Értékeld a legutóbbi meccset

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
madridronie
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: madridronie » 2014. január 15., szerda 23:36

Felejthető meccs, illetve teljesítmények mellett sima továbbjutás!
dm, morata, coentrao..hát mi folyik itt?

Ebben a Casemiroban nem tudom mit láttok, szerez két labdát, elad hármat...
Itt meg a nyári távozók borítékolható listája, hála a Jóistennek! Csak már ott tartanánk ... :( :shutup: :(
Iscoval nem tudom mi van.
Hihetetlen erős kezdés után durva mély repülés! :roll:
bekk: Hakimi&Davies
támadó: Mbappé

Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★

Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills

Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo

RealMadrid

"Cristiano es un extraordinario Comandante"

Sunsky
Kedvenc játékosaid: Ibra, Modric, Isco, Neymar

HozzászólásSzerző: Sunsky » 2014. január 15., szerda 23:28

Iscoval nem tudom mi van. Van pár meccse mikor minden bejön, aztán semmi. De ilyenkor passzolhatna többet. Jesé, Ronaldo tetszett. Látszik, hogy utóbbi lenyugodott azért (vagy csak korán jött a találata? :D). Gólt megint nem kaptunk, plusz egy Modric nem játszott ugye, picit szebb lett volna a játék. Összességében nem volt ez rossz a cserékig. Aztán jött az agyatlanok ideje. Di Mariat leírtam a topikjában, Coentrao szépen tért vissza, Moratat viszont sajnálom, függetlenül, hogy neki nem ez lesz az a csapat, ahol meg tud maradni.

Casemiro nem győzött meg eddig még egy alkalommal sem.

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2014. január 15., szerda 23:26

a megy a meccs topicban látom beindult a mondjunk le mindenkit...csak Casemirot figyeltem a végén, ti vakok vagytok!
oké a megkerülős csel nem jött be a végén, de nem egy labdát szerzett, végig ott volt fejben mindig a biztonságos megoldást választotta, ami rendre azt eredményezte hogy ember hátrányban megtudták tartani a labdát...amikor meg senki nem indult rárúgta az ellenfélre hogy kimenjen a labda, de persze egyből hülye meg agyatlan és hasonlók...arról nem is beszélve hogy azért Benzemat is le kell mondani, tényleg sok köze volt ma a meccshez
nagyon lazára vették a dolgot, DM nulla, amint valaki 30 feletti ajánlattal jön el kell engedni...Isco is formán kívül van, de róla legalább elmondható, hogy megtudja tartani a labdát és képes bármikor olyan cseleket elővenni amiből már helyzetet alakít ki
a legnagyobb pozitívum az a nulla kapott gól, Ramos kezd visszatérni, Pepe pedig továbbra is jó formában

wZoLee7

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2014. január 14., kedd 17:03

ez most megint olyan dolog, hogy volt egy szavazás itt a fórumon, én is Modricra tettem, szerelt, támadott, mindent csinált...Varane tudja úgy végezni a dolgot hogy a szám tátva marad tőle...de ez a szavazás semmit nem ér igazából. Ramos is remekül játszott, én észrevettem :D. Ha most írnám Ramosnak egy levelet hogy figyi, Madridomon azt a Modric gyereket szavazták meg a meccs legjobbjának érdekelné? :lol:

morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

HozzászólásSzerző: morientes » 2014. január 14., kedd 12:11

Kerlon írta:
Realista24 írta:Az Espanyol elleni meccs legjobbjának Modricot (65%) választottátok, Pepe (16%) lett az ezüst és Benzema (9%) a bronzérmes.
Azért itt látszik némi egy oldalúság. Ramos meg Pepe közel nem maradt el a kis horváttól. Cordoba gyerek nem egy egyszerű eset volt, de kb. egy veszélyesebb szituval lehúztuk a meccset. Nyertünk idén egyáltalán már 1-0ra?
Való igaz,bár nyilván Pepe azért van előrébb sok embernél mert ő szerezte a gólt.Modric meg mert látványosabb volt nyilván mint Ramos.De az is igaz hogy a spanyol levette a pályáról Cordobat,hibátlanul.Csak ugye Modric nyilván nagyobb reflektorfényben volt egész meccsen.Szerintem sokan észre se vették hogy Ramos milyen hasznosan játszott... :D
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. január 14., kedd 11:39

Realista24 írta:Az Espanyol elleni meccs legjobbjának Modricot (65%) választottátok, Pepe (16%) lett az ezüst és Benzema (9%) a bronzérmes.
Azért itt látszik némi egy oldalúság. Ramos meg Pepe közel nem maradt el a kis horváttól. Cordoba gyerek nem egy egyszerű eset volt, de kb. egy veszélyesebb szituval lehúztuk a meccset. Nyertünk idén egyáltalán már 1-0ra?
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

morientes

HozzászólásSzerző: morientes » 2014. január 14., kedd 11:15

Eltaláltam,mit nyertem.. :Đ
Egyébként valóban ok ez a sorrend,minusz kategóra Di Maria,Bale.Ronaldot csak azért nem írtam mert fejben ő már svájcban volt,úgyhogy el van nálam neki nézve az a meccs :D
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. január 14., kedd 9:49

Az Espanyol elleni meccs legjobbjának Modricot (65%) választottátok, Pepe (16%) lett az ezüst és Benzema (9%) a bronzérmes.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

morientes

HozzászólásSzerző: morientes » 2014. január 13., hétfő 13:09

hehe írta:
de ha minden kritériumnak megfelelne,ő lenne a világ legjobbja nem Ronaldo... :)
még szerencse, hogy most van az aranylabda cucc január elején, mert céronaldo elég nagy gödörben van. pláne amióta ezt az ótvar fekete csukát hordja, azóta semmi nem jön össze neki.
Persze,adom.Én csak arra gondoltam hogy ha Benzema azoknak az elvárásoknak eleget tenne...stb.
Amúgy remélem kijön a gödörből.
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép

hehe
Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.

HozzászólásSzerző: hehe » 2014. január 13., hétfő 13:00

de ha minden kritériumnak megfelelne,ő lenne a világ legjobbja nem Ronaldo... :)
még szerencse, hogy most van az aranylabda cucc január elején, mert céronaldo elég nagy gödörben van. pláne amióta ezt az ótvar fekete csukát hordja, azóta semmi nem jön össze neki.
Kép
Kép
Kép

morientes

HozzászólásSzerző: morientes » 2014. január 13., hétfő 12:57

Hát szegény Benzema ebből már sehogy sem keverdhet ki jól... :D
Ha pl gólt rúgna mondjuk az ötösről,akkor megkapná hogy hát ezt a hülye is berúgja.(Nyilván Ronaldo nem hülye :mrgreen: )Ha akasztana egyet kapcsiból akkor nyilván csak szerencséje volna.Ha visszájár mélységbe labdáért,akkor miért jár vissza...ha nem jár vissza ,akkor persze mezőnybe szar...de ha minden kritériumnak megfelelne,ő lenne a világ legjobbja nem Ronaldo... :)
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép

Anthony
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo

HozzászólásSzerző: Anthony » 2014. január 13., hétfő 11:44

Most olyan átlagos volt Benzema, voltak rosszabbak, de jobbak is nála.
Modric nagyon jó volt, ő adta a gólpasszt is, de mivel Pepe fejelte be, és a védelemben is jó volt őt nevezném a meccs emberének.

RealRaúl77
Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo

HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2014. január 13., hétfő 11:13

A talaj súrlódási együtthatójáról, a labda tehetetlenségéről, a rugalmas ütközésről, a perdületről és a közegellenállásról meg ne feledkezzünk.

Egyébként tényleg szánalmas ami néha itt megy.. mindkét véglet.
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.

https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4

2024/25: Ide azt a hét kupát.

wZoLee7

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2014. január 13., hétfő 11:00

a hőmérsékletből, a szél erősségből, a páratartalomból na meg a DM faktorból kiszámolhatta volna fejben, hogy pontosan hová érkezik a labda nem? :D

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. január 13., hétfő 10:57

DE, belőhette volna
Jogos, számíthatott volna rá, hogy DM úgyis elrontja a passzt, vagy beleér a védő, vagy rosszul pattan a labda..vagy...vagy....ha meg belövi, akkor három méterről nem nagy cucc berúgni, az érdem Di Maríáé...stb.stb. Jó ez a Karim-körhinta. :shifty: Nem baj, itt a madridomon legalább hátszele van. :lol:
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2014. január 13., hétfő 10:54

Realista24 írta: Karim mögött ment el a labda.
DE, belőhette volna :mrgreen: :roll:

Este 8 körül elszabadul a pokol, úgyhogy készüljetek :D
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. január 13., hétfő 9:57

itt Benzema lábai között átment a labda, persze ott Di Maria is szarul adta, de belőhette volna attól még
Ajánlom, hogy kockázd ki a videót
http://www.youtube.com/watch?v=EjX2gQt69wI
Karim mögött ment el a labda.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Balii
Kedvenc játékosaid: CR7,R9,Roberto Carlos,Zidane

HozzászólásSzerző: Balii » 2014. január 13., hétfő 1:01

Újfent nem értem a cikkekben és pár hozzászólásban megnyilvánuló végtelen negatívitást.Egy újabb olyan meccsen vagyunk túl ahol az eredmény nem tükrözi a valóságot hiszen ennél jobban nem nagyon lehet 1 meccset irányítani.Persze az beletartozik hogy a helyzetkihasználásunk pocsék volt ma is de ez is egy alsó hangon 3 vagy 4-0-ás meccs volt amit úgy állítanak be sokan hogy kiizzadtuk meg hú de nehéz volt közben tükör sima volt az első félidő első 10 percét eltekintve ,de ahhoz szerintem már sokan hozzászoktunk hogy álmosan kezdünk mindig és többnyire a 2. félidőre maradnak a gól/gólok.
Az hogy a BL-ben mi lesz hogy lesz az megint egy más kávéház és a bajnokik alapján szerintem fölösleges is összehasonlítani.
Annyit még hozzá tennék a BL kapcsán ha Bale feljavul a szintjére és Jesé mondjuk addigra már bizonyít annyit Ancelottinak hogy DM helyet őt kezdesse már BL-ben is akkor szerintem bőven van esélyünk bárki ellen,az megint más kérdés hogy ki milyen napot fog ki akkor(itt első sorban Ramosra és Ronaldóra célzok,gondolom érthető okokból)
Szóval összességében ami nekem most nem tetszett az DM,Bale és Ronaldo játéka bár Ronaldoé főleg olyan tekintetből hogy kihagyott 2 5-ön belüli ziccert illetve az üres kaput se találta el,ezeken kívül csak a szokásos.
Bale teljesen elvolt veszve,látszódott rajta hogy nem mozog annyit amennyit kellene,párszor el is bambult és a védők gyorsabban reagáltak mit ő,cselek se ültek szóval ez nagyon nem az ő napja vol.
DM esetében beigazolódott a kezdő csapat láttáni félelmem miszerint ő lesz a csatár/ok mögött ahova az ő képességei gyengék hiszen egyrészt 1 lábas,másrészt nem lát úgy a pályán mint ahogy az a poszt megköveteli,ő 1 tipikus futóbolond vonal szélső csak valamiért Ancelotti ezt nem látja be.1 szóval SZAR volt a barátunk még ha 2. félidőben legalább beleszürkült a védő munkáiba és nem csinált nagy idiótaságot mint a 4v2 szitunál.

torjack
Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf

HozzászólásSzerző: torjack » 2014. január 13., hétfő 0:29

zalkrisz írta:
Matt009 írta:De ha valakit zavar a negatív véleményem a csapatról, az ne olvassa a hsz-eimet. Ez nem arrogancia, hanem jó tanács akar lenni azoknak, akiknek nem szimpatikusak az írásaim.
Én kurva sok dologban egyetértek veled, de mondjuk azt nem értem, hogy azt hogy gondolod, hogy a 2 BL siker ellenére nem volt eredményes a csapat. Hát én mit meg nem adnék azért a két BL győzelemért. 12 éves voltam mikor másról nem beszéltünk a suliban (akkor még újságokban volt kielemezve), mint Zidane góljáról a döntőben. Azóta felnőttem, a csapat szurkolója vagyok, de még csak közel sem kerültünk a címhez sajnos.
Szerintem a Milanra gondolt. Carlo ott eltöltött x éve alatt több BL-t nyert, mint bajnokságot. Amíg a BL-ben joggal lehetett tartani az olaszoktól, addig hazai frontot tekintve a háziorvos a Milant írta fel álmatlanság ellen...

Hogy ne offoljak teljesen, nehéz pályán 3 pont, a minimális célkitűzés teljesítve.

Sunsky
Kedvenc játékosaid: Ibra, Modric, Isco, Neymar

HozzászólásSzerző: Sunsky » 2014. január 12., vasárnap 23:37

Matt009 írta:De ha valakit zavar a negatív véleményem a csapatról, az ne olvassa a hsz-eimet. Ez nem arrogancia, hanem jó tanács akar lenni azoknak, akiknek nem szimpatikusak az írásaim.
Én kurva sok dologban egyetértek veled, de mondjuk azt nem értem, hogy azt hogy gondolod, hogy a 2 BL siker ellenére nem volt eredményes a csapat. Hát én mit meg nem adnék azért a két BL győzelemért. 12 éves voltam mikor másról nem beszéltünk a suliban (akkor még újságokban volt kielemezve), mint Zidane góljáról a döntőben. Azóta felnőttem, a csapat szurkolója vagyok, de még csak közel sem kerültünk a címhez sajnos.

Vissza: