Inkabb az a nagy pazarlas hogy meccsrol meccsre Benzema szerencsetlenkedik ott, holott 3-bol kb 1 meccsen nyujt elfogadhato teljesitmenyt ha leatlagolom a madridban lejatszott meccseit Raadasul minden harmadik meccsen abszolut semmifele veszelyt nem jelent az ellenfel kapujara csatar letere... Benzema-t Bale-t DM-t es Jeset lehet rotalni ket helyre (nyilvan CR ugyis kezd ha bir menni). Ha Bale formaba lendul, akkor meg Jese es Benzema vetelkedhet a fennmarado 1 helyert.GT37 írta:Mondjuk a rotálást nem tudom, mennyire lehet megoldani, mert ha a walesi tényleg balelendül ( ), akkor nagyjából kirobbanthatatlan lesz a csapatból. Így meg Jesé szituációja megint érdekes lehet. (Középcsatárként játszatni a kis spanyolt szerintem nagy pazarlás lenne.)
Értékeld a legutóbbi meccset
- sonic
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric
Re: Értékeld a legutóbbi meccset
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."
- GT37
- Kedvenc csapatod: Barça, Spurs
Persze, tisztában vagyok a tudásával, és szerintem meg is fogja mutatni előbb vagy utóbb (inkább előbb), hogy miért is fizettetek ki érte 91 milliót (mármint 165-öt ). Csak mondjuk ha továbbra is gyötörni fogják ezek a sérülések, vagy nem fog neki annyira tetszeni, hogy a jobb oldalon kell játszani (no nem mintha az a típusú játékos lenne, aki folyamatosan sír azért, hogy nem ott játszik, ahol szeretne, de ki tudja), satöbbi... De valószínűbbnek tartom, hogy Madridban fog játszani még jó sok évig.Géci írta:Ez viszont tőled meglep, mert Te pont az a valaki vagy aki tisztában van a walsi tudásával. Remélem nem lesz igy. Most még nem. Én annak örülnék, ha hasonlóan rotálva lenne Jesé Bale-el mint akár a 2 szélső védő, és akkor hátha kevesebbet lenne sérült Bale is. Örülök, hogy van nekünk, mert igy hosszú évekre meg lehetne oldani a szélső támadó keresését.
Mondjuk a rotálást nem tudom, mennyire lehet megoldani, mert ha a walesi tényleg balelendül ( ), akkor nagyjából kirobbanthatatlan lesz a csapatból. Így meg Jesé szituációja megint érdekes lehet. (Középcsatárként játszatni a kis spanyolt szerintem nagy pazarlás lenne.)
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
ahogy olvasgatom a fórumokat, meg a beszámolókat, hát..
Mindenki azzal van elfoglalva, hogy milyen durva meccs volt, Diego Costa csúnya dolgokat csinált, NA DE A REAL VÉDŐI
Ezt már tényleg nem hiszem el. Mintha pl anno a Sevilla elleni rangadókon, vagy egy Barca -Espanyol derbin, vagy egy sevillai derbin, vagy akár korábbi Atletico -Real meccseken ez nem fordul volna elő már, hogy az egész átmegy egy nagy adok-kapokba.
Na de, 1-0 után vagy 2-0 után miért nem jött az Atletico, hol volt a nagy Atletico, az eddig szinte veretlen csapat? Nagy Costa fiú merre járt, Diego, az abszolúte de C vonalas szétsztárolt brazil mit mutatott?? Szart se.!
A Real Madrid meg kiment, és lényegileg izomból bedarálta a riválisát, még ha 2 szerencsés gól is volt közte.
Ezt egyszerűen nem hiszem el. Bármit csinálhat ez a csapat, a fikázók akkor is előjönnek majd a barlangból...
Mi lett volna tegnap, ha még a támadószekció is teljes, és jó formában van? 5-0?
Mindenki azzal van elfoglalva, hogy milyen durva meccs volt, Diego Costa csúnya dolgokat csinált, NA DE A REAL VÉDŐI
Ezt már tényleg nem hiszem el. Mintha pl anno a Sevilla elleni rangadókon, vagy egy Barca -Espanyol derbin, vagy egy sevillai derbin, vagy akár korábbi Atletico -Real meccseken ez nem fordul volna elő már, hogy az egész átmegy egy nagy adok-kapokba.
Na de, 1-0 után vagy 2-0 után miért nem jött az Atletico, hol volt a nagy Atletico, az eddig szinte veretlen csapat? Nagy Costa fiú merre járt, Diego, az abszolúte de C vonalas szétsztárolt brazil mit mutatott?? Szart se.!
A Real Madrid meg kiment, és lényegileg izomból bedarálta a riválisát, még ha 2 szerencsés gól is volt közte.
Ezt egyszerűen nem hiszem el. Bármit csinálhat ez a csapat, a fikázók akkor is előjönnek majd a barlangból...
Mi lett volna tegnap, ha még a támadószekció is teljes, és jó formában van? 5-0?
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Nem utólag okoskodom.Hanem azt mondom,hogy ha felhozza Mou tavaly,akkor lehet hogy nem igazolták volna Balet. Mert ha nem vált volna be a spanyol,akkor ugyan úgy megvehették volna,ahogy meg is vették.Utólag lehet okoskodni, hogy persze itt van nekünk most Jesé, bejött neki az élet, de mi van, ha nem jött volna be?
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
Utólag lehet okoskodni, hogy persze itt van nekünk most Jesé, bejött neki az élet, de mi van, ha nem jött volna be? Egy értelmes változtatási lehetőségünk se lenne, se előre, se középre. Az más kérdés, hogy vehettünk volna mást is, másokat is száz millióból, de nekünk ő kellett. Inkább azért szorítsatok, hogy Bale rendbe jöjjön és ne hiába dobtunk ki rá 91 millió eurót. Ráadásul még mindig több van benne szerintem, mint Jesében. Nem véletlen tarolt tavaly angliában az egyéni díjak tekintetében.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
ez egy érdekes kérdés...én már tavaly is mondtam hogy Bale megvételét hanyagolni kellene mert Jesé még jobb is lehetne mint ő..részben igazam is lett, de várjuk meg mi lesz Bale-el
- morientes
Ami nekem a legjobban tetszik,hogy nem szarja magát össze a lehetőségtől,nem érdekli hogy mekkora rajta a nyomás,van önbizalom,benne van a vállalás,éretten játszik az első csapatban,ahhoz képest hogy ez az első szezonja...Jesé meg nekem hatalmas meglepetés eddig, mindig is nagy tehetségnek tartottam, de azt nem gondoltam volna, hogy ilyen jó játékkal fog kirukkolni egy ilyen nehéz meccsen is.
Ezt most csak én mondom,de ha Mou tavaly felhozza az első csapathoz,nem idegenkedik tőle annyira,ma már alap ember lehetne,és Bale leigazolása szóba sem kerül...
Habár Pereznek kellett egy aktuális sztár,(abban nem vagyok biztos hogy Ancelottinak is),szal lehet hogy mégis...
LEGIO PATRIA NOSTRA
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Azért házat, asszonyt, kocsit ne ted fel ráGT37 írta:Minden bizonnyal jöhet egy jó kis klasszikus a döntőben,
Ez tény, de volt annyi helyzet, hogy igazából belefért, hogy annyiból bepattan 1 legalább. Az a 73-27 labdabirtoklás is sok mindent elárult, pedig már ott volt Diego is aki elvileg nagyon nagy erősités. Részemről 2 gól van a 2 csapat között igy egy kis szerencsefaktorral (ami nálunk ritka) jó ez az eredmény. Remélem a bajnokságba is elcsipjük őket, és lenyuszik a népGT37 írta:Az első és a harmadik gólotok nem kis makk volt, viszont a másodiknál tényleg nagyon szépen oldotta meg Di María és Jesé, és összességében is egyértelműen megérdemeltétek a győzelmet szerintem.
Azok után, hogy beletörölte tavaly a csulát Ramosba én nem vártam mást. Costa mostmár mindig érezni fogja a törődést, mert kiharcolta magánakGT37 írta:Zseniális volt. Ahogy a portugál ráfújta az orrát DC-re...
Ez viszont tőled meglep, mert Te pont az a valaki vagy aki tisztában van a walsi tudásával. Remélem nem lesz igy. Most még nem. Én annak örülnék, ha hasonlóan rotálva lenne Jesé Bale-el mint akár a 2 szélső védő, és akkor hátha kevesebbet lenne sérült Bale is. Örülök, hogy van nekünk, mert igy hosszú évekre meg lehetne oldani a szélső támadó keresését.GT37 írta:(Picit off, de nem tartom elképzelhetetlennek azt sem, hogy Bale egy idő után visszamegy a Premier League-be (ha nem úgy alakulnak Madridban a dolgok, ahogy szeretné)
Ez a lényeg koma!!!GT37 írta:megérdemelt már ez az Atlético egy kiadós vereséget.
- GT37
- Kedvenc csapatod: Barça, Spurs
Real-sikert vártam tegnap, de nem gondoltam volna, hogy három góllal veritek a matracosokat. És nem is érzem magam annyira csalódottnak, mint amennyire annak kellene lennem, mert valahogy megérdemelt már ez az Atlético egy kiadós vereséget.
Az első és a harmadik gólotok nem kis makk volt, viszont a másodiknál tényleg nagyon szépen oldotta meg Di María és Jesé, és összességében is egyértelműen megérdemeltétek a győzelmet szerintem.
Minden bizonnyal jöhet egy jó kis klasszikus a döntőben, de azért remélem, az Atlético kicsit még megizzaszt titeket a visszavágón.
Diego Costa vs Pepe... Zseniális volt. Ahogy a portugál ráfújta az orrát DC-re...
Jesé meg nekem hatalmas meglepetés eddig, mindig is nagy tehetségnek tartottam, de azt nem gondoltam volna, hogy ilyen jó játékkal fog kirukkolni egy ilyen nehéz meccsen is. Gyors, robbanékony, technikás, kreatív, jól lát a pályán, remekül fejez be... Nagy jövő állhat előtte. (Picit off, de nem tartom elképzelhetetlennek azt sem, hogy Bale egy idő után visszamegy a Premier League-be (ha nem úgy alakulnak Madridban a dolgok, ahogy szeretné) és Jesé veszi át a helyét - a kezdőcsapatban.
Modric pedig elképesztő, alig volt rossz megoldása. Hihetetlen, mennyit fejlődött az utóbbi két szezonban. A Spursben sem volt kismiska, de mostanra már tényleg világklasszissá vált.
Az első és a harmadik gólotok nem kis makk volt, viszont a másodiknál tényleg nagyon szépen oldotta meg Di María és Jesé, és összességében is egyértelműen megérdemeltétek a győzelmet szerintem.
Minden bizonnyal jöhet egy jó kis klasszikus a döntőben, de azért remélem, az Atlético kicsit még megizzaszt titeket a visszavágón.
Diego Costa vs Pepe... Zseniális volt. Ahogy a portugál ráfújta az orrát DC-re...
Jesé meg nekem hatalmas meglepetés eddig, mindig is nagy tehetségnek tartottam, de azt nem gondoltam volna, hogy ilyen jó játékkal fog kirukkolni egy ilyen nehéz meccsen is. Gyors, robbanékony, technikás, kreatív, jól lát a pályán, remekül fejez be... Nagy jövő állhat előtte. (Picit off, de nem tartom elképzelhetetlennek azt sem, hogy Bale egy idő után visszamegy a Premier League-be (ha nem úgy alakulnak Madridban a dolgok, ahogy szeretné) és Jesé veszi át a helyét - a kezdőcsapatban.
Modric pedig elképesztő, alig volt rossz megoldása. Hihetetlen, mennyit fejlődött az utóbbi két szezonban. A Spursben sem volt kismiska, de mostanra már tényleg világklasszissá vált.
- morientes
De nem is ment más oda hozzá,csak ott ténfergett egymagában a pályaközepén,a lefújás után...Ami még nagyon tetszett.Amikor tegnap vége volt a meccsnek Coentrao és Diego Costa össze ölelkeztek és egymásra vigyorogtak. :mrgreen:Na ott lehetett látni hogy tudják azért ezek a játékosok hogy igen tapló vagyok én is,de ti is azok voltatok cseszd meg! :agree: :lol: Nagyon nagy volt az a jelenet. :mrgreen:
De az,Hogy Simeone nem ment oda gratulálni Ancelottinak,az bunkóság.
LEGIO PATRIA NOSTRA
Hát gyerekek ez a tegnapi meccs! Nagyon jó volt.
Először is ami nagyon tetszett az az ahogy Costat lerendeztték ott hátul.Kollektívan mindenki benne volt.Amikor ő adott akkor kapott is rá egyből vagy nemsokára.
A csapat védekezése meg egyszerüen nagyon de nagyon jó.Mennek a letámadások ha kell ha kell visszazár mindenki még C.Ronaldo is!Nekem nagyon testzett az egész meccs ahogy együtt mozogtak a játékosok.
Aki még mindig siránkozik meg nem fejlődött a csapat dolgokat irogat ide be az szerintem tegnap este meglett győzve...
Ami még nagyon tetszett.Amikor tegnap vége volt a meccsnek Coentrao és Diego Costa össze ölelkeztek és egymásra vigyorogtak. Na ott lehetett látni hogy tudják azért ezek a játékosok hogy igen tapló vagyok én is,de ti is azok voltatok cseszd meg! Nagyon nagy volt az a jelenet.
Először is ami nagyon tetszett az az ahogy Costat lerendeztték ott hátul.Kollektívan mindenki benne volt.Amikor ő adott akkor kapott is rá egyből vagy nemsokára.
A csapat védekezése meg egyszerüen nagyon de nagyon jó.Mennek a letámadások ha kell ha kell visszazár mindenki még C.Ronaldo is!Nekem nagyon testzett az egész meccs ahogy együtt mozogtak a játékosok.
Aki még mindig siránkozik meg nem fejlődött a csapat dolgokat irogat ide be az szerintem tegnap este meglett győzve...
Ami még nagyon tetszett.Amikor tegnap vége volt a meccsnek Coentrao és Diego Costa össze ölelkeztek és egymásra vigyorogtak. Na ott lehetett látni hogy tudják azért ezek a játékosok hogy igen tapló vagyok én is,de ti is azok voltatok cseszd meg! Nagyon nagy volt az a jelenet.
Ez a videó tökéletesen bemutatja, hogy a FIFA mennyire tisztel engem, a klubomat és az országomat. Sok minden érthetővé vált.
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Nincs joga ilyet tenni. Maradjunk ennyiben.
- Kyller
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Guti, Higuain, Ramos, Alvaro Recoba
Ez jogos.Én csak a saját nevemben, de nem a művészúrra vagyok pipa. Világ életében egy senki volt, a műsorban viszont Ágai is csak zavarodottan vigyorgott ahelyett, hogy szót emelt volna ez ellen a retardált ellen! Ehelyett hagyta az ország állítólagosan legnépszerűbb sporttal foglakozó televíziója. Ez bosszant, nem ganxta ténykedése.
-
Én csak a saját nevemben, de nem a művészúrra vagyok pipa. Világ életében egy senki volt, a műsorban viszont Ágai is csak zavarodottan vigyorgott ahelyett, hogy szót emelt volna ez ellen a retardált ellen! Ehelyett hagyta az ország állítólagosan legnépszerűbb sporttal foglakozó televíziója. Ez bosszant, nem ganxta ténykedése.Nem értem miért vagytok ennyire kiakadva, a Zoli mindig is ilyen volt:) Legalább őszinte! :Đ
http://www.youtube.com/watch?v=zqd5fTcp64I
Amúgy itt van.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára VanillaSky 2014. február 6., csütörtök 13:09-kor.
- Kyller
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Guti, Higuain, Ramos, Alvaro Recoba
Nem értem miért vagytok ennyire kiakadva, a Zoli mindig is ilyen volt:) Legalább őszinte! :Đ
Én nevettem rajta, amúgy sem vagyok az a sértődős fajta...
Én nevettem rajta, amúgy sem vagyok az a sértődős fajta...
- Victor
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Norwich City
valaki belinkelné ezt az ominózus esetet? kiváncsi vagyok rá, nem láttam
a meccsről: egyetértek mattel, ronaldo elég ritkán játszik még akkor is jól, hogyha mesterhármast rúg, szóval sokkal többet nem kell tőle várni ilyen téren. sajnos ez az új formáció nem nagyon fekszik neki, és az önzősége is visszajött, tegnap sem egy lelkes szülinapos benyomását keltette, csapkodott ha nem passzoltak neki stb.
benzema szintúgy eltűnt, nagyon jó lenne, ha összekapná magát és ismét hozná azt, amit tud.
pepe és ramos nagyon nagy dicséretet érdemel, talán én szidtam őket a legjobban tavaly, de idén összeszedték magukat és úgy fociznak végre, ahogy tudnak.
di maria lett a meccs embere, sokat hajtott, mindenhol ott volt, gólt lőtt, adott egy zseniális gólpasszt, soha rosszabb meccset neki, szerintem ez az új szerepkör megmentheti a madridi karrierjét (csak ne hosszú távon )
jesé zseniális, hatalmas jövő előtt áll a srác, okos, gyors, technikás, rendkívül gólerős, megkockáztatom, hogy 1-2 éve belül húzóember lehet.
modric hozta a szokásost, kiteszi a lelkét a pályán, védekezésben és támadásbab egyaránt nagyon hasznos, borzalmasan érzi a többieket, és még egy góltól is megmentett.
a többiekre annyira nem térnék ki, végre a szerencse is mellénk állt, de azt hiszem megérdemeltük, mert az atletico mindent akart, csak focizni nem.
a meccsről: egyetértek mattel, ronaldo elég ritkán játszik még akkor is jól, hogyha mesterhármast rúg, szóval sokkal többet nem kell tőle várni ilyen téren. sajnos ez az új formáció nem nagyon fekszik neki, és az önzősége is visszajött, tegnap sem egy lelkes szülinapos benyomását keltette, csapkodott ha nem passzoltak neki stb.
benzema szintúgy eltűnt, nagyon jó lenne, ha összekapná magát és ismét hozná azt, amit tud.
pepe és ramos nagyon nagy dicséretet érdemel, talán én szidtam őket a legjobban tavaly, de idén összeszedték magukat és úgy fociznak végre, ahogy tudnak.
di maria lett a meccs embere, sokat hajtott, mindenhol ott volt, gólt lőtt, adott egy zseniális gólpasszt, soha rosszabb meccset neki, szerintem ez az új szerepkör megmentheti a madridi karrierjét (csak ne hosszú távon )
jesé zseniális, hatalmas jövő előtt áll a srác, okos, gyors, technikás, rendkívül gólerős, megkockáztatom, hogy 1-2 éve belül húzóember lehet.
modric hozta a szokásost, kiteszi a lelkét a pályán, védekezésben és támadásbab egyaránt nagyon hasznos, borzalmasan érzi a többieket, és még egy góltól is megmentett.
a többiekre annyira nem térnék ki, végre a szerencse is mellénk állt, de azt hiszem megérdemeltük, mert az atletico mindent akart, csak focizni nem.
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Megnéztem,és teljesen kiakadtam. Meggyalázza a Real Madrid mezét,azt üzeni a Real Madrid drukkereinek,hogy dögöljünk meg. Sok sok gyereknek,kiskorú szurkolónak,diákoknak,egyetemistáknak,sőt,idősebb,évtizedek óta a Real Madridnak szurkoló embereknek üzeni azt,hogy dögöljenek meg. Ez kérem szépen,több,mint pofátlanság,ez felháborító. Kábé fel is lehetne jelenteni őket. Mindenképpen tenni kellene az ügyben valamit,szervezni kellene valamit,mert ha most nem lép valaki valamit,akkor innentől kezdve tényleg azt csinálhatnak amit akarnak,azt mondhatnak,amit akarnak. Mocskos gerinctelen férgek!********
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Ha elég tökös és jó fej lenne Zolika, akkor a következő műsorban reagálna rá valamit. A nagy gengszter
A sport tv meg egy bocsánatkérést fogalmazhatna meg, de úgysem fog.
A sport tv meg egy bocsánatkérést fogalmazhatna meg, de úgysem fog.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- realbeckham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Én már küldtem nekik emailt. Nem most.....régebbeb. Az a hegyi, plusz a kommentátorok minőségéről szólt, hogy szemmel láthatóan, füllel hallhatóan a pártatlanság és a tisztelet jele nem mutatkozik meg, valamint, Matyira csak 3 mérettel nagyobb zakót találnak minden egyes műsorra. Akkor nem érkezett válasz, szerintem a Gansztásra sem fog. Mindenesetre veszteni nem veszt vele az ember, mivel egy perc alatt megvan, küldeni kell és osztani, hátha Puhl Sanyi tévedett és csodák vannak.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Tádám azt írja, hogy az első heti helyzet mindig élő. De végülis lényegtelen, ennél nagyobb horderejű dolgokkal sem foglalkoznak sokszor. Egy magyar majommal pláne nem fognak.VanillaSky írta:Én a szombati ismétlésben láttam, szóval nem élő volt az. A heti helyzet első adásként is felvételről megy, szerintem.Milyen szép is lenne, ha kapnának ar arcukba valami izmos kártérítési pert. Hiszen nem tiltakoztak ellene. Azt nem tudom, hogy élő adás volt-e. Mert, ha felvétel akkor tuti bukta.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema