Spanyol bajnokság
-
- Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
- Kedvenc csapatod: csakamadrid.
Re: Spanyol bajnokság
Nincs identitasvesztes, a spanyol futball mindig is errol szolt. Mindig voltak nagy klasszisok, akik kiemelkedtek, de meg Maradona is megszenvedte (Goikoetxea) a fizikalis, agressziv jatekot, amit a spanyol csapatok jatszottak.
Az identitasvesztes pont a tiki-taka volt, az a defenziv, labdatarto, kockazatot kerulo jatek, ami egy ideig nagyon jol mukodott, de amiota a masodosztalyu csapatok is megtanultak letamadni, azota nem mukodik.
Ettol fuggetlenul tenyleg nezhetetlen a liga es nagyon nem veletlen az sem, hogy iden csak egy spanyol csapat jutott a BL 16 koze.
Az identitasvesztes pont a tiki-taka volt, az a defenziv, labdatarto, kockazatot kerulo jatek, ami egy ideig nagyon jol mukodott, de amiota a masodosztalyu csapatok is megtanultak letamadni, azota nem mukodik.
Ettol fuggetlenul tenyleg nezhetetlen a liga es nagyon nem veletlen az sem, hogy iden csak egy spanyol csapat jutott a BL 16 koze.
- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Ha már identitásvesztés. Tavalyi szezonban eskü szórakoztatóbb volt néha nézni az osasunát, mint másokat (barca meccsre nem visz rá a gyomrom, hogy belenézzek, a bl-ben is csak a 2 BM elleni csopimeccsüket néztem, tavaly szerintem egyet se, annyira rosszul vagyok tőlük), atma "focija" detto hányinger, a soci, meg a bilbao tán akiket nem fizikai fájdalom nézni.. Bár amint valamelyik ótvar kiscsapat jön szembe, borzasztók az ő meccseik is, hisz egy Realnak alig sikerül feltörni ezeket az 5 védős bunkereket..
Szerintem a plusz pénz miatt kell az esl. Ahogy ez a rablóbanda uefa (nem) osztogatja a pénzt a csapatoknak, csak folyamat csökken a színvonal..
De ez meglátszik a válogatotton is, gyenge/középszer játékosok sokasága ott is.
Szerintem a plusz pénz miatt kell az esl. Ahogy ez a rablóbanda uefa (nem) osztogatja a pénzt a csapatoknak, csak folyamat csökken a színvonal..
De ez meglátszik a válogatotton is, gyenge/középszer játékosok sokasága ott is.
2021 04 20 - Ceferintakaroggy
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Én kifejezetten szuperliga ellenes vagyok ami a lebonyolítási rendszert illeti, de mostmár konkrétan ott tartok, hogy idén kb. 2 bajnokit néztem meg, ami közül az egyik a clásico volt.Csalódás a liga.
Emiatt lassan úgy vagyok vele, hogy megemésztem azt hogy bizonyos kulturális és tradiciónális értékek elvesznek a profit oltárán azzal hogy szuperliga lesz, de legalább nézhetek újra Real meccset, mert ami most van az nem állapot.
A legrosszabb amúgy az, hogy most is az ilyen burgos féle kizárólag bekkelő nyomoronc csapatokat istenítik pl. a la liga locan, mert hogy alacsony költségvetésből érnek el jó eredményeket. Azt hogy mindezt hogy teszik persze mellékes.
Ami még szomorú, hogy kifejezetten támadófocit játszó csapatok veszítik el az identitásukat, pl. Rayo. Mert ha nem ezt tennék akkor kb. fix kiesők lennének ebben a putriban.
Megnéztem tegnap ezt a Betis-Sevillát, hát teljesen nevetséges volt ez a spanyol rangadó, és már sokadik ilyen meccs amit az elmúlt években látok spanyolországban.
Teljesen nívótlan, kezd ilyen dél-amerikai bajnokság feelingem lenni, amit anno Horti közvetített.
Csípnek, rúgnak, pofáznak a játékosok, tele idegbeteg barommal, alattomos megmozdulással, közben megy a sétálgatás meg az alibi. Veszélyesnek a pontrúgások és a távoli lövések nevezhetőek, taktikailag egy nulla a bajnokság. A technikáról meg nem is beszélve, hát egy premier league ezerszer élvezhetőbb mostanában, komolyan egy labdát nem tudnak átvenni, alap cselek, alap passzok nem mennek.
Komolyan szidjuk állandóan a bírókat is, hát a tököm se lenne bíró ezeknél. Folyamat színészkedéseket, kezezéseket, brutális belépőket kell szankcionálni, aztán még a spori a hülye érte. Annyit áll a játék az egész spanyol ligában, hogy kipörgetem közben az internetet a telefonom.
Egy normális támadó tehetség nincs, se egy komolyan vehető védő, buszozás van, birkózás. Csalódás a liga.
Teljesen nívótlan, kezd ilyen dél-amerikai bajnokság feelingem lenni, amit anno Horti közvetített.
Csípnek, rúgnak, pofáznak a játékosok, tele idegbeteg barommal, alattomos megmozdulással, közben megy a sétálgatás meg az alibi. Veszélyesnek a pontrúgások és a távoli lövések nevezhetőek, taktikailag egy nulla a bajnokság. A technikáról meg nem is beszélve, hát egy premier league ezerszer élvezhetőbb mostanában, komolyan egy labdát nem tudnak átvenni, alap cselek, alap passzok nem mennek.
Komolyan szidjuk állandóan a bírókat is, hát a tököm se lenne bíró ezeknél. Folyamat színészkedéseket, kezezéseket, brutális belépőket kell szankcionálni, aztán még a spori a hülye érte. Annyit áll a játék az egész spanyol ligában, hogy kipörgetem közben az internetet a telefonom.
Egy normális támadó tehetség nincs, se egy komolyan vehető védő, buszozás van, birkózás. Csalódás a liga.
- halamadrid
- Kedvenc játékosaid: C. Ronaldo, Modrić, Asensio, Ramos, Casemiro, Marcelo, Håland, Fede
Nem tudom, hogy sírjak-e vagy nevessek.
Ceballos: “When I saw all those players — Karim, Carvajal, Modric… — playing cards just a few hours before the game I thought ‘wow, well, there’s calmness anyway’. I couldn’t even sleep.”
- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
Ha tolnak egy kis pénzt, 2-3 arcot a keretbe, már csak velünkgutihaz14 írta: az a baj hogy a béka segge alatt van a marketing spanyolban érthető hogy az angol klubok iránt érdeklődnek inkább, napersze az sem mellékes hogy real barca ellen kell felvenni a lépést de szerintem több pénzt látnak sokkal hamarabb a PL-ben
2021 04 20 - Ceferintakaroggy
Az se kevés
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Az altalam legutobb olvasott cikkben 4-500 milliot emlitenek.cart írta: Ugy emlekszem az Atletinek is van 1 milliard koruli adossaga, amit szinten megkap az uj tulaj
Korabban tobb volt, ezt enyhitettek tulajdonresz eladasokkal.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
az a baj hogy a béka segge alatt van a marketing spanyolban érthető hogy az angol klubok iránt érdeklődnek inkább, napersze az sem mellékes hogy real barca ellen kell felvenni a lépést de szerintem több pénzt látnak sokkal hamarabb a PL-ben
valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
Ugy emlekszem az Atletinek is van 1 milliard koruli adossaga, amit szinten megkap az uj tulaj
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
66%Bencze írta: 1.3 milliard a 66%-ert vagy a 32? 66-ert eleg kedvezonek tunik az az osszeg. Phoenix Suns-t probaljak 3 milliard dollarert eladni.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Bencze
- Kedvenc játékosaid: Benzema, Valverde
- Kedvenc csapatod: Tippelj :)
1.3 milliard a 66%-ert vagy a 32? 66-ert eleg kedvezonek tunik az az osszeg. Phoenix Suns-t probaljak 3 milliard dollarert eladni.
Nincs, csak a Real, Barca, Bilbao és Osasuna fan owned a top spanyol ligákban.Anthony írta: Hogyan lehet eladni?
Ott nincs socio rendszer?
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
In addition, Atletico HoldCo becomes the club’s majority shareholder with a 65.98 per cent stake in its share capital.Anthony írta: Hogyan lehet eladni?
Approximately 32 per cent of Atletico’s shares are owned by Quantum Pacific, a holding company headed up by Israeli billionaire Idan Ofer.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Hogyan lehet eladni?
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
https://twitter.com/LaLigaEN/status/158 ... HmxB88-GdA
Ez mennyire gyenge lett Tebasektol (bar gondolom kozos osszefogas eredemnye a tobbi ligaval)
Ez mennyire gyenge lett Tebasektol (bar gondolom kozos osszefogas eredemnye a tobbi ligaval)
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Ha megveszi vmelyik jumurdzsák a barsza le is húzhatja magát.Realista24 írta: 1.3 Mrd euróért eladó az Atma elvileg.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
1.3 Mrd euróért eladó az Atma elvileg.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- tomi_b
- Kedvenc játékosaid: Thibaut, Dani, Jude, Vini, Fede, Luka, Eduardo
- Kedvenc csapatod: 15!
Szerintem az más, ha mellberúgnak, nem irányul a labda irányítására a mozdulatod majd onnan a kezedre pattan a labda, mint az, ha fejelsz vagy esetleg belerúgsz amivel sajaát kezedet találod el.
Nem erőltetném ezt az ellenünk soha dolgot, tekintve hogy Laporte is a saját kezére fejelte a BL-bentomi_b írta:Semmi meglepő, fixen utaznak ránk, de így sem menekülnek a szuperliga elől, sőt… ez csak olaj a tűzre.Realista24 írta: Tegnap az volt a VAR szobaban, aki anno ezt:
https://pbs.twimg.com/media/FgVT9cFWQAc ... me=900x900
elengedte es gol lett belole.
A tegnapi 11-es szitu pedig egyértelműen az helyzet volt, ami ellenünk büntető, nekünk meg soha.
És persze ettől még szarok voltunk.