Politika
Re: Politika
Hát ez az MP beszéd nagyon komoly volt, tényleg érdemes visszahallgatni, aki nem nézte.
45 percnél is több volt, de hát ez minden várakozásomat felülmúlta.
Ilyen jó politikai beszédet talán még nem is hallottam itthon.
Félelmetes mennyire össze lett rakva és milyen víziót vázolt fel az országnak.
45 percnél is több volt, de hát ez minden várakozásomat felülmúlta.
Ilyen jó politikai beszédet talán még nem is hallottam itthon.
Félelmetes mennyire össze lett rakva és milyen víziót vázolt fel az országnak.
-
- Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
- Kedvenc csapatod: csakamadrid.
Mekkora lelki serules kell, hogy valaki ilyen poloban flangaljon? Vicces, meg minden, de komolyan belegondolva ijeszto, hogy ilyen arcok valoszinuleg eletukben nem jartak meg egyeni terapian, es a belso frusztracioikat masokra eresztik ki.
-
- Kedvenc játékosaid: Casemiro, Modric, Ramos, Militao, Carvajal, Vini, Valverde
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
asszem sikerult felnoni hozzadnuevo_ericco írta:Ez még tőled is szint alatti volt1madridista írta:raadasul marai is ilyen szelsojobbos panel
-
Ez még tőled is szint alatti volt1madridista írta:raadasul marai is ilyen szelsojobbos panel
Márai csak a kibaszott ostobáknak szélsőjobbos panel.
Elég komoly az MP beszéd, egy pöppet jobb mint a brüsszelezés meg a bábkormányozás.
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Ágeci pls ne linkeljetek semmit, masodpercenkent nyilik a bicska a zsebemben a sok agymosott ven nyugger vagy talpnyalo kibaszott faszszopo nyomorult ember miatt.
Gondoljatok egymas mentalis egeszsegere, ne linkeljetek.
Köszi
Ezert se megyek ilyen esemenyekre, garantalt az elozetes.
Gondoljatok egymas mentalis egeszsegere, ne linkeljetek.
Köszi
Ezert se megyek ilyen esemenyekre, garantalt az elozetes.
thereisonly1ronaldo
-
- Kedvenc játékosaid: Casemiro, Modric, Ramos, Militao, Carvajal, Vini, Valverde
megin szazezren lesznek mint a tv szekhaz elott??ferni írta: https://www.reddit.com/r/hungary/commen ... k_ennyien/
Van tömeg.
MP fejből elszavalta az egész Mennyből az Angyalt Márai Sándortól, elég hatásos volt el kell ismerni.
Orbán beszéde meg ez volt...
És ez még csak a gyülekező volt a vonulás előtt, Széna téren még többen lesznek.
fejbol verset
magatol semmit nem tud a szoveget is irjak
raadasul marai is ilyen szelsojobbos panel
-
Joulvanezígycsababarca írta:- szerintem amit Orbán mondott vagy mond az szerintem jó.
- Mit mondott most, mi tetszett a legjobban?
- Semmit nem hallottam mert itt hangosan szólt a zene.
Amúgy a nagyrésze a néniknek visszatérő vendégek, felismerni már őket.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Te ezt nem értheted. Nélkülük 600 Ft lenne az euró.Pite86 írta:Tisztelettel megkèrdeznèm, hogy az kinek a sara, hogy most 427 Ft egy svájci frank??????? Egyszer mondott "valaki" valami olyasmit hogy mit is kell tennie annak a miniszterelnöknek akinek a kormányzása alatt 300 Ft lesz az euro. Segítek :2010 forintárfolyam: 181.16 Ft 1 svájci frank 104,6 milliard frank
2024 forintárfolyam: 427.75 Ft 1 svájci frank 130,6 milliard frank
"Az a Miniszterelnök akinek a kormányzása alatt az EURO 300 forint fölé emelkedik NEM TUD KORMÁNYOZNI ÉS LE KELL MONDANIA - Orbán Viktor 2008 április Parlament"
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Emberke: Mi lenne, ha mondana nekem egy névsort a jelenlegi kormányt kire cseréljük le, mondjon valaki az Orbánéknál jobbat, egy alternatívát és akkor elgondolkozom.
Riporter: És a Fideszben milyen névsort tud mondani Orbán Viktoron kívül?
Emberke: Hát... Nézzen már körül a világban, mások se élnek sokkal jobban.
Kapnak egy kérdést és megáll az agyi működés.
Riporter: És a Fideszben milyen névsort tud mondani Orbán Viktoron kívül?
Emberke: Hát... Nézzen már körül a világban, mások se élnek sokkal jobban.
De itt van ez a két videó, nincs bennük értelem, ezt érte el a Fidesz, hogy gondolkodni se tudnak ezek az emberek, csak mint a papagájok ismételgetnek.szerintem amit Orbán mondott vagy mond az szerintem jó.
Kapnak egy kérdést és megáll az agyi működés.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ferni 2024. október 23., szerda 16:27-kor.
- csababarca
- Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.
- szerintem amit Orbán mondott vagy mond az szerintem jó.
Amúgy a nagyrésze a néniknek visszatérő vendégek, felismerni már őket.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára csababarca 2024. október 23., szerda 16:28-kor.
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
-
- Kedvenc játékosaid: RAUL, CR7, RONALDO, ZIDANE, RC, FIGO, Casillas, Modric, Puskás
- Kedvenc csapatod: Real Madrid CF
Tisztelettel megkèrdeznèm, hogy az kinek a sara, hogy most 427 Ft egy svájci frank??????? Egyszer mondott "valaki" valami olyasmit hogy mit is kell tennie annak a miniszterelnöknek akinek a kormányzása alatt 300 Ft lesz az euro. Segítek :2010 forintárfolyam: 181.16 Ft 1 svájci frank 104,6 milliard frank
"Az a Miniszterelnök akinek a kormányzása alatt az EURO 300 forint fölé emelkedik NEM TUD KORMÁNYOZNI ÉS LE KELL MONDANIA - Orbán Viktor 2008 április Parlament"
roncstársadalom....
Puzsér kemény volt...
Kajak ebben a videóban is kapnak egy kérdést az nem tudnak elmondani egy értelmes, összefüggő mondatot...
Valamit hablatyolnak a propaganda kézikönyvből
Puzsér kemény volt...
Kajak ebben a videóban is kapnak egy kérdést az nem tudnak elmondani egy értelmes, összefüggő mondatot...
Valamit hablatyolnak a propaganda kézikönyvből
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára ferni 2024. október 23., szerda 16:21-kor.
https://www.reddit.com/r/hungary/commen ... k_ennyien/
Van tömeg.
MP fejből elszavalta az egész Mennyből az Angyalt Márai Sándortól, elég hatásos volt el kell ismerni.
És ez még csak a gyülekező volt a vonulás előtt, Széna téren még többen lesznek.
Van tömeg.
-
Szerintem több EU-val. Véget kell venni a széthúzásnak, saját pecsenye sütögetésnek. Közös adózási és fiskális rendszer kell, közös külpolitika, hadsereg, ezekkel járó fejlesztések, stb. Az energetikai árak is azért lőttek ki 2022-ben, okozva óriási károkat a gazdaságban, mert nem volt közös gázbeszerzés, stratégia, az euroópai nemzetek egymásra ígértek rá, így verve az egekbe az árakat. Az sem megoldás, hogy a kisebb tagországok egymással szemben alkudoznak egy-egy nagytőkés kedvéért, minél jobb adófeltételeket biztosítva, ha az odaviszi a gyártást. A tőke, gazdaság egy szint felett csak együtt tartható ésszerű mederben, így a bérkülönbségeket is csak egy erősebb, egységesebb EU-val lehet megoldani. A gazdagabb nemzetek csak akkor fognak szívesen költeni a szegényebb térségek infrastuktúrájára, ha minél biztosabbak lesznek benne, hogy azt nem lopják el, erre kellene közös igazságszolgáltatás, ügyészség a közös forrásokkal kapcsolatban.1madridista írta: en azt se birom felfogni hogy az eu hogy fogja elkerulni az eu az osszeomlast
Mindezekhez persze idő és kitartás kell, nem pedig az első akadálynál, kihívásnál ezerfelé rohanni és pánikot kelteni.
És nem, a felsorolt dolgokkal nem járna együtt a kulturális sokszínűség, a tradíciók felszámolása, a nemzeti szuverenitás is megmaradna, hiszen a források, döntési jogkörök nagy része továbbra is nemzeti hatáskörbe tartoznának. Ezek mind simán megférnének az általam felsorolt szakpolitikai kérdések mellett.
Jó hát ezt így nem lehet nézni persze ahogy leírtam, de hát ennyi pénzből amit kaptunk logikusan csökkenie kellett volna az államadósságnak, nem pont majdnem annyival növekedni.
Akkora ellentét van a számokban, hogy tökéletesen megmutatja mekkora a baj.
Aki végig tudja nézni a lenti videót meg jelentkezzen, mert óriási kihívás, már párszor meg kellett állítanom azt három percnél tartok, kemény anyag
Egy egyszerű kérdésre nem tudnak egy értelmeset válaszolni bakker...
Akkora ellentét van a számokban, hogy tökéletesen megmutatja mekkora a baj.
Aki végig tudja nézni a lenti videót meg jelentkezzen, mert óriási kihívás, már párszor meg kellett állítanom azt három percnél tartok, kemény anyag
Egy egyszerű kérdésre nem tudnak egy értelmeset válaszolni bakker...
-
nem erdemesebb kulfoldi valutaban merni? az inflacio gondolom befolyasolja a szamokat...2010-ben 19 ezer milliárd volt az államadósság, most már ez a szám 55ezer milliárd forint 14 év kétharmad után, mindezt úgy, hogy érkezett hozzánk 40 ezer milliárd forint az EUtól.
75 ezer milliárd forint a deficit.
(ez most kerdes, nem gunyolodas)
2010 forintárfolyam: 181.16 Ft 1 svájci frank 104,6 milliard frank
ez nem akkora deficit
ha jol gondolom akkor nem csak allamadossagot fizetunk az eus penzekbol, szerintem ez leegyszerusitese a dolgoknak...
a nemet gazdasagi mutatok meg az autogyartok reszvenyei szamomra ugyanugy fix szar...Feltételezésekről beszélsz, amik lehetnek jogos félelmek, nem vitatom, de a másik oldalon meg a fix szar van, ilyen egyszerű a történet.
Feltételezésekről beszélsz, amik lehetnek jogos félelmek, nem vitatom, de a másik oldalon meg a fix szar van, ilyen egyszerű a történet.en azt se birom felfogni hogy az eu hogy fogja elkerulni az eu az osszeomlast
legalabb olyan komoly problemak vannak (rossz gazdasagi-politikai dontesek miatt) az euban sajnos nem tudom hogy egyaltalan magat meg tudja e menteni nem hogy nekunk segitsen...
Fideszeseket kérdeztem a Fidesz hibáiról, Tiszáról és Magyar Péterről - szürreális válaszokat kaptam
Egy kis ébresztő mit művel a Fidesz az emberekkel, fújják vissza a propagandát, mossák az agyukat...
És ilyen szavazókkal van hatalmon a Fideszt, akik mindenféle tényeket figyelmen kívül hagyja csak mondják vissza amit hallanak, semmi gondolkozás, semmi saját vélemény, az se baj ha egyértelmű hazugságokat mondanak.
14 év agymosás ezt műveli emberekkel, félelmetes.
Tényleg nézzétek meg ezt a videót...
Ez egy borzasztó bűn hogy a Fidesz ezt csinálja az emberekkel, mindezt szavazatokért, hogy tudjanak lopni...