Minden, ami válogatott
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
Re: Minden, ami válogatott
a velencei to kornyeken fog megszallni es fehervaron fog edzeni a francia valogatott.
R24-ek elonyben.
R24-ek elonyben.
- Caraway
- Kedvenc csapatod: Manchester United
https://m.nemzetisport.hu/magyar_valoga ... re-2824709
Kajak mi tortent Szoboszlaival? Lassan ugy nez ki, hogy EB se lesz szamara... azt tudom, hogy voltak hirek, hogy lehet muteni kell, de nem vallaltak be. Lehet vegul jobb opcio lett volna.
Kajak mi tortent Szoboszlaival? Lassan ugy nez ki, hogy EB se lesz szamara... azt tudom, hogy voltak hirek, hogy lehet muteni kell, de nem vallaltak be. Lehet vegul jobb opcio lett volna.
- lestat
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Nekem valami Hozzaferesi kodot dob ki csak.
Nemtudok rola hogy kaptam volna olyat
Nemtudok rola hogy kaptam volna olyat
Cristiano Ronaldo ❼
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48
- Caraway
Na megprobaltam en is, kiirta mindket meccsre h soldout.
Kar, hogy lecsusztunk a francia meccsrol, de azert orulok, hogy a portugalra sikerult szereznunk, biztos hatalmas elmeny lesz.
Kar, hogy lecsusztunk a francia meccsrol, de azert orulok, hogy a portugalra sikerult szereznunk, biztos hatalmas elmeny lesz.
- flori
Nekem van amúgy, voltam koronás. Remélem nem lesz vele gecizés hogy oltva nem leszek addigra, de kártyám van.Május 26.-án megyek a második kör kínaira remélem még előtte megjön a védettségim.
Igazad lehet, de ez így hülyeség. Miért ne mehetne ki egy magyar is? Ha meg nem a magyar csapatot állítom be, akkor meg arra nem tudok venni.A jegyportál fiókodban volt valami olyasmi ahol kilehetett választani, hogy kinek szurkolsz szerintem csak annak a csapatnak a meccseire vehetsz jegyet.
Névre szóló a cucc, útlevélszámmal, plusz a védettségi igazolványos mizéria. Nem tudom mennyire lesz egyszerű átíratni.Bátyám barátnője jövő héten megy oltani ha neki nem jön meg majd addig a kártyája akkor tied lehet az ő jegye.
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!
¡1, 2 y 3, Madrid!
- Caraway
Nekem 2 haverom probalkozott eddig, egyik okos, masik balfasz. Elobbinek sikerult a portugalra szervalni jegyet, szoval arra tuti megyunk, utobbinak nem jott eddig ossze a francia.
Bar amugy vedettsegi kartyam meg nekem sincs, dehat csak megjon addig. 1,5 honapja voltam koronas, ha a heten nem erkezik meg, akkor irany a kormanyablakhoz reklamalni.
Bar amugy vedettsegi kartyam meg nekem sincs, dehat csak megjon addig. 1,5 honapja voltam koronas, ha a heten nem erkezik meg, akkor irany a kormanyablakhoz reklamalni.
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio Ramos, R9
Május 26.-án megyek a második kör kínaira remélem még előtte megjön a védettségim.flori írta: Nekem 4-4 a zsákban, már csak védettségi kell az ecseriről.
Francia portugálra is akartam, nem értem miért nem lehetett...
A jegyportál fiókodban volt valami olyasmi ahol kilehetett választani, hogy kinek szurkolsz szerintem csak annak a csapatnak a meccseire vehetsz jegyet.
Bátyám barátnője jövő héten megy oltani ha neki nem jön meg majd addig a kártyája akkor tied lehet az ő jegye.Én beszoptam, sold out, szóval ha lesz vmi oltásellenes haverotok aki eladná a jegyeit, akkor pm me.
2013.05.28
11.45
11.45
- ateeemadrid
Én beszoptam, sold out, szóval ha lesz vmi oltásellenes haverotok aki eladná a jegyeit, akkor pm me.
- flori
Az elején nekem sem dobta be. Nem tudom pontosan már mire mentem, de volt egy olyan hogy személyes ajánlat, vagy valami ilyesmi. Ott dobta ki a jegyeket. Várd végig a csíkot, ne frissíts szerintem. Érdekes, hogy ennyire belassult, engem már 13:58-kor beengedett, 05-re már végeztem is.
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!
¡1, 2 y 3, Madrid!
- ateeemadrid
Annyit segítsetek már nekem, hogy megéri még nyomkodom az F5-öt, meg szarakodjak még, vagy már biztos lecsúsztam róla?Béla írta:Sikerült! Hó vége van nálam szóval csak 30eurós jegyek fértek bele.Portugálok ellen egyedül megyek, de a franciák ellen viszem a bátyámat meg a barátnőjét is.ateeemadrid írta: Úgy látszik az uefa oldalát is terheléses támadás érte, mert nem nagyon sikerül jegyet az EB-re. Valaki szenved még vele?
Én hiába megyek rá, hogy jegyek hozzáadása, semmi nincs, kosárnál is azt írja, nincs elérhető jegy, néha kidob, hogy sokan nézelődnek, akkor tölt újra, stb.
Én nekem az elsődleges cél a portugál meccs, ha más is összejönne esetleg az már csak extra lenne.
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio Ramos, R9
Sikerült! Hó vége van nálam szóval csak 30eurós jegyek fértek bele.Portugálok ellen egyedül megyek, de a franciák ellen viszem a bátyámat meg a barátnőjét is.ateeemadrid írta: Úgy látszik az uefa oldalát is terheléses támadás érte, mert nem nagyon sikerül jegyet az EB-re. Valaki szenved még vele?
2013.05.28
11.45
11.45
- ateeemadrid
Hát kibaszott Ceferin pár fillért félrerakhatott volna, hogy ne ilyen moslék oldalt üzemeljenek.
- flori
Nekem 4-4 a zsákban, már csak védettségi kell az ecseriről.
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!
¡1, 2 y 3, Madrid!
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Jegyfoglalással provokálnak!ateeemadrid írta: Úgy látszik az uefa oldalát is terheléses támadás érte, mert nem nagyon sikerül jegyet az EB-re. Valaki szenved még vele?
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!2019 óta zsebben a jegyek egyébként
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- ateeemadrid
Úgy látszik az uefa oldalát is terheléses támadás érte, mert nem nagyon sikerül jegyet az EB-re. Valaki szenved még vele?
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Italy squad receive covid-19 vaccines ahead of Euro 2020.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Müller pont poenkodott vele twitteren, hogy jokor tert vissza kedden beugorhatna Párizsba segíteni.lordgabi írta:7 hónapig volt sérült úgy írta az internet, a hétvégén tért vissza.lordgabi írta:
Visszavonult egy évre a Bayernből, utána visszatért a Groningen színeiben, ahol folyamatosan sérült, legutóbb október 18-án állt be csereként a 76. percben.
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
7 hónapig volt sérült úgy írta az internet, a hétvégén tért vissza.lordgabi írta:Visszavonult egy évre a Bayernből, utána visszatért a Groningen színeiben, ahol folyamatosan sérült, legutóbb október 18-án állt be csereként a 76. percben.ziro4vr írta: Majd reaktiválják Robbent, ő még játszik nem? Múltkor Riberyt is elcsíptem a Fio meccsen. Azért az egy baszó páros volt.
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
- istimester
- rex madridistae
- Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
- Kedvenc csapatod: DAC
Sima bajnokin sérült meg.numberone1 írta:
Egyebkent Vida is a valogatottban serult meg anno?
Jo lenne ha formaba lendulne es jatszani tudna az EB-n. Jo lenne meg egy hasznalhato vkp.
Csak pár hete edz teljes bedobással, sok meccset már ő sem fog játszani idén.