Taktikai háború (Legyél Ancelotti)
- Pad'em
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Taktikai háború (Legyél Ancelotti)
Na kíváncsi vagyok ezekből mi valósul meg:
× Ancelotti is seriously considering moving to the 442 next season. Ancelotti wants Tchouameni to play in a pivot system with another midfielder (442). Ancelotti considers Tchouameni to be a starter.
× Valverde, Camavinga and Rodrygo will play even more next season.
× Rudiger and Militao are expected to form the partnership next season.
× Ancelotti has hope Eden Hazard’s injury worries are behind him and that the club can finally enjoy his talent.
× Alaba will shift between LB and CB — mainly play LB, where he will rotate with Ferland Mendy based on opposition.
[ABC via tgm46]
× Ancelotti is seriously considering moving to the 442 next season. Ancelotti wants Tchouameni to play in a pivot system with another midfielder (442). Ancelotti considers Tchouameni to be a starter.
× Valverde, Camavinga and Rodrygo will play even more next season.
× Rudiger and Militao are expected to form the partnership next season.
× Ancelotti has hope Eden Hazard’s injury worries are behind him and that the club can finally enjoy his talent.
× Alaba will shift between LB and CB — mainly play LB, where he will rotate with Ferland Mendy based on opposition.
[ABC via tgm46]
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- R. Carlos
- Kedvenc játékosaid: Daniel Carvajal, Xabi Alonso, Roberto Carlos
Az a vicc, hogy nem vicc. Na nem mintha Lucassal nem lennék elégedett, ő azért mindig odateszi magát és sosem elégedetlenkedik.dzsi91 írta: Ez a prime lucas Vazquez
Odriozola is esélyes amúgy erre... amúgy ha azt a szintet hozná, amit a 2020-2021-es szezon tavaszi részében, még azt se mondhatjuk rá, hogy nem ide való. Kis játékidővel egészen jó teljesítményre volt képes.
"When everyone thinks we are dead and buried we go and win the Champions League. This is what Real Madrid is all about." - Alvaro Arbeloa
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Ez a prime lucas VazquezANDS írta:Kb. valami ilyesmi:R. Carlos írta: ….
Jobb hátvéd posztra amúgy nem nagyon tudok elérhető opciót, és azt sem tudom mi járhat azzal kapcsolatosan a vezetőség fejében.
-legyen jó támadásban
-legyen jó védekezésben
- jól tűrje a padot
- kerüljék el a sérülések
- legyen olcsó
- legyen gyors és erős fizikummal rendelkező, fiatal, de rutinos
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
| Lunin will STAY at Real Madrid next season and will continue to be Courtois' backup. @JLSanchez78
akkor nem tanultunk ebbol sem. jolvanazugy
akkor nem tanultunk ebbol sem. jolvanazugy
valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
- R. Carlos
Neki letelt a kölcsönszerződése? Mert akkor idén fogunk lépni szerintem az ügyében, hogy lássuk, lehet-e belőle valami. A spanyol középcsapatok jó megoldást jelenthetnek, ahogy Luninnak is, mert ő se bukta, de itt a Courtois korszakban várnia kell még.gutihaz14 írta: reinierrel is kéne foglalkozni, egyértelműen szakmai bukás volt az utóbbi két éve, mind az hogy nem spanyolba küldték így az EUs útlevele nem jött 1 nappal sem közelebb, mind az hogy a bvb-be ment ahol 2 év alatt játszott összesen 700 percet, ez az egész kölcsön szerződés a nagybetűs HOGYAN NE! (luniné ugyanez volt anno, mostmár van miből tanulnunk)
talájunk neki egy valladolidot vagy getafet mert nem hiszem hogy ennyire rossz lenne.
Ha lefut még egy szezont a Milanban ugyanennyi meccsel, akkor eladható lesz szerintem. Ha nem is nekik, de egy másik csapat csak elviszi.Pad'em írta: Először egy évet volt, visszajött és tavaly nyáron kötöttük velük a két éveset. Abból van még egy éve, összesen három évet lesz ott. Szó volt róla, hogy megvennék de aztán elült, gondolom megvárják lép e még szintet.
Jovic helyett megtartjuk a keretben Mayoralt, Mariano mellett. Szerintem ez lesz, valamint ha Asensiót eladjuk akkor szétnézünk támadó fronton, sanszosan Gnabry felé.
Jobbhátvéd poszt idén se lesz megoldva, az eléggé gyanítható.
Adná az ég, hogy a szerbtől tényleg szabaduljunk, sajnos kb. két normális meccset tudott hozni, ennél ide több kell. Gnabryt elnézegetném, de egyelőre a róla szóló hírek is elültek.
Jobb hátvéd posztra amúgy nem nagyon tudok elérhető opciót, és azt sem tudom mi járhat azzal kapcsolatosan a vezetőség fejében.
"When everyone thinks we are dead and buried we go and win the Champions League. This is what Real Madrid is all about." - Alvaro Arbeloa
- Pad'em
Először egy évet volt, visszajött és tavaly nyáron kötöttük velük a két éveset. Abból van még egy éve, összesen három évet lesz ott. Szó volt róla, hogy megvennék de aztán elült, gondolom megvárják lép e még szintet.R. Carlos írta: Brahim nem két évet volt kölcsönben ott? Azt hittem idén letelt az.
Jovic helyett megtartjuk a keretben Mayoralt, Mariano mellett. Szerintem ez lesz, valamint ha Asensiót eladjuk akkor szétnézünk támadó fronton, sanszosan Gnabry felé.
Jobbhátvéd poszt idén se lesz megoldva, az eléggé gyanítható.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
reinierrel is kéne foglalkozni, egyértelműen szakmai bukás volt az utóbbi két éve, mind az hogy nem spanyolba küldték így az EUs útlevele nem jött 1 nappal sem közelebb, mind az hogy a bvb-be ment ahol 2 év alatt játszott összesen 700 percet, ez az egész kölcsön szerződés a nagybetűs HOGYAN NE! (luniné ugyanez volt anno, mostmár van miből tanulnunk)
talájunk neki egy valladolidot vagy getafet mert nem hiszem hogy ennyire rossz lenne.
valamelyik univerzumban:
- R. Carlos
Azért én ezt nem mondanám. A jobb oldalt rendezni kellene, bármennyire is sikerült Valverdével/Rodrygoval/Asensioval és Carvajallal rendezni a végén azt.wZoLee7 írta: Meg csak junius kozepe, boven adhatunk el es vehetunk... Egyertelmuen megvannak kiktol szabadulnank, Asensio sajat sorsanak ura, lesznek itt meg valtozasok, de nekunk nem kell hatalmas valtozas, mert a kezdonk adott
Asensio felőlem mehetne, ha hoznának valakit helyette. Carvajalnak kell egy alternatíva, mivel Lucas és Odriozola nem a megfelelő emberek. Vinícius Tobiasról meg semmi sem derült ki még eddig.
Mariano még nem is akkora gond, mert néha mutat valamit, meg egy év van a szerződéséből. Vallejonak és Jovicnak viszont van hátra. A kölcsön jó opció lenne mindkettőnek, talán feljebb tornázhatnánk a béka segge alatt lévő árukat és belátnák, hgy máshol jobb lenne nekik, illetve lenne hely Mayoralnak is a keretben, akit jobb választásnak tartok mint Marianot és Jovicot.Pad'em írta: Amíg Mariano és Vallejo nem akarnak távozni, a vezetőség fejre is állhat. Jovicsról meg épp most tárgyalunk a Fiorentinával. Persze egy fillért nem akarnak fizetni ők se a kölcsönért, plusz fizetése felét is mi állnánk. Nem lenne egy nagy deal, pár milliót igazán kaphatnánk a kölcsönért, de még így is jobb mint a semmi, szóval sanszos, hogy majd belemegyünk.
Brahim még egy évet kölcsönben van a Milannál, Odri kérdéses, majd előszezon után kiderül mi lesz a sorsa. De ő is maradni akar...
Brahim nem két évet volt kölcsönben ott? Azt hittem idén letelt az. Odriozola esetében ez várható volt... Még mindig sok a feleslegünk, de kezdenek fogyatkozni szerencsére.
- Pad'em
Amíg Mariano és Vallejo nem akarnak távozni, a vezetőség fejre is állhat. Jovicsról meg épp most tárgyalunk a Fiorentinával. Persze egy fillért nem akarnak fizetni ők se a kölcsönért, plusz fizetése felét is mi állnánk. Nem lenne egy nagy deal, pár milliót igazán kaphatnánk a kölcsönért, de még így is jobb mint a semmi, szóval sanszos, hogy majd belemegyünk.R. Carlos írta: Nem tudom, hogy jól olvasom-e ki a vezetőség terveit a hírekből, de azt látva, hogy Rüdiger csak a 12-es és a 22-es mez közül válaszhat nekem nagyon úgy tűnik, hogy maximum egy igazolásunk lesz még a megmaradó üres mezszámra, távozók aligha. A közelgő VB-re tekintettel még jónak is tűnik az ötlet, bár van egy pár felesleges ember a keretben, akikkel nem nagyon számol az edző, mint pl. Jovic, Mariano és Vallejo, ezért őket engedni kellene bármilyen ajánlatra szerintem. Érdekes lehet továbbá, hogy a kölcsönből visszatérőknek, hova tovább. Szerintem Brahim Díaz és Odriozola is értékesíthető most viszonylag jó áron, bár az olasz csapatok mindig fillérbaszók voltak, de náluk jobb kérő nem lesz.
Brahim még egy évet kölcsönben van a Milannál, Odri kérdéses, majd előszezon után kiderül mi lesz a sorsa. De ő is maradni akar...
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Meg csak junius kozepe, boven adhatunk el es vehetunk... Egyertelmuen megvannak kiktol szabadulnank, Asensio sajat sorsanak ura, lesznek itt meg valtozasok, de nekunk nem kell hatalmas valtozas, mert a kezdonk adott
- R. Carlos
Nem tudom, hogy jól olvasom-e ki a vezetőség terveit a hírekből, de azt látva, hogy Rüdiger csak a 12-es és a 22-es mez közül válaszhat nekem nagyon úgy tűnik, hogy maximum egy igazolásunk lesz még a megmaradó üres mezszámra, távozók aligha. A közelgő VB-re tekintettel még jónak is tűnik az ötlet, bár van egy pár felesleges ember a keretben, akikkel nem nagyon számol az edző, mint pl. Jovic, Mariano és Vallejo, ezért őket engedni kellene bármilyen ajánlatra szerintem. Érdekes lehet továbbá, hogy a kölcsönből visszatérőknek, hova tovább. Szerintem Brahim Díaz és Odriozola is értékesíthető most viszonylag jó áron, bár az olasz csapatok mindig fillérbaszók voltak, de náluk jobb kérő nem lesz.
- oroszisti
- Kedvenc játékosaid: Raúl,
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, EgriFC
Nem tudom emlékeztek-e Ancelotti totális futballjára, a rekord győzelmi szeriank alatt. Amukor a busquets-xavi-ini harmas nyomozta labdat ellenunk, illetve amivel a poolt ks kiutottuk… ott egy James-Modric-Kroos-Isco; Benzema-Ronaldo felalassal nyomoltunk. Egy Fede-Tchoua—Kroos-Modric kozeppalyat tudok vizionálni.
Danilo--Woodgate---Heinze—-Drenthe
-----Gravesen-Gago-Khedira---
Hazard---------------------------Faubert
----------------Jovic------------------
-----Gravesen-Gago-Khedira---
Hazard---------------------------Faubert
----------------Jovic------------------
- El Sie7e
- Kedvenc játékosaid: Raúl
2. csapat:tubatibi írta: ----------------Courtois-------------------
------Militao--------------Rüdiger--------
Carvajal-----------------------------Alaba
---------------Tchouameni---------------
-------Camavinga-----------Fede-------
-----------------Modric--------------------
----------Karim-----------Vini-------------
------2. számú kapus--------
-----Vallejo-----Nacho--------
Lucas/Odri-------------Mendy
---------Casemiro-------------
-----Ceba---------Kroos-----
----------Eden----------------
-----Mariano----Rodrygo---
“Mindig emlékezz rá; a Real Madrid azért harcol, hogy megvédje a dicsőségét, a többi csapat pedig azért harcol, hogy felérjen a Real Madrid szintjére. Ez az igazság.”
egy 64 éves Real Madrid drukker
egy 64 éves Real Madrid drukker
----------------Courtois-------------------
"If you don't like your destiny, don't accept it."
flori írta: Tchouameni’s arrival has changed Carlo Ancelotti’s view. The coach has the 442 formation on his mind for next season. @marca
akkor ezt vázolja nekem valaki. fede/rodrygo akkor fix jobb. bal vini/eden?? ckm meg aurelien, cama 5jatekos ket posztra? benzema mariano?
- flori
Tchouameni’s arrival has changed Carlo Ancelotti’s view. The coach has the 442 formation on his mind for next season. @marca
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!
¡1, 2 y 3, Madrid!
nem veletlenul nem kell gnabry69erssam írta:Az új szélsőnkPad'em írta:
LV-vel mi lesz vajon.
valamelyik univerzumban:
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Tessék? hogy a fenébe jön a kettő egybe? Sehol nem írtam, hogy csak az egyik posztot kell erősíteni, én nem tudom te miket olvasolANDS írta: Carvajal posztján Nacho is bevethető, és még mindig jobb megoldás, mint
Benzema helyett Mariano.
Az ilyen tegyük ki Nachot megoldja dolgok pont nem elegendőek már azon a poszton. Lehet Carvajal kiesik 1 hónapra amikor heti 2 meccsünk lesz. Amúgyis 30 éves, én Carvajalt idéntől már sok esetben nem a kezdőben szerepeltetném, hanem ahogy Mendy átvette a bal oldalt, úgy keresnék valakit aki fokozatosanátveszi a jobbat, ez az ember nem Odri lenne.
Leírom még egyszer, amíg ennyien vannak előre, senkit nem fogunk igazolni, ahhoz Marianonak és Jovicnak is lépni kell. Ugyan az a jobb oldal elöl, amíg Asensio nem távozik és LV is itt van, nem lesz érkező. LV egy kényszer megoldás a védelemben, ami néha működött, de sokszor meg nem rajta múlott, hogy nem lett nagy baj belőle. Az akarása meg az, hogy bárgová küldik be abszolút megsüvegelendő, nem pofázik teszi a dolgát, de ketten együtt is kevesek ahhoz a poszthoz.
Az új szélsőnkPad'em írta:
LV-vel mi lesz vajon.
- Pad'em
@diarioas: Odriozola returns to Real Madrid and will be Carvajal's backup. His contract ends in 2024 and he wants to fulfil it at the Bernabeu.
Real Madrid’s plan for Vinicius Tobias is clear, he will alternate between the first team and the Castilla.
LV-vel mi lesz vajon.
Real Madrid’s plan for Vinicius Tobias is clear, he will alternate between the first team and the Castilla.
LV-vel mi lesz vajon.