Szerencsejátékok
Re: Szerencsejátékok
hétvégére:
deportivo la coruna szerzi az első gólt @ 6.00
deportivo la coruna szerzi az első gólt @ 6.00
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
- Ferencváros
- Kedvenc csapatod: Ferencváros, Nashville, Magyar válogatott
már most megbántam, hogy húztam a Cityt...nem tudom mit hittem, gondoltam, ha öt meccs nyeretlenek, most behúzzák. De közük nincs hozzá.
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Fisher says Melo probably won't play tonight.
Knicks under 91,5 @ 1u
Lesz még, megyek ma a sztárcsapatok ellen, szerintem senki nem fogja magát megölni AS meccs előtt.
Knicks under 91,5 @ 1u
Lesz még, megyek ma a sztárcsapatok ellen, szerintem senki nem fogja magát megölni AS meccs előtt.
Denver pipa, korrekt visszatérés, 1-0.
- nmate
Detroit - Horns és a Lakers - Denver under ment végül, utóbbi elég fájdalmas, hogy egy ponton múlt.
- nmate
Ertem, kosz. Gondolom akkor a pénzmennyiség nagyobb a Sunson. Kings is tetszik am.
-
- Kedvenc játékosaid: Gerrard, Coutinho, Sturridge, Agger
- Kedvenc csapatod: Liverpool F. C.
Várok egy team total-ra a Bulls-Sacramento meccsen, ha az idegenbelieknek lesz ilyen 95-97 pont, húzom is az undert
Ez a reverse movement és általában ez jelenti azt, hogy az okos csávók a Suns mellett vannak. Persze ők sem mindig nyernek, csak a hosszútávot verik nagggyon stabilan. Ilyen volt mostanában amikor a Charlotte verte másodszorra Wizt, Indy Clevelandet, Detroit Houstont, stb...Suns nem teljesen tetszik, annak ellenére, hogy inkább a Rockets mellett van a nép, 0-ról -2-re ment a line. Persze lehet játszom. Pár under viszont igen, Horns-Detroit, Suns-Rockets, Denver-Lakers.
Amúgy pedig remek helyzetben van a Suns, nekik utolsó, Rocketsnek lesz egy b2b meccse még a Clips ellen a szünet előtt, emellett kétszer kaptak ki, és elég ritka, hogy közel azonos csapatok háromszor kikapjanak egy évadban egymás ellen. Plusz PO-ért haroclnak, Len visszatérhet, középen gondot okozhatnak a Rakétáknak.
Suarez nagyon képzett,és a vérében van a kapu támadása,olyan akit ha megkötözöl,és elé tolsz egy kaput, akkor elkezd habzani a szája,és ha elvágod a kötelet akkor orra bukik,mert menne mint az állat a kapura. - R.M.C.F.
- nmate
Suns nem teljesen tetszik, annak ellenére, hogy inkább a Rockets mellett van a nép, 0-ról -2-re ment a line. Persze lehet játszom. Pár under viszont igen, Horns-Detroit, Suns-Rockets, Denver-Lakers.
Kb 1 hete nem pakoltam nba-t, nagyjából a kínálatot se lestem át, most igen, gyenge nap, 1 play (egyelőre) van azért.
Nuggets ML @ 2.15
Nuggets ML @ 2.15
Arsenal -1.5
Spurs +0.5
Spurs és BTTS
Hornets ML
Phoenix ML
Spurs +0.5
Spurs és BTTS
Hornets ML
Phoenix ML
Suarez nagyon képzett,és a vérében van a kapu támadása,olyan akit ha megkötözöl,és elé tolsz egy kaput, akkor elkezd habzani a szája,és ha elvágod a kötelet akkor orra bukik,mert menne mint az állat a kapura. - R.M.C.F.
- nmate
kb. 0,8 unit plusz. OKC-n meglepődtem picit, úgy néz ki elkapták a fonalat. Mondjuk Clipsnél sem győzelemre számítottam, inkább sima covert láttam esélyesnek.nmate írta:Clips +9 @ 1,5u
Denver +5,5 @ 1u
Indi +4,5 @ 0,5u
-
- Kedvenc játékosaid: Gerrard, Coutinho, Sturridge, Agger
- Kedvenc csapatod: Liverpool F. C.
Philly under94
- nmate
Clips +9 @ 1,5u
Denver +5,5 @ 1u
Indi +4,5 @ 0,5u
Denver +5,5 @ 1u
Indi +4,5 @ 0,5u
- nmate
Ez meg 1-1, ma szoptam picit.nmate írta: Atlanta +2, Toronto +2 megy a kosárba.
Ezen kívül is minden, de tényleg minden (csapatok formája, csapatok egymás ellenije) arra mutatott, hogy under lesz. Najó, tényleg ez volt az utolsó totalos fogadásom.nmate írta:OKC-vel befürdünk, mint egyszer. Idén még 1x nem volt lowscoring game korai időpontokban, persze hogy most fordul a kocka
Barca meccs legalább jött.
- Ferencváros
- Kedvenc csapatod: Ferencváros, Nashville, Magyar válogatott
Már csak az élvezetek miatt játszokcsabi* írta:megéri. folytasd.Ferencváros írta:tudlak sajnálni, én két-három havonta nyerek normálisan (értsd: 5000 forint fölött), úgy, hogy minden nap rakok
-
- Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
- Kedvenc csapatod: los blancos.
megéri. folytasd.Ferencváros írta:tudlak sajnálni, én két-három havonta nyerek normálisan (értsd: 5000 forint fölött), úgy, hogy minden nap rakok
0-2nel irtam.
nem az ezen szelvenyen megnyerheto osszeg miatt voltam ideges. v az esetleges elbukott penzen. hanem az allando 1 meccseken. ez most jol vegzodott szerencsere de ideje volt mar.
nem az ezen szelvenyen megnyerheto osszeg miatt voltam ideges. v az esetleges elbukott penzen. hanem az allando 1 meccseken. ez most jol vegzodott szerencsere de ideje volt mar.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91