hunmadridista írta:A biztonság kedvéért jobb lenne a padon kezdetni...nehogy az legyen, hogy 10 perc után cserét kér...Csabi írta:Elvileg Cé felépult.
Én pedig, ha az eredmény engedi inkabb 60.p
környéken lehoznam. Addigra mar ugy is eltesz 2 gólt
HozzászólásSzerző: Mester77 » 2016. május 2., hétfő 10:40
hunmadridista írta:A biztonság kedvéért jobb lenne a padon kezdetni...nehogy az legyen, hogy 10 perc után cserét kér...Csabi írta:Elvileg Cé felépult.
HozzászólásSzerző: nmate » 2016. május 2., hétfő 10:37
Az Karim lesz.rashidm írta: remélem nem begyógyszerezve és/vagy beinjekciózva fog játszani.
HozzászólásSzerző: rashidm » 2016. május 2., hétfő 10:35
remélem nem begyógyszerezve és/vagy beinjekciózva fog játszani.RealMadridFanatic írta:hunmadridista írta: A biztonság kedvéért jobb lenne a padon kezdetni...nehogy az legyen, hogy 10 perc után cserét kér...
Amennyiben tényleg játékra késznek ítélik, akkor pont kezdetni kellene. Ha bejön csereként és 10 perc múlva le kell vinni, az sokkal nagyobb baj/pazarlás...
Lemaradtam.Annak semmi értelme, ha 60. percben becseréljük és 70-ben rásérül. Még egy plusz cserét is ellövünk vele. Neki kezdenie kell, szerintem amúgy végig fogja nyomni, tovább is megyünk, de gólt nem lő.
HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2016. május 2., hétfő 10:29
hunmadridista írta: A biztonság kedvéért jobb lenne a padon kezdetni...nehogy az legyen, hogy 10 perc után cserét kér...
Lemaradtam.Annak semmi értelme, ha 60. percben becseréljük és 70-ben rásérül. Még egy plusz cserét is ellövünk vele. Neki kezdenie kell, szerintem amúgy végig fogja nyomni, tovább is megyünk, de gólt nem lő.
HozzászólásSzerző: nmate » 2016. május 2., hétfő 10:27
Annak semmi értelme, ha 60. percben becseréljük és 70-ben rásérül. Még egy plusz cserét is ellövünk vele. Neki kezdenie kell, szerintem amúgy végig fogja nyomni, tovább is megyünk, de gólt nem lő.hunmadridista írta:A biztonság kedvéért jobb lenne a padon kezdetni...nehogy az legyen, hogy 10 perc után cserét kér...Csabi írta:Elvileg Cé felépult.
HozzászólásSzerző: hunmadridista » 2016. május 2., hétfő 10:25
A biztonság kedvéért jobb lenne a padon kezdetni...nehogy az legyen, hogy 10 perc után cserét kér...Csabi írta:Elvileg Cé felépult.
HozzászólásSzerző: Mester77 » 2016. május 2., hétfő 9:50
Csabi írta:Elvileg Cé felépult.
HozzászólásSzerző: morientes » 2016. május 2., hétfő 9:14
Rugja meg,aztán lefele!Csabi írta:Elvileg Cé felépult.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. április 29., péntek 14:14
HozzászólásSzerző: nmate » 2016. április 28., csütörtök 13:35
Ámen.hehe írta:fogadok veled egy virtuális sörben.
idén már nem játszik.
HozzászólásSzerző: hamesz » 2016. április 28., csütörtök 13:32
HozzászólásSzerző: hehe » 2016. április 28., csütörtök 13:31
fogadok veled egy virtuális sörben.nmate írta:Cristiano Ronaldo will be under the expert hands of physiotherapist Joaquin Juan, who already successfully recovered Pau Gasol. [MARCA]hehe írta:céronaldo szakadt combizom, mint mondottam, neki itt a vége, nélküle kell hozni a bugit.
Cristiano Ronaldo will be rested against Real Sociedad to be in optimal conditions to play at the Santiago Bernabéu this Wednesday. [MARCA]
Nem lesz itten probléma kérem.
HozzászólásSzerző: nmate » 2016. április 28., csütörtök 13:27
Cristiano Ronaldo will be under the expert hands of physiotherapist Joaquin Juan, who already successfully recovered Pau Gasol. [MARCA]hehe írta:céronaldo szakadt combizom, mint mondottam, neki itt a vége, nélküle kell hozni a bugit.
HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2016. április 28., csütörtök 13:21
HozzászólásSzerző: hehe » 2016. április 28., csütörtök 13:20
HozzászólásSzerző: morientes » 2016. április 28., csütörtök 12:53
HozzászólásSzerző: morientes » 2016. április 28., csütörtök 12:25
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>Foci szégyene.. Miért?
Hát ezèrt.Tudnának focizni,de nem akarnak.Tegnsp Saul ahogy bevitte... Mondjuk nyilván kellett a bayern vèdok toketlenkedèse,már règ fel kellett volna boritani a 16 elott,de azèrt nem volt semmi a gyerek.Emellett nagyon sokszor gyönyörűen játszanak támadásban.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. április 28., csütörtök 12:07
Együtt tudok élni ezzel a gondolattal.addig nem nyugszanak .
HozzászólásSzerző: Chris » 2016. április 28., csütörtök 12:03
A Juventus ellen továbbjutó Bayern igen, de ez kevésszer jött elő belőlük Pep alatt.Mondjuk ha valamelyik csapat képes ezt visszahozni, az a Bayern. Persze ahhoz kellenek a Müller félék is.
Jelenlévő fórumozók: 9 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem