Értékeld a legutóbbi meccset

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
Matt009
Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: Matt009 » 2014. január 12., vasárnap 23:16

Ancelottit alapból nem komálja, nyáron elment Özil és Higuaín...BL-t több mint 10 éve nem nyertünk...szerintem szimplán őszre betelt Nála a pohár. Megesik. Régebben nem flamelt.

De csak tipp.
Jól látod a helyzetet. Kicsit kezd betelni a pohár. Nem is Higu meg Özil távozásával van bajom. Őket azután kedveltem meg, hogy Real játékosok lettek, jelenleg nem is követem a pályájukat, max összefoglalók, statisztikák szintjén. Most vannak más kedvenceim: Jesé, Modric, Marcelo (ő már rég, csak mindig elfelejtem kiírni :D ), Xabi. Nem updatelem a profilomat hetente.

A pohár betelése abból fakad, hogy azon hibák elkövetését látom a jelenlegi projektünkben, amiket az elmúlt 10 évben sorra elkövettünk. A hibák pedig amik évek óta jelen vannak, nincsenek kijavítva. Mikor én a Realról véleményt mondok, akkor mindig a BM-hez, Barcához, Cityhez vagy az adott legjobbhoz viszonyítom a csapatunkat. És jelenleg a BM-től főleg nagyon le vagyunk maradva. Van 6 csapat a BL-ben, akiktől én baromira tartok (BM, PSG, Chelsea, City, Barca, Arsenal ez a sorrend is aszerint, hogy melyik csapattól mennyire tartok) és úgy gondolom, hogy a jelenlegi hibáinkkal, amik szinte minden meccsen kiütköznek, kevés esélyünk van ezen 6 csapat ellen. A kp-n mind a hat csapat erősebb, szervezettebb, mint mi. (Ha a csapatban lévő potenciál 80%-a kiütközne, akkor csak a BM lehetne pariban velünk, de jelenleg a csapat a potenciáljának csak 40-50%-át képes nyújtani, és nem látom azt a tendenciát, ami ezt a százalékot megemelné. Bale és Isco formajavulása lehet egy ilyen faktor, de ez még kevés. Ide szervezett kp kell.)
Ancelottival pedig nem az a bajom, hogy nem szeretem. Emberileg nincs vele bajom. Egyszerűen alkalmatlannak tartom a Real padjára, ennyi az egész. A korábbi csapatai játékban pocsékok voltak, kivéve a Milant (bár az se volt csúcs, talán egy-másfél évük volt, ami játékban nagyon jó volt, azon kívül csak időszakos fellángolásaik voltak játékban), de a Milan meg nem volt eredményes a keze alatt a 2 BL ellenére sem. Ez a fő bajom vele, és nem látom, hogy mitől változna.

Lényeg a lényeg, a csapat nem halad jó úton, és ha most kellene tippelnem, akkor azt mondanám, hogy idén sem lesz trófeánk. Ez pedig frusztrál. Az a kifogás pedig, hogy új edzővel első év tanulóév, csak részben elfogadható. Most sorolhatnék rengeteg példát új edző-első éves trófeák. Vannak ilyenek szép számmal. Ha az edző és csapat egymásra talál, akkor már az első év is eredményes (Lám mégis 1-2 példa: Capello-Real 2x is, Schuster-Real, Ancelotti-Chelsea, Ancelotti-PSG(első teljes évet nézve teljesül a feltétel), Mou-Chelsea, Mou-Inter, Mou-Porto, Conte-Juve... szóval van egy pár, és ez messze nem teljes, csak hirtelen a saját kútfőből pár pilllanat alatt összeszedett emlékek). Az meg, hogy egy Barca az ellenfelünk az hadd ne legyen már másik kifogás. A jelenlegi Barca abszolút nem erős, a ránk veszélyes csapatok rájuk is legalább ugyanannyira veszélyesek, szóval ez a Barca verhető kategória, hogyha le nem csúszott már a kötelezően verendőbe.

De ha valakit zavar a negatív véleményem a csapatról, az ne olvassa a hsz-eimet. Ez nem arrogancia, hanem jó tanács akar lenni azoknak, akiknek nem szimpatikusak az írásaim.

tucsoki

HozzászólásSzerző: tucsoki » 2014. január 12., vasárnap 23:07

Csabi írta:ancelotti végre akkor elhatározhatná, hogy ki legyen a kezdő mert ez hogy állandóan váltogatva vannak a játékosok senkinek nem jó. ma konkrétan cé, bale meg dm is szar volt. cének állandóan beljebb kell játszania mert kell a hely szélen valakinek. most dm-nek.
Miért nem jó? Csak érdekességképp egy kérdés: a Barcánál hány meccs óta nem volt ugyan az a kezdő?

Kedvenc játékosaid: R.Carlos,Cr7

HozzászólásSzerző: Top » 2014. január 12., vasárnap 23:01

wZoLee7 írta:remélem nem Dm-et tartod a világ legjobb szélsőjének
Ronaldot ,de mivel meccsek óta beljebb van vagy di maria vagy jese miatt néha megy ki szélre mikor helyet cserélnek 1-1- támadásig sztem pont nem jön ki úgy a tudása legtöbbször őt próbálják helyzetbe hozni de ott még helye sincs próbálgat 1-1 vissza paszt gyors kényszerítőt és vagy jó vagy nem.Oldalvonal mellett lenne a helye onnan kéne befelé indulnia!

csabi*
Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
Kedvenc csapatod: los blancos.

HozzászólásSzerző: csabi* » 2014. január 12., vasárnap 22:58

wZoLee7 írta:remélem nem Dm-et tartod a világ legjobb szélsőjének
:lol: :lol: :lol:
Kép

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2014. január 12., vasárnap 22:53

remélem nem Dm-et tartod a világ legjobb szélsőjének

Kedvenc játékosaid: R.Carlos,Cr7

HozzászólásSzerző: Top » 2014. január 12., vasárnap 22:50

Nem volt ez rossz meccs,irányítottunk végig a helyzetkihasználással volt probléma.Mondjuk én azt nem értem ,h a világ legjobb szélsőjét miért játszatja beljebb ancelotti..

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2014. január 12., vasárnap 22:42

ez ma is gyér volt...de azt írni hogy Benzema volt rossz...

sokan rossz meccset néztek megint. DM teljesen agyatlan ahhoz a poszthoz, sokkal inkább Isco vagy Jesé tolja ott...Bale még mindig nagyon kevés. CR-nek szoktak ilyen időszakai lenni, majd kijön belőle.
A védelem adott, csak Marcelo felejtse el a beadásait mert kb semmire nem jók. A KP is így fog kinézni egy darabig, Modric nagyon jól tolja, de néha a helyén Casemiro játszhatna és Modric mehetne feljebb. A támadó rész meg egyértelműen jelenleg Jesé-Benzema-CR...Bale és DM cserének beállhatnak amíg ennyire semmi teljesítményük van...23 kapu felé tartó lövés, 1 gól, több mint 60%-os labdabirtoklás...ezért mondom mindig hogy a statisztikával kilehet törölni, örüljenek neki a Barcások, engem nem érdekel hogy mennyit gurigázik a csapat ha képtelenek gólt lőni.
Egy igazán jó kp-s játékossal lehet ezt megoldani, mert Modricra feljebb van szükség, már feljebb tudna védekezni, támadásokban pedig sokkal jobb mint DM. A többit CR, Benzema meg Jesé megoldaná.
Ramos határozottan összeszedte magát, Pepe és Carvajal tartsa jó formáját.

Sunsky
Kedvenc játékosaid: Ibra, Modric, Isco, Neymar

HozzászólásSzerző: Sunsky » 2014. január 12., vasárnap 22:27

heccsat írta:miért mit csinált benzema ?
elfelejtik itt sokan, hogy ő lenne a real madrid csatára, elment egyszer a 16os sarkán mert pont úgy pattant a labda, mintha úgy akarta volna, aztán ennyi.
Azért most kivételesen egyetértek, hogy a bűnrossz kategóriától nagyon messze volt, mert ma nem töketlenkedett annyit, mint szokott és küzdött becsülettel, volt is pár szép megoldása.

Viszont abban meg igazad van, hogy a Real csatára és egy ilyen meccs után a meccs emberének választani is kicsit túlzás.. Nem kicsit...

Matt009
Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM

HozzászólásSzerző: Matt009 » 2014. január 12., vasárnap 22:25

Maradjunk annyiban, hogy Benzema nem lógott ki lefelé, de ez a max, ami elmondható róla, a MOM kategóriától nagyon messze volt.
Benzemát most nem bántanám,igyekezett,akart,nem jöttek össze neki sem
Én se bántottam, csak megjegyeztem, hogy a MOM titulus túlzás. A lényeg egyébként ennyi róla.
konkrétan cé, bale meg dm is szar volt
DM meg Bale játékban ennél átlagban nem szoktak/fognak többet nyújtani. Blae max. ponterősebb lesz, de semmi több.

CR-re is igaz kb. ugyanez a mondat, mert ugyanígy játszik akkor is, ha jól megy neki, annyi különbséggel, hogy nem luftot, hanem gólt rúg, de attól még gyengén játszik. Csak, amikor 3 helyzetből 2 gólt kefél, és izzadva nyerünk 2-1-re, akkor nem illik azt mondani, hogy rosszul játszott.

RealVazquez
Kedvenc játékosaid: CR

HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2014. január 12., vasárnap 22:13

CR-nek semmi nem jött össze,és mezőnyben sem volt túl jó,sok labdát adott el. Bale még nála is gyengébb volt... Benzemát most nem bántanám,igyekezett,akart,nem jöttek össze neki sem. Szerencsére behúztuk a meccset. Ennyi a lényeg,ebben a stadionban az Atletico elvérzett. 3 pontra csökkent a hátrányunk féltávnál,nem rossz a helyzet. BL-ben jók vagyunk,Kupában jók vagyunk... :)
:goat:

heccsat
Kedvenc játékosaid: Varane, Ronaldo, Modric, Isco, Kroos

HozzászólásSzerző: heccsat » 2014. január 12., vasárnap 22:01

Realista24 írta: DM gondolkodik és lepasszolja a labdát.
passzolt ott Di Maria, ha arra gondolsz amikor balról jött a beadása és Benz és Ronaldo érkezett rá
itt Benzema lábai között átment a labda, persze ott Di Maria is szarul adta, de belőhette volna attól még

engem csak az zavar, hogy ennyi teljesítménnyel már az elfogadható (vagy még jobb) kategóriába kerül a xx. század legjobb csapatának csatára -nem 1 ember forog a sírjában látva a teljesítményét- tényleg nem tudok más elképzelni, csak azt, hogy a tőle megszokottnál jobb teljesítmény már abszolút értékben jó teljesítménynek minősül valakinél
egyébként nekem ez az év az, amikor fekete listás lett Benzema, 4 éven át őt részesítettem előnyben Higuainnal szemben és nagyon sokszor megvédtem őt, de ami sok az sok, már nem lehet kifogás erre a teljesítményre
----------------De Gea-----------------
Carvajal--Varane--Ramos--Marcelo
-------Pogba-------Kroos------------
--------------Modric------------------
---Hazard---------------------Isco---
-------------Ronaldo-----------------
Next season dreamteam

Csabi
Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Csabi » 2014. január 12., vasárnap 21:59

ancelotti végre akkor elhatározhatná, hogy ki legyen a kezdő mert ez hogy állandóan váltogatva vannak a játékosok senkinek nem jó. ma konkrétan cé, bale meg dm is szar volt. cének állandóan beljebb kell játszania mert kell a hely szélen valakinek. most dm-nek.

torjack
Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf

HozzászólásSzerző: torjack » 2014. január 12., vasárnap 21:56

Nem Benzemával volt itt gond...a CR, Bale, DM trió volt gyenge. Szerencsére Cére holnap rátöltenek egy GBU-t (Golden Ball Update :mrgreen: ), vele a későbbiekben nem lesz gond. Bale belerázódik, ott se lesz gond. DM agyplasztikáját viszont senki se vállalja...

peti_madrid írta:Matt amúgy én néha elgondolkodom rajta, hogy te tulajdonképpen biztos, hogy a Realnak drukkolsz? Esküszöm néha úgy érzem, mintha az ellenoldalt képviselnéd... Kicsit legyél már pozitívabb néha, vagy szokjál rá valami kedélyállapot-javító szerre. :coffee:
Ancelottit alapból nem komálja, nyáron elment Özil és Higuaín...BL-t több mint 10 éve nem nyertünk...szerintem szimplán őszre betelt Nála a pohár. Megesik. Régebben nem flamelt.

De csak tipp.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. január 12., vasárnap 21:54

mi az hogy normál esetben góllal kellett volna zárnia ezt fejtsd már ki,
Ha Cé nem benzemázza el a helyzetet, valamint ha DM gondolkodik és lepasszolja a labdát.
az inkább ne is kommentáljon vele kapcsolatban
Majd te mondod meg, hogy ki mit tegyen, nem? :smile:

Ez egy kikúrt szavazás, mindenkinek a saját véleménye, de essetek egymás torkának, hajrá. Pár hét pihi majd jót tesz mindenkinek.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

heccsat
Kedvenc játékosaid: Varane, Ronaldo, Modric, Isco, Kroos

HozzászólásSzerző: heccsat » 2014. január 12., vasárnap 21:52

miért mit csinált benzema ?
elfelejtik itt sokan, hogy ő lenne a real madrid csatára, elment egyszer a 16os sarkán mert pont úgy pattant a labda, mintha úgy akarta volna, aztán ennyi.
Remy írta:Normál esetben, is gól-gólpasszal kellett volna zárnia
mi az hogy normál esetben góllal kellett volna zárnia ezt fejtsd már ki, az meg, hogy magához képest hozott egy értékelhetőt attól, csapat szinten még a 4 legszarabban volt (igen bale is még idetartozik a 4be), és igen, nem ő volt a legrosszabb, ezt nem is mondtam, de akinél meccs embere címig jut benzema, az inkább ne is kommentáljon vele kapcsolatban
szerintem már totál elszoktatok attól, hogy értelmes csatára van a real madridnak, azért értékelitek ezt a teljesítményét amikor nem botlik meg 10x a labdában egy meccsen
----------------De Gea-----------------
Carvajal--Varane--Ramos--Marcelo
-------Pogba-------Kroos------------
--------------Modric------------------
---Hazard---------------------Isco---
-------------Ronaldo-----------------
Next season dreamteam

realistahuni
Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
Kedvenc csapatod: Los negros

HozzászólásSzerző: realistahuni » 2014. január 12., vasárnap 21:48

Benzema tényleg nem volt rossz, bár azért volt ennél jobb is, de nem mostanában.
Nem is tudom miért nem lehet hozni minimum ezt a szintet 10-ből 7-8 meccsen legalább...
Nálam a flop egyértelműen Bale, nem is tudom milyen eseményen volt ő ma.

Azért arra a 8 Benzema szavazóra is kíváncsi lennék...
R24 regelt még 7-szer + mocsok.

:mrgreen:

peti_madrid
Kedvenc játékosaid: Zizou, Guti, Modric, CR

HozzászólásSzerző: peti_madrid » 2014. január 12., vasárnap 21:46

Matt amúgy én néha elgondolkodom rajta, hogy te tulajdonképpen biztos, hogy a Realnak drukkolsz? Esküszöm néha úgy érzem, mintha az ellenoldalt képviselnéd... Kicsit legyél már pozitívabb néha, vagy szokjál rá valami kedélyállapot-javító szerre. :coffee:

Géci
Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos

HozzászólásSzerző: Géci » 2014. január 12., vasárnap 21:46

revolver írta:
a bűnrossz kategória (di maria, ronaldo, benzema)
baromság, inkább bale

szerk: nem vagyok benzema fan
Nálam is CR,DM,Bale voltak azok akik ma gyengék voltak...

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2014. január 12., vasárnap 21:42

Azért egy ilyen meccs után elővenni Benzemát... :lol: brutális elvakultság, és gyűlölet.

Normál esetben, is gól-gólpasszal kellett volna zárnia, de volt egy formán kívüli CR és egy agyatlan DM is a pályán, így maradt a 0/0 a neve mellett. Jól játszott, nem őt kell elővenni.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

revolver
Kedvenc játékosaid: Luis Figo, Xabi Alonso, Raphael Varane, Alvaro Arbeloa

HozzászólásSzerző: revolver » 2014. január 12., vasárnap 21:42

a bűnrossz kategória (di maria, ronaldo, benzema)
baromság, inkább bale

szerk: nem vagyok benzema fan
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára revolver 2014. január 12., vasárnap 21:43-kor.

Vissza: