Realista24 írta:Hogy nézne ki a jövő évi kereted, leírnád? Kíváncsi vagyok. Realitások talaján maradva.
Realitások talaján ilyesmi, ha olyan amit szeretnék, akkor -illara; alonso +pogba
lopez, casillas, jesus 3
arbeloa, carvajal, pepe, ramos, varane, nacho, marcelo, ricardo rodriguez/moreno; esetleg derik (bár még 1 évet játszhatna valahol első osztályban előtte) 8-9
alonso, gündogan, modric, illaramendi 4
isco, bale, ronaldo, jese, suso/griezmann/vela 5
agüero/suarez, benzema 2
természetesen ez 4231 lenne én több rációt látok benne, ha Gündogan mellett lenne egy Pogba/Vidalunk esetleg akkor lehetne 433 at erőltetni, a jelenlegi keretünk nem alkalmas rá SZERINTEM. Ronaldonak, Benzemának közvetetten, és Isconak is rossz ez a felállás, hiába a mostani több lőtt gólunk, előtte jól látszott, hogy nem vagyunk képesek sok gólt szerezni így, kapuig is sokszor nehezen (mondjuk atm ellen sem volt sok helyzetünk csak a kp-t uraltuk és 2 gólunk is elég nagy szerencse volt szóval az ott lőtt 3 gól szerintem kicsit csalóka, sokkal jobbak voltunk, de nem ennyire)
Castillaból esetleg José Rodriguez aki szerintem egy csere szinten felhozható 1 évre tesztelni, Alex sem volt elveszett eset (Nacho tesója) neki is adtam volna 1 évet fent.
Brumát kivettem, mert elviekben durván sérült.
Egyébként lehet úgy hangzik, hogy én Benzemát utálom a legjobban és meg is értem, ha ez jön le, de csak azért, mert ő a téma legtöbbet. Nálam van legalább 3 játékos aki sokkal nagyobb baj a csapatban (Khedira-szerencsére nem játszik, Di Maria nála azért egyértelmű a fórum véleménye, ezt nem is kell különösebb vitákba folyamodni miatta; szerintem Alonso is nagyobb gond jelenleg, de neki már fixen tudom, hogy még van 1-2 éve és így elfogadtam már. Aztán Morata a világ szégyene jelenleg, de ő sem játszik így nem kell róla beszélni. Coentrao sem téma, hogy miért nem megoldás, miért is nem kéne ide, ott is nagyjából egyetért mindenki.
Benzema maga nem a legnagyobb gond, szerintem Alonso a legnagyobb korlát a csapatban, de ezt hagyjuk, mert itt még nagyon sokan nagyon fontosnak tartják, az is volt, de tavaly óta olyan szinten lassú, hogy a 21. században ez már nem megengedhető (Modric Gündogan Vidal Yaya Pogba féle kp-k kellenek akik mindenben jók), Alonso meg nagyon kevés dologban jó, igaz abban nagyon, de ez már kevés és a legfontosabb dologban a leggyengébb a sebesség, ez már minden poszton alapvető tulajdonság.
És Benzema képességét sosem vitattam, 4 éven át favorizáltam Raúllal és Higuainnal szemben is, de így 5 év után lett elég vele kapcsolatban, jó képességek, 0 gyilkos ösztön.
Na mindegy ezeket csak azért írtam le, mert kérted, természetesen nem gondolom szentírásnak, de én ezt gondolom, ilyesmi keret ami realitás lenne és előrelépés.
Benzemát egyébként nem feltétlen adnám el, nem azért, mert annyira meg akarnám tartani, hanem azért, mert szar a felhozatal.
Realista24 írta:viewtopic.php?f=9&t=54&start=60#p160311
lehet csak nekem nem jó, de itt nem látom az én hsz-m amikor erről írtam volna. Mostmár nem törlöm ki amit írtam, mert van benne kis hozzáfűzni való is.