Bajnokok Ligája
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Bajnokok Ligája
Atletico fog döntőzni, kérdés, hogy meddig lesz meccsben a Bayern, avagy meddig húzzák ki kapott gól nélkül.
Egyszerűen nem látom, hogy a Bayern lehozza ezt kapott gól nélkül. 3-at meg kétlem ,hogy el tudnak rakni az Atleticonak.
Esetleg talán akkor, ha első 10 percben be tudnak kotorni egyet, de akkor is necces.
Egyszerűen nem látom, hogy a Bayern lehozza ezt kapott gól nélkül. 3-at meg kétlem ,hogy el tudnak rakni az Atleticonak.
Esetleg talán akkor, ha első 10 percben be tudnak kotorni egyet, de akkor is necces.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Remy 2016. május 3., kedd 20:03-kor.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Na kinek szurkolunk?
Én a döntöben a bayernt szeretném,nem lennénk esélyesnek kikiáltva(persze ha bejutunk) nagy európai klasszikus döntő+ talán foci is lenne.
De multhéten is nekik alartam szurkolni de amint megláttam Guardiola műmájerkedését az oldalvonalnál felébredt a bennem szunnyadó döglégy Zoli
Én a döntöben a bayernt szeretném,nem lennénk esélyesnek kikiáltva(persze ha bejutunk) nagy európai klasszikus döntő+ talán foci is lenne.
De multhéten is nekik alartam szurkolni de amint megláttam Guardiola műmájerkedését az oldalvonalnál felébredt a bennem szunnyadó döglégy Zoli
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Neuer, Lahm, Javi Martínez, Boateng, Alaba, Xabi Alonso, Vidal, Ribéry, Costa, Müller y Lewandowski
Tikfejű Pepnek is leesett kik kellenek.
Tikfejű Pepnek is leesett kik kellenek.
- Veidt
- Kedvenc játékosaid: guti, de rossi, arbeloa
- Kedvenc csapatod: real madrid
Gabi is hatalmas mezonymunkat szokott vegezni, nem csak Augusto Fernandez. Ok teszik lehetove hogy a Carrasco vagy Saul fele kreativabb focistak szabadon kibontakozzanak. Koke meg a ketto kevereke.
JUANITO MARAVILLA
LM19 - TK8
LM19 - TK8
- ikelemen5
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos
Azért a 4 fős védelemből 3 ember top5 a posztján, ahogy a kapusuk is.MesQueUnClub írta:Ez szerintem 80-90%-ban Simeone érdeme, meglátásom szerint, nélküle még mindig középcsapat lenne.
A középpályán elismerem, hogy nem sztárok, de Koke neve többször is felmerült a katalánoknál is, Fernandez pedig elképesztő mezőnymunkát végez, szerintem Casemironal hasznosabb lenne itt is. Bár neki is csak a rombolás megy, de az jobban. Griezmann szintén top futballistává nőtte ki magát, nagyjából csak a Barca-Real párosban nem lenne stabil kezdő. Torres újra jó futballista lett, Saúl nagy tehetség. A többieket pedig "elbírják", mert ahogy Ferguson írta a könyvében, egy meccset átlagosan 7-8 játékos nyer meg, rajtuk múlik minden.
Szerintem Simeone távozását szerintem csak az európai porondon fogják megérezni, nem lesz bl elődöntő-döntő minden második évben. Spanyolban hozzák majd a harmadik helyet még jó ideig.
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”
- MesQueUnClub
- Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Ronaldo, Zizou, Kaká, Messi, Eto'o, CR, Deco
- Kedvenc csapatod: Barca
off: Legközelebb mögé írom, hogy szponzorált hirdetés! Na jó nem.sebydani írta: Valld be, hogy kapsz azért pénzt, hogy erről az oldalról linkelsz Egyébként meg tényleg durva, amellett, hogy jó védelmük van, folyamatosan új klasszis kapusuk is. Kapják be
on: Egyébként én ezt a részét valamilyen szinten "csodálom", hogy akármi történik akárki kiesik, tudják pótolni olyan formában, hogy az a teljesítményükön, nagyon csekély mértékben látszik meg. Meg most már ha épp focizni akarnak, akkor azt egész szépen vitelezik ki. Nálatok is épp úgy mint nálunk ha egy alapember kidől, akármiért is, az történik, hogy jön a csodacsere akin kb elmegy a meccs. Ők meg 0 km-s emberekkel hibátlanul pótolják. Ez szerintem 80-90%-ban Simeone érdeme, meglátásom szerint, nélküle még mindig középcsapat lenne.
♠Ronaldo♣Ronaldinho♥Zidane♦
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Valld be, hogy kapsz azért pénzt, hogy erről az oldalról linkelsz Egyébként meg tényleg durva, amellett, hogy jó védelmük van, folyamatosan új klasszis kapusuk is. Kapják be
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- MesQueUnClub
- Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Ronaldo, Zizou, Kaká, Messi, Eto'o, CR, Deco
- Kedvenc csapatod: Barca
-
- Kedvenc játékosaid: Lampard Zidane Ronaldo
Én azért a kapus edző kilétére és mozdíthatóságára is kíváncsi lennék, illetve a pszichomókusukra és a csatárok edzőjére is kíváncsi lennék... tudtommal minden csapatrészért külön ember felel...András93 írta:Ez nyilván nem csak Oblak érdeme, de hogy mindig letudnak akasztani egy olyan kapust, aki mondjuk minimum top 5, és ezen felül mindig van egy gólszerző csatáruk is... Akit aztán eladnak és az új klubjában 0-hoz konvergál a teljesítménye.Realista24 írta:In 68 games for Atlético, Jan Oblak has kept 41 clean sheets in all competitions #UCL
Jó, erre mást nem tudok írni, csak azt, hogy mennyé anyádba
Most épp ugye Torresből csinált megint embert Simeone.
Az igazságokért meg gondolom egy külön stáb felel, akik adnak egy listát, az edző pedig onnan bólogat, h kit és mennyiért hozhatnak... elsösorban ebben van hatalmas hátrányunk... nálunk nem a legjobb a helyzet ilyen téren...
- ericco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
- Kapcsolat:
Azért Oblak helyében én sem ahhoz Realhoz mentem volan, ahol Casillas mindig védett, teljesítménytől függeltenül.
Merci Zizou!
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
De, Oblak sokáig képben volt nálunk, ráadásul valami mocskos olcsón, aztán jött a hír, hogy Atma ráment és már ott is volt.Ursus írta:Így utólag Navassal is jól jártunk teljes mértékben, de nem úgy volt hogy Oblakért mi is versenyben voltunk?
Ez a fenti szám nyilván a csapat érdeme is, de Oblak simán ott van a top kapusok között lassacskán.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
Így utólag Navassal is jól jártunk teljes mértékben, de nem úgy volt hogy Oblakért mi is versenyben voltunk?
Ez a fenti szám nyilván a csapat érdeme is, de Oblak simán ott van a top kapusok között lassacskán.
- András93
Ez nyilván nem csak Oblak érdeme, de hogy mindig letudnak akasztani egy olyan kapust, aki mondjuk minimum top 5, és ezen felül mindig van egy gólszerző csatáruk is... Akit aztán eladnak és az új klubjában 0-hoz konvergál a teljesítménye.Realista24 írta:In 68 games for Atlético, Jan Oblak has kept 41 clean sheets in all competitions #UCL
Most épp ugye Torresből csinált megint embert Simeone.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
In 68 games for Atlético, Jan Oblak has kept 41 clean sheets in all competitions #UCL
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Azèrt irtam,rugja meg azt a golját,azután ZZ hozza le.Kell a finálèba.
EB-n Bode ugy is hazavágja szerencsètlent
EB-n Bode ugy is hazavágja szerencsètlent
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
-
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
A próféta szóljon belőled. Mármint, hogy megállíthatatlan lesz.V. Mester 77 írta:rashidm írta:
Nem mintha mostanában nem lett volna kicsit tesze-tosza, most még a gyógyszerek még ráraknak egy lapáttal.
Az attól függ. Ki tudja mi lesz abban az injekcióban. Lehet egy kis extra adalék azt meg sem all majd.
- Mester77
rashidm írta:
Nem mintha mostanában nem lett volna kicsit tesze-tosza, most még a gyógyszerek még ráraknak egy lapáttal.
Az attól függ. Ki tudja mi lesz abban az injekcióban. Lehet egy kis extra adalék azt meg sem all majd.
"Sokkal jobban akarom a győzelmet annál, mint amennyire utálok veszíteni. És nagyon utálok veszíteni."
"Egy nap mind meghalunk. De az összes többin viszont nem. "
"Egy nap mind meghalunk. De az összes többin viszont nem. "
-
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
Nem mintha mostanában nem lett volna kicsit tesze-tosza, most még a gyógyszerek még ráraknak egy lapáttal.nmate írta:Az Karim lesz.rashidm írta: remélem nem begyógyszerezve és/vagy beinjekciózva fog játszani.