Na ők az elfogult López fanoktorjack írta:4 emberke szerint egyenesen a meccs legjobbja voltLópez nagy meccset hozott le a padon
Értékeld a legutóbbi meccset
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Értékeld a legutóbbi meccset
- torjack
- Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
- Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf
4 emberke szerint egyenesen a meccs legjobbja voltLópez nagy meccset hozott le a padon
-
4k hsz után ezt elnézzük neked
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
López nagy meccset hozott le a padon
Jól van, már nem írom ki újra, mert elvesznek a szavazatok. Félálomban írtam ki.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
López nagy meccset hozott le a padon
Kicsit szűkszavùk vagytok, pedig ez nagyon iskolajáték volt. Az más kérdés, hogy kicsit unalmas volt, de nincs sérülés, és nincs eltiltás se, és azon felül, hogy döntőben vagyunk, ezek a dolgok is fontosak. Ami dùrva, hogy nem kaptunk még gólt a papíron erősebb ágon...
Kicsit szűkszavùk vagytok, pedig ez nagyon iskolajáték volt. Az más kérdés, hogy kicsit unalmas volt, de nincs sérülés, és nincs eltiltás se, és azon felül, hogy döntőben vagyunk, ezek a dolgok is fontosak. Ami dùrva, hogy nem kaptunk még gólt a papíron erősebb ágon...
Lényegében tényleg gyilkos formája van, mert a góljain kívül nem emlékszem, hogy lett volna helyzete.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Holnap ver egy mesterhármast.....Egy meccsre :Đ
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
-
Csak óvatosan, mert az ilyenekből van flamewarKerlon írta:Most ébred még csak, most kap vérszemet. Pont a hajrában, true genius. :Đ
Majd a BL döntőbenRealista24 írta:Egy meccsre
Most ébred még csak, most kap vérszemet. Pont a hajrában, true genius. :Đ
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Mendes már nem téma. Mourinho elment.Mendes az ügynöke
Egy meccsre :ĐRáadásul Benyó most elővette a killer formáját.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
A vezetőség részéről lenne szerintem hatalmas blődség leigazolni egy komoly sérülésből felépülő játékost és sansztalannak is érzem, hogy Perezék ebbe belemenjenek. Illetve a kora(max 4 év) komoly befolyással lehet szerintem egy ilyen sérülésre, mert tényleg nem idős, de a fociban azért ez most jelenti a csúcsot, még fél évig kb lábadozik és utána már majdnem 29 és kitudja, hogy mikor kerülne formában. Falcao nálam ezért már tuti kiesett volna, max nagyon kedvező feltételekkel hoznám.
K
K
- madridronie
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)
Így írtam --> Falcao/Suárez (60-80 milla) , és ha a 80 guriga nem is (azt inkább Suárezért kérheti a Pool) de a 60 milla a kolumbiainál is sanszos ár lehet (mint plafon, míg az uruguayinál véleményem szerint ez az alsó hang ), tekintve, hogy mennyibe fájt a támadó nyáron a Monacónak és azt, hogy a Hercegség csapata finoman szólva sem szorul pénzre. A sérülése valóban döntő faktor lehet, de a korával szerintem speciel semmi gond, épp ma töltötte a 28-at. Hozzáteszem a magam részéről csak azért említettem meg, mert mindent egybevéve én úgy gondolom, hogy őt lehetne legkönnyebben mozdítani a szóban forgó és a pletykák szerint is sokszor emlegetett elit támadók közül; 1) szívesen váltana és otthagyná a Hercegséget, illetve Ranieri-t, 2) Mendes az ügynöke és 3) a pletykák szerint Cristiano is üdvözölné az érkezését, lévén nagyon sokra tartja a csatárt és baromi jó viszonyt ápolnak egymással!Biztos ki fogunk adni a féllábú relatív idős Falcaoért 60-80 milliót.
Nyilván nem; ezért is igazolták le rögtön Iscot biztos, ami biztos alapon --> Bale-ben csak reménykedett a vezetés a kezdet kezdetén és tudták, hogy ha lesz is biznisz csak nagyon nehezen és elég későn!de nem hiszem hogy az olasz mindjárt Balel kalkulált volna,ahogy megérkezett
bekk: Hakimi&Davies
támadó: Mbappé
Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★
Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills
Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo
RealMadrid
"Cristiano es un extraordinario Comandante"
RealMadrid
- morientes
Hát nem tudom....nekem gyanús hogy akkor még koránt sem volt biztos Bale sorsa de lehet...Egy frissen alkalmazott edző meg nyilván elkentmond egy olyan karizmatikus embernek mint Perez...de lehet hogy csak én magyarázom bele.Amikor Ancelotti hivatalos lett, a vacsorán Perez vázolta neki a terveket, ponosabban Bale-t is, és az olasz azt mondta, hogy ha megtudja szerezni, akkor hajrá, mivel Ronaldo-Bale széljátékkal megállíthatatlanok leszünk. Valami ilyesmi volt.
Addig míg a walesi nem jött,ment a 4231,amint megérkezett került előtérbe a 433,Isco rá is baszott rendesen...
Nyilván működik a dolog szerencsére,de nem hiszem hogy az olasz mindjárt Balel kalkulált volna,ahogy megérkezett.
LEGIO PATRIA NOSTRA
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Olvasta miket írnak itt róla és gyorsan csinálnia kellett valamitKerlon írta: Ráadásul Benyó most elővette a killer formáját.
- ericco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
- Kapcsolat:
Amikor Ancelotti hivatalos lett, a vacsorán Perez vázolta neki a terveket, ponosabban Bale-t is, és az olasz azt mondta, hogy ha megtudja szerezni, akkor hajrá, mivel Ronaldo-Bale széljátékkal megállíthatatlanok leszünk. Valami ilyesmi volt.Én nem vagyok biztos hogy Ancelotti nagyon akarta Balet,egy olyan nyilatkozatot nem olvastam hogy az olasz euforiaba lett volna hogy jött a walesi de lehet...
Ráadásul Ancelotti jóval korábban kapcsolatban lehetett a klubbal, mivel a PSG még az utódját kereste, addig nem lehetett hivatalos a dolog, de az együttműködést semmi sem gátolta. Mentek ott az egyeztetések az igazolásokkal kapcsolatban rendesen.
Merci Zizou!
- morientes
Ha akar valakit megveszi.Én nem vagyok biztos hogy Ancelotti nagyon akarta Balet,egy olyan nyilatkozatot nem olvastam hogy az olasz euforiaba lett volna hogy jött a walesi de lehet...ericco írta:Szerintem pedig Perez inkább Zidanera és Ancelottira fog hallgatni, ami az igazolásokat illeti. Azért megfigyelhető egy ilyen tendencia, amióta visszatért a presidente. Jó, elhozta Bale-t, de őrá is rábólintott úgy Ancelotti, mint Zidane. Ha ők azt mondták volna, nem kell, akkor lehet le sem igazoljuk.
És lefogja nyomni mind Ancelotti,mind Zidane torkán akár Suarezt,akár mást,ha reális esély lesz arra hogy leigazolja az aktuális gólvágót...
LEGIO PATRIA NOSTRA
Biztos ki fogunk adni a féllábú relatív idős Falcaoért 60-80 milliót. Ennyire talán még Perez sem elvetemült... Mandzukic szerintem bagó áron fog elkelni, mint Gómez. Gómezt hozhattuk volna, lehet szidni, hogy nem egy nagy cucc, de technikailag tökéletes, fej játéka jó és a 16-oson belül bever mindent. 15 millió nem is volt sok érte. Amúgy Joveticet én még mindig szívesen látnám itt, mert sok van benne. Mondjuk esélytelen meg nem előrelépés Benyóval szemben. Ráadásul Benyó most elővette a killer formáját.
K
K
- ericco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
- Kapcsolat:
Szerintem pedig Perez inkább Zidanera és Ancelottira fog hallgatni, ami az igazolásokat illeti. Azért megfigyelhető egy ilyen tendencia, amióta visszatért a presidente. Jó, elhozta Bale-t, de őrá is rábólintott úgy Ancelotti, mint Zidane. Ha ők azt mondták volna, nem kell, akkor lehet le sem igazoljuk.
Merci Zizou!
- morientes
Én meg pont attól tartok Perezt ismerve,hogy pont fordított lesz a prioritás,ha egy kis esély lesz egy sztár csatárra,akkor Perez rárepül,beáldozva a középpályást,mondván itt van Khedira 2018-ig,valamint DM....hát mit akarunk még...és mint mondottam, szerintem a középpályás kiléte és ára határozza majd meg a csatárigazolásunkat is;
LEGIO PATRIA NOSTRA
- madridronie
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)
Meglátjuk, hogy alakul a piac a nyáron, ez lehet az egyik kulcskérdés Di María jövőjét illetően, de szerintem az argentin az univerzalitása miatt fontos Carlonak; az már egy más kérdés, hogy a játékosnak milyen tervei vannak a jövőre nézve! Én egy további évet még borítékolok számára; főleg, hogy az idei vb. szereplése már OK, így belefér még számára is akár egy kevesebb játékperces jövő év. Ami pedig a btb-csatár kérdést illeti; egyetértek Veled és mint mondottam, szerintem a középpályás kiléte és ára határozza majd meg a csatárigazolásunkat is; ergo én egy Gündogan (25-30 milla)-Falcao/Suárez (60-80 milla) vagy egy Pogba (45-60 milla)-Mandžukić (20-25 milla) bizniszre látok esélyt.Hát ha igazolunk egy általad is beharangozott btb-t,akkor nem tudom.Hacsak padra nem lesz jó,na meg ez hogy tetszik az argentinnak...
Hacsak...Perez nem gondol egyet,aztán lepakolja Suarezért azt a 80millio angol fontot minimum,akkor már egy 40-50 millis kp-ra nem igen lesz lé...akkor DM-Khedira pakk lesz arra posztra...de jó lesz...
Korábban voltak neki elég komoly sérülései is, de összességében az utóbbi időben nem mondanám rá, hogy porcelán, vagy Robben 2.0 és az idei sérülései sem igazán mondhatóak nagyon gázosnak, inkább szerencsétlennek (előszezon hiánya, majd elkapkodott visszatérés, Arbeloa lerúgásos akciója és a múltkori kellemetlen "tökön-combrúgás"!Tott-ben is ugyanez volt vele, lehet kicsit javít majd az előszezon, de ő szerintem mindig ilyen törékeny marad
bekk: Hakimi&Davies
RealMadrid
RealMadrid