Értékeld a legutóbbi meccset
Re: Értékeld a legutóbbi meccset
Egy ideje nem néztem Sport Tv-n a meccsünket, most arra kapcsolódtam be, hogy CR a 400. gólját szerezheti meg 3 klubnál, és a spanyol válogatottnál....
Visszatérve a múltkori Alonso-val kapcsolatos vitára; kicsit unfair most ezt felhoznom, láthatólag nincs top formában, de szvsz érezhetően megkopott a "teljesítménye". Továbbra is állítom hogy nem tudja már stabilan hoznia a legmagasabb szintet. Személy szerint nagyon csípem, de jövőre válthatná Illarramendi, ő a jövő.
Visszatérve a múltkori Alonso-val kapcsolatos vitára; kicsit unfair most ezt felhoznom, láthatólag nincs top formában, de szvsz érezhetően megkopott a "teljesítménye". Továbbra is állítom hogy nem tudja már stabilan hoznia a legmagasabb szintet. Személy szerint nagyon csípem, de jövőre válthatná Illarramendi, ő a jövő.
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
MorataMartin írta:Farkas Norbi egészen meccsen Luis Enriquét sz*pta. Nagyob elegem volt már!
Nekem az tetszett,amikor a celta kihagyott egy nagy ziccert....majd utána mi is egy hasonlóan nagyot,de a miénk alatt és utána is csak a celtáéról áradozott.

Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
-
- Kedvenc játékosaid: Morata, Zidane, Cristiano Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Farkas Norbi egészen meccsen Luis Enriquét sz*pta. Nagyob elegem volt már!

- Toky
- Kedvenc játékosaid: Casillas, Varane, Ramos, Benzema, Marcelo, Alonso, di María, Isco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Én továbbra is merem állítani, hogy bepróbálnám Casadot. Már meccs előtt is írtam, hogy Nachohoz hasonlóan szerintem belőle lehet még tökéletes kiegészítő ember.nmate írta:Coentraot el kell passzolni és egy lelkes fiatallal/rutinos öreggel feltölteni a helyét. Mindkettő jó megoldás lehet, de inkább utóbbi.

- ___Samy___
én inkább úgy fogalmaznék, hogy farag belőle egy univerzális játékost, akit bármikor bárhová be tud dobni, de ez nem jött össze
nyilván benne volt mendes keze is, de ha josénak nem kellett volna, akkor most nem lenne itt, mendes ide vagy oda
nyilván benne volt mendes keze is, de ha josénak nem kellett volna, akkor most nem lenne itt, mendes ide vagy oda
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Akkor nem értem...egy kifejezetten bal oldali védő.Lehet hogy Mou-nak ez lett volna a nagy csodája hogy farag belőle egy vkpt?___Samy___ írta:szerintem coentrao leigazolásával kapcsolatban nem az volt a terv, hogy marcelo mögé elhozzák 30 milláért
eleinte josé próbálta őt a középpályán is, meg jobbhátvédben is használni, aztán mindkét elmélet megbukott, marcelot nem tudta kiszorítani huzamosabb időre, így ottmaradt mögötte

LEGIO PATRIA NOSTRA

http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...

- ___Samy___
szerintem coentrao leigazolásával kapcsolatban nem az volt a terv, hogy marcelo mögé elhozzák 30 milláért
eleinte josé próbálta őt a középpályán is, meg jobbhátvédben is használni, aztán mindkét elmélet megbukott, marcelot nem tudta kiszorítani huzamosabb időre, így ottmaradt mögötte
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- morientes
A Marcelo-Coentrao párhuzamot felesleges is taglalni..a brazil klasszis,a portugál meg egy jó iparos...
Sok embert megzavar az a szó hogy "hátvéd..."Régebben valóban,egy szélsővédő feladata legfőképp a védekezés volt,de változott a foci,ezért állt át a legtöbb csapat 2 belsővédőre,hogy ki tudjanak segíteni a szélen,ha a szélsővédő felmegy segíteni a támadást,így alakítva ki a létszámfölényt elöl...
Sokaknak nyilván Roberto Carlos a mérce,vagy Cafú,akiktől jobb szélsőhátvéd nem nagyon volt,de velük összehasonlítani Marcelot hülyeség,neki nincs olyan fizikai adotsága mint nekik,nem tudja úgy bejátszani a szélt teljes hosszban mint ők....DE:Ha mérlegre tesszük a pozitívumokat,és a hiányosságokat,a kis brazil egyértelműen jól jön ki a dologból.Hogy miért,azt nmate nagyon jól leírta fentebb..
Ami Coentraot illeti...már a leigazolásánál se értettem hogy mi a franc ér rajta 30milliot...gondolom hogy Mendes,meg talán uram bocsá Mou,egy kis plusz pénzt akart látni belőle,csak úgy mellékesen...a nagy euforiaban egy kicsit meghúzták Perezt,ami azért furcsa,mer az öreg nagyon jó üzletember,de gondolom nem akart beleszólni...hisz szabad kezet adott Mounak,és egy uriember állja a szavát.Ahogy Csoki írta,akkor kellett volna eladni mikor 20 gurigát kínáltak érte,mert a piaci értéke csak romlik,és luxus egy 30 milliós játékost a padon koptatni...
Sok embert megzavar az a szó hogy "hátvéd..."Régebben valóban,egy szélsővédő feladata legfőképp a védekezés volt,de változott a foci,ezért állt át a legtöbb csapat 2 belsővédőre,hogy ki tudjanak segíteni a szélen,ha a szélsővédő felmegy segíteni a támadást,így alakítva ki a létszámfölényt elöl...
Sokaknak nyilván Roberto Carlos a mérce,vagy Cafú,akiktől jobb szélsőhátvéd nem nagyon volt,de velük összehasonlítani Marcelot hülyeség,neki nincs olyan fizikai adotsága mint nekik,nem tudja úgy bejátszani a szélt teljes hosszban mint ők....DE:Ha mérlegre tesszük a pozitívumokat,és a hiányosságokat,a kis brazil egyértelműen jól jön ki a dologból.Hogy miért,azt nmate nagyon jól leírta fentebb..
Ami Coentraot illeti...már a leigazolásánál se értettem hogy mi a franc ér rajta 30milliot...gondolom hogy Mendes,meg talán uram bocsá Mou,egy kis plusz pénzt akart látni belőle,csak úgy mellékesen...a nagy euforiaban egy kicsit meghúzták Perezt,ami azért furcsa,mer az öreg nagyon jó üzletember,de gondolom nem akart beleszólni...hisz szabad kezet adott Mounak,és egy uriember állja a szavát.Ahogy Csoki írta,akkor kellett volna eladni mikor 20 gurigát kínáltak érte,mert a piaci értéke csak romlik,és luxus egy 30 milliós játékost a padon koptatni...
LEGIO PATRIA NOSTRA

- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Ezek arany szavak.kapor_89 írta:A Coentrao-Marcelo témára visszatérve, szerintem senki se gondolhatja komolyan, hogy két ilyen elismert balhátvéd legyen egy csapatban, akik ráadásul nem is univerzális játékosok mint Arbeloa, tehát ők csak balhátvédként jók és ennyi. Ez egy k***a nagy luxus, ráadásul Coentrao állandó siránkozása sem túl megnyerő, a formája pedig érthető okokból kifolyólag a béka segge alatt van. Nem tudom a pontos fizetéseket, de biztos vagyok benne, hogy megkapja a 3 millió euróját, arról nem is beszélve, hogy folyamatosan csökken a piaci értéke. Eleve vicc volt 30 milliót áldozni érte, de ha 15-ért tovább tudjuk adni, már az is egy kiváló üzlet lenne. Nem azt mondom, hogy nem kell senki sem Marcelo mellé, de lehetne találni fiatalabb, olcsóbb és sokoldalúbb játékost is, mint a portugál.
Marcelo ugyan bakizik, és az átlagnál több labdát szór el, főleg manapság, de a támadásbeli zsenialitása pótolhatatlan. Amíg képes 1vs1ben bárkit megverni, amíg képes teret csinálni CR-nek, amíg képes olyan fineszes megoldásokra és passzokra amiknél csak csettinteni lehet, addig majdnem mit csinál védekezésben. Persze ez erős túlzás, de a hibái ellenére őt tartom a jelenlegi legjobb balhátvédnek minden szurkolói hovatartozás nélkül. Hozzáteszem, képes leküzdeni a hibákat, és hiszem, hogy a BLben meglesz ez a fajta koncentráció és fegyelem.

-
- Kedvenc csapatod: Találd ki
A Coentrao-Marcelo témára visszatérve, szerintem senki se gondolhatja komolyan, hogy két ilyen elismert balhátvéd legyen egy csapatban, akik ráadásul nem is univerzális játékosok mint Arbeloa, tehát ők csak balhátvédként jók és ennyi. Ez egy k***a nagy luxus, ráadásul Coentrao állandó siránkozása sem túl megnyerő, a formája pedig érthető okokból kifolyólag a béka segge alatt van. Nem tudom a pontos fizetéseket, de biztos vagyok benne, hogy megkapja a 3 millió euróját, arról nem is beszélve, hogy folyamatosan csökken a piaci értéke. Eleve vicc volt 30 milliót áldozni érte, de ha 15-ért tovább tudjuk adni, már az is egy kiváló üzlet lenne. Nem azt mondom, hogy nem kell senki sem Marcelo mellé, de lehetne találni fiatalabb, olcsóbb és sokoldalúbb játékost is, mint a portugál.
Marcelo ugyan bakizik, és az átlagnál több labdát szór el, főleg manapság, de a támadásbeli zsenialitása pótolhatatlan. Amíg képes 1vs1ben bárkit megverni, amíg képes teret csinálni CR-nek, amíg képes olyan fineszes megoldásokra és passzokra amiknél csak csettinteni lehet, addig majdnem mit csinál védekezésben. Persze ez erős túlzás, de a hibái ellenére őt tartom a jelenlegi legjobb balhátvédnek minden szurkolói hovatartozás nélkül. Hozzáteszem, képes leküzdeni a hibákat, és hiszem, hogy a BLben meglesz ez a fajta koncentráció és fegyelem.
- morientes
Simán fogom,nincs is ezzel gond,csak arra akartam kilyukadni hogy-nyilván nem sokan látták a sao paoloba-hogy ott bizony,amíg aztán szét nem esett magától-nagyon jól nyomta.Nem véletlen hívták be a válogatottba.Aztán elkanászkodott,de összekapni látszott magát,mikor az őszön játszott,felkészülési meccseken,sőt a bajnokikra is jól szállt be,(már amikor lehetőséget kapott),de az utóbbi időben sajnos megy lefelé..ezért mondom hogy kár érte.Nem haragszom meg, de ő jól indult én meg lehet későn érek be és leszek sztár, ha lesz egy kis szerencsém. Ez kb ilyen, amúgy nem leszek, mert inkább tanulok. Magyarországon a foci egy nagy lutri. Csak érzékeltetni akartam Casemiro jelenlegi helyzetét. :)
Ami Josét illeti...én nem mondom hogy nem lehet belőle jó játékos,de amit eddig láttam tőle,meg amit tegnap is,azon a kapufán kívül sok mindent nem tett hozzá...és Torilnál is sokszor csak csere volt tavaly...ezek tények.De càfoljon rám...
LEGIO PATRIA NOSTRA

- Anis
- Kedvenc játékosaid: Drogba, Essien, CR, Di Maria
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Chelsea, Inter
Most egy "púp a háton", csak Carlo miatt megrendezett barátságos meccsből nagyon nem kéne messzemenő következtetéseket levonni. José Rodriguez 1140 percet játszott a Castillában, ami ahogy előttem írták az egyik legtöbb. Plusz nyáron az U19-es EB-n is játszott 4 meccset (aki nézte azokat a meccseket láthatta ott is).
Már amikor Mou bedobta az előtt láttam pár Castilla meccsen és vártam is a bemutatkozását a nagyok között, és szerencsére ez meg is történhetett. (plusz az Alcoyano elleni két kupameccsen is pályára lépett tavaly, gólt is lőtt)
Casemiro helyett simán felhoznám a következő idényre mint cserevkp/btb. Én sokkal többet látok benne mint a brazilban.
(José a a Castilla második legfiatalabb kerettagja a kolumbiai Narvaez csatár után - két hónap van köztük)
Már amikor Mou bedobta az előtt láttam pár Castilla meccsen és vártam is a bemutatkozását a nagyok között, és szerencsére ez meg is történhetett. (plusz az Alcoyano elleni két kupameccsen is pályára lépett tavaly, gólt is lőtt)
Casemiro helyett simán felhoznám a következő idényre mint cserevkp/btb. Én sokkal többet látok benne mint a brazilban.
(José a a Castilla második legfiatalabb kerettagja a kolumbiai Narvaez csatár után - két hónap van köztük)
FERRARI - MSchumi - Alonso - Kimi - Federer - Kobe - LeBron
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!
José Rodriguezből még bármi lehet, nem tehetségtelen, de nagyon fiatal még. Volt pár jó lövése, de nem sok vizet zavart tegnap. Mondjuk az első félidő csalóka lehet, mert az egész csapat csak volt, nyomott is a PSG.
Nem haragszom meg, de ő jól indult én meg lehet későn érek be és leszek sztár, ha lesz egy kis szerencsém. Ez kb ilyen, amúgy nem leszek, mert inkább tanulok. Magyarországon a foci egy nagy lutri. Csak érzékeltetni akartam Casemiro jelenlegi helyzetét.morientes írta:Belőled-és javíts ki ha tévednék-magyar válogatott sem lett,nem hogy brazil,úgyhogy a hasonlat kissé sántít...de ne vedd személyeskefésnek kérlek,mert nem annak szánom...Ilyen alapon belőlem is lehetett volna.Túl sok a ha...
Én csak azt akartam jelezni,hogy az ő karrierje nagyon jól indult,minden megvolt benne amitől valaki top játékos lehet,de úgylátszik elszarta.Szal nem mentegetni akartam én,csak leírtam a véleményem.Abban egyetértünk,hogy nem váltotta be a hozzáfűzött reményeket.És bár még igen fiatal,egyre sanszosabb,hogy nem is fogja.

"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Dupla D
- Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
A meccs előtt olvastam tőled, hogy miért ő van benne a csapatban, mikor még a Castillában sem láncszem. Akkor nem reagáltam rá, de most így együtt megteszem a két kommentedre.morientes írta: Ronaldo kiugratásából lőtt egy kapufát,valóban,de egyébként semmi extra.Nem szerzett sok labdát,(egyre sem emlékszem de lehet),a kombinativ játékban nem igazán vett részt,magyarán a kp vele nem volt stabil...valamint igazán nagy passzokra sem emlékszem tőle...Rá is igaz,ami Casemirora,mikor kellett volna megmutatni ha nem most...és ez nem jött össze.
Ahhoz képest, hogy most lett 19 és a Castilla talán legfiatalabb stabil kerettagja egyáltalán nem rossz a srác. Sőt, ő játszott az egyik legtöbbet a Castillában idén. Tegnap meg Isco helyén játszott, támadó kp-ként, pedig ő inkább hátrébb szokta nyomni. Ráadásul szerintem egész sokat próbált játékban lenni, és többnyire jól oldotta meg a dolgokat. A kapufán kívül meg volt egy jó lövése is. Szóval szerintem egyáltalán nincs elveszve a srác, jövőre akár már felnőtt kerettag is lehet belőle.
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.
- morientes
Ronaldo kiugratásából lőtt egy kapufát,valóban,de egyébként semmi extra.Nem szerzett sok labdát,(egyre sem emlékszem de lehet),a kombinativ játékban nem igazán vett részt,magyarán a kp vele nem volt stabil...valamint igazán nagy passzokra sem emlékszem tőle...Rá is igaz,ami Casemirora,mikor kellett volna megmutatni ha nem most...és ez nem jött össze.reeed_ati írta:Ez a José Rodriguez milyen volt?, mert enesón igen dicsérték, de itt még nem olvastam róla.
Ha jól emlékszem Mou-nál ő volt, aki kapott pár meccset annak-idején.
Lehet belőle valaki?
LEGIO PATRIA NOSTRA

Mou alatt debütált az Ajax ellen, ő a Real történelmének legfiatalabb játékosa aki a BL-ben is pályára lépett. Jól mozgott (lőtt egy kapufát is), bár egy ilyen meccset nehéz messzemenő következtetéseket levonni. Én kölcsönadnám valahova, már jó korban van.reeed_ati írta:Ez a José Rodriguez milyen volt?, mert enesón igen dicsérték, de itt még nem olvastam róla.
Lehet belőle valaki?
- reeed_ati
- Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane
Ez a José Rodriguez milyen volt?, mert enesón igen dicsérték, de itt még nem olvastam róla.
Lehet belőle valaki?
Lehet belőle valaki?
Róla kb 1.5 éve pletykálnak (természetesen szóba hozták velünk is), de ez a szint túl magas lenne neki a Wolfsburg-ból. Először megnézném mit tud egy Swansea-ban, mert ilyen "zsákbamacska" tehetség számtalan mennyiségben van a piacon.Kerlon írta:A Wolfsburgban van egy fiatal tehetséges balhátvéd Rodriguez személyében. Svájci-spanyol állampolgár és egyre jobban teljesít a németeknél és Coentrao távozása esetén felőle érdeklődnék azért. Marcelo tényleg visszaesett egy ideje, de az az igazság, hogy elég sűrűn volt sérült, szóval nem is volt sok folyamatos lehetősége újra maxra pörögni mióta lesérült a válogatottban.
- morientes
Belőled-és javíts ki ha tévednék-magyar válogatott sem lett,nem hogy brazil,úgyhogy a hasonlat kissé sántít...de ne vedd személyeskefésnek kérlek,mert nem annak szánom...Ilyen alapon belőlem is lehetett volna. :shifty: Túl sok a ha...
Én csak azt akartam jelezni,hogy az ő karrierje nagyon jól indult,minden megvolt benne amitől valaki top játékos lehet,de úgylátszik elszarta.Szal nem mentegetni akartam én,csak leírtam a véleményem.Abban egyetértünk,hogy nem váltotta be a hozzáfűzött reményeket.És bár még igen fiatal,egyre sanszosabb,hogy nem is fogja.
LEGIO PATRIA NOSTRA

Ilyen alapon belőlem is lehetett volna.morientes írta:Én láttam benne azt a pluszt,ami még a klasszik futballistára emlékeztet,nem valami programozott gépre emlékeztető sablon szart,de úgy látszik nem tudja/tudják kihozni belőle azt,ami lehetőség benne van.Ez legfőképpen az ő hibája,de ha jobban odafigyelnek rá,(és nem a real madridnál,itt már késő bánat),akkor nagy játékos lehetett volna belőle...Casemiro: én soha nem láttam benne túl sok mindent, szóval nem lep meg, hogy nincs kiugrás a részéről.

"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K