidtol amúgy gyakrabban, mint a vakcinatól...

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. január 6., szombat 12:19

___Samy___ írta:
ziro4vr írta: Sajnos nem vagy egyedül, az én ismerősi körömben is számos hasonló példa van.

Nálam is jelentkezett erős szívdobogás, főleg lefekvéskor éreztem, az alvásomat anno szét is baszta kicsit. EKG, szívultrahang, vérvétel volt, minden rendben... Azóta szerencsére elmúlt, most karácsony körül megint picit éreztem, de azt betudom a szarabb kajálásnak és a kevesebb mozgásnak, arra nagyon kell figyelnem. (Ahogy mindnekinek kéne persze)

thereisonly1ronaldo

nzooli93

HozzászólásSzerző: nzooli93 » 2024. január 6., szombat 8:00

lordgabi írta: Éjfél után, 30-40 perc alatt sikerült online létrehozni a K&H-nál, már működőképes, utalni, fizetni is lehet vele, postázzák a fizikai kártyát is, már csak lőni kell rá egy kis lovesztát és foglalni jövő héten a wellness-t, harapós időjárás közeleg... :shifty:
"Szerencsére" a Covid alatt sokat fejlődtek itthon ezek az online dolgok a bankoknál, de főleg a fintech bankok térnyerése miatt muszáj nekik is haladni a dolgokkal. Hihetetlen ,hogy 5-10 évvel ezelőtt olyan dolgokért be kellett menni 1-2 órára, ami most meccsnézés közben 2-3 kattintás.

lordgabi
Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho

HozzászólásSzerző: lordgabi » 2024. január 6., szombat 2:48

Éjfél után, 30-40 perc alatt sikerült online létrehozni a K&H-nál, már működőképes, utalni, fizetni is lehet vele, postázzák a fizikai kártyát is, már csak lőni kell rá egy kis lovesztát és foglalni jövő héten a wellness-t, harapós időjárás közeleg... :shifty:
Ex-szerkesztő.

2015. november 25.

Nika91127

HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2024. január 5., péntek 16:06

Halfkey írta:
Nika91127 írta:

Ja, jogos.
Nekem nem rég van, de tetszik :)
Nekem is beváltak, tavaly 700kt kerestem rajtuk :) Idén a lejjebb ment kamatokkal csak kb 300k lesz, de végülis az se rossz.
Szép. Én ennyit nem keresek vele sajnos :)

Halfkey

HozzászólásSzerző: Halfkey » 2024. január 5., péntek 16:05

Nika91127 írta:
Realista24 írta: Amugy a hitelkartyat talan ki sem tudnak valtni, igy hogy nincs szamlara erkezo fizetes.
Szoval a revo szerintem is legjobb megoldas.
Ja, jogos.
Nekem is beváltak, tavaly 700kt kerestem rajtuk :) Idén a lejjebb ment kamatokkal csak kb 300k lesz, de végülis az se rossz.

lordgabi

HozzászólásSzerző: lordgabi » 2024. január 5., péntek 14:40

Köszönöm szépen a válaszokat! :agree:
OTP-nél próbálkoztunk csak, mert sietett melóba, ha nem érkezik rá fizetés, nem tudnak nyitni, úgyhogy valamennyit utaljanak majd rá, rendezzük el, munkahelytől kell vinni igazolást, hogy milyen pénzmozgás várható majd rajta, stb... :roll:

Szóval lehet marad a Revolut, az bármikor regisztrálható itthonról ugye, pénzfeltöltést pedig majd megoldjuk akkor rá. :salute:
Ex-szerkesztő.

2015. november 25.

Nika91127

HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2024. január 5., péntek 9:59

Realista24 írta: Amugy a hitelkartyat talan ki sem tudnak valtni, igy hogy nincs szamlara erkezo fizetes.
Ja, jogos.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. január 5., péntek 9:37

Amugy a hitelkartyat talan ki sem tudnak valtni, igy hogy nincs szamlara erkezo fizetes.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Vissza: