Minden, ami válogatott
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
Re: Minden, ami válogatott
neztem is, hogy a fel csapat 23 eves, a masik fele meg 20-22 kozott osszevissza.
Meglepetés, hogy a címvédő spanyolok nem lesznek a döntőben az U-21-es Eb-n. A németek viszont elég jól bekezdtek, érik a portugál-német "álomdöntő".
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Milyen beteg lenne egy néger vagy arab edzővel, mi?illgner írta:Én csak egy fehéret láttam a kezdőben, a kapust, a mezőnyben volt 9 néger meg egy arab. Nem tudom, hogy a franciák ehhez hogy viszonyulnak, szerintem ez nagyon beteg.El Sie7e írta: nézem ezt a francia u21es csapatot a hollandok ellen...hát erő az van bőven, csak ész nincs sok
tele van bevándorló leszármazottakkal, 2 fehér volt a kezdőben
durva h felborult pl. 20 évvel ezelőtthöz képest ez az arány (nekem persze ezzel semmi bajom nincs, csak érdekességképp jegyeztem meg)
Meg most fejezetek be ezt a vonalat!
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- numberone1
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
Karim egesz jol jatszott, legtobb tamadas rajta keresztul ment vagy vele vegzodott, tizit harcolt ki(de sajnos kihagyta), tobb golhelyzete is volt...bar azt hozza kell tenni, h a brittek ember hatranyban voltak a meccs nagy reszeben.
Elsoben 2 csatarosban toltak Karim es Bappe volt elol Grizes mogottuk, 3 kp-val.
A masodikban az elejen meg ezt toltak, Coman bejovotele utan mar ataltak a harom tamados rendszerre, Bappe volt balszelen Coman jobboson, Grizessel mogottuk, a 70 perctol bejott Dembele jobbra Coman atment baloldalra. Mind a ketto formacioban jol erezte magat es Mbappeval, Dembelevel vagy Comannal is jol megertette magat...nagyon kellett ez neki mar.
Elsoben 2 csatarosban toltak Karim es Bappe volt elol Grizes mogottuk, 3 kp-val.
A masodikban az elejen meg ezt toltak, Coman bejovotele utan mar ataltak a harom tamados rendszerre, Bappe volt balszelen Coman jobboson, Grizessel mogottuk, a 70 perctol bejott Dembele jobbra Coman atment baloldalra. Mind a ketto formacioban jol erezte magat es Mbappeval, Dembelevel vagy Comannal is jol megertette magat...nagyon kellett ez neki mar.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
Nem mintha 20 éve annyira fehér lett volna a francia válogatott
Én csak egy fehéret láttam a kezdőben, a kapust, a mezőnyben volt 9 néger meg egy arab. Nem tudom, hogy a franciák ehhez hogy viszonyulnak, szerintem ez nagyon beteg.El Sie7e írta: nézem ezt a francia u21es csapatot a hollandok ellen...hát erő az van bőven, csak ész nincs sok
durva h felborult pl. 20 évvel ezelőtthöz képest ez az arány (nekem persze ezzel semmi bajom nincs, csak érdekességképp jegyeztem meg)
- numberone1
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
Ha vmiert lehet a franciakat utalni az Griezmann, qrva egy ellenszenves egy buzerancs.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
- El Sie7e
- Kedvenc játékosaid: Raúl
nézem ezt a francia u21es csapatot a hollandok ellen...hát erő az van bőven, csak ész nincs sok
“Mindig emlékezz rá; a Real Madrid azért harcol, hogy megvédje a dicsőségét, a többi csapat pedig azért harcol, hogy felérjen a Real Madrid szintjére. Ez az igazság.”
egy 64 éves Real Madrid drukker
egy 64 éves Real Madrid drukker
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Valami EB topikot rittyenthetnél majd R24, bűntetlenül benne kis hazard szidás, ki jobb edző mint ZZ, kit kéne megvenni tudod cska a szokásos.
Nem illik.
- Muszi05
Ha lerak egy jó EB-t akkor én már a nyáron elvárom, hogy azzal legyen hasznára a csapatnak, hogy beszámíttatjuk Mbappe árába és elmegy a PSG-hez!babaking írta: Nálam ez az utolsó esélye. Ha lerak egy jó EB-t akkor összel elvárom, hogy hasznára legyen a csapatnak. Ha nem akkor elfogyott a türelmem és télen mehet isten hírével.
"Ha a kacsa nem tud úszni, akkor nem a víz a hülye!"
- babaking
- Kedvenc játékosaid: Guti, Kaká, Varane, Marcelo, SR4, Modric, Kroos, Nacho
pontosan. De előtte lerak egy world class EB-t Bélával együtt. Aztán megint hallgathatjuk, hogy jaj a csúnya rejálmadrid hogy bánik a játékosokkal, a szurkolók nem érdemlik meg ezt a két zsenit.Muszi05 írta:Akkor az EB után megint kimarad fél év "discomfort" miatt?!Pad'em írta: Pufók a belga EB keretben.
Roberto Martinez (Belgium): "Eden Hazard's level of fitness is very satisfactory now. He's our captain, he's essential and vital. He has a really good medical level and we expect him to be back at his very best."
Nálam ez az utolsó esélye. Ha lerak egy jó EB-t akkor összel elvárom, hogy hasznára legyen a csapatnak. Ha nem akkor elfogyott a türelmem és télen mehet isten hírével.
A Futball mindenké. A pénz viszont, csak a kiválasztott keveseké, és mindent meg is tesznek, hogy ez így is maradjon.
- Muszi05
Akkor az EB után megint kimarad fél év "discomfort" miatt?!Pad'em írta: Pufók a belga EB keretben.
Roberto Martinez (Belgium): "Eden Hazard's level of fitness is very satisfactory now. He's our captain, he's essential and vital. He has a really good medical level and we expect him to be back at his very best."
"Ha a kacsa nem tud úszni, akkor nem a víz a hülye!"
- Pad'em
Pufók a belga EB keretben.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Nagy kár.Sweden have decided that Zlatan Ibrahimovic will NOT take part to the Euros. After the announcement of the conservative therapy needed by Zlatan to recover after his knee injury, he’ll be OUT of the Euros. Official.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- Pad'em
Benz nem akar valami hasonlót?RaúlCF írta: Laporte megkapta a spanyol útlevelet és mivel Dechamps sose játszatta így képviselheti spanyolországot az ebn. Nem rossz erősítés.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
Laporte megkapta a spanyol útlevelet és mivel Dechamps sose játszatta így képviselheti spanyolországot az ebn. Nem rossz erősítés.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Már van de kösziSüti írta: Tud majd szerezni aláírást Benze.... oh nevermind.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Desamp helyében nem ennék abban a hónapban helyi fehérvári kefirt.
Nem illik.
- Süti
Tud majd szerezni aláírást Benze.... oh nevermind.
Legends Never Die.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
-
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
Csak ki tudna menni egy "Mbappé! Come to Real Madrid" molinoval...'shutterisland írta: a velencei to kornyeken fog megszallni es fehervaron fog edzeni a francia valogatott.
R24-ek elonyben.